valla bende düzenli 1 ay bile kullanmadım
herşeyi ihmal ediyorum kendimi ihmal ediyorum
o yüzden reçeteyi yazdırdım hocama eczacımız var sürekli bişey olunca ararız getirir ilacı onu da aradım getirecek
ilaç yazdırmam çok basit ayagıma kadar geliyo yinede niye içmiyosam bilmiyorum artık
boy 1,73 cnm ama benim ayağıma ayakkabı bulmam imkansız
converse giyoyorum beyaz
kadını erkeği yok nede olsa
bide deıchman dan aldım 42 no siyah bez babet onlarla idare ediyorum işte
evansta var aslında büyük numara ama çok çok pahalı bide topuklu ben hiç giyemiyorum
kendimi daha bi ayı hissediyorum o zaman
valla bende düzenli 1 ay bile kullanmadım
herşeyi ihmal ediyorum kendimi ihmal ediyorum
o yüzden reçeteyi yazdırdım hocama eczacımız var sürekli bişey olunca ararız getirir ilacı onu da aradım getirecek
ilaç yazdırmam çok basit ayagıma kadar geliyo yinede niye içmiyosam bilmiyorum artık
converse giyoyorum beyaz
evansta var aslında büyük numara ama çok çok pahalı bide topuklu ben hiç giyemiyorum
aç karnına mı içiyosun ilacı
ben hep tok içiyorum yanlışmı ki valla hatırlamıyorum bile aç mı içiliyodu tok mu
ben hep tok içiyorum yanlışmı ki valla hatırlamıyorum bile aç mı içiliyodu tok mu
Kis basi bende topuklu bot bakmistim esim sana hic yakismiyor deve gibi oluyorsun dmisti. Ayni boydayiz ama ben 5-6 cm bu sene giydim hep ama 10 cm falan olunca kendimde dengemi yitiriyorum resmen simdi de oyle 5-6 cm topuklu boyle diz alti taytlarla sik duracak yari spor yari hanim hanim bir ayakabi istiyorum elbiselerle guzel duracak. Oglanin dogum gunu de geldi catti ben hala sekle giremedim ca dan 46 beden bir tunik aldim altinabisi uydurucam oysa elbise hayalim vardi kismet olmadi resim koyacam bugun birara gobek top gibin hatta dolu cuval gibi onumde...
zayıflasam şu defactoda varya uzun çiçekli bööcekli elbiseler o elbiselerden giysem altına sandaletle ahh ahhh göremem o günleri ben
Bence senin de çok kötü değildir, bakma sen büyük olması avantajdır yine de :) Benimki de sorunsuz değil elbette, hem benim yaşım da senden büyük. Zaten fizik kurallarına aykırı öyle taş gibi durmaları, yer çekimi diye bir şey var :))) Benimkiler deforme oldular tabii de, bana o kadarı normal geliyordu. Gerçi insan zihni aynada kendini objektif değerlendiremezmiş, bu nedenle çoğumuz kamerada ya da fotoğrafta görüntülerimizi görünce "ay ne kadar şişmanmışım" diyoruz. Ben de senin mesajları görünce 'çok mu büyük de ben farkında değilim' diye şüphelendim, sık sık aynada kontrol ediyorum şimdi :))Canım neden moralın bozuluyokı, senın goguslerınde bı problemın yok anladıgım kadarıyla. Benımkıbıldıgın gobegıme geldı sekerım, bikini bulamamak ne kadar üzücü bunu anlatamamki. Ben 115 kılodan 77 kıloya dustum ve bu arada da verıp almalarım oldu kac kere. Halıye Benım DD olan goguslerım asırı derecede sarktı. Sen 2 cocuga ragmen bana sarkmıs gıbı gelmıyor dıyorsun, ben daha cocuk felan dogurmadım. Senınkıler gercekten sarkık degıl demekkı. Omuzlarımdakı çökmeleri, kırmızı izleri taşımaktan bıktım. Hayatımda hıc askısız tısort gıyemedım cunku bana sutyen kulbu cıkan ıc camasırları olmuyo. Sadece bı kere oyle bı ıc camasrı buldum, ona da seffaf askı taktım, 5 dakka gecmeden koptu askı. Dedıgım gıbı sen ben söyleyene kadar farketmedıgıne göre benım gıbı vahım durumda değilsin demektir. 15 yasından beri kilo alıp veren ve ergenlıkten beri asırı buyuk gögüsleri olan birine gogsuzunde T seklınde iz olucak dense herhalde bunu umursamaz
ben eşimle yürüyüşe gidiyorum güzeller
ahahaha evet aradasımı rüyamda görmüştüm onu anlatıyordum..içerde süpürge calısıorduya kendi sesimi duyayım die bagıra bagıra konusuyordum sanırımCanım yaaa bak kader bizi nasıl da bir araya getirdi
Hislerim çok ama çok kuvvetli.Sen olduğunu hissettim ben orda açıkçası,tersaneye yakınlığı ve balkonundaki sardunyalardan anladım.Ama tabi seslenemedim siz Meryem misiniz diye.Birine bişey anlatıyordun çok etkisinde kalmışım falan diye rüya mıydı bilmiyorum artık.Yüksek sesle de konuşuyordun tabi asıl dikkatimi çeken o oldu :)
Biz filmleri aldık,dükkan çıkışında bir kez daha kafamı kaldırıp baktım sana ama sen sinirliymişsin hatırlamazsın tabi.Hatta eşim kime bakıyorsun dedi bende balkonda sardunyalar var çok güzel onlara baktım dedim
Öyle işte canım neticede tahminlerim doğru çıktıTek taraflı da olsa tanıştığıma memnun ooldummm... Bi gün buluşup karşılıklı tanışırız inşallah müsait zamanda...
Kuzucuğum tırsıttım seni biraz galibaDedim ya hislerim kuvvelti.Senin orda balkonunda sardunya olan ve evi senin evine benzer bir çok ev var ama içimden öyle geçti.Meryem bu dedim ve yarın topikte sorcam dedim kendi kendime.
Hatta bakmaya bile çekindim sinirliydin ne bakıyorsun dersin terslersin diye de korkmadım değil hani
Aslında sende bana baktın ama nerden bilcen ki ben olduğumu.Olur da bir daha gelirsem cd veya tablo almaya ve balkonda görürsem bu sefer merhabalaşırım canım bakışmakla kalmam yani.Benim işlerim çok yoğun yoksa ne zamandır aklımda var senle tanışmak kaynaşmak iki iyi dost olmak ama vakit bulamıyorum ve söz verip gelememekten korkuyorum...
Selamlar güzel bayanlar. Sabah erkenden Beyza ile pazarımıza gittik, otlarımızı yüklendik, arabaya onları koyup güzel de yürüyüş yaptık. Beyza hanım biraz halsizdi gerçi ama çene çala çala 4.5 km tamamladık yine :) İkimizin de yarın sabah saatlerinde diyetisyen randevusu var, iyice tombik buddy2ler olduk biz yav :))
Dün yazmıştım, bu hafta epey tavsadı listem diye, o yüzden bugün bu saate kadar zerre çıkmadım listeden :) Yarın 500 gr dahi yağdan gitmiş olursa çok sevineceğim. veremediysem ya da artıya geçtiysem demoralize olacağım kesin
...
Ayşe, eşinin doğum günü kutlu olsun. Keyfiniz hep iyi olsun, dah iyi olsun :)
...
Bence senin de çok kötü değildir, bakma sen büyük olması avantajdır yine de :) Benimki de sorunsuz değil elbette, hem benim yaşım da senden büyük. Zaten fizik kurallarına aykırı öyle taş gibi durmaları, yer çekimi diye bir şey var :))) Benimkiler deforme oldular tabii de, bana o kadarı normal geliyordu. Gerçi insan zihni aynada kendini objektif değerlendiremezmiş, bu nedenle çoğumuz kamerada ya da fotoğrafta görüntülerimizi görünce "ay ne kadar şişmanmışım" diyoruz. Ben de senin mesajları görünce 'çok mu büyük de ben farkında değilim' diye şüphelendim, sık sık aynada kontrol ediyorum şimdi :))
Yazdığın sıkıntıları ben de yaşadım, 20'li yaşlarımda, en harika durumda oldukları zamanda bile straplez bir şey giyemedim, aşağı çeker, ikide birde kayar, oradan buradan taşar :)) Epeyce de sulu şakalara epey maruz kalmışımdır :) Ama cefasını çektiğim gibi sükse yaptığım zamanlar da olmuştu ne yalan söyleyeyim. Eğer 13-14 kilo sonra göbeğim iyi durumda olursa (ki pek sanmıyorum) meme operasyonunu beklemeye alırım diyorum, yoksa ikisine birden bir güzellik düşünüyorum :) Önce spor ve diğer yöntemleri araştıracağım ama :) Benim yazdığım küçültme yöntemleri de aklında olsun, çok yakın arkadaşım doktor, eşi estetik cerrah onlar bana önermişti bu yöntemleri.
zayıflasam şu defactoda varya uzun çiçekli bööcekli elbiseler o elbiselerden giysem altına sandaletle ahh ahhh göremem o günleri ben
ahahaha evet aradasımı rüyamda görmüştüm onu anlatıyordum..içerde süpürge calısıorduya kendi sesimi duyayım die bagıra bagıra konusuyordum sanırım
ahh yavrumm hiç farketmedm ki ben yeniden baktıgını..
bende memnun olurum tam anlamıyla bir tanıssak.1:
tamam canm ben genelde müsaitim..bi ses etsen yeter
ayy evet canm hislerinin kuvvetli olduguna inandım ben..
benmle ilgili baska neler hissettin meraklandm bak smdi
hahaha sinirim ordan belli oluyordu demek kociş bile hiç bişe demedim aldı eline süpürgeyi hahaha ama dısarıdan kimseye ne bakıosun diyemem bak..ona da ben çekinirim
tamam canm insallah yine gelirsin rastlasırız..ama onun haricinde sana uygun bir zamanda senin haber vermenle görüşürüz.anlıyorum seni calısan bayan olmak zor...
bu arada tablolar o kadar güzel mi yaf..ben hiç bakmadım..eşimin kuzenleri falan almıslar bizden giderken.hatta 1-2 tanesi beyaz desenlileri beyaz cerceveletmiş oldukça hoş olmuş...
ne diyorsun tavsiye edermisin ben de bakayım bir?
Neden göremeyecekmişsin ki? Genceciksin, görürsün, efil efil de giyersin elbiselerini. O zaman gelince o elbiselere dönüp bakmazsın hatta.zayıflasam şu defactoda varya uzun çiçekli bööcekli elbiseler o elbiselerden giysem altına sandaletle ahh ahhh göremem o günleri ben
Mutlucuğum, ben Kemal Tanca'da anlattığın tarzda ayakkabılar buluyorum. gerçi benimkiler daha çok dolgu topuk spor ayakkabısını andırıyor ama senin anlattığın tipte de modeller var. Aklında bulunsun.Kis basi bende topuklu bot bakmistim esim sana hic yakismiyor deve gibi oluyorsun dmisti. Ayni boydayiz ama ben 5-6 cm bu sene giydim hep ama 10 cm falan olunca kendimde dengemi yitiriyorum resmen simdi de oyle 5-6 cm topuklu boyle diz alti taytlarla sik duracak yari spor yari hanim hanim bir ayakabi istiyorum elbiselerle guzel duracak. Oglanin dogum gunu de geldi catti ben hala sekle giremedim ca dan 46 beden bir tunik aldim altinabisi uydurucam oysa elbise hayalim vardi kismet olmadi resim koyacam bugun birara gobek top gibin hatta dolu cuval gibi onumde...
...
Zaten senın dedıgın yontemlerı sorarım doktora. Her memeye tum yontemler olmuyomus. Mesela asırı sarkık olanlara bazı yontemler uygulanamıyomus felan. En az iz kalan hangısıyse onu tercıh ederım tabii
cecoşum glukophane yemekle beraber de olur..tok karnına da olur..
öle aman aman önemli degil yani saati..
sadece ilk içerken alısana kadar acayip bulantı yapıyordu ben yemekten snra içerken dr.um da ozaman yemek anında iç bulantı yapmaz demişti..
Gunaydin bahar miray iyi yuruyusler. Ben ilk uc icin su koyayim simdiden 87 sularindan pek cikamayacak gibiyim cumartesi kontole gidiciim belki diyetisyene ama pek umidim yokkkk iyi bir rakam icin bu hafta 300-500 idare etcez gibi. Haydi Nurgul haydiiii
canım evet ben de converse gıyıyorum. Özelde calısırken rahattım da memur olursan converse e veda etmem gerekecek:)) Deıchman da ayakkabı var evet ama ben ust uste cok gıydıgımde hemen yıpranıyo o ayakkabılar. Sadece bır kere ordan aldım onu da kardesıme verdım sonra. Benım ayagım uzunluk olarak 39 ama onlerı genıs oldugu ıcın 40 numara ayakkabı anca oluyo hatta bazen olmuyo
Canım sen kendıne hakaret etmeyerek bu işe baslamalısın. Süreklı kendını sucluyosun farkettım de. Ilacı bı 6 ay duzenlı kullan bakalım sonra da tahlılını tekrar yaptır. Bence ıse yarar gıbıme gelıyor. Ben de tahlıl sonucuna göre doktor yazarsa kullanırım bu sefer bakalım. Ama adet düzensizliğim düzeldi gibi, acıkma durumu da eskısı kadar olmuyo. Gerçi hoş glisemik endeksi yüksek şeyler yemiyorum ondan oluyo da. Hayat boyu bu beslenme şeklini oturtmam lazım.
Kis basi bende topuklu bot bakmistim esim sana hic yakismiyor deve gibi oluyorsun dmisti. Ayni boydayiz ama ben 5-6 cm bu sene giydim hep ama 10 cm falan olunca kendimde dengemi yitiriyorum resmen simdi de oyle 5-6 cm topuklu boyle diz alti taytlarla sik duracak yari spor yari hanim hanim bir ayakabi istiyorum elbiselerle guzel duracak. Oglanin dogum gunu de geldi catti ben hala sekle giremedim ca dan 46 beden bir tunik aldim altinabisi uydurucam oysa elbise hayalim vardi kismet olmadi resim koyacam bugun birara gobek top gibin hatta dolu cuval gibi onumde...
Selamlar güzel bayanlar. Sabah erkenden Beyza ile pazarımıza gittik, otlarımızı yüklendik, arabaya onları koyup güzel de yürüyüş yaptık. Beyza hanım biraz halsizdi gerçi ama çene çala çala 4.5 km tamamladık yine :) İkimizin de yarın sabah saatlerinde diyetisyen randevusu var, iyice tombik buddy2ler olduk biz yav :))
Dün yazmıştım, bu hafta epey tavsadı listem diye, o yüzden bugün bu saate kadar zerre çıkmadım listeden :) Yarın 500 gr dahi yağdan gitmiş olursa çok sevineceğim. veremediysem ya da artıya geçtiysem demoralize olacağım kesin
...
Ayşe, eşinin doğum günü kutlu olsun. Keyfiniz hep iyi olsun, dah iyi olsun :)
...
Bence senin de çok kötü değildir, bakma sen büyük olması avantajdır yine de :) Benimki de sorunsuz değil elbette, hem benim yaşım da senden büyük. Zaten fizik kurallarına aykırı öyle taş gibi durmaları, yer çekimi diye bir şey var :))) Benimkiler deforme oldular tabii de, bana o kadarı normal geliyordu. Gerçi insan zihni aynada kendini objektif değerlendiremezmiş, bu nedenle çoğumuz kamerada ya da fotoğrafta görüntülerimizi görünce "ay ne kadar şişmanmışım" diyoruz. Ben de senin mesajları görünce 'çok mu büyük de ben farkında değilim' diye şüphelendim, sık sık aynada kontrol ediyorum şimdi :))
Yazdığın sıkıntıları ben de yaşadım, 20'li yaşlarımda, en harika durumda oldukları zamanda bile straplez bir şey giyemedim, aşağı çeker, ikide birde kayar, oradan buradan taşar :)) Epeyce de sulu şakalara epey maruz kalmışımdır :) Ama cefasını çektiğim gibi sükse yaptığım zamanlar da olmuştu ne yalan söyleyeyim. Eğer 13-14 kilo sonra göbeğim iyi durumda olursa (ki pek sanmıyorum) meme operasyonunu beklemeye alırım diyorum, yoksa ikisine birden bir güzellik düşünüyorum :) Önce spor ve diğer yöntemleri araştıracağım ama :) Benim yazdığım küçültme yöntemleri de aklında olsun, çok yakın arkadaşım doktor, eşi estetik cerrah onlar bana önermişti bu yöntemleri.
Neden göremeyecekmişsin ki? Genceciksin, görürsün, efil efil de giyersin elbiselerini. O zaman gelince o elbiselere dönüp bakmazsın hatta.
Mutlucuğum, ben Kemal Tanca'da anlattığın tarzda ayakkabılar buluyorum. gerçi benimkiler daha çok dolgu topuk spor ayakkabısını andırıyor ama senin anlattığın tipte de modeller var. Aklında bulunsun.
Anlattığın sorunlar için vertikal mamoplasti en uygunu galiba, zaten o zaman gelip doktora gidince tüm yöntemleri aktarır zaten sana... Önce şu kiloları verelim de, rötuşlar daha kolay"Benjamin Button olacağım kork benden" diyorum eşime:)
benim ayakklarda bebek mezarı gibi 42 numara
converse giyoyorum beyaz
17 mayıs masamın üzerinde ki takvimimde yazıyo cnm
inş. çok güzel b doğumgunu geçirirsiniz
seneye muhteşem bir elbise giyersin inşallah
bende seneye emire sünnet düğünü istiyorum
hayalimde bembeyaz gelinlik gibi elbise var :)
Benim ayaklarımda 42 canım hem boyumuz uzun hemde kiloluyuzya ondan bu kadar büyük
Evet evans çok pahalı oluyor tek ayakkabı getirirken ama aynı anda 4-5 ayakkabı istense o kadar koymuyo ücreti
Glukofen tok karna içiliyor canım
Canım bak seneyede emire sünnet düşünüyorsun bundan güzel hedef olabilirmi senin için
Ben inanıyorum eğer çok azda olsa dikkat edersen sen seneye fıstık gibi bir sünnet annesi olucaksınve hangi beyaz elbiseyi istersende giyecek kuğu gibi süzüleceksin hem kıskananlar çatlasın hemde eşin bir kere daha seninle evlendiği için ne kadar şanslı olduğunu anlasın
Bence sen Sünneti aklından cıkarma eminim o zaman az da olsa o beklediğin kıvılcım oluşacaktır
Benim Kuzen daha erkek arkadaşı bulamamışken ben anammmm zayıflayayımda bari yarın öbür gün pat diye evleniceğim derse dilediğim gibi bir elbise alırım diye kendimi gaza getirmeye çalışıyorumeee eşimin kuzenleri falanda var.
Bak bir tanesi geçen gün sözlenmiş aile arasındabayram sonrası onların nişanı olucak salonda en yakın hedefim orada hoş görünmek sonra nasılsa biri daha koca yada karı bulur bana yeni hedef yaratırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?