- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
vardı kesin ben eminimbu sene bambide süper ayakkabılar var, kısa topuklar da rengarenk, ama benim sitenin yakınından bile geçmemem lazım
Benim gezme hayalleri suya düştücumaya artık hem tartı korkusuda olmaz
Bir yandanda iyi oldu düzenim bozulmamış olduKızçelerimle yarım saat sonra öğle yemeğimizi yeriz bizde
Bu arada mutluuuuuuu Allah razı olsun yaa kilo verirmiyim bilmiyorum ( veremezsem yuh bana ) ama kabızlık sorunu kalmadı resmen senin listen sayende
İnşallah hep böyle devam ederde şu kilolardanda kurtulurum
Eğer her hafta 1 kilo bile versem 5 hafta içinde en azından 2li rakamlara baya bir yaklaşmış olurum kim bilir belki 99u bile görürümşimdilik sonra nasılsa daha aşağılara da göz koydum.
baktım bulamadım istediğimden. ayaklarım pek rahatına duskun... tombikussss...
baktım bulamadım istediğimden. ayaklarım pek rahatına duskun... tombikussss...[/QUOT]
ben de her ayakkabıyı gıyemıyorum. ayagıma vurma problemıyle cok karsılasıyorum. Hayatımda hıc su yuksek topuklulardan gıymedım. Şu dechman da denedımtım o ayakkabıları, gercekten şık gösterıyo insanı ama ben gıydıgım anda bıleklerımde baskı yaratıı. Hıc gıymedıgımden olsa gerek. Sımdı tatıl ıcın de yıne topuksuz seyler tercıh edıyorum mecburen
kızlar bu alışveriş sitelerinde buyuk beden satışlarına bakıyorum. orda mankenleri hiç beğenmiyorum ay nekadar kilolu yok poposu buyuk falan falan. sonra açıklamaları okuyorum mankenle ilgili. 178 boy göyus 95-bel 85-kalça 100 falan 44 beden, deliriyorum. benim ölçüler 10 ar fazla boy kıs,a beden 46 daha ne bakayım kadında bile kötü durduğuna göre. yahut normal bedenli bir mankende 44 beden bir elbise beğeniyorum. çok şık falan bir okuyorum kız 180 36 beden.... olurmu sana olmaz...
insülin direnci için glucophage ı uzun zamandır içmiyodum şimdi tekrar yazdırdım dr.a
bu kadar hızlı kilo almamda etkisi vardır diye düşündüm
herşeyi ihmal ediyorum daha bu yaşta
ben adam olmam akıllanmam
benim ayakklarda bebek mezarı gibi 42 numara
insülin direnci için glucophage ı uzun zamandır içmiyodum şimdi tekrar yazdırdım dr.a
bu kadar hızlı kilo almamda etkisi vardır diye düşündüm
herşeyi ihmal ediyorum daha bu yaşta
ben adam olmam akıllanmam
canım ben de senın calıstıgın hastanese yazdırmıstım 2 sene once. Kadın 6 ay kullan kontrole gel dedı, 3 ay sonra bıraktım gıtmedım. Tam dayaklıgım demi. Yalnız benım bırakma sebebeim böbreklerimden nefrit geçirmiştim önceden, ilacı kullanırken böbreklerım agrıyodu sanki. Açıklamasına baktım böbreklere zararı olabilme ihtimalı oluyomuş uzun vadede. O korkuyla bıraktım. Özlem sen dıyetle halledersın bu işi dedim. Haftaya insülin direncime baktırıcam bizim burdaki esenyurt Devlet hastanesinde. Bakalım ilacı içmemekle dogru mu yapmısım yanlıs mı
Kız o ne biçim laf deli. Senın boy da uzundur hayatım. Ben de eskıden 39 gıyerdım sımdı 40.
Al bende de okadar :26:
Bende uzun süredir içmiyordum daha doğrusu evde var ama ben hep unutuyordum yemekten sonra aklıma gelincede hadi neyse artık akşam yemeğinde içerim yada yarın içerim diyordum ama tabi yine unutuyordum
İki haftadır içmeye başladım yine ve son 1 haftadır hiç unutmadımzaten eşimede dedim eğer bir kere daha unutursam cebime hatırlatma mesajı kuracağım ilaçını iç diye hatırlatsın sabah akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?