Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım evet ben de converse gıyıyorum. Özelde calısırken rahattım da memur olursan converse e veda etmem gerekecek:)) Deıchman da ayakkabı var evet ama ben ust uste cok gıydıgımde hemen yıpranıyo o ayakkabılar. Sadece bır kere ordan aldım onu da kardesıme verdım sonra. Benım ayagım uzunluk olarak 39 ama onlerı genıs oldugu ıcın 40 numara ayakkabı anca oluyo hatta bazen olmuyo

Canım sen kendıne hakaret etmeyerek bu işe baslamalısın. Süreklı kendını sucluyosun farkettım de. Ilacı bı 6 ay duzenlı kullan bakalım sonra da tahlılını tekrar yaptır. Bence ıse yarar gıbıme gelıyor. Ben de tahlıl sonucuna göre doktor yazarsa kullanırım bu sefer bakalım. Ama adet düzensizliğim düzeldi gibi, acıkma durumu da eskısı kadar olmuyo. Gerçi hoş glisemik endeksi yüksek şeyler yemiyorum ondan oluyo da. Hayat boyu bu beslenme şeklini oturtmam lazım.

Kis basi bende topuklu bot bakmistim esim sana hic yakismiyor deve gibi oluyorsun dmisti. Ayni boydayiz ama ben 5-6 cm bu sene giydim hep ama 10 cm falan olunca kendimde dengemi yitiriyorum resmen simdi de oyle 5-6 cm topuklu boyle diz alti taytlarla sik duracak yari spor yari hanim hanim bir ayakabi istiyorum elbiselerle guzel duracak. Oglanin dogum gunu de geldi catti ben hala sekle giremedim ca dan 46 beden bir tunik aldim altinabisi uydurucam oysa elbise hayalim vardi kismet olmadi resim koyacam bugun birara gobek top gibin hatta dolu cuval gibi onumde...

canım su resmı koy da bakalım

be emınım kı abartıyosun cok fazla. senın gocek top gıbınde benımkı de basket topu gıbın ben calısırken hıc spor yapamıyodum, bende hassas bagırsak densromu var ya, karnım bı sısıyodu amanallah 8 aylık hamıle gıbı. esım bıle soka gırıyodu.

zayıflasam şu defactoda varya uzun çiçekli bööcekli elbiseler o elbiselerden giysem altına sandaletle ahh ahhh göremem o günleri ben

ben de sevıyorum öyle elbıselerı. Genelde askılı oldugu ıcın ben gıyemıyorum. Kollu elbıse bulursam şeker alınmıs cocuk gıbı sevınıyorum

Selamlar güzel bayanlar. Sabah erkenden Beyza ile pazarımıza gittik, otlarımızı yüklendik, arabaya onları koyup güzel de yürüyüş yaptık. Beyza hanım biraz halsizdi gerçi ama çene çala çala 4.5 km tamamladık yine :) İkimizin de yarın sabah saatlerinde diyetisyen randevusu var, iyice tombik buddy2ler olduk biz yav :))

Dün yazmıştım, bu hafta epey tavsadı listem diye, o yüzden bugün bu saate kadar zerre çıkmadım listeden :) Yarın 500 gr dahi yağdan gitmiş olursa çok sevineceğim. veremediysem ya da artıya geçtiysem demoralize olacağım kesin

...

Ayşe, eşinin doğum günü kutlu olsun. Keyfiniz hep iyi olsun, dah iyi olsun :)

...
Bence senin de çok kötü değildir, bakma sen büyük olması avantajdır yine de :) Benimki de sorunsuz değil elbette, hem benim yaşım da senden büyük. Zaten fizik kurallarına aykırı öyle taş gibi durmaları, yer çekimi diye bir şey var :))) Benimkiler deforme oldular tabii de, bana o kadarı normal geliyordu. Gerçi insan zihni aynada kendini objektif değerlendiremezmiş, bu nedenle çoğumuz kamerada ya da fotoğrafta görüntülerimizi görünce "ay ne kadar şişmanmışım" diyoruz. Ben de senin mesajları görünce 'çok mu büyük de ben farkında değilim' diye şüphelendim, sık sık aynada kontrol ediyorum şimdi :))

Yazdığın sıkıntıları ben de yaşadım, 20'li yaşlarımda, en harika durumda oldukları zamanda bile straplez bir şey giyemedim, aşağı çeker, ikide birde kayar, oradan buradan taşar :)) Epeyce de sulu şakalara epey maruz kalmışımdır :) Ama cefasını çektiğim gibi sükse yaptığım zamanlar da olmuştu ne yalan söyleyeyim. Eğer 13-14 kilo sonra göbeğim iyi durumda olursa (ki pek sanmıyorum) meme operasyonunu beklemeye alırım diyorum, yoksa ikisine birden bir güzellik düşünüyorum :) Önce spor ve diğer yöntemleri araştıracağım ama :) Benim yazdığım küçültme yöntemleri de aklında olsun, çok yakın arkadaşım doktor, eşi estetik cerrah onlar bana önermişti bu yöntemleri.

ben eşimle yürüyüşe gidiyorum güzeller

Ayy Asuman abla ne güzel eşinle gidiyorsun yürüyüşe bayıldım valla

Geçen gün bizde yürüdük eşimle.Ama yürüyüş amaçlı değildi tabi eşiminki Kendisi 105-106 kilo 1,88 boylarında ama kilolu görünmüyor,yapılı.Pazar günü eşimin kardeşinin kız arkadaşı gelince eşim bizim arabayı onlara verdi gezsinler sevgililer diye.Bizde kv lerdeydik.Akşam dönüşte aradı kardeşi geliyorum abi çıkın diye biz çıktık dışarı ama ne gelen var ne giden.Eşim de hadi hatun yavaş yavaş yürüyelim gelirler arkamızdan dedi.Biz el ele tutuş aheste aheste yürürken baktık eve gelmişiz.Düşün arabayla bile 10 dk sürüyor benim evle kvnin evi.Çok hoşuma gitti ama.Dedim ki eşime nerdeyse 5 yıldır evliyiz araba yüzünden yürümeyi unuttuk birlikte.Tamam ara sıra yürüyelim o zaman vereyim arabayı birilerine de diyor :) Deli ya :) araba manyağı bende dedim araba varken çıksak olmuyo yani eve sığsa (afedersin) tuvalaete bile arabayla gitcen heralde dedim

ahahaha evet aradasımı rüyamda görmüştüm onu anlatıyordum..içerde süpürge calısıorduya kendi sesimi duyayım die bagıra bagıra konusuyordum sanırım
ahh yavrumm hiç farketmedm ki ben yeniden baktıgını..
bende memnun olurum tam anlamıyla bir tanıssak.1:
tamam canm ben genelde müsaitim..bi ses etsen yeter

ayy evet canm hislerinin kuvvetli olduguna inandım ben..
benmle ilgili baska neler hissettin meraklandm bak smdi
hahaha sinirim ordan belli oluyordu demek kociş bile hiç bişe demedim aldı eline süpürgeyi hahaha ama dısarıdan kimseye ne bakıosun diyemem bak..ona da ben çekinirim
tamam canm insallah yine gelirsin rastlasırız..ama onun haricinde sana uygun bir zamanda senin haber vermenle görüşürüz.anlıyorum seni calısan bayan olmak zor...

bu arada tablolar o kadar güzel mi yaf..ben hiç bakmadım..eşimin kuzenleri falan almıslar bizden giderken.hatta 1-2 tanesi beyaz desenlileri beyaz cerceveletmiş oldukça hoş olmuş...
ne diyorsun tavsiye edermisin ben de bakayım bir?

Canım lıposuctıonda sadece kucultme var sanırım benımkını kaldırmak da gerekıyor. Ben öyle kucucuk ıstemıyorum, normal ınsanlar gıbı rahat edeyım yeter. Inankı bunalıma sokuyo cogu zaman. Is arkadasım da olmus amelıyat, annesi süt bezlerıne zarar gelmesın dıye fazla kucultmesıne ızın vermemıs, sımdı benımkıne yakın buyuklukte ama dikler. Kız bı daha operasyon gecırmek ıstıyo. İz olayını sordum, o kadar bellı olmuyo dedi. Olsa ne olcak özlemcim şu çektiğimiz eziyet değer mi diye de ekledi. Benım ıcın 85 cup olsa yeter. Ben su an 100 gıbı bısey gıyıyoruö. Kom da DD truimph da sutyen olarak E gıyıyoru canım. Dugunumde bıle askılı gelınlık gıymek zorunda kaldım. Sarkık oldukları ıcın kaldırmıyo hıcbı sutyen. Bakalım çocuktan sonra bu işe girişicem, hem ıdeal kıloma da geldıkten sonra yaptırmak daha ıyı sanırım

Zaten senın dedıgın yontemlerı sorarım doktora. Her memeye tum yontemler olmuyomus. Mesela asırı sarkık olanlara bazı yontemler uygulanamıyomus felan. En az iz kalan hangısıyse onu tercıh ederım tabii

aç karnına mı içiyosun ilacı
ben hep tok içiyorum yanlışmı ki valla hatırlamıyorum bile aç mı içiliyodu tok mu

Anammm şimdi bak iyice kafam karıştı :44: bana o zaman gittiğim doktor ilk lokmanla birlikte iç demişti bende yemeğin sonuna doğruda hatırlasam içmiyordum hani karnım doydu artık içersem bir zararı olurmu diye ama galiba çokta fark etmiyor yeterki yemeğin peşinden yada yemekle birlikte olursa

zayıflasam şu defactoda varya uzun çiçekli bööcekli elbiseler o elbiselerden giysem altına sandaletle ahh ahhh göremem o günleri ben

Bende istiyorummmm bendeeeeeee :122: :122: anam bende boyda yok ama özellikle şu göğüs kısmından itibaren çok hafif bollaşarak giden uzun elbiseler var ya onlara bitiyorum ama işte zayıfta olsam herhalde cins durur
Daha dün bir elbise gördüm beyaz kolsuz V yaka göğüsten itibaren bollaşan uzun bir elbise tam etek uçlarında kocaman kırmızı gelincikler vardı üzerinde bayıldım ama ne boy var nede pos eninede giremem içine boyunada
Zaten ahtım var iyice zayıfladığımda kendime bir sürü uzun elbise alacağım ama tabi kısa kollu iyice ip kollu her zaman giyemem daha doğru ben giyerimde Adamın saçları zaten beyaz bu seferde kıskançlıktan yıldoya döner

Tamam canım nasip olursa müsait bi zamanımda tanışalım kaynaşalım artık...

Tablolar güzeldi benim eşim araba manyağı (yukarıdada anlattım ya) bi kaç tane arabalı aldı o.Bende minik tablolardan aldım fiyatları uygun.Evin girişine holün duvarına yapıştırdık.Arkalarında yapışkanları var.İşte birbirine uyumlu şeyler aldık bi kaç tane.Bi bak istersen tabi sen bilirsin.O büyük tabloları beğendim ben şık bir çerçeveyle güzel dururlar...

cecoşum glukophane yemekle beraber de olur..tok karnına da olur..
öle aman aman önemli degil yani saati..

sadece ilk içerken alısana kadar acayip bulantı yapıyordu ben yemekten snra içerken dr.um da ozaman yemek anında iç bulantı yapmaz demişti..

Neden göremeyecekmişsin ki? Genceciksin, görürsün, efil efil de giyersin elbiselerini. O zaman gelince o elbiselere dönüp bakmazsın hatta.
Mutlucuğum, ben Kemal Tanca'da anlattığın tarzda ayakkabılar buluyorum. gerçi benimkiler daha çok dolgu topuk spor ayakkabısını andırıyor ama senin anlattığın tipte de modeller var. Aklında bulunsun.
...
Zaten senın dedıgın yontemlerı sorarım doktora. Her memeye tum yontemler olmuyomus. Mesela asırı sarkık olanlara bazı yontemler uygulanamıyomus felan. En az iz kalan hangısıyse onu tercıh ederım tabii

Anlattığın sorunlar için vertikal mamoplasti en uygunu galiba, zaten o zaman gelip doktora gidince tüm yöntemleri aktarır zaten sana... Önce şu kiloları verelim de, rötuşlar daha kolay "Benjamin Button olacağım kork benden" diyorum eşime:)

Aman iyi bari be iddadaşım hayır kaç gündür düzenli içiyorum bari onu düzgün yapayım
Suyumuda yeterli içiyorum :122: hatta artık kendimce bir cözüm buldum iki tane yarım kiloluk su şişesini doldurup gözümün önüne koyuyorum unutma şansım sıfıra indi kücük cimcime bile alıştı artık suyu şişeden içmek istiyor

Şu an itibaren 2 litre suyumu içmiş bulunuyorum :122: :122: :122: akşama kadar 1 litre rahat içerim

Son düzenleme:

geliyoruuum bebeaaam bugun kontrolüm vardı dün kayseriye geldim giremiyordum nete sana inat bugün 3 saat aralıksız yürüdüm

kendime inancımı kaybettim malesef o yüzden bu ara sallanıyorum
bi bıkkınlık, uyuşukluk var üzerimde
dün gece 1 de yataktan kalktım zeytin yedim
millet tatlı krizine girer ben tam tersi tuzlu krizine giriyorum

17 mayıs masamın üzerinde ki takvimimde yazıyo cnm
inş. çok güzel b doğumgunu geçirirsiniz
seneye muhteşem bir elbise giyersin inşallah
bende seneye emire sünnet düğünü istiyorum
hayalimde bembeyaz gelinlik gibi elbise var :)

çok saol cnm benim hep birlikte hepimiz mutlu olalım inşallah

görürüm dimi cnm bir kıvılcım bekliyorum bakalım (neyi beklyosam artık)

benim ayakklarda bebek mezarı gibi 42 numara

Benim ayaklarımda 42 canım hem boyumuz uzun hemde kiloluyuzya ondan bu kadar büyük

Evet evans çok pahalı oluyor tek ayakkabı getirirken ama aynı anda 4-5 ayakkabı istense o kadar koymuyo ücreti

aç karnına mı içiyosun ilacı
ben hep tok içiyorum yanlışmı ki valla hatırlamıyorum bile aç mı içiliyodu tok mu

Glukofen tok karna içiliyor canım

Canım bak seneyede emire sünnet düşünüyorsun bundan güzel hedef olabilirmi senin için
Ben inanıyorum eğer çok azda olsa dikkat edersen sen seneye fıstık gibi bir sünnet annesi olucaksın ve hangi beyaz elbiseyi istersende giyecek kuğu gibi süzüleceksin hem kıskananlar çatlasın hemde eşin bir kere daha seninle evlendiği için ne kadar şanslı olduğunu anlasın
Bence sen Sünneti aklından cıkarma eminim o zaman az da olsa o beklediğin kıvılcım oluşacaktır
Benim Kuzen daha erkek arkadaşı bulamamışken ben anammmm zayıflayayımda bari yarın öbür gün pat diye evleniceğim derse dilediğim gibi bir elbise alırım diye kendimi gaza getirmeye çalışıyorum eee eşimin kuzenleri falanda var.
Bak bir tanesi geçen gün sözlenmiş aile arasında bayram sonrası onların nişanı olucak salonda en yakın hedefim orada hoş görünmek sonra nasılsa biri daha koca yada karı bulur bana yeni hedef yaratırlar

evansta netten aldınmı hiç ayakkabı

cnm seneye kadar 1 ay sonra kuzenin nişanı olcak ama ztn zayıflayamam diye oralı olmuyrum
ama onun kasım aralık gibi düğünü olacak o zmana kadar güzel olim bari biraz
temmuzda başka kuzenin düğünü vardı ama artık ondanda geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…