Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy cecoo ne cesaretlisin hem de oteli mi izliyceksin
valla ben korku filmi izleyemiyorum izlersemde 1 ay yatamam kesin
ama vampirdi cadıydı falan böyle gizzemli filmleri izlerim

ahahaha aynı ben Elifcimm

3ünüzde hoşgeldiniz kızllarrr , hadi bakalım şansınız açık , iradeniz sağlam olsuunn

AYŞEcim eşinin doğum günü kutlu olsun canım

ama bak yılmak yok davamızdan , sık dişini biraz göreceksin 90ları eminim :128::128::128::128:

evansta netten aldınmı hiç ayakkabı

Evet aldım canım 1-2 kere burada evans mağazaları olmadığı için mecburen netten alıyorum

İstanbulda olanlar şanslı aslında çünkü hemen hemen yurtdışında büyük beden çalışan mağazaların şubeleri var H&M , C&A gibi ayrıca geldiğimde cevahir avm ye gitmiştik orda payless i görünce şok oldum hemen daldım içine 43 numaraya kadar ayakkabılar var hemde çoook değişik güzel modeller hemde çok uygundu fiyatları bulamayanlara öneririm

Kıyafet konusunda buyuk beden magzalardan alısverıs yapmayı reddedıyor bunyem. Elımde degıl almak ıstemıyorum, sadece lcw den alırdım önceden. Ilk ıse basladıgımds 110 kıloydum. Kumas pantolın ceket felan almam gerekıyordu. Ankarada bı buyuk beden magzasından 110 lıraya kumas pantolon almıstım, ne kadar koymustu o bana. Bıraz kılo verır vermez direk daldım normal magzalara. Psıkolojık olarak reddedıyor beynım

ayakkanı konusuna gelınce, benım ayaklarım asırı buyuk olmamasına ragmen her ayakkabıda rahat edemıyorum. ayaklarımın önunun genıs olmasından dolayı zarıf ayakkabılar olmuyor. Zaten oyle cok ayakkabı merakım da yok aslında. Sadece özel bır yere gıderken sıkıntı cekıyorum ayakkabı bulamaaktan. Artık eskısı gıbı degıl dedıgınız gıbı buyuk numara ayakkabı satan magazalar var

NURGÜL nerelerdesin bebişimm ? dur diyebildinmi kendine azcık

kayserideyim canım dün dr. geldim:)
burdan bı arkadaş var hem akraba oda aynı topiğe takılıyo onunla 3saat yuruduk hadigel kendımıe odul olarak guzelbı yemek ısmarlıyalım dedi olmaz bu hafta maç var topikte dedim boool salata yedik :119:
sapıtmadım yanişimdiye kadar:))

Son düzenleme:

hayırdır kuzum doktora niçin gittin ? hem sen hangi şehirdesinki kayseriye gittin bebeeeemm ?

bu arada salata yediğin için aferin sana aferriinnn aferin sana aferiinnn

benimde burdaki en yakın arkadaşımın görümcesi geldi onları gezzdirdim arabayla ,yemeğe götürdüm , ben 4 tane ızgara köfte yedim , hiç ekmek yemedim, yanınada 1 kase yoğurt istedim

benim ayaklar biara 40 oldu , sonra 39a düştü , şimdilerde 38 oluyor , ama taraklar yok ön tarafta , ablamın ayağı normalde benimkinden küçük ama taraklı , ben 38 giyerken ona 40 oluyor , o da artık ayağını tam saran sıkı sıkı ayakkabılar giyiyor , önceye nazaran şimdi biraz daha küçülüp toplandı ayakları

slm kızlarr öğlen 1 tabak pırasa 2 kaşık yoğurt
arada 3 galeeta 2 gün kurusu kayısı

1 saat lasly 2lt su içtim
akşama salata ve yoğurt çorba yicem

kızımı dışarı çıkarayım az hareket olsun
hayırlısı bakalım inşallah mayıs ayında 4 kilo verip 7 li rakamlarda gezmek istiyorum 8 yıl aradan sonraa

Son düzenleme:
şimdi geldim gidip kalp için ekg çektirdim 1 saat gidiş geliş toplam 3 saat yürüdüm ayaklarımın altı kopucak sanki
ceco sizin orda belediyenin fitness salonları varsa git bak çocuklara bakılcak yerleride var başlarında hocası oyuncak odasına bekliyorlar

Canım biliyorum hatta bize yakın bir yerde var ama maalesef 3 yaşından ufakları kabul etmiyorlar yoksa 1 liraya karşılık bakıyorlarmış hatta bir ara cemal kamacıda yüzmeye niyetlendim ama aynı kural oradada geçerli 3 yaşından gün almadan bakmıyorlarmış.
Eee benim bıcırık 30 ağustosta 2ye giricek

ya canım temmuza dunya var. ben 1 nisanda 110 ile başladım geçen sene 92 oldum temmuz 15 de... sen iste yeterki.

geçen sene giğdiyım kıyafetleri çıkardım hiçbirşeyim yok duzgun tam takır kuru bakır gardorap. hep penyeler ve esortmen altları 1-2 tane penye şort.... onlarda solmuş deforme olmuş. ama ben artık 44-46 beden birşey görmek istemiyorum offfff danalık yapmayaydım kış şimdi 40 beden ciciler bakıyordum...

yozgatın boğazlıyan ilçesinde oturuyorm canım kayseri daha yakın hemde dr bakımından daha zengin:))
1 nısaanda düşük yapmıştım ya canım onun için kontrolüm vardı şükür herşey yolunda artıkın bı dahakıne:))
ooooo sende ii frenlemişsin tebrık valla
yemeğe oturana kadar lafta neler neler yedik künefeler donaslar balık ekmek falan havalarda uçuşuyodu
sonra kendimize hakım olduk ve bol çeşnili salata ile kapattık öğlenii kendimisle gurur duyduukk

bugun çok uslu durdum duzgun duzgun yedim akşam kazaya uğramazsam. dünün sapıtmasını ağır ödemem inşallah ama kafadan 2000 kalorim vardır fazladan 3000 olabilir o da zaten yarım kilo...

resim koydum kızlar 2012 zayıflama 2. turunda... 1 mart-1 mayıs

Canım şimdi baktım ve bir daha öyle bir mutlu görmek istemiyorum yüzünden düşen bin parça
Sen ki topikte herkese yardımcı olupta tavsiyelerde bulunan motivasyonu eksik olanı tavan yaptıransın seni asık suratla görmek hiç hoş değil.
Bak sporunuda yapıyorsun pes etmiyoruz ve tekrar sil baştan başlamış gibi o aldığın kilocukları verip afeti devrana dönüş yapıyorsun zaten yeni kilolar daha cabuk veriyor

kendini bize bırak canım topikten ayrılma sana reçete olarak: günde en az 3 kere bu topiği ziyaret etmeni istiyorum
sonrasında bı bakmışsıınn aaaa aaa kılocuklar gidiyor
sonra buraya bağımlı olur kopamazsın zaten

Son düzenleme:

ben varııımm babyy kapışalım kapışalıımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…