Bendeki gobek kimsede yok....
Kizlar, kizimin kulubunde bir milli eskrimci kiz var. Ona ulasim sponsoru araniyor. Havayollarinda vb tanidigi olan var mi? Ya da sponsor olan buyuk firmalarda yonetici taniyor musunuz? Hani su cep telefonu firmalari filan..
tamam oglen kebap yemıssın aksam da bırak pızzayı bız yıyelım:)) ama olmazkı. bu kadar guzel sey yenmez kı yaa
ay güldürdün beni özlem bize bişey bırakmamış değil mi mutlu
ya da biz yemeyelim diye kendini feda etmiş de olabilir
ay güldürdün beni özlem bize bişey bırakmamış değil mi mutlu
ya da biz yemeyelim diye kendini feda etmiş de olabilir
ben mama yemedim ben 1 haftanın emeğini yedim belki 2 haftanın....
Esim sabah yine azerbaycan'a gidiyormus.. Offf...
resim koydum kızlar 2012 zayıflama 2. turunda... 1 mart-1 mayıs
İyi geceler arkadaşlar aslında canım o kadar sıkkınki şişman olmaktan hep sıkıntı duydum ama ilk defa bu kadar kendimden nefret ettim isyan ettim biliyosunuz tüpbebek için bu ay başlıyoduk fakat gittiğim doktora bişeyler olmuş bundan önce böyle değildi oda başka bir muamma eşimle gittik kilolu olduğum için beni yerin dibine soktu eşimin yanında sana tüp olsada tutmaz tutsada devam etmez diye bütün yollarımı kapadı hakaretler diz boyu sen 100 metre gidemezsin bayılırsın vs vs orda kendimi zor tuttum ağlammak için ama çıkınca çok fena oldum hem eşimin yanında olması hem istediğim bir olayda bu kadar hayal kırıklına uğramak beni mahvetti ama öyle bişey yaşıyorumki kısır bir döngü sinir bozuklumu dr tepkimi bilemiyorum diet yapamıyorum o kadar kötüyümki size anlatamam ne olur akıl verin yardım edin şu n ilk defa bu kadar kendimden nefret ediyorummmmm.
Yarin kontrolum var ya..sapitmasam olmaz.. 1 haftadir harfiyen uydum ama aksamuzeri 2-3 dilim ekmek ve peynir kacirdim.. Neyse..
reglim yakin, su toplamaya da basladim aslinda .dun 2 kusur eksiktim mesela ama bugun yine artidayim filan...
Umutla ot kardes olduk.. Umut. Ben aldigimiz salataliklari bitirdim bilene...
Esim sabah yine azerbaycan'a gidiyormus.. Offf..
Ece, sende kendimi goruyorum. Gecen seney yazin yazdiklarimi okusan gorursun... Yani nerdeyse Allah eksikliklerini gostermesin ama canimdan bezdim demisim biyerde... Bir de o donem biri vardi. Nicki de ucmelegimvar idi ve onla bayagi tartismistim...
Simdi daha iyiyim. Enazindan ortanca yuvada, yardimcim var bebek de uslu sindilik..Ama irtanca felegimi sasirtiyor... Bir tam gun sabahtan aksqma cocuguma rahammul edemiyorum resmen...
İnşallah başlıyorum yarın sabah inşallah ama dr tepki sanki vücudum sürekli yemek istiyor onu nasıl aşıcam hiç bilmiyorum asumancım.banucum moralin bozulmuş haklı olarak ama yapman gerekeni sen çok iyi biliyorsun canım dengeli beslenmene geri döneceksin hem de azimle ve hırsla canım daha önce yapmışsın yine yapacaksın ve göndereceksin kiloları inşallah
İnşallah başlıyorum yarın sabah inşallah ama dr tepki sanki vücudum sürekli yemek istiyor onu nasıl aşıcam hiç bilmiyorum asumancım.
İyi geceler arkadaşlar aslında canım o kadar sıkkınki şişman olmaktan hep sıkıntı duydum ama ilk defa bu kadar kendimden nefret ettim isyan ettim biliyosunuz tüpbebek için bu ay başlıyoduk fakat gittiğim doktora bişeyler olmuş bundan önce böyle değildi oda başka bir muamma eşimle gittik kilolu olduğum için beni yerin dibine soktu eşimin yanında sana tüp olsada tutmaz tutsada devam etmez diye bütün yollarımı kapadı hakaretler diz boyu sen 100 metre gidemezsin bayılırsın vs vs orda kendimi zor tuttum ağlammak için ama çıkınca çok fena oldum hem eşimin yanında olması hem istediğim bir olayda bu kadar hayal kırıklına uğramak beni mahvetti ama öyle bişey yaşıyorumki kısır bir döngü sinir bozuklumu dr tepkimi bilemiyorum diet yapamıyorum o kadar kötüyümki size anlatamam ne olur akıl verin yardım edin şu n ilk defa bu kadar kendimden nefret ediyorummmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?