- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Tartildim dune gore +1,5 kg nasil kacamak yaptiysam hakkini vermisim;((((
geçmişiokuyamadım çok birikmiş umarım herkez iyidir
hepinizi öpüyorum
annemde şimdi bulgur pilavı yaptı kendimi nasıl tutcamda yemiycembilmiyorum ama 1 kaşık atarım ağzıma yine, birde bana özel yşil fasülye (kurutulmuşundan) yaptı annem önce salata tıkıp yeşil fasülye yemeği düşünüyorum inşallah yerim kalmazda pilav gözümede nefsime de kötü görünür
resmen yemeklerle savaş veriyorum sinir bozucu
Ben karataya taktım sürekli o topikteyimmanyak kilo veriyorlar..
Kitabını alıp okumak istiyorum..
Tek korkum ekmeksizlik onun dışında herşey iyi..Kuruyemiş zaten severim..
Takip ettiğim üye var 120 den 63 olmuş dün bildirim günleriydi onların...
Kafamı karıştıran 6 öğünde beslenen kilo veriyor 2 öğün beslenende..
Birrinde ölçülü kaşık hesabı. diğerinde hesap yok öğün kısıtlaması var..
Tartildim dune gore +1,5 kg nasil kacamak yaptiysam hakkini vermisim;((((
aaaaaaaaaa o tarif ettigin ev benim evim
o tontişte benimmmmmm
ayy ebruuumm gözüm korktu senden,ben evi anlattıgımı bile unutmustum bak senin hemencecik aklına gelmiş
birazda sinirli bir tontişti ama o balkondaki...eşi şeker kavanozunu halıya düşürmüş kırmış..heryeri berbat etmişti.üstelik söz konusu halı yıkamadan geldikten snra daha dün paketinden açılıp serilmişti
bende sölendim sölendim dogan da süpürgeyi actı bende telefonu alıp balkona cıktım
az bagırarak mı konusuyorum ne dedm gelen geçen bana bakıyor
ama senin baktıgını bilemedim
yoksa ben sana seslenirdim Ebruuuuuu Ebruuuu diye
İlknurcuğum hoşgeldin :)) Hayırlı olsun yeni görevin, arada bahsin geçiyordu, hepimiz merak etmiştik seni
Öpesim geldi sizi, dur şöyle öpeyim bilgisayardanBeyzacığım da aradı, yazmış da sonradan gördüm. Poroplem yok çok şükür :)
Oğlunun doğumgünü şimdiden kutlu olsun, aynı gün doğmuşuz minik prensle :)
Aaaaa Özlem sen de akşam akşam moral bozdunYani ben akşam okuduğum için öyle oldu. Dev anası muamelesi yapmasana canım göğüslerimize... Anlayacağın gibi aynı bedendeyiz, ben de iç çamaşırı Triumph'da aynı bedeni giyiyorum, Kom'da da öyle. -Gerçi Kom'dan emin değilim, sadece emzirme sutyeni almıştım.- Sen bu kadar şikayetçi olana kadar ben farkında değildim ne kadar aşırı büyük olduklarının Gene bile aşırı gelmiyor bana, alıştım galiba.
Ben de zayıfken bile büyük göğüslü olmanın zorluğunu çektim. O zaman ince bedende çok dikkat çekiyordu, öyle bir problem vardı. Şimdi 2 çocuk, 3 hamilelik, toplam 50 ay emzirme sonrası biraz deforme oldular tabii. Gene de çok sarkık olduklarını düşünmüyorum ben, bana mı öyle geliyor acaba? Normal bir defrmasyon olduğunu düşünüyorum. Ama dilediğim kiloya gelirsem ben de operasyon yaptırabilirim, benim için iz çok önemli ama, ben ömür boyu meme ucundan taaa göğüs kafesine kadar T şeklinde çizgi taşımak istemiyorum. Dövme filan da yaptıramam ben vücuduma, takıntım var öyle şeylere. Bu nedenle epey araştırmıştım ve meme küçültmede liposuction ve vertikal mastopeksy yöntemlerine ulaşmıştım. Internetten araştır istersen, oldukça yeni ve nispeten kolay yöntemler...
...
Ayşe, Beyza geçmiş olsun canlarım.
Toksin, kızına geçmiş olsun canım. sevindim iyi geçmiş diş operasyonu. Bir de geçmişte şeker hamuru soran yerleri sormuşsun, artık pek çok yerde var ama çeşit arıyorsan, pastacılıkla ilgili farklı malzemeler ve süsleme malzemeleri de alacaksan; sana İstanbul'da iki basit adresi tarif edebilirim. Biri Eminönü'de HAsırcılar caddesinde yer alıyor, Kuru Kahveci Mehmet Efendi2nin sokağından dümdüz gidince solda. Diğeri ise Kadıköy'de Söğütlüçeşme'de. Kadıköy Belediyesi'nin karşısında ama paralel sokağında. İstersen daha detaylı tarif ve isim de yazarım notlarıma bakıp. Yok ben iyice profesyonel malzemeler istiyorum dersen başka isim ve adresler veririm :)
Yenacığım, bir süre tartılmasan? En azından regl olup bitene kadar? Canını sıkmış bu hafta senin tartı...
....
Geç oldu, 1 Mayıs da geçti sayılır artık ama iyi geceler dilemeden eklemek istedim: Kendisi ya da yakınları emekçi olarak çalışan tüm arkadaşlarımın bayramları kutlu olsun. Biz bu sene Taksim'de olamadık ama kulaklarımızda ve dilimizde Sarper Özsan'ın ezgileri ile bir selam yolladık oradakilere...
ayşecim nice yıllarınız olsun sağlıkla mutlulukla ve huzurla geçecekgünaydınlar kızlar
nasıldınız keyifler nasıl
ben ve ailem iyiyz çok şükür
dün eşimin doğum günü idi çok güzel geçti izinli olmamdı iyi oldu
dalga geçiyorum adamla ne mübareksin doğdun diye resmi tatil yapmışlar diye
mutlucum benimde öyle oluyor.1 günde hemen +1 -1,5 çıkabiliyorum nasıl bünyeyese.ama aynı şekilde dikkat edince hemen gidiyor.2 gün diyetine davam etsen gider emin ol.o kadar zamandır güzel sabrettin 1 gün vücudun şaşırmıştır ne oluyo diye.hemen moral bozmak yok.insanız neticede robot değiliz...çörek otunu tavsiye ederim.çok tok tutuyor. ama düzenli tüketmeyince bi işe yaramıyor.günde 3 öğün tüketmek şart gibi
selam kızlar, ben ve oğlum yavaş yavaş kavuşma anına doğru yaklaşıyoruz, kilo almam tavan da yapmış olsa da pişman değilim, neyse doğum sonrası aranıza gelince başlayacak benim maraton yavaş yavaş , hepinizi öpüyorum kuzucuklar...
yena bilirsin ben 1 hafta karatay yaptım çokta hevesliydim.ama kuruyemişleri dedikleri kadar yiyice yani öğlen veya ara öğünde de yiyince o hafta 300 dk larda sporum olmasına rağmen gr veremedim ve üstelik feci kabız oldum...ama gr açlık hissetmemek ikide bir ara öğün ne yiycem düşünememek süperdi.ben hiç bi diyette o kadar tok olmamaıştım.belki bi yerlerde yanlış yaptım bilmiyorum ama kabızlıktan çok korktuğum içni (basur probleminden) bi daha denemem sanırım
kızlar ben şu sıralar menengiç kahvesine taktım yani aslında çok tüketmedim ama hergün tüketsem bıkmam çok beğendim çok nefis...türk kahvesi içemem pek sevmem sadesinin ama bunu sütlü içince çok hoş...nefis.iştahta kapatıyor sanırım dün gece ara öğün yapmadım.acaba diyetteki yeri nedir bu kahvenin???50 kaloriymiş sütle birlikte ama içilebilirmiki hergün?eşim geç gelince çok bunalmıştım sinirlendim de epeyce..oğluma da dışarda oynamıası için izin vermiştim site güvenlikli bi yer.ama oğlum işi abartıp eve 4 saat kadar uğramayınca genede çok korktum.(kızlardan birir uyuyyordu öyle bırakıp oğlanı aramaya çıkamadım) .hava kararınca geldi küçük bey.nasıl sinirliyim bağırdım kızdım baya...o da baya korktu tepkilerimden...eşimden ondan sonra geldi.benim sinirlerim iyice tepemde kendimi dışarı attım köşkün etrfında tur attım(cumhurbaşkanlığı köşkü) çok yürüyen oluyor yokuşlu fln bi yer ama benim çıktığım saatte kimse kalmamış bende biraz tırstım açıkçası özellikle köpeklerden.sonuçta bi 55 dk fln yürüdüm ama çok yorulmuşum.iyice hamlamışım sanırım.offff neden bu kadar gerginim ben?eşim sanki istese gelir gibime geliyor bilerek işini uzatıyor diye düşünüyorum bazen...evde bi sürü çocukla uğrşmktansa işle uğraşmak daha eğlencelidir eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?