Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

eşime söyleyeyim bakalım onun tanıdıkları var hatta pegasus ta faln var ama bilmiyorum tam konumlarını.

ay güldürdün beni özlem bize bişey bırakmamış değil mi mutlu
ya da biz yemeyelim diye kendini feda etmiş de olabilir

ben dun aksam 1 dılım peynırle ekmek yedım dıye uzuluyodum:))) bundan sonra yazmıycam boyle seyler, mazallah ıcınden küfür edenler felan olur

duy mutlu

ben en on kıyıköy e gıttıgımızde orda kızartma balık yemıstım, aksam toruımda 2 lahmacun uzerıne 1 dılım pasta yemıstım. Antepfıstıkları fazlaz olmus bıraz

ben mama yemedim ben 1 haftanın emeğini yedim belki 2 haftanın....

hayır hıcbıseycık olmaz. ust uste 2,3 gun aynı sekılde beslenırsan ancak kılo alırsın. bugun kaldıgın yerden devam ettıgın ıcın ucup gıdecek o kalorıler

ben mama yemedim ben 1 haftanın emeğini yedim belki 2 haftanın....

ha bı de su var. hanı bız kacamak yapıyoruz ve sonra sureklı bunu kafaya takıyoruz ya. o daha cok kılo aldırıyormus, o zaman sureklı aklımız yedıgımız seyın bıze ne kadar kılo aldıracagında oluyormus, o yedıklerını unut unut, sen yemedın kı onları:)

Akşam yemeğimi yedim üzerine az keyif yaptım geldim
Artık bu saatten sonra ancak 1 fincan çay yada yeşil çay içerim Tabi birde su

Akşam yediklerimide sayayım aklımdayken;
Dünden kalma makarna vardı dökülmesin diye onu yedik :26:
Ben ancak 4 - 5 kaşık kadar yedim kalanını evdekilere kakaladım
Koca bir kaseyede sarımsaklı yoğurtlu salata ( mağrulları ince ince doğrayıp yağsız limonsuz direk sarımsaklı yoğurda buluyorum semizotuna benzer oluyor diye eşim yapsana yapsana diye tuturdu ) ondan yedim rahat rahat ama şükür sofradan kalktığımda şiş hissetmedim kendimi ama çok doyurucu oldu.
Bugün Protein bir tek sabahki yumurta vardı ama neyse yarında inşallah etli birşeyler yapar dengelerim

Esim sabah yine azerbaycan'a gidiyormus.. Offf...

Şimdiden Allah kavuştursun sağlıcakla gidip gelir inşallah.
Ben eşimde yarın günü birlik gebzeye gidiyormuş. Eskiden olsa benide mutlaka yanında götürürdü ama şimdi ufaklık varken bende geleyimdi diye teklif bile edemem ufak civcivim arkada tek oturmaktan hoşlanmıyor yol boyunca rahat vermez ve baş başa kalıp kendimize zaman ayıramayız

Ay kızlar ben kaçtım sarımsaklı yoğurt etkisini göstermeye başladı gidim kedi gibi kıvranayım koltuğada sülümanı uyumazsam bitirip hemen yararım sabahtan beri Kadınlar kulübündeyim az başlarına yer açılsın

Yarın görüşmek üzere
Kendinize iyi bakın ve Allaha emanet olun

öpüyorummmmmmm

resim koydum kızlar 2012 zayıflama 2. turunda... 1 mart-1 mayıs

mutluu nası bi kadınsın maşşallah kocanın canı hiç sıkılmıyodur her kiloda başka bi kadın oluyosun verdikcede güzelleşiyosun maşşallah düüünüüüü saymazsak süper gidiyosun:)))
aşmışın kendini resmen anam neler yemişin bacım hicmmi aklına gelmedik yaw insan bizi düşünür frene basardı yemişle ölmüşe care yokkk sanırım

İyi geceler arkadaşlar aslında canım o kadar sıkkınki şişman olmaktan hep sıkıntı duydum ama ilk defa bu kadar kendimden nefret ettim isyan ettim biliyosunuz tüpbebek için bu ay başlıyoduk fakat gittiğim doktora bişeyler olmuş bundan önce böyle değildi oda başka bir muamma eşimle gittik kilolu olduğum için beni yerin dibine soktu eşimin yanında sana tüp olsada tutmaz tutsada devam etmez diye bütün yollarımı kapadı hakaretler diz boyu sen 100 metre gidemezsin bayılırsın vs vs orda kendimi zor tuttum ağlammak için ama çıkınca çok fena oldum hem eşimin yanında olması hem istediğim bir olayda bu kadar hayal kırıklına uğramak beni mahvetti ama öyle bişey yaşıyorumki kısır bir döngü sinir bozuklumu dr tepkimi bilemiyorum diet yapamıyorum o kadar kötüyümki size anlatamam ne olur akıl verin yardım edin şu n ilk defa bu kadar kendimden nefret ediyorummmmm.

banucum moralin bozulmuş haklı olarak ama yapman gerekeni sen çok iyi biliyorsun canım dengeli beslenmene geri döneceksin hem de azimle ve hırsla canım daha önce yapmışsın yine yapacaksın ve göndereceksin kiloları inşallah

eşin neden gidiyor canımiş icabımı??
hem sen ne diye hergün tartılıyosun canım ya:)))

İnşallah başlıyorum yarın sabah inşallah ama dr tepki sanki vücudum sürekli yemek istiyor onu nasıl aşıcam hiç bilmiyorum asumancım.

İnşallah başlıyorum yarın sabah inşallah ama dr tepki sanki vücudum sürekli yemek istiyor onu nasıl aşıcam hiç bilmiyorum asumancım.

canım değişik nedenlerle hepimizin canı yemek istiyor ama canımızın her dediğini de yapmayacağız ya sen booool su yeşil çay iç leblebi felan ye şişir mideyi az kalorili şeylerle
yani başlangıç olarak ye ama kalorisi düşük besinler ye bolca yeşillik olur mesela ayran ama suyu çok olanından olabilir

canım ılk ıs o doktoru degıstır. bu konuda uzman baska ıyı doktorlar vardır. kılo vermenız gerekıyor desen neyse de ne demek 100metre gıdemezsın bayılırsın. Adamın canı bıseye sıkılmıs demekkı acısını senden cıkardı

üzüldüm am burdan gitme paylaşımlarda bulun hepiiimiz insanız nefsimiz var killo verenleriin bizden bi eksiği yada fazlası yok iş beyiinde bitiyo sen çocuğun olmasını yürekten cok istiyosun onun içinde çaba şart annelik fedakarlık istiyo ne olur kendinle barış önce mutlu olmanın yolu kendinle barışmak daha beterleri var dünyada üzme canını kocanla aranada soğukluk girer kendinle barışık olmazsan bilmem annalatabildimmi duygularımı

banu yarın sabahı da bekleme sakın akşam az yemek çok önemli biliyorsun canım sen de erken yatmayanlardansın o yüzden gece de tehlikeli
şu an itibarıyle başlamış bulunuyorsun ve fazladan yediğin her lokma kaçamak sınıfına girecek canım haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…