Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

1.5 kasık mı:)) kız Allah senı ne etmesın, o kadarcık pılav ıcın mı sordun dıyetısyene. ye gıtsın anacım ondan ne olcak
ama öyle deme canımcım şimdi yarın gittiğimde yazdıklarımda görücek dicek bulgur pilavı ne ama sordduum dicem bendee ay okula gidiyormuşum gibi hissediyorum diyetisyene giderken akşam annem ödevimi yaptırmamış öğretmen kızcak psikolojisi ile
neyse 1.5 kaşık yetti çünkü önceden salat ve yeşil fasülye yedim onada yer kalmadı gibi bişey oldu kusuruma bakmasın artık pilavcıkta

afiyet olsun şekerimm valla sigara böreği yemeyeli sanırım 1 sene kadar olmuştur :44::44:
kolarileri özleme sorcan sen

benim kızlar seviyorlar canım sigara böreğini ben de yaptım yedik önceden ben de yemiyordum da bugün yedim
ömür boyu uzak kalamam sonuçta böyle yiyeceklerden az yiyip dengelemeyi öğrenmeye çalışıyorum işte

tabiki canım doğru diyosun
ben sigara böreği yiyemiyorum ama sütle yaptığım tabi light sütle çok hafif bir börek var sadece 3 yufkadan yapılıyor mesela ondan sabah kahvaltısında 1 dilim yiyebiliyorum ya da öğle yemeğinde yanında 1 kase kısır yiyebiliyorum, ama tabi şuanda kızarttmalar ve kızartılmış börekler yasak

bir daha ben de yemem canım araştırdım heryerde 180 kalori yazıyor 1 tanesine malesef ben de 3 tane yedim bugünü batırdım anlayacağın ama yarın sıcakta yürüyeceğiz eşimle dikmene doğru yokuş yukarı erir giderler inşallah

aaaaaaaaaa o tarif ettigin ev benim evim
o tontişte benimmmmmm
ayy ebruuumm gözüm korktu senden,ben evi anlattıgımı bile unutmustum bak senin hemencecik aklına gelmiş
birazda sinirli bir tontişti ama o balkondaki...eşi şeker kavanozunu halıya düşürmüş kırmış..heryeri berbat etmişti.üstelik söz konusu halı yıkamadan geldikten snra daha dün paketinden açılıp serilmişti
bende sölendim sölendim dogan da süpürgeyi actı bende telefonu alıp balkona cıktım
az bagırarak mı konusuyorum ne dedm gelen geçen bana bakıyor

ama senin baktıgını bilemedim
yoksa ben sana seslenirdim Ebruuuuuu Ebruuuu diye

selam kızlar cumartesi günü uzun süredir görüşmediğim bir arkadaşımla görüşcem geçen sene evlendi oda tontiş ti 11 ayda 20 kd verdi ama deli gibi spor yaptığı için 50 bedenken 36 beden gelinlik giydi benim de diyete başlamamdaki en büyük etken o dur bebeği olduktan sonra oda kilo aldı ama ben hala ondan daha kiloluyum o yüzden içimi garip bir telaş sardı sanki suçluluk duygusu gibi

selam canım
sen de veriyorsun kilocukları daha da vereceksin

canım nolcak bir günde 3 tane yemişsin hiç bişeycik olmaz sen merak etme
kaçamak niyetine yemişsin işte deidğin gibi sürekli yediğin bir şey değil ki ayrıca

menümüde yazayım
kahvaltı:
-1 yumurta + 40 gr beyaz peynir + 2 dilim uno denge light ekmek + bol yeşillik + 3 adet zeytin + 3 bardak şekersiz çay
öğlen:
- bol semiz salatası nar ekşili + 60 gr peynir + 1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:
- 1 elma + 1 çokokrem bisküvi
akşam:
-4 kaşık yeşil fasülye yemeği + 1.5 kaşık bulgur pilavı + bol yeşillik salatası nar ekşili

3 lt su + spor yok bugünn

ara öğün olarak sütlü nescafe ya da 200 gr süt+meyva yiyebilirim karar vermedim henüsss

Hoş geldin Tebessüm.Seni tekrar görmek çok güzel...

Atanmana çok sevindim...Zor doğa şartlarında yaşıyorsun belli ama tüm çocuklarımızın sizlere ihtiyacı var.Zoru başarmak güzeldir;bu güzellikte sana çok yakışır.Başarılar canım...

İyi akşamlar arkadaşlar....

Hepiniz iyisinizdir umarım...Ben pek iyi değilim;çünkü bu gün diyeti dibine kadar bozdum..Ne yapalım sağlık olsun diyeyim bari.

Umarım tartının canı pek acımaz...

Canım hoşgeldin.

Özledik seni ve merak ettik..

Ataman hayırlı olsun çok sevindim..Kızında yanındamı.?

Yaşam çok zor değilmi orda.?hem doğa, hem şartlar..

Dezavantajın üniformalı meslekler gibi lojman olmayışı mesleğinde. ama çok kutsal bir işe başladın..

iki yıl sonra yeniden forumdayım... hala aynı kiloda... desteklerinizle 1 mayısı başlangıç yapmaya karar verdim
umarım hep beraber başarırız

Hoşgeldin , bende hala burdayım.:)

Sabrım çok zorluyor beni anlatamam..Bugün bir çıktım tartıya +3 kiloyum..
Zaten yeni yeni motive olmuşum..

Sende sigara böreğini çok takma dengelemeyi öğrendin artık..
Def edersin hemen..

Özka,

üzülme canım..regl döneminde 2 kilo ya kadar artış olabilirmiş..
Birde kadınlar çok su tutarmış diye duymuştum..Birde stres olabilir diyetisyen stresi..Yarın tartıl bakalım durum nasıl.

3 kilo almış olmanın imkansız olduğunu sen de biliyorsun canım kesin ödem var sabretmen lazım mutlaka
takmam kafama da bugün azcık eksi gördüm tartıda kaybetmek istemiyorum onu piknikte karışık yedm ya bünye alışık değil midem bozuldu bağırsaklar da çalışınca eksi gördüm mutlu oldum

asucuğum sen hep 6 öğünmü yedin İlk başlarda hatırlıyormusun.?

Bende merak ettim profiline baktım girip okuyup çıkıyor. sanırım vakitsizlik olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…