Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın Kızlar

Ayy geçmişi oku oku bitiremedim sonunda darlandım atladım geldim sohbete Dün gece ablamın arkadaşında kaldık kanepede uuyumaktan boynum tutulmuş yahu Sabah 8 gibi eve geldim 45 dakika yürüdüm Mirayında misafiri gelmiş beraber yürüyemedik.
Sabah aç karna yürüdükten sonra eve geldim tartılayım dedim cuma gününde +200 gr gösterdi yediklerime dikkat ediyorum yürüyorum ama - olacağına + oluyor sinirim bozuldu kaldırıp atasım geldi baskülü Canım sıkkın uykum vaaaaaaaar

Elifcim omega 3 kullanıyorsun anladığım kadarıyla bana ilacın markasını verirmisin ve sende işe yarıyormu :26: benim B12 çok düşük doktor iğne verdi ama 1 kere yaptırdım daha da yaptırmadım Cuma günü tekrar doktora gidicem tahliller için B12 baktırıcam ama iğne vermesinler ilaç versinler istiyorum :26:

bende gerçekten işe yarıyor baharcım ya, geç yatıp erken kalkamama rağmen öyle mayışık ve halsiz değilim hafta başından beri, birde ben gece alıyorum sabah bağırsaklarımı çalıştırıyor ve yağ yakıyor eminim
canım b12 eksikse vücudun direnç gösterebilir benim b12 de sıkıntı yoktu ama bildiğim kadarıyla iğnesi zaten az bir süre vuruluyorsun sonra sana ilaçveriyorlar ve daha hızlı sonuç alınıyor
bence tahlillerini yaptır ondan sonra hem b12 hem de ihtiyaç varsa omega 3 al, çünkü vücudunun omega 3 e ekstra ihtiyacı yoksa bu seferde kilo almana neden olabilir
bana doktorum koçak farmanın omega 3 ünü vermişti ve bende gündüz mide bulantısı yaptığı için gece içmeye başladım hem midem bulanmıyor öyle olunca
ama tahlilsiz alma sen bence ilacı canım

neden bızım burdkine gitmiyorsun. süper değil belki ama listeler aynı yine.

listeler aynı evet cnm bizim ordaki daha mantıklı yakın ama eşim gitme gidiyon beceremiyon boşa para veriyosun diyo bende gizlice gitmeyi düşünüyorum bu yüzden
bizim orayada ancak c.tesi gitme şansım var onda da gizli gitme şansım yok bilmiyom
bu akşam bi daha diyim adama ikna olur belki
işleri kötü diye 1 liranın hesabını yapar oldu

kızlar ben bu sabah bizim burda fitness salonuna yazıldım bu gün ilk sporumu yaptım önce 1 saat sahanın içinde hızlı yürüdüm ardından hoca eşliginde egzersiz yaptık .sonra çay simit ikramı vardı ben simit almadım toplam bugün 2 saat spor yaptım ekg çekmek için 1 saat daha yürüyerek gidip gelicem .artık ptesi ,çarşamba ,cuma düzenli sporum var kalabalık eşliginde olunca zevkli oluyor

kahvaltımı yaptımmm 1 dlm kepek ekmek
1 kk pynir,roka maydonoz
1 yumurta
kahvaltı öncesi elmalı ççayımı içtim
sonra pırasa yemeği koydum pişiyo bende bu arada 1 çay yudulayıp dinlenem dedim
yoğurtçorba yapıcam çocuklara laslye sıra gelmedi
bu arada 1 mayısla ilgli eşimle geçen diyaloğumu anlatayım bazen kızdırır beni isteğe bağlı sigortamı yatırıyoruz su getir der bende kalk kendin al derim oda"sigortanı yatırıyorum mecbursun getirmeye der"ben gıcık olurum ammma kadını öcünü almadan rahat dururmu dün kalktı göreve gidicek kahvaltı yok niye hazırlamadın diiye söyleniyo evde daığınık hiç bişeye ellemedim tabi cevabım hazır
"eee bugün 1 mayıs işci bayramı tatil devlet verdi bu hakkı bana bugün iş miş yok tatil tabi çamura yatcak ya hemen bidaki ay yatırmam sigortanı diyo o zaman hepten tatil yaparım dedim adam mort tabi hehhe yaşasın kötüllükk işciyim haklıyım KAZANDIM:)))))))))))))))))
işte böle anlatayım dedim tabi bugün normal moda döndüm gene temizlik falan devam yaniiiseneye 1 mayısa kadar

Son düzenleme:
cansel en komiği 2 aydır diyetteğim bir daha böyle yemem dediğim seyleri görünce gıtlıktan çıkmış gibi saldırmam. hiç iradem yok bir de ye falan diyen olunca iyice sapıtıyorum.

en iysi abur cuburlar yenirken o ortamdan kaçmak.ben çörek otu ile tatlı isteğimi abur cubur isteğimi ne kadar dengelesemde ağzıma attığım an kendimi tutamıyırum atmazsam ve öğün atlamamışsam sorun yok.eminim sende öğün atladın veya geciktirdin öyle olunca tutamadın kendini sonrası zaten kısır döngü oluyor.insülin ani artıp hızla düşüp tekrar yükselten gıdalr istiyor canımız malesef...ben bişi yerken bakıyorum eşimin hiç umrunda değil yani benim çok iştahla yediğim bişeyi o biraz yiyip bırakabiliyor çok tatlıymış diyebiliyor ben çok tatlı kavramını eğer uzun süre tatlıdan uzak kalmışsam ediniyorum yoksa baylıyorum tatlılara
sanırım sabittim yenacım tam hatırlamıyorum ama.ben öğlen ve sonrasında da kuruyemiş yemiştim hatta çok mutluydum izin var diye ama gerçek ölye olmadı.o kadar spora gr veremedim bi de feci kabızlık yaşadım.kuruyemiş sadede sabah tüketilirse sanırım daha iyi yapılır.ama benim nacizeme tavsiye öncelikle tahlillerini yineletmen diyetisyene gitsende gitmesende.sonra ona göre diyetini düşünürsün çok ihmal ettin gibime geliyor.ben bile 2 ay önce yapmıştım şimdi bi daha yaptrısam diye düşünüyorum d vitamiim yerine geldimi diye.bi de insülin direncm kırılmıştı ama niye iştahım tekrar arttı oynadımı onu merak ediyorum.benim düşünceme göre en sağlıklı diyet 3 ana 1-2 ara olan diyet...ve canım istedğinde gece 10 da meyve yiyebilmeli veya leblebi nescafe keyfi yapabilmyliyim.arada bir börek-kek herkes yerekn 1-2 dlm yiyebilmeyliyim.bizim diyette 1 öğün kaçırdıysak telafi ediyoruz sebze vs ile ama dukan ve karatay da çok zor telafisi kaçamakların.tamam kaçamak yapmıyorlardı ordakiler çok fazla ama ben o kadar iradeli değilim ve bunu bir ömür sürdüremem

o

fadimecim hayırlı olsun
gerçekten iyi oluyor toplulukla spor yapmak azme geliyorsun ve kaytarmakta yok
bende şu sınavı atlatıp tatilden döndükten sonra düşünüyorum spora gitmeyi, bir ara gitmiştim canın istemesede oraya girince bir şevke geliyor insan

bu arada tomurcuk ebru nun beni balkonda görüp içteniçe tanımasını okudun mu?
ne heyecanlandım..ama hala şaşkınım

Kuzucuğum tırsıttım seni biraz galiba Dedim ya hislerim kuvvelti.Senin orda balkonunda sardunya olan ve evi senin evine benzer bir çok ev var ama içimden öyle geçti.Meryem bu dedim ve yarın topikte sorcam dedim kendi kendime.

Hatta bakmaya bile çekindim sinirliydin ne bakıyorsun dersin terslersin diye de korkmadım değil hani

Aslında sende bana baktın ama nerden bilcen ki ben olduğumu.Olur da bir daha gelirsem cd veya tablo almaya ve balkonda görürsem bu sefer merhabalaşırım canım bakışmakla kalmam yani.Benim işlerim çok yoğun yoksa ne zamandır aklımda var senle tanışmak kaynaşmak iki iyi dost olmak ama vakit bulamıyorum ve söz verip gelememekten korkuyorum...

Omega 3 ü B12 eksikliği için almıyomusun canım sen :26: ona ayrıyetenmi bakılıyor :44: çok saf hissettim kendimi şimdi peki ben doktora ne tahlili istiyorum diycem B12 eksikliği için baktırıcam peki Omega3 eksikliği olan tahlilin adısı nedir :26:

Selam Kızlarrrrr :122: :122:

Bugün çok şükür saat 8de uyanabildim ve hazır küçük cadı uyurkende işlerimi kolayladım
Şimdi bir yandan onunla oynuyoruz bir yandanda sizlere bir bakayım dedim

Hazır aklımdayken yediklerimide yazayım

Sabah aç karnına sıcak suya limon + 1 Tk bal içtim

yarım saat sonra kahvaltı : ( 9:30 )
1.5 dilim ekmek ( dilimler büyük diye birini yarım yedim )
1 KK beyaz peynir
3 zeytin
1 kırmızı biber
1 domates
1 Salatalık
Yarım bardaktan az fazla taze sıkılmış Greyfurt suyu

Ara: 11: 30
1 Bardak süt, 1 ekşi elma

Öğlende eğer kızım okuldan erken gelirse bir arkadaşa oturmaya gitmeyi düşünüyorum ama daha kesin değil kızın dersi az sa giderim diyordum.
Eğer oraya gitmezsem öğlende büyük ihtimalle yiyeceklerim

1 Biber dolması
1 kase yoğurt
1 büyük kase salata
1/2 dilim ekmek

Kızın dersi az olursa kesin giderim o zamanda giderken simit alırım çayın yanına ( evden cıkmadan ben geliyorum diye arayacağım yoksa hazırlık yapar )
Yarım simit yanına az peynir ve şekersiz acık çay içerim. Birazda domates salatalık tamamdır
Zayıflayacağım listeden cıkmayacağım diye eve tıkılamam ya

Akşama Allah kerim

ceccoo ben evli değilim allah söyletti anacım neyse seneye gerçekten dediğin şey başıma gelebilir
iyi geceler canımm

kızlar herkeşlere iyi geceler

Anaaa demekki ben bir ara uykusuzluktan yanlış okumuşum sanki benimkide yatmıyormuyuz yatmıyormuyuz diye soruyor yazdığını okudum sanki
Neyse Allah söyletti diyelim ve hayırlı bir koca için dua edelim Kadınlar kulübüne karşı çıkmayacak birini

Aramıza hoşgeldin inşallah hepbirlikte bu kilolardan kurtulacağız
Bebeğinide Allah analı babalı büyütsün maşallahın var 40 günde 14 kilo azmı ben 20 ay oldu doğuralı ama daha ancak 11 kilo verdim ama tabi diyete başlayalı 10 ay oldu ki aslında buda iyi sayılmaz ama az olsun ama olsun

canım üzme kendini eşin bence gerçekten işi olduğu için geç geliyordur hem sende bilirsin erkekler dönem dönem öyle ufak bunalımlara girebiliyorlar
Bizlerde bunalıyoruz ve sinirlerimiz gerildiğinde bazı şeyler gözümüzde de büyüyebiliyor
Hiç bence kafana takıpta kendini daha çok yıpratma. İnşallah en kısa zamanda yine biraz daha rahat olursunuz

Eşinin doğum günü kutlu olsun
İnşallah ailecek daha nice güzel doğum günleri geçirirsiniz

Bende merak ediyordum İyi olmanıza sevindim Sen boşver kiloları nasılsa doğumdan sonra yine hepsini verirsin hamileliğin tadını cıkar ama abartmadan tabi
Bizde sizi öpüyoruz

Sende aramıza hoşgeldin inşallah sende en kısa zamanda kilolarından kurtulursun

Harika yaa
Bundan sonra kilolar pıtır pıtır gideceklerdir keşke bende gidebilseydim ama maalesef küçük civcivimi bırakacak yerim yok :26:
Neyse bende evde bisikletle idare ederim

elifcim uyanır uyanmaz güllü lokum attım ağzıma sonrasında 1 kurabiye yedim
gözlerimi açar açmazki performansıma bak yaa
sonra da 1 elma 5 fındık 1 günkurusu yedim artık kahvaltı yapmadım saat 1 gibi öğle öğünü yaparım bugün 3 öğün yapmış olacağım böylece
ayşeciğim eşinin doğumgünü kutlu olsun canım
benim de eşim büyük kızım yeğenim bu ay da doğdular hepsi boğa

ece bu aralar sen biraz bunaldın gibi elifi beklerken ara bir buluşma yapabiliriz istersen belki iyi gelir sana ister yine bir yerde buluşuruz istersen evde ağırlamaktan da memnun olurum seni canım sen nasıl istersen ben uyarım

Şaşırtıcı derecede dikkatliyim nevinciğim. İşte emeğin karşılığını almayınca demoralize olmaya aşırı meyilliyim..

Hamilelik ihtimali yok..
regl şişkinliği tartılma istersen bir süre:44::44:

seni öyle iyi anlyıorumki canım aynı kısır döngü bizde de var...işe git eve git zaten 7-73,0 evdesin yemek ev işi öfff...kv ye uğra olmadı görümcey uğra koşturmaca çoluk çocukta olmayınca kendimi ait hissedemiyorum bir yere. zaten çocuk olunca Allah nasib ederse çalışmam gibi geliyr uzun süre. sorumlu yöneticilik yaparım seninde böle bir şansın var haftad 1 gün giderim işe... sporu bende astım 2 haftadır gitmiyorum yarın başlıcam inşallah yoksa gitmez bu yağlar...

Ayşe eşinin doğum günüsü kutlu olsunnn..

Tebessüm hoşgeldin diyeyim çok sevindim yazılarını görünce. ataman hayırlı olsun...

çok teşekkür ederim kızlar çok saolun

canım asuuu çok sağol arkadaşımmsiteden bi arkadaş çağırdı şimdi ona gideceğim belki gezerizde çetinkayaya fln gideriz.çocuklarla istediğim zaman istediğim şeyi yapamamam hatta yürüyememem bile zoruma gidiyor bazen canları sağolsun sağlıklı olsunlar onların ne suçu var ama ben çok bunalıyorum işte zaman zaman oluyor...eşimi en azından akşam yemeklerinde zamanında görmek istiyorum ama oda 1 akşam varsa 3 kakşam geç geliyor.yemekler bi curcuna.bebiş ve özgülüm de kendi yemek istemiyor 3 yaşını geçtiği ve kreşte kendi yediği halde....senle buluşmayı da çok isterim.bigün ben geleyim merali kapıp kahveni içerim senin kızlarıda tanımayı çok isterim aslında.kısmet bigün ayaralrız inşallah.bu hafta biraz dolu olacak gibiyim.cumayada bi yere gidecez.yarın da belki 365 e gideceğiz kesin değil arkadaşla .haftaya olabilir dışarda da görüşürüz ama sende evde bunalıyorsan oda uyar bana

şimdi benim gideceğim arkadaş baya formunda ama yiyor da almıyor .şimdi kurabiye yapmış böreği varmış.ne etçem ben?:26: ekmeğimi mi götürsem ne yapsam?1 er tane yesem doymam .fazlası zarar.offf diyetteyken evde olunca bunalım dışarda olunca ne yesem vicdan azabı vs... zor anam işimiz

ececiğim ben her zaman çıkıyorum dışarıya canım bana gelebilirsin benim kızlar çocuklarla ilgilenir çok severler küçükleri
bugün birer parça ye ikramlardan bence gitmeden hafif bir öğle öğünü yaparsın doymam dersen
ben bir yere gittiğimde genelde herşeyden yiyorum ölçülüce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…