Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aynaya inanıncada ipin ucu kacıyor ben neysem o olayım en ıyııs :) :) 1,67 boyum sekerım.27 yasında ve 102 kıloyum ama haftaya bugun sıze 100 kılo olarak yazcam okadar kararlıyım

Pelincimm aynıymışız şekerim , yaş olarakta aynıyız , bende mayısta 28 olacam

Seyhanda nerde oturuyorsunuz tatlımm ??

Valla bana glukophage hariç bir ilaç vermedi bir sene evvel gittiğim doktor. İçerikleri aynımı bilmiyorum ama tüylenmeyi hafifletecek bir şey banada lazımda tabi ona da doktor kan tahlillerimi görüp karar verir inşallah

Yok canım ben Ankarada değilim İstanbuldayım ama burada bir sürü Ankaralı arkadaş var

Kızılay fln demişsin ya ankaradasın sanıdm o ilaç insülin direncin için pko ile ilgisi yok benim kadın doğumcu verdi o ilacı. inşallah bir an önce sen de kurtulursun kiloyla da alakası var ya zayıflasak herşeyimiz düzelecek bence

Herkes kendini sokaklara attı herhalde havayı güzel görünce

Bizde birazdan cıkacağız inşallah
Deminden beri can sıkıntısından milletin Öncesi ve sonrası fotograflarına bakıyorum anam iyice sinir oldum heleki dukancıların resimlerine Millet 3 ayda 15 kilo verirken ben 15 gr bile veremedim :26::26::26:
Oyyy oyyyy kendi kendime canımı sıktım ama inadım inat benim ne eksiğim var onlardan aksine fazlam var

Yarın sabah şu tahlilerimi Allahın izniyle bir yaptırabilirsem herşey bundan sonra daha güzel geçecek

Selam kizlar bugun pek giremedim, bugun ipin ucunu kacirdim hatta cikulata bile yedim düsünün yani ama ufaaaaaaak bi parca hihi
ya kizlar pko bendede varmis malesef o yüzden doktorum bana dogum kontrol hapi vardi hormonlusundan bi güzel, onu kullaniyorum iste,
bide tiroitim var yavas calisiyormus, ondanda kullaniyom her sabah kahvaltidan önce bi hap,
bunlar kilo vermemizi etkiliyormu?

aynaya inanıncada ipin ucu kacıyor ben neysem o olayım en ıyııs :) :) 1,67 boyum sekerım.27 yasında ve 102 kıloyum ama haftaya bugun sıze 100 kılo olarak yazcam okadar kararlıyım

Bende bu hafta baya kararliyim.bu Kilolar nedeniyle ben sosyal hayattan da artik kopar oldu arkadas toplantilarinq hep bri baheneyle kacmaya calisiyorum cok istesem bile fotograf cektirmek den hep uzak duruyorum fotograf cektirmeyi sevmiyorum diyorum gelin gorun ki icim ole degil ve bunlari ilk defa dile getiriyorum...

Canım burdaki çoğu arkadaşımızda insülin direnci ve PCOs var ondan ötürü kilo vermende sıkıntı olmaz ama troid metabolizmayı yavaşlatıyomuş sanırım çok dikkat etmek lazım ama tiroidi olupta kilo veren arkadaşlarımız var takma kafana

Bende de PCo ve insülin direnci var yaklaşık 1 senedir ilaç kullanıyorum PCO baskılandı gibi diane35,yasmin ve bitane daha doğum kontrol ilacı kullandım hemde yaklaşık 1 sene boyunca kullandım ama bu süreçte kilo almadım hatta verdim bile onun için hiiiiç canını sıkma Allahın izniyle vereceğiz kilolarımızı sonra ne PCO kalcaaaak ne tiroid ne insülin direnci

Selam güzeller

ohooo kimsecikler uğramamış pek buralara...bende iş güç bir pazar gününün daha sonune gelmiş bulunuyorum..eşim maç izlerken size bakıyım dedim...

Bugün evde yalnızdım ama kaçamağım sadece 3 adet kurabiye...

Nasıl dondurma istiyorum uff nolcek bu halim...aldığım elbiseyi denedim bugun uff asla kapanmıyor sırtı göğüslerimden dolayıı çok moralim bozulduubiraz açtırmam gerekecek...

selam kızlarr
dünden beri inanılmaz yoğun ve stresli günler geçirdik ailecek
dün babamın montunu cüzdanını ve anahtarlarını çalmışlar, tabi tüm kartlar iptal edildi, evin anahtarları değişti ve arabanın anahtarlarıda
çünkü biz bunu ancak babmı takip eden biri veya birilerinin yaptığını düşünüyoruz
işin garibi bugün bir adam taksici olduğunu söyledi ama ne kapımızın önünde taksi vardı ne de bir araba
zile basarak babamın cüzdanını ve anahtarlarını getirdi
içindekilerin hepsi tamdı ama ne adını ne de hangi takside çalıştığını söyledi
şüphelendik ama tabi ki bir şey diyemedik çünkü"ben insaniyet namına getirdim zan altında kalmıyım tarzında" bir söylemde bulundu
zaten adamın tavırlarıda şüphelendirdi bizi, ve neyse adama teşekkür edip gönderdik
garip bir durumdu ama benim tahminimce zaten içinde para olmadığı için muhtemelen, götürelimde bari günaha girmeyelim dediler bence
yaa kızlar böyle garip stresli ve hala ürkütücü bir durumun içerisinde psikolojimizi kurtaramadık
şimdi diken üstündeyiz ne yapmak gerek onuda düşünemiyoruz bu kafayla açıkçası

onun haricinde stresten midir bilmiyorum, kısır yedim ve midem bulandı hayatımda yaşamadığım bir şey sonuçta
ve şuanda ancak kendime geldim, tansiyonum yerle yeksen oldu ve daha yeni yeni düzeldim diyebilirim

onun haricinde menümü yazayım;
kahvaltı öncesi:
-10 adet kuru üzüm + 1 büyük bardak su
kahvaltı:
-yumurta salatası + 60 gr kadar peynir + 1.5 dilim uno denge light ekmek + 2 bardak şekersiz çay
öğlen:
-yarım kase kısır + 40 gr beyaz peynir + 4-5 bardak çay (aslında hiç bir şey yiyemedim desem yeridir)
akşam:
-4 adet köfte + 1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:
-1 adet elma

2 lt kadar su, spor yok.

elifcim geçmiş olsun canım çok sinir bozucu bir durum gerçekten
cüzdanı getiren bence doğru söylüyor da olabilir çünkü cüzdanı çalanlar para varsa alıp sonra atıyorlar bir yere bulup getimiş olabilir gerçekten siz anahtarları felan değiştirmişiniz nasılsa Allahın izniyle rahat olun bişey olmaz inşallah canım

asumancım çok saol canım
ya bende ilk başta öyle düşündüm ama adamın verdiği yanıtlar falan inanılmaz çelişkiliydi
yani bana hiç güven vermedi, çokta üstelemedik zaten, en azından kimliklerini çıkarmak için uğraşmıycaz
Rabbim bir daha böyle şeyler göstermesin belayı bizden uzak tutsun
üzüldük ve strese girdik resmen korkuda cabası tabi ki
bu devirde hiç bir şeye güvenilmiyor gerçekten ama, iyi düşünelim iyi olsun diye konuyu kapattık bizde

merhaba...
günlerdir okumaya yetişemezken bu gün pek kimse yok topikte bakıyorum da...
nasılsın butterflyelf???
ben diyete başladığımdan beri ilk kez hiç kaçırmadım...
ikinci haftada diyetimi yavaş yavaş oturtucam sanırım...
hatta bu gün 42 beden :17. bir kıfayet aldım.şeker pembesi
hedefim temmuzda onu giymek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…