Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmişiokuyamadım çok birikmiş umarım herkez iyidir
hepinizi öpüyorum

canım hoşgeldin aramıza inan ben çok merak ettim seni hatta son günlerde daha çok aklıma gelmiştin neden giremiyor acaba internete diye merak etmiştim.çok sevindim iyi olduğunuza ve atamanın olmasına.sen zorların kadınısın bacım bunun da üstüseinden geleceksin.az sabret.çok çok zor şartlardasn gerçekten gene ve eşinlede uzaksınız.ama atanmışsın çok şükür.satajerlik kursunuda atlatınca daha çok dinlenir kızınla daha çok vakit geçirirsin.zaten yaz tatiline az kaldı eşinlede kavuşursun inşallah ...kilo azcık almışın ben aldığın kiloyu 2 günde alabiliyorum.koruma yaptım gibi oldu bende kaç aydır 1ileri 1 geri gittim durdum.77 civarlarında dolanıyorum.sen dikkat etmediğin halde gelen hain kiloları def edersin bir hamlede sonrada düşüşe geçersn merak etme.artık aramızdamısın???

bende başta 8 kaşık koymuştum tabağa sonra yarısını kızımla paylaştım çünkü çok bol salata yapmıştım.eşimde iyice geç geldi bende ona sinir olduğum için salatanın çoğunu lüplettiğimden bulguru daha az yedim ama 4 kaşıktan az fazladır yediğim süt olmuştur inşallahhh

yena bilirsin ben 1 hafta karatay yaptım çokta hevesliydim.ama kuruyemişleri dedikleri kadar yiyice yani öğlen veya ara öğünde de yiyince o hafta 300 dk larda sporum olmasına rağmen gr veremedim ve üstelik feci kabız oldum...ama gr açlık hissetmemek ikide bir ara öğün ne yiycem düşünememek süperdi.ben hiç bi diyette o kadar tok olmamaıştım.belki bi yerlerde yanlış yaptım bilmiyorum ama kabızlıktan çok korktuğum içni (basur probleminden) bi daha denemem sanırım

Tartildim dune gore +1,5 kg nasil kacamak yaptiysam hakkini vermisim;((((

mutlucum benimde öyle oluyor.1 günde hemen +1 -1,5 çıkabiliyorum nasıl bünyeyese.ama aynı şekilde dikkat edince hemen gidiyor.2 gün diyetine davam etsen gider emin ol.o kadar zamandır güzel sabrettin 1 gün vücudun şaşırmıştır ne oluyo diye.hemen moral bozmak yok.insanız neticede robot değiliz...çörek otunu tavsiye ederim.çok tok tutuyor. ama düzenli tüketmeyince bi işe yaramıyor.günde 3 öğün tüketmek şart gibi

günayydınnn kızlarrrr evvettt yenni ayımmıza yeni başlangıç yaptım haziranda ankaraya gidicem bu benim son ayım ne kadar verdim kar kendi evim olmayınnca zor veririm ankarada
neys ilk olarak elmalı metobolizma çayımı ocağa koyayım sonra kahvaltı ve lasly yapayım inşalllah bozmadan devam eder bu ayyy alllahım yardımm ettt :26:

kızlar ben şu sıralar menengiç kahvesine taktım yani aslında çok tüketmedim ama hergün tüketsem bıkmam çok beğendim çok nefis...türk kahvesi içemem pek sevmem sadesinin ama bunu sütlü içince çok hoş...nefis.iştahta kapatıyor sanırım dün gece ara öğün yapmadım.acaba diyetteki yeri nedir bu kahvenin???50 kaloriymiş sütle birlikte ama içilebilirmiki hergün?eşim geç gelince çok bunalmıştım sinirlendim de epeyce..oğluma da dışarda oynamıası için izin vermiştim site güvenlikli bi yer.ama oğlum işi abartıp eve 4 saat kadar uğramayınca genede çok korktum.(kızlardan birir uyuyyordu öyle bırakıp oğlanı aramaya çıkamadım) .hava kararınca geldi küçük bey.nasıl sinirliyim bağırdım kızdım baya...o da baya korktu tepkilerimden...eşimden ondan sonra geldi.benim sinirlerim iyice tepemde kendimi dışarı attım köşkün etrfında tur attım(cumhurbaşkanlığı köşkü) çok yürüyen oluyor yokuşlu fln bi yer ama benim çıktığım saatte kimse kalmamış bende biraz tırstım açıkçası özellikle köpeklerden.sonuçta bi 55 dk fln yürüdüm ama çok yorulmuşum.iyice hamlamışım sanırım.offff neden bu kadar gerginim ben?eşim sanki istese gelir gibime geliyor bilerek işini uzatıyor diye düşünüyorum bazen...evde bi sürü çocukla uğrşmktansa işle uğraşmak daha eğlencelidir eminim

Kızlar morlim bozuk .... Diyet yapamıyorum sadece dikkat ediyorum.dukan yapmak istiyorum ama bi türlü boğazıma engel olamıyorum.karatay daha mı uygun acaba...karatayla ilgili bilgisi olan varsa açıklayabılırmı..ben dukanın kitabını almıştım ve 40 gunde 11 kilo vermiştiö..aslında çok iyi gidiyodu ama misafir gelen giden olunca bozuldu işte....biraz motivasyona ıhtıyacım var 20 kilo daha vermem lazım ....bu ay verebilirmiyim acaba ?

günaydınlar kızlar
nasıldınız keyifler nasıl
ben ve ailem iyiyz çok şükür
dün eşimin doğum günü idi çok güzel geçti izinli olmamdı iyi oldu
dalga geçiyorum adamla ne mübareksin doğdun diye resmi tatil yapmışlar diye

Canım yaaa bak kader bizi nasıl da bir araya getirdi

Hislerim çok ama çok kuvvetli.Sen olduğunu hissettim ben orda açıkçası,tersaneye yakınlığı ve balkonundaki sardunyalardan anladım.Ama tabi seslenemedim siz Meryem misiniz diye. Birine bişey anlatıyordun çok etkisinde kalmışım falan diye rüya mıydı bilmiyorum artık.Yüksek sesle de konuşuyordun tabi asıl dikkatimi çeken o oldu :)

Biz filmleri aldık,dükkan çıkışında bir kez daha kafamı kaldırıp baktım sana ama sen sinirliymişsin hatırlamazsın tabi.Hatta eşim kime bakıyorsun dedi bende balkonda sardunyalar var çok güzel onlara baktım dedim

Öyle işte canım neticede tahminlerim doğru çıktı Tek taraflı da olsa tanıştığıma memnun ooldummm... Bi gün buluşup karşılıklı tanışırız inşallah müsait zamanda...

Canım neden moralın bozuluyokı, senın goguslerınde bı problemın yok anladıgım kadarıyla. Benımkıbıldıgın gobegıme geldı sekerım, bikini bulamamak ne kadar üzücü bunu anlatamamki. Ben 115 kılodan 77 kıloya dustum ve bu arada da verıp almalarım oldu kac kere. Halıye Benım DD olan goguslerım asırı derecede sarktı. Sen 2 cocuga ragmen bana sarkmıs gıbı gelmıyor dıyorsun, ben daha cocuk felan dogurmadım. Senınkıler gercekten sarkık degıl demekkı. Omuzlarımdakı çökmeleri, kırmızı izleri taşımaktan bıktım. Hayatımda hıc askısız tısort gıyemedım cunku bana sutyen kulbu cıkan ıc camasırları olmuyo. Sadece bı kere oyle bı ıc camasrı buldum, ona da seffaf askı taktım, 5 dakka gecmeden koptu askı. Dedıgım gıbı sen ben söyleyene kadar farketmedıgıne göre benım gıbı vahım durumda değilsin demektir. 15 yasından beri kilo alıp veren ve ergenlıkten beri asırı buyuk gögüsleri olan birine gogsuzunde T seklınde iz olucak dense herhalde bunu umursamaz

Günaydınlar herkese

Kahvaltımı yaptım, yuruyus ıcın zamanın gecmesını beklıyorum. tahıllı sandwıc ekmegı ıcıne peynırımı domatesımı semız otumu koydum yedım.

ayşecim nice yıllarınız olsun sağlıkla mutlulukla ve huzurla geçecek

günaydın kızlar gece o kadar geç yattım ki sabah kalkamadım o yüzden direkt diyetisyene gidicem bakalım ne sonuçlarla gelicem inşallah eksilerle dönerim arkadaşlarım benim
asumancım ne kaçamak yaptın çok merak ettim sabahtan özenirim bilirsin aynısını bende yapıyım o açıdan soruyorum
mutlucum o kadar olması imkansız bir günde benim diyetisyendeki tartı olsa kesin sana bağırırdı "ödem var bağırsaklar boş değil" diye takma arkadaşım toparlasın sen kesin
özleemmm canım sanada şimdiden iyi sporlar arkidişim umarım senin vermediğin kiloların azda olsa bi kısmını ben vermişimdir de güzel haberler veririm akşama şekerim

topikte olan olmayan ismi geçen geçmeyen tüm arkidaşlarımada çokkk güzel ve az kaçamaksız ve hatta hiç kaçamak yapmadan bişr gün geçirmelerini dilerimmm

selam kızlar, ben ve oğlum yavaş yavaş kavuşma anına doğru yaklaşıyoruz, kilo almam tavan da yapmış olsa da pişman değilim , neyse doğum sonrası aranıza gelince başlayacak benim maraton yavaş yavaş , hepinizi öpüyorum kuzucuklar...

cansel en komiği 2 aydır diyetteğim bir daha böyle yemem dediğim seyleri görünce gıtlıktan çıkmış gibi saldırmam. hiç iradem yok bir de ye falan diyen olunca iyice sapıtıyorum.

maşallah sağlıcakla kavuşacaksınız inşallah birbirinize.

Evett bende sana soracaktım..Yanılmıyorsam kilo almıştın o hafta değilmi.?
Benim anladığım, orda okuduklarımdan sadece sabah tüketiyorlarmış kuruyemişi..

Böyle söylüyorumda kesin yapacağımdan değil bakalım kitabı alıp okumam gerek önce..

Birde üyelerden biri var diğerleri gibi istikrarlı değil bir hafta verip diğer hafta kilo alıyor hemde 1-2 kg. farkediyor öyle gramla falan almıyor yani...
her uygulama gibi bununda devamının gelmesi gerek giden hemen geliyor.. kalıcı değil anladığım...

Benim reglim gecikti ya kafayı yedim iyice..

yaa ama ben yazmaya utanıyorum.. diyetteyimm birbucuk ay oldu.. kimseyle paylaşmıyorum ama motivasyonum düştü düşecek.. sizleri okuyunca kendimi toparlıyorum. buraya yeni üye oldum nasıl kullanacagımı da öğrenmeye calısıyorum. :)

erkekler genelde çocukları annenin bir parçası olarak görüyorlar bizim işimiz özetle çocuklar. çalışsan dahi böyle. eşim oğlanı yarım gun krese göndermeye başladığımda bile söylendi niye yolluyomusum evde dursa neolurmuş vs. özetle kötü niyetli değiller ama ataerkil toplum işte çocuk ananın sorumluluğu erkek evin sorumlulu(maddi) alıyor. daha ötesine karışmıyorlar. anne babalarından gördükleri bu...

Mutlu trendyolda bugun bambi var ıstersen bı bak ıstedıgın topuk ayakkabı var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…