Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yarin kontrolum var ya..sapitmasam olmaz.. 1 haftadir harfiyen uydum ama aksamuzeri 2-3 dilim ekmek ve peynir kacirdim.. Neyse..

reglim yakin, su toplamaya da basladim aslinda .dun 2 kusur eksiktim mesela ama bugun yine artidayim filan...

Umutla ot kardes olduk.. Umut. Ben aldigimiz salataliklari bitirdim bilene...

Esim sabah yine azerbaycan'a gidiyormus.. Offf..

Ece, sende kendimi goruyorum. Gecen seney yazin yazdiklarimi okusan gorursun... Yani nerdeyse Allah eksikliklerini gostermesin ama canimdan bezdim demisim biyerde... Bir de o donem biri vardi. Nicki de ucmelegimvar idi ve onla bayagi tartismistim...

Simdi daha iyiyim. Enazindan ortanca yuvada, yardimcim var bebek de uslu sindilik..Ama irtanca felegimi sasirtiyor... Bir tam gun sabahtan aksqma cocuguma rahammul edemiyorum resmen...

hıım hadi bakalımm bende baktım mavişler tükenmişti 40 numarası
bide 40 numara bayan ayağımı olur dıyolar ilk tükenen 40lardı

canım ara ara morhıpo trendyol da kampanyası cıkıyo
baska rengı de vardı o mavının.

bugün yediklerim:
sabah:1 bardak süt
öğle:1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
4 yeşil zeytin
domates
ara öğün:5 badem
akşam:5 yk kapuska
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 porsiyon çilek

spor:110 dk spor salonu + 300 mekik

Ben zaten sapıtmıştım, bugün çok uslu gidiyordum, gidip köşede kalmış paçanga böreğindne bir ısırık aldım, soğumuş, kaşarları donmuş filan da bir şeydi, nasıl bir dürtüyse artık. Ben de güveçte türlü yaptım çeşit çeşit sebzeden yetmezmiş gibi yanına kocca bir çanak semizotu salatası yapıyorum :)) Ailemi de otobur yaptım, 1 saat önce çocuklar 3'er salatalık yediler, daha fazla vermedim, bu sefer "yetil bibel val mı anne?" diyor benim oğlan :))

Yarın oğluşu annemlere sattım gibi, kendime prgramlardan program beğeneceğim ben de

...

Özlemmm (özka) resmime yaptığın yorumu okudum, koptum ya Ama resimde görünce anladım bende de durumlar vahimmiş :) 'Benden geçti artık' havasından kurtulabilirsem çaresine bakacağım ben de Sen daha gençsin ama, yaptır, dilediğini giy, dilediğini tak, hevesini al iyice :)

...

Mutlu, resimlerine baktım oraya da yazdım, 2 ayda 2 sene gençleşmişsin sen ya. Kesinlikle salma kendini, 10 kilo sonra fıstık olursun sen fıstık...

mutlu sen dün ne yedin canım ya 2000 3000 kaloriden bahsediyorsun

oooo ne yamedim desem.

sabah normal kahvaltı yaptım, ustune küçük milşeyk içtim... sonra öğle yemeğinde kebabcıya gittik pideler etler vs. zıvanadan çıktım. akşam 4 dilim pizza yedim(en manyak kalın kenart falan). arada antep fıstığı 2 avuç en az. geceği de baklava ile biitirdim.4-5 parça.

zoru başarmışsın mutlu kaçamağın en alasını yapmışın ne diyim sana bir daha yapma hele ki bu kadar yapma hepsi ayrı ayrı kaçamak zaten sana bir ay kaçamak yok

benim göbek de gitmiyor yaa kalçalar idare eder de ya da bana öyle geliyor ama göbek maşallah direniyor gitmeyeceğim diye

Bendeki gobek kimsede yok....

Kizlar, kizimin kulubunde bir milli eskrimci kiz var. Ona ulasim sponsoru araniyor. Havayollarinda vb tanidigi olan var mi? Ya da sponsor olan buyuk firmalarda yonetici taniyor musunuz? Hani su cep telefonu firmalari filan..

ya evet benim için 10 kg çok muhim baya fark edecek çünkü.

tamam oglen kebap yemıssın aksam da bırak pızzayı bız yıyelım:)) ama olmazkı. bu kadar guzel sey yenmez kı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…