Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese iyi akşamlarrrrr :122: :122:

Bugün maşallah çok yoğundum sabahtan bir güzel karga kahvaltısını etmeden ( saat 6.30'da ) küçük civciv beni uyandırdı. Dün gece ilk kez gece 1de de olsa kendi yatağına yatırabildik cadıyı ve sabah 6.30a kadar uyudu
Milletin evladı uyanınca Annniiiii diye ağlar bizimki babacıkkkkkkk diye ağlıyor dedim yatırayım babasının yanınada büyük kızın saçını örüp okula yolladıktan sonra az daha uyurum ama nerdeeeeeeee cadı bir baktık inmiş yataktan sıra bekliyor sanki çok saçı varmış gibi benimkinide ör diye
Sütünü verip koltuğa uzandık ama ne mümkün devamlı kaçıp birşeyleri kurçaladı ve sonunda uykum kaçtı :26: sonrada kalktı kendi koltukta uyudu.
Bende o arada evi bir güzel toparlayıp mutfağımıda topladım cadı uyanıncada temizliğimi yaptım.

Tam ohhh rahat rahat oturup keyif yapabilirim diye düşündüğümde kız kardeşim aradı kahve suyu koy geliyorum diye. Aslında çok özlemiştim ikiz yeğenleri ama anam bir geldiler bomba düşmüş gibi oldu ev; yerlerde kırıntılarmı isterseniz, oyuncaklarmı istersiniz
Oğlan desen iyice sapıttı kızımın salondaki çatırını ilkten kaş göz arasında boyadı yetmedi çatırını birde yırttı :26: canın sağ olsun kuzum senden değerlimi dedim ama bizimkiler fit oldu tamir edilecek gibide değil artık mecbur çöpe gidecek.
Kız kardeşim çok kızdı ama olmuşla ölmüşe çare yok sonuçta artık uzun süre bizi eve almazsınız dedi ha şunu bileydin haydut oğluna giriş yasağı var dedim nasıl gülüyor
Artık yarın sil baştan temizlik yapacağım malum haftasonu benim evlatlıklar geliyor eşimin kuzenleri yani. Geçen gün söz verdim cumartesi mantı yapcağım size diye Anneleri yazlığa gitti o yüzden biraz daha ellerimi üzerlerinden çekmemem lazım Salı geldiklerinde yapabilirdim ama cumayı riske atmak istemedim

canım bende sinir oldum o doktora valla Ne kadar gergin yorgunda olsa sana o şekilde konuşmaması gerekirdi
Bir çok arkadaşında dediği gibi bence değiştir o doktoru o kadar hakaret edicek ondan sonra ona birde paramı kazandıracaksın
Ümidini yitirme canım sonuçta Rabbim ol dedikten sonra 150 kiloda olsan hamile kalırsın
Bütün dualarımız seninle, sende vazgeçme ve sırf sağlığın için biraz zayıflamaya çalış canım

Yeter artık deyip kolları sıvayanlardanım ben de. 1.73 boyum ve şu an 94 kiloyum önünü alamıyorum. Diyete başladım ve tahminimce bir hafta içerisinde motivasyonum düşecek gaza gelmeye ihtiyacım var

Aramıza hoşgeldin inşallah sende hedefine bir an önce bizlerle ulaşırsın

Pes etmek yok doğru adrestesin motivasyon açısından aradığının fazlasını burada bulursun eccükte dikkat edince inşallah herşey güzel olur.

Canım neden giyemiyecekmişsin :44: biz tombikislerin canı yokmu ben valla malum geçen sene 120 kiloydum ama yinede hiç çekinmeden giydim mayomu sonuçta benim gibi bir sürü insan var ve bizimde hem motivasyona hemde tatile ihtiyacımız var.
Yüzmek yada en azından suyun içinde yürümek bile bizler için çok faydalı üstelik çok rahatlatıyor
Ben denize gittiğimde inan kimseyi gözüm görmüyor cünkü sadece o an kendime odaklanıyorum bakanda baksın hiçte umurum olmaz kiloluda olsam selülitlide olsam benimde canım var
Sende sakın öyle düşünme mutlaka kendin için birşeyler yap

Bana persembe uuyar. Umutla geliriz.

Bende çok isterimmmmmmm :122:
Bir aksilik olmazsa inşallah gelirim bende Kızın ayın sonunda Balosu var orada gösterileri olucakmış ve zaman az diye devamlı prova yapıyorlar öğretmenede arada bende provalarını yaptırırım diye söz vermiştim pazartesi belli olur eğer o gün sen ilgilen demezse Allahın izniyle bende gelirim

YENACIM yine kayıplarda

Asucuğum çok dertliyim hala adet olmadım..balon gibiyim tartıda 2 kilo fazlayım..
O kadar gergin ve ağlak bir moddayımki..

akşam dizi izliyorum evin annesinin doğum günü. iki oğlu ve eşi hatırlamıyor diye o anne için ağladım ben..
Kızım gülerek babasına anlatıyor eşim balkonda sigara içmeye çıkmıştı bu sefer baba kız bana bakıp gülüyorlar diye onlara epey çemkirip ergenuslar gibi yatak odasına gidip kendimi yatağa atıp ağladım..

HAyır normalde öküz veya semiranın fili gibi yiyen ben bu hafta dikkat ettim tek kaçamağım.ki bana göre normal bir öğün. 8-10 adet yaprak sarma..Onlarda serçe parmağım kadardı..

Bu arada tahlillerimi yaptırdım..Aslında bişey söylemek istiyorum size.. ( beyzuşş senle tel.de konuşurken unuttum söylemeyi sana ) Ben diyetisyene gittim.:) yine gittim.:)) 4.oluyor Allahın hakkı üç derler ama belki bende değişir..Daha önce anlatmıştım bize yakın özel hast. aradım diye..
Oraya gittim ani bir kararla.. ilk intibam iyi diyetisyen için. beni dinledi bir güzel gözlerimin içine bakarak.onada ağladım salak gibi anlatırken..

sık sık doyma duygum yok oluyor dedim önce tahlillerini yaptır sonra yine uzun uzun konuşalım dedi..

Hastane obesite tahlillerinden ücret alıyormuş bana devlet hastanesi veya aile hekimliğinde yaptırabilirsin dedi.:) Sanırım beni sevdi.:))
Pazartesi alırım sonucu sonra giderim bakalım..

ceco banucum
sende yaptır tahlillerini aile hekimliğinde..

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar

Yarın sabahı iple çekiyorum inşallah tartıda güzel sonuçlar görürüz

Yenacım nasılsınız izmir 3 gündür sallanıyomuş iyisinizdir inşallah :26:

İyi akşamlar kızlar

Yarın sabahı iple çekiyorum inşallah tartıda güzel sonuçlar görürüz

Yenacım nasılsınız izmir 3 gündür sallanıyomuş iyisinizdir inşallah :26:

Evet baharcığım sallanıyor..biz dağlık bölgede oturduğumuzdan.:) hissetmiyoruz ama abimler, eşimin ailesi hissediyorlar..

Beyzuş senin dantel olayına koptum.
ben dantellerimi saklamıştım kız için çıkarayım yeniden. baskül danteli örneği diye yeni bir akım başlatalım..
MAlum tartı kutsal bir obje şişko için...

cok sevindim bu kararı alıp gitmene ve testlerini yaptırmana. diyetisyen olayına ben ne kapabilirim diye bakıyorum. örneğin bana şimdye kadar en önemli faydaları testlerimi yaptırmış olmam ve beslenme ile verdiği bilgiler. uy uyma ama o bilir kişi sonuçta. özetle bir kitaptan yahut reçete diyetten çok daha faydalı ve öğretici olacaktır eminim... şimdiden kutluyorum seni. bu kez kırıcaz bacağını seytanın 7 li kiloları hatta 6 ları göreceğiz. mezun olacağız hepimiz...

Canım benim;ağlamak bile sana çok yakışıyordur eminim ama lütfen yapma..
Adet döneminin gerginliği biliyorum ama;senin ağlamış olman beni çok üzdü..Önümüzdeki günlerde ödemi atacaksın ve her şey yoluna girecek..

BUNLARIN HEPSİ SENİN İÇİN.

ben dantellerimi saklamıştım kız için çıkarayım yeniden. baskül danteli örneği diye yeni bir akım başlatalım..

Şişko derken pardon Ben burda şişko felan göremiyorum kii

Ben danteli gectım kendısıne sınırlı oldugum ıcın tozunu bıle almıyorum. Cezalandırdım onu.
Valla sen gene ıyı dayanmıssın. Evde sarma olsa mutfaga gıder gelır bakısırdım sarmalarla. Sonra da hopp mıdeye koca bi tabak

Zayıf bir arkadaşım var mutlu..ÖZellikle o çok yönlendirdi beni noolur git,yine git diye..
Bugün görüştük yine onunla ne yaptın gittinmi diye soruyor.. iğne izlerini gösterdim kolumda bak diyorum tahlil yaptırdım.. moraran bir kola bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi diyor delii.:)))

Ben Aile Hekimi o tahlilleri yapıyormu hiç sormadım ama çok sağ ol yarın sabah ilk işim Aile Hekimimizi aramak olucak
En azından tahlillerim elimde olursa uygun bir diyetisten bulursam zaman kaybetmemiş olurum olmadı görümcemin görümcesi özel bir hastanede calışıyor ona sorarım onlarda endokrşn varmı diye çünkü yakında sakal bırakabilirim o derece yani kıl tüğ durumu ve görümüşe bakılırsa ilaç farz olucak

Herkes baskülünün büyüklüğü ve şekline göre dantel örsün.Öyle seyrek sepelek yapmayın haa;sık iğnesi çok olsun da tartıya olan yalakalığımızın kalitesi tavan yapsın..

Bu iyidir mesela...

Gadasını aldığımın beyzuşu,ne güzel insansın sen yaa...
Seviyorum seni üleeeyyynn.:))

Ben de hiç dayanamam valla.Mutfak kutsal bir alan oluverir sarma varsa ve yarına kalmaz genellikle;anında kapışılır..

Yapılıyormuş..açlık,tokluk.. troid. kolestrol,bişey daha vardı unuttum..

Son düzenleme:
yenam diyetisyene gitmen iyi olmuş bence de 3. veya 4. vazgeçmemek önemli bence
ilk elektrik iyi olmuş diyetisyenle de sonu da iyi olsun inşallah hem adetin neden gecikmiş o da belli olur belki tahlillerden
ben de 3 ay önce yaşadım biliyorsun uzun bir gecikme 2 hafta kadar gecikti ilk defa oldu benimde hep 5 gün felan erken olurdu doktora gittim o da hamile olabileceğimi felan söyleyince kafam epeyce allak bullak olmuştu
kistim de varmış bu arada neyse sonuçta doktora gittikten biakç gün sonra adet oldum sonra da olmadı bir düzensizlik ben de tekrar gitmedim
senin hamile olma durumun yoksa ki sen yok demiştin vardır mutlaka başka bir sebebi canım
artılarının sebebi de bu zaten bence
yani daha fazla uzatmayım
duygusal yenam üzülme sıkılma herşeiyn hayırlısı vardır bir hayır diyelim bak yeni bir yola girdin belki herşey daha kolaylaşacak bundan sonra inşallah
söylemek istediğim çok ve yazma yeteneğim yok ama sen anlarsın beni
sıkma o tatlı canını

Çok sağol canım benim.. hatırlıyorum senin durumu evet..
Benim geçen yılda olmuştu böyle..Gitmiştim doktora kiloyla alakalı demişti..

Çoğu sorunumuz kiloyla ilgili olarak gelişiyor zaten canım.Çok şükür sen epeyce ilerleme kaydettin maaşallah;darısı hepimizin başına inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…