çok güzeller gerçekten bayıdım.geçenlerde erzurumda avmde sergisi yapılmıştı aklım kalmıştı onlarda ama çok emek isteyen bişi fiyatları da yüksektir diye soramamıştımarkadaslar facesı olan benı eklesın..eminafilografi bakın ben nasıl bır sanatla ugrasıyorum...
tombulumkelebekim niye bildirmiyorsun kilonu...
oyyy kıyamam bunalma şekerim sonuçta kilo verme yolundayız ve sorunumuzun kilo olduğunun farkındayız geçer inşallah bunalımın şekerim hayırlı cumalar
Eki Görüntüle 406687
beyzusss buda benimm baskül modelim nnasııı yakıyo ama dimi hemen örmek lazımmm
günaydınnnnnn....
Yena ve Ayşe diyetisyene gitmenize sevindim faydası olacaktır eminim...
dünki menüm aynen geçerli olmakla birlikteeee sadece eşime yaptğım salatandan yedim bi kase soslu idi.
kilo veren vermeyen herkesi şimdiden tebrik ediyorum..mayıs ayı uğurlu gelsin hepimize 3-4 kg gitsin
kilom geçen hafta 94
bu hafta 93,3 son bir gayretleAllahım 80 li kiloları görmeyide nasib eder inşallah...
geçen hafta:108,8
bu hafta:108,5
giden 300 gr
giden 300 gramcık demiyorum çünkü bu hafta çok kaçamak yaptım ve bugün yarın hastalanıcam şiştim..o yüzden bence güzel bi sonuç haftaya daha fazla gideceğine inanıyorum
spor:465dk yürüyüş+egzersiz
iki gün yürüyemedik bugün de az yürüdük biraz..haftaya gümbür gümbür yürürüz inşallah kilolarda üçer 5 er gitsin herkesten
öhöööm öhhöööömm kilo bildirimi yapıyımm barii
geçen hafta;88.9
bu hafta;87kg
spor;420dk
giden kilo;1.9
:119::119:
evet yenacım ya ablam şaşırttı benide yarınmış 5i 6ya bağlayan geceYarın gece hıdırellez..
İzmirde çok şenlikli oluyor hıdırellez. özellikle esmer vatandaşlarımızın yoğun olduğu semtler harika.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?