- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Ya Allah ım çıldırma evresindeyim...
2ileri 1 geri...
artık diyetisyenimden bile utanıyorum..
bu hafta 100gr vermişim..vermeskse tabi bu
spor yapmadan,yürüyüşlere cıkmadan bile daha iiydim
kilom 102.1..susma hakkım varsa hemen alayım ve artık onu kullanayım
günaydın yenacım beni 2 hafta izinli yazarmısın kendimi toparlamam lazım morelim 0
Günaydın Kızlar
Ben yine tartılmaya korkuyorum :18: Bugün doktor randevum var tahlillerim yapılacak yine B12 ve omega3 için baktırıcam çünkü sabahları uyandığımda resmen dayak yemiş gibi oluyorum sanki sabaha kadar dövüyorlar beni çok yorgun kalkıyorum
Tartılsam mı artık acaba :26:
oyyy kıyamam bunalma şekerim sonuçta kilo verme yolundayız ve sorunumuzun kilo olduğunun farkındayız geçer inşallah bunalımın şekerim hayırlı cumalarAsucuğum çok dertliyim hala adet olmadım..balon gibiyim tartıda 2 kilo fazlayım..
O kadar gergin ve ağlak bir moddayımki..
akşam dizi izliyorum evin annesinin doğum günü. iki oğlu ve eşi hatırlamıyor diye o anne için ağladım ben..
Kızım gülerek babasına anlatıyor eşim balkonda sigara içmeye çıkmıştı bu sefer baba kız bana bakıp gülüyorlar diye onlara epey çemkirip ergenuslar gibi yatak odasına gidip kendimi yatağa atıp ağladım..
HAyır normalde öküz veya semiranın fili gibi yiyen ben bu hafta dikkat ettim tek kaçamağım.ki bana göre normal bir öğün. 8-10 adet yaprak sarma..Onlarda serçe parmağım kadardı..
Bu arada tahlillerimi yaptırdım..Aslında bişey söylemek istiyorum size.. ( beyzuşş senle tel.de konuşurken unuttum söylemeyi sana ) Ben diyetisyene gittim.:) yine gittim.:)) 4.oluyor Allahın hakkı üç derler ama belki bende değişir..Daha önce anlatmıştım bize yakın özel hast. aradım diye..
Oraya gittim ani bir kararla.. ilk intibam iyi diyetisyen için. beni dinledi bir güzel gözlerimin içine bakarak.onada ağladım salak gibi anlatırken..
sık sık doyma duygum yok oluyor dedim önce tahlillerini yaptır sonra yine uzun uzun konuşalım dedi..
Hastane obesite tahlillerinden ücret alıyormuş bana devlet hastanesi veya aile hekimliğinde yaptırabilirsin dedi.:) Sanırım beni sevdi.:))
Pazartesi alırım sonucu sonra giderim bakalım..
ceco banucum sende yaptır tahlillerini aile hekimliğinde..
Hayirli ugurlu olsun sunu unutmuyoruz 1 ogun bile hatta tek yudum bile cok muhim. Bu kez olacak bir tren var da onu yakalayacak gibi hic kacamak yok olsa da telfi ediyoruz. Opuyorum haftaya persembe bulusalim mi4 Mayıs 2012 Cuma
yeni bir başlangıcı daha işledim takvimime ve bu son artık
ne olursa olsun bahanelerle diyeti bozmak yok bu sefer
hep kararlıydım istekliydim güya ama bu sefer başka bambaşka
sizlerinde desteği ile başarıcam bu işi
25 yaşındayım daha önümde uzun yıllar var ve ben artık zayıf olmak sağlıklı olmak istiyorum
hepinizi çooookkk seviyorum
dün diyetisyenime gittim uzun bi aradan sonra
ilk başladığımda 102 kilo iken dün 105,1 kg çıktım
yeni bi dosya açtık yeni bir başlangıç yaptım
depresif olunca yemeklere dadanmak yok artık
hem bu sefer eşimden gizli gidiceğim ve bak başardım diyeceğim o gün gelecek :)
bütün diyetisyenler liste olarak aynı şeyleri verselerde burcunun beni bu kadar çok motive etmesini seviyorum ben
arkadaslar facesı olan benı eklesın..eminafilografi bakın ben nasıl bır sanatla ugrasıyorum...
arkadaslar facesı olan benı eklesın..eminafilografi bakın ben nasıl bır sanatla ugrasıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?