- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Herkese iyi akşamlarrrrr :122: :122:
Bugün maşallah çok yoğundum sabahtan bir güzel karga kahvaltısını etmeden ( saat 6.30'da ) küçük civciv beni uyandırdı. Dün gece ilk kez gece 1de de olsa kendi yatağına yatırabildik cadıyı ve sabah 6.30a kadar uyudu
Milletin evladı uyanınca Annniiiii diye ağlar bizimki babacıkkkkkkk diye ağlıyor dedim yatırayım babasının yanınada büyük kızın saçını örüp okula yolladıktan sonra az daha uyurum ama nerdeeeeeeee cadı bir baktık inmiş yataktan sıra bekliyor sanki çok saçı varmış gibi benimkinide ör diye
Sütünü verip koltuğa uzandık ama ne mümkün devamlı kaçıp birşeyleri kurçaladı ve sonunda uykum kaçtı :26: sonrada kalktı kendi koltukta uyudu.
Bende o arada evi bir güzel toparlayıp mutfağımıda topladım cadı uyanıncada temizliğimi yaptım.
Tam ohhh rahat rahat oturup keyif yapabilirim diye düşündüğümde kız kardeşim aradı kahve suyu koy geliyorum diye. Aslında çok özlemiştim ikiz yeğenleri ama anam bir geldiler bomba düşmüş gibi oldu ev; yerlerde kırıntılarmı isterseniz, oyuncaklarmı istersiniz
Oğlan desen iyice sapıttı kızımın salondaki çatırını ilkten kaş göz arasında boyadı yetmedi çatırını birde yırttı :26: canın sağ olsun kuzum senden değerlimi dedim ama bizimkiler fit oldu tamir edilecek gibide değil artık mecbur çöpe gidecek.
Kız kardeşim çok kızdı ama olmuşla ölmüşe çare yok sonuçta artık uzun süre bizi eve almazsınız dedi ha şunu bileydin haydut oğluna giriş yasağı var dedim nasıl gülüyor
Artık yarın sil baştan temizlik yapacağım malum haftasonu benim evlatlıklar geliyor eşimin kuzenleri yani. Geçen gün söz verdim cumartesi mantı yapcağım size diye Anneleri yazlığa gitti o yüzden biraz daha ellerimi üzerlerinden çekmemem lazım Salı geldiklerinde yapabilirdim ama cumayı riske atmak istemedim
canım bende sinir oldum o doktora valla Ne kadar gergin yorgunda olsa sana o şekilde konuşmaması gerekirdi
Bir çok arkadaşında dediği gibi bence değiştir o doktoru o kadar hakaret edicek ondan sonra ona birde paramı kazandıracaksın
Ümidini yitirme canım sonuçta Rabbim ol dedikten sonra 150 kiloda olsan hamile kalırsın
Bütün dualarımız seninle, sende vazgeçme ve sırf sağlığın için biraz zayıflamaya çalış canım
Aramıza hoşgeldin inşallah sende hedefine bir an önce bizlerle ulaşırsın
Pes etmek yok doğru adrestesin motivasyon açısından aradığının fazlasını burada bulursun eccükte dikkat edince inşallah herşey güzel olur.
Canım neden giyemiyecekmişsin :44: biz tombikislerin canı yokmu ben valla malum geçen sene 120 kiloydum ama yinede hiç çekinmeden giydim mayomu sonuçta benim gibi bir sürü insan var ve bizimde hem motivasyona hemde tatile ihtiyacımız var.
Yüzmek yada en azından suyun içinde yürümek bile bizler için çok faydalı üstelik çok rahatlatıyor
Ben denize gittiğimde inan kimseyi gözüm görmüyor cünkü sadece o an kendime odaklanıyorum bakanda baksın hiçte umurum olmaz kiloluda olsam selülitlide olsam benimde canım var
Sende sakın öyle düşünme mutlaka kendin için birşeyler yap
Bugün maşallah çok yoğundum
Milletin evladı uyanınca Annniiiii diye ağlar bizimki babacıkkkkkkk diye ağlıyor
Sütünü verip koltuğa uzandık ama ne mümkün devamlı kaçıp birşeyleri kurçaladı ve sonunda uykum kaçtı :26: sonrada kalktı kendi koltukta uyudu.
Bende o arada evi bir güzel toparlayıp mutfağımıda topladım cadı uyanıncada temizliğimi yaptım.
Tam ohhh rahat rahat oturup keyif yapabilirim diye düşündüğümde kız kardeşim aradı kahve suyu koy geliyorum diye. Aslında çok özlemiştim ikiz yeğenleri ama anam bir geldiler bomba düşmüş gibi oldu ev; yerlerde kırıntılarmı isterseniz, oyuncaklarmı istersiniz
Oğlan desen iyice sapıttı kızımın salondaki çatırını ilkten kaş göz arasında boyadı yetmedi çatırını birde yırttı :26: canın sağ olsun kuzum senden değerlimi dedim ama bizimkiler fit oldu
Kız kardeşim çok kızdı ama olmuşla ölmüşe çare yok sonuçta
Artık yarın sil baştan temizlik yapacağım malum haftasonu benim evlatlıklar geliyor
İyi geceler arkadaşlar aslında canım o kadar sıkkınki şişman olmaktan hep sıkıntı duydum ama ilk defa bu kadar kendimden nefret ettim isyan ettim biliyosunuz tüpbebek için bu ay başlıyoduk fakat gittiğim doktora bişeyler olmuş bundan önce böyle değildi oda başka bir muamma eşimle gittik kilolu olduğum için beni yerin dibine soktu eşimin yanında sana tüp olsada tutmaz tutsada devam etmez diye bütün yollarımı kapadı hakaretler diz boyu sen 100 metre gidemezsin bayılırsın vs vs orda kendimi zor tuttum ağlammak için ama çıkınca çok fena oldum hem eşimin yanında olması hem istediğim bir olayda bu kadar hayal kırıklına uğramak beni mahvetti ama öyle bişey yaşıyorumki kısır bir döngü sinir bozuklumu dr tepkimi bilemiyorum diet yapamıyorum o kadar kötüyümki size anlatamam ne olur akıl verin yardım edin şu n ilk defa bu kadar kendimden nefret ediyorummmmm.
canım bende sinir oldum o doktora valla
Bir çok arkadaşında dediği gibi bence değiştir o doktoru
Ümidini yitirme canım sonuçta Rabbim ol dedikten sonra 150 kiloda olsan hamile kalırsın
Bütün dualarımız seninle, sende vazgeçme ve sırf sağlığın için biraz zayıflamaya çalış canım
Yeter artık deyip kolları sıvayanlardanım ben de. 1.73 boyum ve şu an 94 kiloyum önünü alamıyorum. Diyete başladım ve tahminimce bir hafta içerisinde motivasyonum düşecek gaza gelmeye ihtiyacım var
Aramıza hoşgeldin
Meraba kizlar ben uzun zamandir kk ya girmiyorum
bu topikde de bugun sabahtan beri yazdiklarinizi okudum,
ve bende insallah size katilmaya karar verdim. :18:
24 yasindayim ve kendimi bildim bileli kiloluyum
107,5 leri görmüs bir insanim ve ozamanlar tabi cok asiri kötüydüm,
89larida gördüm ama malesef koruyamadim kilomu gecen ki$ geri aldim verdiklerimi
ve suan 97 kiloyum
hedefim suan 80lere düsmek, 89 u bile görsem dünyalar mutlusu olcam yani o derece
asagi yukari 1 bucuk haftadir diyet yapiyorum, özel bir diyet degil ama yememe cok cok dikkat ediyorum
ama 1 kilo bile vermemisimki
gerci haftaya adetim gelcek belki o yüzdende olabilir.
kisacasi kisa zamanda cok kilo vermek istiyorum, insallah basarili olurum
Pes etmek yok
Slm kızlar
Maşallah bir mayo bikini sohbetidir gidiyor. Ben yüzme bilmiyorumzaten bulunduğumuz şehirlerde deniz olmadığı için öğrenme çabamda olmadı. Çocukken babam öğretmeye çalışmıştı fakat korku peşimi bırakmadı öğrenemedim. Memlekete gittiğimizde denize gidiyoruz fakat altıma şort üstüme askılı giyiyorum ayaklarımı sokuyorum sadece Zaten bu halde ne bikini ne de mayo falan giyemem bir de utanırım açıkçası Ama hepte gözüm indirim sitelerindeki bikinilerde mayolardadır kelalaka
Sabah yürüyemedik biz yağmur yağıyorduhava karanlık ama akşama inşallah yağmaz mutlaka yürümem lazım malum yarın cuma ve baskülde yine 112li şeyler görmek istemiyorum
Canım neden giyemiyecekmişsin :44: biz tombikislerin canı yokmu
Yüzmek yada en azından suyun içinde yürümek bile bizler için çok faydalı üstelik çok rahatlatıyor
Ben denize gittiğimde inan kimseyi gözüm görmüyor cünkü sadece o an kendime odaklanıyorum bakanda baksın hiçte umurum olmaz kiloluda olsam selülitlide olsam benimde canım var
Sende sakın öyle düşünme mutlaka kendin için birşeyler yap