Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Beyzuşçuğum,seçille görüşüyormusun,haberin varmı.?
msn de hiç denk gelmiyoruz..
evlendimi acaba.:26:

Olabilirmi bilmiyorum..Bu gece arabada farkettim ayın yusyuvarlak ve çok yakın olduğunu..
açıkçası ürküttü beni o durum:)
Öyle fazla alakam yoktur, büsbütün inanmam da açıkçası ama açık bir kapı da bırakıyorum :)) Gökyüzü hareketlerinin insanın duygu durumu ile bir ilgisi olabilir belki de. gerçekten nedensiz sinirliydim ben de 2-3 gündür. Bak şu linkte biraz bilgi var, yüzde 16 daha büyük görünüyormuş ay, nadir görülen bir gökyüzü olayıymış :)

5 Mayıs

Nice yaşlara Umutcugummmm
Sağol Özlemciğim, teşekkür ederim :9
Bu gecemi.? bakayım bende uyumazsam..

beyzuşş benim çocukken izleyip, acaip etkilendiğim film İrlandalı kız idi..

Ben de Martılar Adası ya da Martı Adası diye bir diziden çok etkilenmiştim, kör bir kız ağabeyini mi arıyordu, öyle bir şeydi. Birkaç sene etkisinde kalmıştım hatırlıyorum, kendime de yediremezdim korkuyorum demeyi, odamın camına vuran kuru dallar o diziyi aklıma getirirdi hep, ürkerdim. Hey gidi günler :)

güzel ve çirkin di sanırım öyle bir dizi daha vardı :) Dönemin en iyilerindendi..

Ben hala izleyemem gerilim korku ödüm kopar valla..

Verdiğin linke baktım..Deprem artışıda oluyormuş..

Son düzenleme:
İşte bende o subaya aşık olmuştum.
Ayağıda aksıyordu değilmi onun.? :)

Evet;ama ne yakışıklıydı.O zaman filimden anladığım buydu:kadın güzel,adam yakışıklı,aşk yaşadılar ve imkansız bir aşktı..

Şimdi olsa ne mesajlar alır;ne tarihi gerçekler görürüz ama geçti artık...

Dr Jivago'yu seyredebilirsen;çok uzundur sanırım 2 bölüm yaparlar.(Ekim devrimi dönemini anlatıyor.Aşk meşkte var tabii)

Bir de kuşlar filmi vardı.Tırsa tırsa seyrettim(15 yaşlarındayken) ve gece wc ye gitmeye korkup annemi kaldırıp kapıda bekletmiştim...

güzel ve çirkin di sanırım öyle bir dizi daha vardı :) Dönemin en iyilerindendi..

Ben hala izleyemem gerilim korku ödüm kopar valla..

Verdiğin linke baktım..Deprem artışıda oluyormuş..

Evet onu çok net hatırlıyorum, o korkunç değildi ama canım, romantikti hatta. Martı adasını buldum bu arada netten, 1981 yılında gösterilmiş, benim gibi etkilenen ne çok insan varmış. Konusu kayıp kör kızkardeşini arayan ve bunun için kör taklidi de yapan bir kızın MArtı adası'nda geçen gerilim hikayesi imiş. Hatta şu anda bir parça izliyorum diziden, bu yaşımda tüylerim ürperdi, normalde yüzüne bakmam ama çocukluk anılarım canlanınca tırstım :)

Merak eden olursa şu linkten görebilir: The Secret of Seagull Island - Martı Adası (Tv Mini- Dizi 1981) - Video - Alkışlarla Yaşıyorum

..

Dr. Jivago'yu ben de çok severim. Duygular mı değişti, beğeniler mi bilmiyorum ama öyle naif duygular, öyle derin izler bırakan filmler yok artık

romantik ti evet..
güzelim kız çirkin yaratığı nasıl sever diye düşünürdüm hep.:)

MArtı adasını az buçuk hatırladım ben izlemiyordum onu. muhakak çok korktuğum için izlememişimdir.:)

Son düzenleme:
Bende uyuyayım artık..Yarın eşimin annesi kahvaltıya gelecek..
ev dağınık önce evi toparlamam lazım sonra sofrayı hazırlarım..
Ablama gidince evi dağınık bırakıp çıkmıştık gelincede ellemedm hiç bişeye..
Ne demişler bugünün işini yarına bırakma diye çok doğru...

İyi geceler,tatlı rüyalar...

günaydın iyi pazarlar herkeze...

yenacım çok özür diliyorum canım bildirim yapamadım, cuma sabahı balıkesire dayımın torunu olmuştu bebek mevlüdü vardı oraya gidecektim, ani bir kararla perşembe günü 4 gibi yola çıktım eşime kızıp...perşembe günü gitmek istedik dayımın yeni gelini ile oda balıkesirli abla birlikte gezeriz dedi, eşim izin vermedi aslında hiçbirşeyime karışmaz ama kızını iki gün görmeden duramazmış,ben gezerken kızımı unutup kaybedebilirmişim ,kızımda bu arada çok hareketli hiç elini vermiyor koşturuyor yollarda arabalrın altına girecek(yakalayamazsınızki beni )diyor..göndermeyince hadi birşey demedim öğlen geldi ufacık birşeye sinirlendim bende hiç onu dinlemedim yola çıktım ...bu sıra ota çöpe herşeye ağlıyorum zaten birisi bana ağır konuşsa ters konuşsa bütün vücudumda sarsılmalar oluyor ağlamaya başlıyorum .psikolojik denliyor ama ilaçlarda iyi gelmiyor .başkalarının yanında ağlamak istemiorum ama tutamıyorum kendimi....

neyse 3 gün güzel geçti sürekli gezdik dolaştık kızıma alışveriş yaptım yazlıklarını aldım .hergün aynı şey çok sıkılmıştım evi temizle, çocuğa, bak yemek yap......

Günaydın Kızlar

Sabah kalktım yürüyüşümü yaptım geldim kahvaltımı ettim şimdi de facebookta oyunumu oynuyorum birazdanda yalan dünya ve iffeti izliycem sonrada bir avm gidicem akşama yağmur yağmazsa akşamada yürüycem inşallah
Miraylar dün tortum şelalesine gitmişlerdi pikniğe ordan artvine gitmişler gece 11de msj attı bana bahaar memleketinize gittik dönüyoruz diye ama çok kötüdür erzurum-artvin yolu o yolları gitmişler gelmişler bugün pestili çıkmış kızın uyuyor

Günaydın kızlarrrrrr :122: :122:

Biraz geç oldu ama ancak geldim Aslında hala ayakta uyuyorum dün akşam eşimin kuzenlerinden 2si geldi 3.cüsü bu hafta çok fazla sınavı olduğu için dönem ödevini yapmak için evinde kalmıştı ama sonradan dayanamadı oda geldi
Bugüne bırakacaktı ama keşke getirseydin birlikte yapardık diyince hiç üşenmeden eve gidip kitaplarını getirdi
Konu Logaritmalardı ve biz sabah 5e kadar hiç ara vermeden test cözdük
Aslında ben cözdüm yasılmaz ben soru ve cözümlerini kağıda temize geçtim ama ilerleyen saatlerde konuyu anlamaya bile başladım.
Eski senelerin sınav sorularını yaptık ve gerçekten o an türkiyede üniversiteye gitmenin ne kadar zor olduğunu anladım
Sorular kısacık ama cözümleri maaşallah neredeyse bazılarının yarım sayfa

Rabbim tüm üniversitelilerin ve hazırlananların yardımcısı olsun .... Aminnnnnn

Almanyadaki eğitim sistemini o yüzden çok seviyorum. Her okulun bir sınır not ortalaması var ve herkes istediği okula not ortalaması tutuyorsa anında gidip sınavsız yazılabiliyor Tabiki sınavlarda var ama genelde mezun olduğun sene oluyor o sınavlar ve bir sonraki okulda sadece senin bir dönem öncesi öğrendiklerini ufak çaplı sınıyorlar bu kadar zor asla olmazdı.
Umarım buradaki eğitim sistemide bir an önce düzelir de öğretmenlerde öğrencilerde sanki at yaraşına hazırlanırmış gibi sınırlarını zorlamak zorunda kalmaz

Canım kızlar ve babalar arasında Annelerin bile anlamadığı büyük bir aşk var
Onun bir babacığım demesi bile eşini mum gibi eritiyordur o yüzden bahaneler uydurup ayrı kalmayı engellemiş bence yoksa tabiki annesi olarak en güzel şekilde bakarsın kızına
Benimkide şimdiden diyor kızlarımdan nasıl ayrı duracağım ben diye eee ben ne olucağım diyorum gülüyor sana sıra daha sonra geliyor diye

Nedense bu ara herkesin sinirleri tavan yapmış durumda. İnan benimde durumum senden farksız habere ağlarım, diziye ağlarım, eşim bir şey der sinirlerir söylenir ama yine ağlarım Herhalde hepimizin şöyle bir kaç gün kendimizi dinlemeye ihtiyacımız var. Evlatlarımızı ne kadar sevsekte devamlı onlar üzerine hayatımızı kurunca ister istemez zamanla sinirler gevşiyor

Merhaba kızlaaaaaarrrr,

Çok pis fena gaza geldim :) Diyete son gaz devam. Extra gel kapsül aldım. kaç gündür tok geziyorum yemek yemek aklıma bile gelmiyor. kararlıyım bu kez zayıflayacağım sanırım şimdi de bisiklet alacağım hem gezerim hem spor olur diye düşünüyorum. sizce bunun yerine bir salona mı yazılsam??? :26:

İnşallah gazın daim olur
Bisiklet aslında süper bir fikir eğer oturduğun yerde bisiklet kulanabileceğin bir alan varsa
Aslında bende çok severim bisiklet kullanmayı ama maalesef oturduğum semtte bisiklete uygun yer yok üstelik mahalledekiler anam banu kafayı yedi koca kadın bisikletle geziyor derler tanımayan olmadığı için

Extra gel kapsüller nasil bir içerik tam bilmiyorum ama onu üreten Mehmet Müderrisoğlunun mesleğinin en iyilerinden olduğunu biliyorum. Hatta karşı komşumun tanıdığı olduğu için onunla ilgili hep çok iyi şeyler duydum. Kendi eşinin ve kendisinin güvenmediği hiç bir ürünü piyasa sürmediğini biliyorum tabi eğer gerçek extra gel kapsülleriyse. Fakat birde şöyle bir şey var bu tip kapsüllerin içinde kimyasallar var diye biliyorum ve sağlığa ne kadar faydalıdır o konuda emin değilim. Umarım bir zararını görmezsin ve sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşırsın.
Daha önce bu tip kapsüller kullanan arkadaşlarda oldu ama çoğu sonradan ya geri aldı kiloları yada topiğe bir daha uğramadılar ( artık sonuçları ne bilemiyeceğim ). Aslında bisiklette alır hareketi çoğaltırsan o tip kapsüllere ihtiyacın bile kalmaz bence ama yinede sonuçu bende merak etmiyor değilim Allah gönlüne göre verir inşallah ... Aminnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…