Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın Kızlar

Ben yine tartılmaya korkuyorum :18: Bugün doktor randevum var tahlillerim yapılacak yine B12 ve omega3 için baktırıcam çünkü sabahları uyandığımda resmen dayak yemiş gibi oluyorum sanki sabaha kadar dövüyorlar beni çok yorgun kalkıyorum

Tartılsam mı artık acaba :26:

Kilo bildirimim

geçen hafta 98,3
bu hafta 99,5
gelen 1,2

regl dönemimdeyim ondan oldu herhalde =((

150 dk yürüyüş..cocuğu bakıcıya bırakmak yürüyüş sayılırsa =))
haftaya daha iyi bir rakamla karşınıda olucam inşallah.kilo veren vermeye çalışan herkesi tebrik ediyorum.benim gibi artılara çıkanlarada sabır diliyorum..

günaydın kızlar fırsat bulmuşken hemen kilo bildirimimi yapmak istiyorum
geçen hafta 72.8
bu hafta 72.1
giden 700 gr
bugün adetimin 3.günü vucudum halen şiş inşallah haftaya daha güzel bi sonuç bildiririm

GÜNAYDINNN KKIZLAR
kilom aynııııı
spor malesef 60 dk cık
neyse haftabaşı tartıda çıkan + lardan kurtuldum

100 gr. artı olması canını daha çok sıkardı emin ol...
Bence neticen gayet iyi..İyi kilo verdin,veriyorsun...
Bu arada ilk defa bu kadar erken bildirim yaptın şaşkınım.:))

günaydın yenacım beni 2 hafta izinli yazarmısın kendimi toparlamam lazım morelim 0

Tamam canım nasıl istersen..

Taartııl taartıııl...Bu hafta liste başısın..
halay başından sonra.:))

Son düzenleme:
Günaydın,

Bol eksili bir gün olur umarım..Tartı yüzünüzü güldürür inş.

Günaydın kızlar :)) Acilen bildirim yapayım, Beyza ile buluşamayacağız, saatlerimiz denk gelmeyecek, ben gittiğimde onlar dönüyor olurlar. Ben de onları görmeyeceksem gitmekten vazgeçtim. Sabah yürüyüş yaptım, üzerine sosyete pzarına yürüyerek gideceğim şimdi :)) Belki sinirimi atarım üzerimden, sabah sabah gene terör estirdim evde :)

Cimri tartım -400 gr gösterdi bu sabah (vermeyince mabud neylesin mahmut :)

Spor; 240 dk yürüyüş.

Herkese iyi bildirimler, sevgiler.

Yena, Beyzuş şimdiden teşekkürler ellerinize sağlık.

**Yenacığım bugün ayın 5'i sanıyordum, değilmiş, daha dördüymüş, ondan karıştırmışım.

Günaydııııııııınnnnnnn güzelleeeeeerrrrrrr............
iki yıldan sonra ilk kilo bildirimimi yapıyorum... 1 mayısta başladım dikkat etmeğe... dikkattt diyorum çünkü özel bir diyet listem yok..
sadece daha önce, yaklaşık on yıl önce yapıp başarılı olduğum ve doğumlara kadar hiç kilo almadığım karbonhidrat ve protein ayırma yöntemini kullanıyorum..
bir mayıstan bu yana hiç spor yapmadım, yapamadım...

1 mayıs sabahı 93 kilo idim...
bu gün yani sadece 3 gün sonra 92.6

bir iki hafta içinde daha da hızlanırım sanırım...
üstelik ben de adet öncesi dönemdeyim ve alyansım bile olmuyor parmağıma...
üstelik kilo alınca eşim daha büyük bir alyans oalmıştı... o bile olmuyor...
18 yıl önceki kiloma dönmek istiyorum...
umarım hepimizin arzuları gerçek olur...

günaydınlar herkese
hayırlı cumalar
hasta olmama rağmen bugün güne öyle enerji dolu başladım ki çok şükür allaha hep böyle olsun inşallah

ALLAH'IN ''ŞEFAATİNE'' ERENLERDEN,KEVSERDEN SU İÇENLERDEN,EFENDİMİZ'E KOMŞULUĞU HAK EDENLERDEN OLMAK DUASI İLE HAYIRLI CUMALAR...
YA RABBİ; Dertlilere derman,Hastalarına şifa,Borçlu olanlara edalar nasip eyle.RABBİM her kesin gönlüne göre versin.İNŞALLAH.

GÜNAYDINNNNNNN...

yenacım kilom...96

Günaydın Hayırlı Cumalar

Kilo bildirimin yapıp çıkayım işlerim yoğun

Geçen hafta : 82,800
Bu hafta : 83,300
Spor : 90 dk.

+500 gelmiş ama kırmızı kart yediğim için pek umursamadım açıkçası.Adetimin düzene girmesi ön plana çıktı bu ay üzülemiyorum artıya çıktığıma

Şimdiden iyi bildirimler.Hepinizi kooocaaaammaaaan öptümm. oooohhh....

oyyy kıyamam bunalma şekerim sonuçta kilo verme yolundayız ve sorunumuzun kilo olduğunun farkındayız geçer inşallah bunalımın şekerim hayırlı cumalar

beyzusss buda benimm baskül modelim nnasııı yakıyo ama dimi hemen örmek lazımmm

4 Mayıs 2012 Cuma
yeni bir başlangıcı daha işledim takvimime ve bu son artık
ne olursa olsun bahanelerle diyeti bozmak yok bu sefer
hep kararlıydım istekliydim güya ama bu sefer başka bambaşka
sizlerinde desteği ile başarıcam bu işi
25 yaşındayım daha önümde uzun yıllar var ve ben artık zayıf olmak sağlıklı olmak istiyorum
hepinizi çooookkk seviyorum
dün diyetisyenime gittim uzun bi aradan sonra
ilk başladığımda 102 kilo iken dün 105,1 kg çıktım
yeni bi dosya açtık yeni bir başlangıç yaptım
depresif olunca yemeklere dadanmak yok artık
hem bu sefer eşimden gizli gidiceğim ve bak başardım diyeceğim o gün gelecek :)
bütün diyetisyenler liste olarak aynı şeyleri verselerde burcunun beni bu kadar çok motive etmesini seviyorum ben

kilo ve spor bildirimi

kilo: 105,100 kg
spor: 80 dakika

bundan sonra hep ekside olucam (regl dönemi için söz veremicem)
benimle kapışacak 105 lik yok mu hiç :)))

Hayirli ugurlu olsun sunu unutmuyoruz 1 ogun bile hatta tek yudum bile cok muhim. Bu kez olacak bir tren var da onu yakalayacak gibi hic kacamak yok olsa da telfi ediyoruz. Opuyorum haftaya persembe bulusalim mi

Günaydınnnnn kızlarrrrrrr :122: :122:

Bu gece uzun zaman aradan sonra ilk kez rahat bir uyku çektim çok şükür küçük kızım bugün bütün gece kendi yatağında uyudu bende istediğim gibi döne döne rahat bir uyku çektim
Sabahta uyanır uyanmaz lazımlığına oturttum ( gece hiç yapmamış şükür )
Ana kız karşılıklı oturduk
Allahın izniyle bu sefer herhalde bir iki güne kadar tuvalet eğitimimiz biter

Bu hafta aslında baya dikkat ettim ama dedim ya benim doktora gitmem farz oldu
Geçen hafta kaç kilo bildirim yaptığımı tam hatırlamıyorum ama şu anki kiloma çok yakın diye hatırlıyorum sanki :44:

Bu hafta tartıda 109.5 kg cıktım
Büyük ihtmalle sadece gr oynamıştır ama olsun bunada şükür diyelim ve önümüzdeki maçlara bakalım

Birazdan sağlık ocağımıda arayacağım bakalım ne diyecek tahliller için bir an önce gel demezsede artık bayrampaşa devlet hastanesinden randevu alırım orası daha az yoğun eyüp ve goptan mümkün değil gibi

arkadaslar facesı olan benı eklesın..eminafilografi bakın ben nasıl bır sanatla ugrasıyorum...

Çok güzel gerçekten bayıldım Emeğine ve ellerine sağlık

2 gündür geziyorum moralim iyi çok şükürdün canımm asum ile karşılaştık o dahada moral oldu bana...çokta süpriz oldu.genç kız gibin maşallah
ayaküstü konuşabildik ama özlemişim ben asuyu yaaaa inşallah bir buluşma yapacağz.
2 gündür çok yürüyorum fln çba malesef bahsettiğim börek ve kurabiyeleri iyidim az az kendime baya bi hakim olarak sona o kadar yorgunluğumun üstüne(çocukları yürüyerek okuldan aldık sonra parka götrdük oynattık bisiklete bindirdik fln) gene bi tur attım köşkün etrafında ohhh misss.dünde alışverişte baya bi yürdüm özlemişim yaaa ne zamandır çıkmıyordum resmen stres atma sebebi alışveriş.kendime bi hırka aldım kış için onun dışında bebelere aldım genelde.alışverişten geldikten sonra eski bir arkadaşımın ısrarı üzerine arabayı kapıp çay içmeye gittim akşamda..eşime kapris yapıyordum üstüne geldiadamı azcık süründürim dedim duymasın bu hafta hiçbir akşam yemeğimize yetişememiş.ne yapalım kaderine küssün.7 gibi yiyoruz .normalde 6,30 da çıkıp 10 dk da evde oluyor ama 4 gündür 8 e doğru gleiyor keyfi bilir napim yoruldum artık üzülmekten birazda o üzülsün(pek bi umrundada değil yalnız yemek fln aslında patırtısız gürültüsüz yiyor işte) birazdan kilo bildirimi yapıcam sona gene gezmelere...asuuu hoşdere de kebapçıda buluşçaz.o kadar mado da bulşalım dedim yok kebapçı daha yakınmış bizimkilere...ne yiycem bilmem kahvaltımı az yedim ama yeni yedim.bakalım en az zararla atlatsam bari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…