Öyle fazla alakam yoktur, büsbütün inanmam da açıkçası ama açık bir kapı da bırakıyorum :)) Gökyüzü hareketlerinin insanın duygu durumu ile bir ilgisi olabilir belki de. gerçekten nedensiz sinirliydim ben de 2-3 gündür. Bak şu linkte biraz bilgi var, yüzde 16 daha büyük görünüyormuş ay, nadir görülen bir gökyüzü olayıymış :)Olabilirmi bilmiyorum..Bu gece arabada farkettim ayın yusyuvarlak ve çok yakın olduğunu..
açıkçası ürküttü beni o durum:)
Sağol Özlemciğim, teşekkür ederim :9Nice yaşlara Umutcugummmm
Bu gecemi.? bakayım bende uyumazsam..
beyzuşş benim çocukken izleyip, acaip etkilendiğim film İrlandalı kız idi..
Öyle fazla alakam yoktur, büsbütün inanmam da açıkçası ama açık bir kapı da bırakıyorum :)) Gökyüzü hareketlerinin insanın duygu durumu ile bir ilgisi olabilir belki de. gerçekten nedensiz sinirliydim ben de 2-3 gündür. Bak şu linkte biraz bilgi var, yüzde 16 daha büyük görünüyormuş ay, nadir görülen bir gökyüzü olayıymış :)
5 Mayıs
Sağol Özlemciğim, teşekkür ederim :9
Ben de Martılar Adası ya da Martı Adası diye bir diziden çok etkilenmiştim, kör bir kız ağabeyini mi arıyordu, öyle bir şeydi. Birkaç sene etkisinde kalmıştım hatırlıyorum, kendime de yediremezdim korkuyorum demeyi, odamın camına vuran kuru dallar o diziyi aklıma getirirdi hep, ürkerdim. Hey gidi günler :)
İşte bende o subaya aşık olmuştum.
Ayağıda aksıyordu değilmi onun.? :)
Öyle fazla alakam yoktur, büsbütün inanmam da açıkçası ama açık bir kapı da bırakıyorum :)) Gökyüzü hareketlerinin insanın duygu durumu ile bir ilgisi olabilir belki de. gerçekten nedensiz sinirliydim ben de 2-3 gündür. Bak şu linkte biraz bilgi var, yüzde 16 daha büyük görünüyormuş ay, nadir görülen bir gökyüzü olayıymış :)
5 Mayıs
Sağol Özlemciğim, teşekkür ederim :9
Ben de Martılar Adası ya da Martı Adası diye bir diziden çok etkilenmiştim, kör bir kız ağabeyini mi arıyordu, öyle bir şeydi. Birkaç sene etkisinde kalmıştım hatırlıyorum, kendime de yediremezdim korkuyorum demeyi, odamın camına vuran kuru dallar o diziyi aklıma getirirdi hep, ürkerdim. Hey gidi günler :)
güzel ve çirkin di sanırım öyle bir dizi daha vardı :) Dönemin en iyilerindendi..
Ben hala izleyemem gerilim korku ödüm kopar valla..
Verdiğin linke baktım..Deprem artışıda oluyormuş..
Evet onu çok net hatırlıyorum, o korkunç değildi ama canım, romantikti hatta. Martı adasını buldum bu arada netten, 1981 yılında gösterilmiş, benim gibi etkilenen ne çok insan varmış. Konusu kayıp kör kızkardeşini arayan ve bunun için kör taklidi de yapan bir kızın MArtı adası'nda geçen gerilim hikayesi imiş. Hatta şu anda bir parça izliyorum diziden, bu yaşımda tüylerim ürperdi, normalde yüzüne bakmam ama çocukluk anılarım canlanınca tırstım :)
Merak eden olursa şu linkten görebilir: The Secret of Seagull Island - Martı Adası (Tv Mini- Dizi 1981) - Video - Alkışlarla Yaşıyorum
..
Dr. Jivago'yu ben de çok severim. Duygular mı değişti, beğeniler mi bilmiyorum ama öyle naif duygular, öyle derin izler bırakan filmler yok artık
Ben iyi geceler dileyeyim, bu sabah şımardım, geç kalktım, buna rağmen pilim bitti :)
Mutlu Pazar'lar :))
Ben iyi geceler dileyeyim, bu sabah şımardım, geç kalktım, buna rağmen pilim bitti :)
Mutlu Pazar'lar :))
günaydın iyi pazarlar herkeze...
yenacım çok özür diliyorum canım bildirim yapamadım, cuma sabahı balıkesire dayımın torunu olmuştu bebek mevlüdü vardı oraya gidecektim, ani bir kararla perşembe günü 4 gibi yola çıktım eşime kızıp...perşembe günü gitmek istedik dayımın yeni gelini ile oda balıkesirli abla birlikte gezeriz dedi, eşim izin vermedi aslında hiçbirşeyime karışmaz ama kızını iki gün görmeden duramazmış,ben gezerken kızımı unutup kaybedebilirmişim ,kızımda bu arada çok hareketli hiç elini vermiyor koşturuyor yollarda arabalrın altına girecek(yakalayamazsınızki beni )diyor..göndermeyince hadi birşey demedim öğlen geldi ufacık birşeye sinirlendim bende hiç onu dinlemedim yola çıktım ...bu sıra ota çöpe herşeye ağlıyorum zaten birisi bana ağır konuşsa ters konuşsa bütün vücudumda sarsılmalar oluyor ağlamaya başlıyorum .psikolojik denliyor ama ilaçlarda iyi gelmiyor .başkalarının yanında ağlamak istemiorum ama tutamıyorum kendimi....
neyse 3 gün güzel geçti sürekli gezdik dolaştık kızıma alışveriş yaptım yazlıklarını aldım .hergün aynı şey çok sıkılmıştım evi temizle, çocuğa, bak yemek yap......
Merhaba kızlaaaaaarrrr,
Çok pis fena gaza geldim :) Diyete son gaz devam. Extra gel kapsül aldım. kaç gündür tok geziyorum yemek yemek aklıma bile gelmiyor. kararlıyım bu kez zayıflayacağım sanırımşimdi de bisiklet alacağım hem gezerim hem spor olur diye düşünüyorum. sizce bunun yerine bir salona mı yazılsam??? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?