Sağol canım, moral verdin ama pek mümkün görünmüyor benim o zamana 38 olmam. Ben de uzun değilim, orta boyluyum (1.65) topuklu giyerek azıcık hile yapıyorum ama :)) Boyuma, kalça yapıma ve göbeği çevreleyen yağlara bakarak 65 olmadan 38'e giremeyeceğim kesin diyebilirim. Senin kalça ve göbek problemin yok demek ki, hem de kilonu göstermiyorsun ne güzel. Ama ben 2 çocuk doğurmuş, hem de ikincisini sezeryanle doğurmuş bir kadın olaraktan 44 bedene bile tam sığamıyorum şu anda. Kapanıyor ama mide fırlıyor, dar oluyor. (Normal kalıplı mağazalardan bahsediyorum, kalıbı geniş olanları saymıyorum). 44'e girmek için bile 2-3 kg yağdan gitmesi lazım. Ben 30 beden kot giymeyeli 11-12 sene filan olmuştur herhalde :)Canım ben bazen 40 bedene bıle gırıyorum:)) O zaman bı sevındırık oluyorum sorma. Sen Temmuzda kadar 38 bıle olursun. Zaten aynı kılodayız ve senın boyun uzun. Şu an bıle fıstıksın zaten
Asucuğum çok dertliyim hala adet olmadım..balon gibiyim tartıda 2 kilo fazlayım..
O kadar gergin ve ağlak bir moddayımki..
akşam dizi izliyorum evin annesinin doğum günü. iki oğlu ve eşi hatırlamıyor diye o anne için ağladım ben..
Kızım gülerek babasına anlatıyor eşim balkonda sigara içmeye çıkmıştı bu sefer baba kız bana bakıp gülüyorlar diye onlara epey çemkirip ergenuslar gibi yatak odasına gidip kendimi yatağa atıp ağladım..
HAyır normalde öküz veya semiranın fili gibi yiyen ben bu hafta dikkat ettim tek kaçamağım.ki bana göre normal bir öğün. 8-10 adet yaprak sarma..Onlarda serçe parmağım kadardı..
Bu arada tahlillerimi yaptırdım..Aslında bişey söylemek istiyorum size.. ( beyzuşş senle tel.de konuşurken unuttum söylemeyi sana ) Ben diyetisyene gittim.:) yine gittim.:)) 4.oluyor Allahın hakkı üç derler ama belki bende değişir..Daha önce anlatmıştım bize yakın özel hast. aradım diye..
Oraya gittim ani bir kararla.. ilk intibam iyi diyetisyen için. beni dinledi bir güzel gözlerimin içine bakarak.onada ağladım salak gibi anlatırken..
sık sık doyma duygum yok oluyor dedim önce tahlillerini yaptır sonra yine uzun uzun konuşalım dedi..
Hastane obesite tahlillerinden ücret alıyormuş bana devlet hastanesi veya aile hekimliğinde yaptırabilirsin dedi.:) Sanırım beni sevdi.:))
Pazartesi alırım sonucu sonra giderim bakalım..
ceco banucum sende yaptır tahlillerini aile hekimliğinde..
güzellerim hepinizi tek tek öpüyorum,
yarın için herkese sans diliyorum. umarım mayıs ayı en az -5 kilo ile geçer. yaza güzel bir başlangıç yaparız...
iyi geceler...
Kızlar ben kaçtımyarın bildirim günü malum erken kalkmam lazım birde benimki hadi artık diye tuturdu keçi
Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Kendinize iyi bakın ve Allaha emanet olun
Kocaman öpüyorum
Aklım sizde kalıcak ama neyseyatayım bari yoksa takacak bana adam her gece her gece diye
benim ilk isteyecegim sey bir bebişimin olması...Bazen aklima geliyor düsünüyorum.
Keske bir melek gelse 3 dilegin var dese.. :)
Ilk isteyecegim sey incecik olmak olurdu ama güzelligimden bisey kaybetmeden dahada güzel olmak isterdim,
öbür iki dilegide düsünmem lazim
Herkese iyi geceler.Öpüyorum.
Canım, çok sevindim diyetisyene gitmene. ilgili ve iyi biri de çıkmış, ne mutluBir başlangıç yapmak, bir adım atmak iyi geliyor her zaman. Uğurlu olsun :))
Ben de senin sinirli versiyonundum bugün. Adet dönemime de var herhalde 1 hafta kadar, niye böyle olduysam :))
inş cnm istediğin kiloya ulaşmanı temenni ediyorum... almazsın sen dikkat ediyorsun eminim...Evet canım sabır lazım ama bazen ben de sıkılmıyo degılım. Artık ıdeal kıloma gelıp herkes gıbı kılo korumaya gecmek ıstıyorum. Bir de kılo azaldıkca vermek zorlaşıyor. Sporu arttırmak gerekıyor. Ben ılk basladıgımda spor yapamıyordum. Akşama kadar oturuyodum ısyerınde ustelık. dıyetısyenın dedıgıme göre sporu sımdı arttımak daha cok ıse yarıyacakmıs. Iste gecen hafta bı hayal kırıklıgı yasadım ama yılmak yok. Temmuzda tatıle 70 kıloda cıkmam lazım. Sınav stresıyle kılo almam umarım
yenacım cnm benim ne duygusal kadınsın ağlama kıyamam yazık gözyaşlarına bak ne güzel gitmişsin diyetisyene başlangıç olmuş gerisi gelir sen taktıkça vücut kendini salmıyor kasıyor besbelli yapma rahat ol versekte bizler önemliyiz vermesekte tabiki uraşımız bu hepimiz zayflamak istiyoruz sağlıklı olmak ama bbunu kendimizi yıpratarak yapmayalım gülüm bidenem sen çok özel bir kadınsın ....Asucuğum çok dertliyim hala adet olmadım..balon gibiyim tartıda 2 kilo fazlayım..
O kadar gergin ve ağlak bir moddayımki..
akşam dizi izliyorum evin annesinin doğum günü. iki oğlu ve eşi hatırlamıyor diye o anne için ağladım ben..
Kızım gülerek babasına anlatıyor eşim balkonda sigara içmeye çıkmıştı bu sefer baba kız bana bakıp gülüyorlar diye onlara epey çemkirip ergenuslar gibi yatak odasına gidip kendimi yatağa atıp ağladım..
HAyır normalde öküz veya semiranın fili gibi yiyen ben bu hafta dikkat ettim tek kaçamağım.ki bana göre normal bir öğün. 8-10 adet yaprak sarma..Onlarda serçe parmağım kadardı..
Bu arada tahlillerimi yaptırdım..Aslında bişey söylemek istiyorum size.. ( beyzuşş senle tel.de konuşurken unuttum söylemeyi sana ) Ben diyetisyene gittim.:) yine gittim.:)) 4.oluyor Allahın hakkı üç derler ama belki bende değişir..Daha önce anlatmıştım bize yakın özel hast. aradım diye..
Oraya gittim ani bir kararla.. ilk intibam iyi diyetisyen için. beni dinledi bir güzel gözlerimin içine bakarak.onada ağladım salak gibi anlatırken..
sık sık doyma duygum yok oluyor dedim önce tahlillerini yaptır sonra yine uzun uzun konuşalım dedi..
Hastane obesite tahlillerinden ücret alıyormuş bana devlet hastanesi veya aile hekimliğinde yaptırabilirsin dedi.:) Sanırım beni sevdi.:))
Pazartesi alırım sonucu sonra giderim bakalım..
ceco banucum sende yaptır tahlillerini aile hekimliğinde..
İyi geceler güzel hanımlar. Evde herkesi erkenden uyuttum, ben gündüz uyuduğum için cin gibi dolanıyorum ortalıkta :) Bütün gün dinlendim ve güzel bir gün geçirdim buna rağmen akşam üzeri bir sinirlilik geldi üzerime, burnumdan soludum nedensiz. Bir de gece öğünümü 22.00'de yapmıştım (1 avuç çilek) ama yarım saat geçti nasıl saldırmak istiyorum bir şeylere, epeydir ilk defa böyle oldu. Gittim 1 salatalık, serçe parmak boyutunda 2 dilim peynir ve Özlem'in (özka) sevdiği tuzlu diyet bisküvilerden yarım paketle bir kaçamak yaptım. Fazla zararlı bir kaçamak değildi ama yemesem daha iyi olurdu tabii. Neyse kesti beni :)
Yarın doğum günüm sanıyordum, tüm beslenme düzenimi ona göre yapmıştım değilmiş meğerseNeyse yeniden düzenleyeceğim artık :)
Sağol canım, moral verdin ama pek mümkün görünmüyor benim o zamana 38 olmam. Ben de uzun değilim, orta boyluyum (1.65) topuklu giyerek azıcık hile yapıyorum ama :)) Boyuma, kalça yapıma ve göbeği çevreleyen yağlara bakarak 65 olmadan 38'e giremeyeceğim kesin diyebilirim. Senin kalça ve göbek problemin yok demek ki, hem de kilonu göstermiyorsun ne güzel. Ama ben 2 çocuk doğurmuş, hem de ikincisini sezeryanle doğurmuş bir kadın olaraktan 44 bedene bile tam sığamıyorum şu anda. Kapanıyor ama mide fırlıyor, dar oluyor. (Normal kalıplı mağazalardan bahsediyorum, kalıbı geniş olanları saymıyorum). 44'e girmek için bile 2-3 kg yağdan gitmesi lazım. Ben 30 beden kot giymeyeli 11-12 sene filan olmuştur herhalde :)
Canım, çok sevindim diyetisyene gitmene. ilgili ve iyi biri de çıkmış, ne mutluBir başlangıç yapmak, bir adım atmak iyi geliyor her zaman. Uğurlu olsun :))
Ben de senin sinirli versiyonundum bugün. Adet dönemime de var herhalde 1 hafta kadar, niye böyle olduysam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?