selam kızlaarr nassınızz??
akşam eşimle dışarı çıktık , ortalık sakin olunca 1.5 saat kadar yürüdük , iyi geldi valla , ama dizim hemen sinyal veriyo , dııt dııt dııt dıııt diyee
aboovv nolcak benim bu halim yaa , inanın 80lik neneler gibi oldum haaa
Gecmis olsun cnm cok zor .
ben de oturup kalkarken inliyorum soranlara belimi incittim diyorum utaniyorum kuyruk sokumum zedelendi demege. Biside gorunmuyor zayiflayinca gececekmissss
elbise giydiğimde kesinlikle platformlu ayakkabımı giyiyorum sanki incecik görünüyorum gibi duruyor sonra yoruldukça totomu diliyorum daha kötü duruyor, valla beni zayıflayan kadar babetler paklar yine ya da küçücük topuklu ayakkabılarım var hatta bi tanesinide lcw den almıştım 40 tl ye daha giyinmedim bile, ama zayıflayayım topukludan başka bir şey giymemBu tombis bacaklRa en iyisi aslinda topuklu ama vben ne yuruyebiliyorum ne de sıkıntısına katlanabiliyorum.
Kızlarrrrrrrr bende katıldım ödüllü anketebakalım ne olacak
Kızlar ben kaçayımda az koçayla ilgileneyimyoksa bir gün isyan edip Laptobla yat bari diyecek
Starda korku filmi var cadıyı uyuturken onu izleyeyim bari
Yarına kadar kendinize iyi bakın
Allaha emanet olun
İyiiii gecelerrrrrrr
ayyy cecoo ne cesaretlisin hem de oteli mi izliyceksinKızlar ben kaçayımda az koçayla ilgileneyimyoksa bir gün isyan edip Laptobla yat bari diyecek
Starda korku filmi var cadıyı uyuturken onu izleyeyim bari
Yarına kadar kendinize iyi bakın
Allaha emanet olun
İyiiii gecelerrrrrrr
ayyy cecoo ne cesaretlisin hem de oteli mi izliyceksin
valla ben korku filmi izleyemiyorum izlersemde 1 ay yatamam kesin
ama vampirdi cadıydı falan böyle gizzemli filmleri izlerim
şuanda sana hayran oldum şekerim vallaaBen şimdiye kadar hiç bir filmden korkmasım sadece bir krtrdinde gece bir korku filmine ( GAREZ ) dalmıştım tamda o an ev telefonu çaldı resmen nasıl daldıysam çığlığı bastım
Testereyi bile sinemada 3D izlemiştimsadist miyim neyim
şuanda sana hayran oldum şekerim vallaa
benimle kimse korku filmine gitmez bilirler filmi burunlarından getiririm
hatta yıldız tozu diye bir filme gitmiştik korku filmi falan değil ha bildiğin aşk filmi, kız kapıyı hızla açtı bende dalmıştım çığlığı bastım
herkes noluyo die soruyor arkadaşlarımda bişey yok arkadaşımız korktu dediler herkes bana bakıyor garip bu kız diye
o yüzdeen sinemada hjele hiç izlemem korku filmini en son seneler seneler önce şeytanı izlemiştim arkadaki kadın resmen ona benziyordu saçlar falan kadına bakıp çığlık atmıştım, tek başımada izlediğimde (merak bu ya kapatmıyorum birde filmi) haftalarca uyuyamam
en komik olay, halkanın sadece fragmanını izleyip ablamın getirdiği halka filmi cd sini gecenin köründe parmak uçlarımla tutup salona fırlatıp yatağa dönmemdi, filmin tamamını izlesem kesin 3-4 ay uyuyamazdım
manyak mıyım ne :44::44::44:
Gece gece ne güldüm
Sen çok yaşa emineyse bu sohbet uzar gider sonra bakmışsın eşlerimiz arkadan sessizce yaklaşıp boğazımızı sıkarlarmış
Yarın görüşmek üzere
İlknurcuğum hoşgeldin :)) Hayırlı olsun yeni görevin, arada bahsin geçiyordu, hepimiz merak etmiştik senigeçmişiokuyamadım çok birikmiş umarım herkez iyidir
hepinizi öpüyorum
ben umutu merak ediyorum cumadan beri hiç görünmedi :44:
Öpesim geldi sizi, dur şöyle öpeyim bilgisayardanBende merak ettim profiline baktım girip okuyup çıkıyor. sanırım vakitsizlik olabilir..
Oğlunun doğumgünü şimdiden kutlu olsun, aynı gün doğmuşuz minik prensle :)iyi geceler kızlarrrrr.... uzun zamandır çok ama çok yoğunum inanın sizi çok özlüyorum ama zaman bulamıyorum
cumaya kısmetse doğumgünümüz var oğluşum 1 yaşını dolduruyor ,şimdiden onun heyecanı sardı beni
ne yapsam ,neler hazırlasam, kimleri davet etsem falan filan işte :)
ilk doğumgünümüz olunca insan heyecan yapıyor tabi
yarında nöbetçiyim okulda, yine bana yorgunluk bakalım ,hemde bahçedeyim ...
sizler nasılsınız bakalım? inşallah diyetleriniz sağlıkla devam ediyordur.
Canım devlette yaptırmam ben, ıs arkadasım kuculturdu gayet rahat gecmıs amelıyatı. Zaten ben ıstesem de cok kucuk yapmaz doktor, 1,2 bedne bıle kuculse benım hayat kalıtem artar. Benımkı de cok buyuk canım. Bi ara kom model sutyen gorursen dd cup a bak buyuklugunu anlarsın:)) Kucuk olsa da sarkık olsa ıcı kalıp gıbı ıs camasırlar var onu kullanırsın ama hem buyuk hem sarkık olmuyo ıste. Dusunsene koca kom magzasında bıkını bulamadım.
Daha gelmedı canım, mayısın 5ınde mı ne gelıcekmıs. Bakalım olacak mı ayagıma
herkese günaydın
haftayı ortaladık yine ben bu hafta hep kaçamaklı gittim bugün toparlayacaktım güya ama güne kaçamakla başladım bile
öğleden sonra yürüyeceğim inşallah bu hafta ilk olacak
Dun ben kacamagin kitabini yazdim oyle boyle degil yazilacak gibi degil. Yememem gereken herseyden fazlasiyla yedim pismanmiyim evet ama neyse artik bu iki gun dikkatle ilerleyeyim 300-500 gider hesapliyordum arti cikmam insallah.
pişman olma canım arada oluyor önemli olan sık tekrarlanmasın
2 gün dikkat edip yürürsen artı da çıkmazsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?