- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
vardı kesin ben eminimMutlu trendyolda bugun bambi var ıstersen bı bak ıstedıgın topuk ayakkabı var mı
bende gerçekten işe yarıyor baharcım ya, geç yatıp erken kalkamama rağmen öyle mayışık ve halsiz değilim hafta başından beri, birde ben gece alıyorum sabah bağırsaklarımı çalıştırıyor ve yağ yakıyor eminim...
Elifcim omega 3 kullanıyorsun anladığım kadarıyla bana ilacın markasını verirmisin ve sende işe yarıyormu :26: benim B12 çok düşük doktor iğne verdi ama 1 kere yaptırdım daha da yaptırmadım Cuma günü tekrar doktora gidicem tahliller için B12 baktırıcam ama iğne vermesinler ilaç versinler istiyorum :26:
neden bızım burdkine gitmiyorsun. süper değil belki ama listeler aynı yine.
cansel en komiği 2 aydır diyetteğim bir daha böyle yemem dediğim seyleri görünce gıtlıktan çıkmış gibi saldırmam. hiç iradem yok bir de ye falan diyen olunca iyice sapıtıyorum.
sanırım sabittim yenacım tam hatırlamıyorum ama.ben öğlen ve sonrasında da kuruyemiş yemiştim hatta çok mutluydum izin var diye ama gerçek ölye olmadı.o kadar spora gr veremedim bi de feci kabızlık yaşadım.kuruyemiş sadede sabah tüketilirse sanırım daha iyi yapılır.ama benim nacizeme tavsiye öncelikle tahlillerini yineletmen diyetisyene gitsende gitmesende.sonra ona göre diyetini düşünürsün çok ihmal ettin gibime geliyor.ben bile 2 ay önce yapmıştım şimdi bi daha yaptrısam diye düşünüyorum d vitamiim yerine geldimi diye.bi de insülin direncm kırılmıştı ama niye iştahım tekrar arttı oynadımı onu merak ediyorum.benim düşünceme göre en sağlıklı diyet 3 ana 1-2 ara olan diyet...ve canım istedğinde gece 10 da meyve yiyebilmeli veya leblebi nescafe keyfi yapabilmyliyim.arada bir börek-kek herkes yerekn 1-2 dlm yiyebilmeyliyim.bizim diyette 1 öğün kaçırdıysak telafi ediyoruz sebze vs ile ama dukan ve karatay da çok zor telafisi kaçamakların.tamam kaçamak yapmıyorlardı ordakiler çok fazla ama ben o kadar iradeli değilim ve bunu bir ömür sürdürememEvett bende sana soracaktım..Yanılmıyorsam kilo almıştın o hafta değilmi.?
Benim anladığım, orda okuduklarımdan sadece sabah tüketiyorlarmış kuruyemişi..
Böyle söylüyorumda kesin yapacağımdan değil bakalım kitabı alıp okumam gerek önce..
Birde üyelerden biri var diğerleri gibi istikrarlı değil bir hafta verip diğer hafta kilo alıyor hemde 1-2 kg. farkediyor öyle gramla falan almıyor yani...
her uygulama gibi bununda devamının gelmesi gerek giden hemen geliyor.. kalıcı değil anladığım...
Benim reglim gecikti ya kafayı yedim iyice..
fadimecim hayırlı olsunkızlar ben bu sabah bizim burda fitness salonuna yazıldım bu gün ilk sporumu yaptım önce 1 saat sahanın içinde hızlı yürüdüm ardından hoca eşliginde egzersiz yaptık .sonra çay simit ikramı vardı ben simit almadım toplam bugün 2 saat spor yaptım ekg çekmek için 1 saat daha yürüyerek gidip gelicem .artık ptesi ,çarşamba ,cuma düzenli sporum var kalabalık eşliginde olunca zevkli oluyor
bu arada tomurcuk ebru nun beni balkonda görüp içteniçe tanımasını okudun mu?
ne heyecanlandım..ama hala şaşkınım
bende gerçekten işe yarıyor baharcım ya, geç yatıp erken kalkamama rağmen öyle mayışık ve halsiz değilim hafta başından beri, birde ben gece alıyorum sabah bağırsaklarımı çalıştırıyor ve yağ yakıyor eminim
canım b12 eksikse vücudun direnç gösterebilir benim b12 de sıkıntı yoktu ama bildiğim kadarıyla iğnesi zaten az bir süre vuruluyorsun sonra sana ilaçveriyorlar ve daha hızlı sonuç alınıyor
bence tahlillerini yaptır ondan sonra hem b12 hem de ihtiyaç varsa omega 3 al, çünkü vücudunun omega 3 e ekstra ihtiyacı yoksa bu seferde kilo almana neden olabilir
bana doktorum koçak farmanın omega 3 ünü vermişti ve bende gündüz mide bulantısı yaptığı için gece içmeye başladım hem midem bulanmıyor öyle olunca
ama tahlilsiz alma sen bence ilacı canım
ayşecim nice yıllarınız olsun sağlıkla mutlulukla ve huzurla geçecek
ceccoo ben evli değilim allah söyletti anacım neyse seneye gerçekten dediğin şey başıma gelebilir
iyi geceler canımm
kızlar herkeşlere iyi geceler
Slm bende hamilelikte 30 kilo aldım... Bebeğim şimdi 2.5 aylık ben 14 kiloyu ilk 40 günde verdim ve 90 kiloda kaldım... Gitmiyor artık... Evde çocukla uğraşmaktan yürüyüş falanda yapamıyorum... Spora başlayayım bu hafta dedim çocuk hafif üşüttü, kıyamadım yanından ayrılmaya... Ama aynadaki görüntümden nefret ediyorum resmen ;(((((( 46-48 beden pantolon almak zorunda kaldım ve hayatımda kendimi bu kadar kötü hissettiğimi hatırlamıyorum... Depresyondayım resmen....;(((((((
kızlar ben şu sıralar menengiç kahvesine taktım yani aslında çok tüketmedim ama hergün tüketsem bıkmam çok beğendim çok nefis...türk kahvesi içemem pek sevmem sadesinin ama bunu sütlü içince çok hoş...nefis.iştahta kapatıyor sanırım dün gece ara öğün yapmadım.acaba diyetteki yeri nedir bu kahvenin???50 kaloriymiş sütle birlikte ama içilebilirmiki hergün?eşim geç gelince çok bunalmıştım sinirlendim de epeyce..oğluma da dışarda oynamıası için izin vermiştim site güvenlikli bi yer.ama oğlum işi abartıp eve 4 saat kadar uğramayınca genede çok korktum.(kızlardan birir uyuyyordu öyle bırakıp oğlanı aramaya çıkamadım) .hava kararınca geldi küçük bey.nasıl sinirliyim bağırdım kızdım baya...o da baya korktu tepkilerimden...eşimden ondan sonra geldi.benim sinirlerim iyice tepemde kendimi dışarı attım köşkün etrfında tur attım(cumhurbaşkanlığı köşkü) çok yürüyen oluyor yokuşlu fln bi yer ama benim çıktığım saatte kimse kalmamış bende biraz tırstım açıkçası özellikle köpeklerden.sonuçta bi 55 dk fln yürüdüm ama çok yorulmuşum.iyice hamlamışım sanırım.offff neden bu kadar gerginim ben?eşim sanki istese gelir gibime geliyor bilerek işini uzatıyor diye düşünüyorum bazen...evde bi sürü çocukla uğrşmktansa işle uğraşmak daha eğlencelidir eminim
günaydınlar kızlar
nasıldınız keyifler nasıl
ben ve ailem iyiyz çok şükür
dün eşimin doğum günü idi çok güzel geçti izinli olmamdı iyi oldu
dalga geçiyorum adamla ne mübareksin doğdun diye resmi tatil yapmışlar diye
selam kızlar, ben ve oğlum yavaş yavaş kavuşma anına doğru yaklaşıyoruz, kilo almam tavan da yapmış olsa da pişman değilim, neyse doğum sonrası aranıza gelince başlayacak benim maraton yavaş yavaş , hepinizi öpüyorum kuzucuklar...
yaa ama ben yazmaya utanıyorum.. diyetteyimm birbucuk ay oldu.. kimseyle paylaşmıyorum ama motivasyonum düştü düşecek.. sizleri okuyunca kendimi toparlıyorum. buraya yeni üye oldum nasıl kullanacagımı da öğrenmeye calısıyorum. :)
kızlar ben bu sabah bizim burda fitness salonuna yazıldım bu gün ilk sporumu yaptım önce 1 saat sahanın içinde hızlı yürüdüm ardından hoca eşliginde egzersiz yaptık .sonra çay simit ikramı vardı ben simit almadım toplam bugün 2 saat spor yaptım ekg çekmek için 1 saat daha yürüyerek gidip gelicem .artık ptesi ,çarşamba ,cuma düzenli sporum var kalabalık eşliginde olunca zevkli oluyor
Eşinin doğum günü kutlu olsun
İnşallah ailecek daha nice güzel doğum günleri geçirirsiniz
regl şişkinliği tartılma istersen bir süre:44::44:Şaşırtıcı derecede dikkatliyim nevinciğim.İşte emeğin karşılığını almayınca demoralize olmaya aşırı meyilliyim..
Hamilelik ihtimali yok..
seni öyle iyi anlyıorumki canım aynı kısır döngü bizde de var...işe git eve git zaten 7-73,0 evdesin yemek ev işi öfff...kv ye uğra olmadı görümcey uğra koşturmaca çoluk çocukta olmayınca kendimi ait hissedemiyorum bir yere. zaten çocuk olunca Allah nasib ederse çalışmam gibi geliyr uzun süre. sorumlu yöneticilik yaparım seninde böle bir şansın var haftad 1 gün giderim işe... sporu bende astım 2 haftadır gitmiyorum yarın başlıcam inşallah yoksa gitmez bu yağlar...Nevinciğim valla şu anda tabiri caizse ruhlar alemindeyim
Sabah kalk iki lokma atıştır ilacı iç işe gel bütün gün şiddetli bir şekilde çalış akşam eve pert bi şekilde git yemek muhabbeti sonra kocayla muhabbet,ertesi gün için yemek,evi toparla derken yatağa nasıl girdiğimi anlamayıp sabah o çalan alarmın beni deli edip defalarca ertelediğim günler geçiriyorum...
Yürüyüş meselesine gelince aslında gidicem ama ablam bu hafta sonu da şehir dışına çıktı geçen hafta sonu gibi.O yüzden gidemedim.Eşimin vardiya saatleri de erken oluyor bazen.9 da çıkması gerekiyor evden ben zaten 7,30 da gidiyorum eve yürüyüşe zamanım kalmıyor.Bi de bu bikaç gündür kv ye gittik iş çıkışları hep.Bide benim elti adayı geldi.Bi de patron hastaydı dükkanı ben kapattım eve geç gittim.Bi de bi de bi de ...... benim bidelerim bahanelerim bitmiyor canım ya.Sorduğuna pişman etmedim inşallah bir dokun bin ah işit benden bu ara...
Öpüyorum çok...
elifcim uyanır uyanmaz güllü lokum attım ağzıma sonrasında 1 kurabiye yedim
gözlerimi açar açmazki performansıma bak yaa
sonra da 1 elma 5 fındık 1 günkurusu yedim artık kahvaltı yapmadım saat 1 gibi öğle öğünü yaparım bugün 3 öğün yapmış olacağım böylece
ayşeciğim eşinin doğumgünü kutlu olsun canım
benim de eşim büyük kızım yeğenim bu ay da doğdular hepsi boğa
regl şişkinliği tartılma istersen bir süre:44::44:
seni öyle iyi anlyıorumki canım aynı kısır döngü bizde de var...işe git eve git zaten 7-73,0 evdesin yemek ev işi öfff...kv ye uğra olmadı görümcey uğra koşturmaca çoluk çocukta olmayınca kendimi ait hissedemiyorum bir yere. zaten çocuk olunca Allah nasib ederse çalışmam gibi geliyr uzun süre. sorumlu yöneticilik yaparım seninde böle bir şansın var haftad 1 gün giderim işe... sporu bende astım 2 haftadır gitmiyorum yarın başlıcam inşallah yoksa gitmez bu yağlar...
Ayşe eşinin doğum günüsü kutlu olsunnn..
Tebessüm hoşgeldin diyeyim çok sevindim yazılarını görünce. ataman hayırlı olsun...
ece bu aralar sen biraz bunaldın gibi elifi beklerken ara bir buluşma yapabiliriz istersen belki iyi gelir sana ister yine bir yerde buluşuruz istersen evde ağırlamaktan da memnun olurum seni canım sen nasıl istersen ben uyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?