Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

valla kahveyle de olmaz diyim şimdiden olmazsa cuma yapalım da sana kısır yaparım hem

Son düzenleme:
Benim gezme hayalleri suya düştü cumaya artık hem tartı korkusuda olmaz
Bir yandanda iyi oldu düzenim bozulmamış oldu Kızçelerimle yarım saat sonra öğle yemeğimizi yeriz bizde

Bu arada mutluuuuuuu Allah razı olsun yaa kilo verirmiyim bilmiyorum ( veremezsem yuh bana ) ama kabızlık sorunu kalmadı resmen senin listen sayende
İnşallah hep böyle devam ederde şu kilolardanda kurtulurum
Eğer her hafta 1 kilo bile versem 5 hafta içinde en azından 2li rakamlara baya bir yaklaşmış olurum kim bilir belki 99u bile görürüm şimdilik sonra nasılsa daha aşağılara da göz koydum.

inşallah canım. o kadar yeşillikle ve meyva ile gerçekten bağırsaklar hareketleniyor. bu hafta veremesen bile durma haftaya kesin dusme olur. biraz da yuruyerek desteklersen senden iyisi yokkkk

baktım bulamadım istediğimden. ayaklarım pek rahatına duskun... tombikussss...

Canım deichmann'a baktınmı banada lazım diye dün baya bir inceledim hatta sandalet tarzı düşünüyordum ama hoşuma gitmedi sonra babetlere bir göz atayım dedim. Ben genelde ilk bakışta beğenmediğim ayakkabıyı denemem bile ama dün hepsini denedim desem yeridir ve çok hoş üstelikte çok rahat babetler buldum. Fiyatlarda uygundu üzeri tek cırtlı babet beğendim kot deseni üstelik eteklede kotlada giyilir hatta yürürken bile rahatca kullanabilir netten sitesine bak bir istersen

kızlar bu alışveriş sitelerinde buyuk beden satışlarına bakıyorum. orda mankenleri hiç beğenmiyorum ay nekadar kilolu yok poposu buyuk falan falan. sonra açıklamaları okuyorum mankenle ilgili. 178 boy göyus 95-bel 85-kalça 100 falan 44 beden, deliriyorum. benim ölçüler 10 ar fazla boy kıs,a beden 46 daha ne bakayım kadında bile kötü durduğuna göre. yahut normal bedenli bir mankende 44 beden bir elbise beğeniyorum. çok şık falan bir okuyorum kız 180 36 beden.... olurmu sana olmaz...

merhabalar ben geldim kaçakım biraz ama idare edin en güzel haberde artıdayımmm valla aman ne güzel dediğinizi duyuyorum valla güzel cumartesi pazar tozuttum ucundan bacağından pazartesi iyiydi salı tatil rehaveti yine uçtum tatil bana yaramıyor yersen alırsın yemezsen zayıflarsın kilo vermeme engel hiç bir hastalığım sorunum yok benim su içersem yemezsem tık tık gidiyorr su içmeyim yeyim hop geliyorlarr ne deyimm bu hafta annemle gaza getirdik birbirimizi bakalım cuma olmaz ama sonraki günlerde eksiye düşmeliyim hemen :)))

kızlar sabahtan beri sitede dolanıyorum ve yeni bir diyete başlamaya karar verdim..karatay =)) sanıyorum bunu uygulayabilirim.ben zaten yıllardır şeker kullanmıyorum..ve dukan diyetiyaptığım dönemden alışkanlık ekmeğide bırakmıştım bazen kaçamak yapıyorum okadar.yarın sabahtan itibaren karatay uygulamaya başlıyacağım...yediklerimi paylaşırım inşallah.ama sabah kahvaltısı şart diyor karatay..bende dukanı bırakalı sabah kahvaltı yerine kahve içiyordum demek o yüzden kilo vermıyorum =((

bundan sonra kahvaltımı yapacağım ..ara öğün şart değilmiş ama acıkırsan ceviz fındık yada badem içi yiyebiliyorsun kavrulmamış olarak..akşamda yemek 7 de biticek ve yatmadan once 30-40 dk yürüyüş.bakalım hayırlısı .. artılardayım bu hafta ondan stress yaptım birazcıkta...
benimle kapışacak tombul bir hatun arıyorum

insülin direnci için glucophage ı uzun zamandır içmiyodum şimdi tekrar yazdırdım dr.a
bu kadar hızlı kilo almamda etkisi vardır diye düşündüm
herşeyi ihmal ediyorum daha bu yaşta
ben adam olmam akıllanmam

Ya canım gene ben de bıkını bakıyodum komdan. Buyuk beden mankene gıydırmısler, oha dedım aynı senın dedıgın gıbı kadının oldulerı felan benden baya azdır. 1.78 boya 70 kılo felan ama kadın hem cok kılolu gozukuyo hem de afedersın vucudu babane gıbi. Ya benım de benzeri kom bıkınım vardı ama sankı bana daha cok yakısıyo Yanı dedım bu kadında bıle böyle duruyosa benım yakısması ıcın en az 55 kılo olmam lazım

Ben de elbıse almak ıcın baya bakınıyorum, genelde penye kumasından olanlara bakıyorum cunku dıger kumasların alt tarafı olsada ust tarafım (takkeler) buyuk oldugu ıcın dar oluyo. Daha bısey begenıp alamadım. Sadece dün little big den L beden bi penye elbise aldım tatil için. Resmen gıyıcek hıcbıseyım yok cunku gecen yazkıler hep buyuk, kayınvalıdeye felan verdım onları. Şu an sadece 2 şort bir penye bir de mayo ustune gıymeye elbıse aldım h&m magzasından

canım ben de senın calıstıgın hastanese yazdırmıstım 2 sene once. Kadın 6 ay kullan kontrole gel dedı, 3 ay sonra bıraktım gıtmedım. Tam dayaklıgım demi. Yalnız benım bırakma sebebeim böbreklerimden nefrit geçirmiştim önceden, ilacı kullanırken böbreklerım agrıyodu sanki. Açıklamasına baktım böbreklere zararı olabilme ihtimalı oluyomuş uzun vadede. O korkuyla bıraktım. Özlem sen dıyetle halledersın bu işi dedim. Haftaya insülin direncime baktırıcam bizim burdaki esenyurt Devlet hastanesinde. Bakalım ilacı içmemekle dogru mu yapmısım yanlıs mı

Al bende de okadar :26:
Bende uzun süredir içmiyordum daha doğrusu evde var ama ben hep unutuyordum yemekten sonra aklıma gelincede hadi neyse artık akşam yemeğinde içerim yada yarın içerim diyordum ama tabi yine unutuyordum
İki haftadır içmeye başladım yine ve son 1 haftadır hiç unutmadım zaten eşimede dedim eğer bir kere daha unutursam cebime hatırlatma mesajı kuracağım ilaçını iç diye hatırlatsın sabah akşam

valla bende düzenli 1 ay bile kullanmadım
herşeyi ihmal ediyorum kendimi ihmal ediyorum
o yüzden reçeteyi yazdırdım hocama eczacımız var sürekli bişey olunca ararız getirir ilacı onu da aradım getirecek
ilaç yazdırmam çok basit ayagıma kadar geliyo yinede niye içmiyosam bilmiyorum artık

Kız o ne biçim laf deli. Senın boy da uzundur hayatım. Ben de eskıden 39 gıyerdım sımdı 40.

boy 1,73 cnm ama benim ayağıma ayakkabı bulmam imkansız
converse giyoyorum beyaz
kadını erkeği yok nede olsa
bide deıchman dan aldım 42 no siyah bez babet onlarla idare ediyorum işte
evansta var aslında büyük numara ama çok çok pahalı bide topuklu ben hiç giyemiyorum
kendimi daha bi ayı hissediyorum o zaman

aç karnına mı içiyosun ilacı
ben hep tok içiyorum yanlışmı ki valla hatırlamıyorum bile aç mı içiliyodu tok mu

zayıflasam şu defactoda varya uzun çiçekli bööcekli elbiseler o elbiselerden giysem altına sandaletle ahh ahhh göremem o günleri ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…