aynaya inanıncada ipin ucu kacıyor ben neysem o olayım en ıyııs :) :) 1,67 boyum sekerım.27 yasında ve 102 kıloyum ama haftaya bugun sıze 100 kılo olarak yazcam okadar kararlıyım
kıl tüy problemi bende de çok fena ya. benim doktorum bana bir antiandrojen ilaç verdi onu kullanırken ödem şişlik azaldı kıl tüylerde hafifleme oldu. kilo verdirir dedi ama artık ondan mı ben dikkat ettiğimden mi bilmem yaklaşık 5 kilo verdim 2 ayda. sen de mi ankaradasıınnnnnn
Pelincimm aynıymışız şekerim , yaş olarakta aynıyız , bende mayısta 28 olacam
Seyhanda nerde oturuyorsunuz tatlımm ??
Valla bana glukophage hariç bir ilaç vermedi bir sene evvel gittiğim doktor. İçerikleri aynımı bilmiyorum ama tüylenmeyi hafifletecek bir şey banada lazımda tabi ona da doktor kan tahlillerimi görüp karar verir inşallah
Yok canım ben Ankarada değilim İstanbuldayım ama burada bir sürü Ankaralı arkadaş var
stadyumun orda oturuyorum sekerım.sende mı adanalısın?
bebişiimm ben Mersinliyim , eşim kadirlili ama doğma büyüme Adanalı , kaynanamlar 2000 evlerde oturuyolar
aynaya inanıncada ipin ucu kacıyor ben neysem o olayım en ıyııs :) :) 1,67 boyum sekerım.27 yasında ve 102 kıloyum ama haftaya bugun sıze 100 kılo olarak yazcam okadar kararlıyım
Selam kizlar bugun pek giremedim, bugun ipin ucunu kacirdim hatta cikulata bile yedimdüsünün yani ama ufaaaaaaak bi parca hihi
ya kizlar pko bendede varmis malesef o yüzden doktorum bana dogum kontrol hapi vardi hormonlusundan bi güzel, onu kullaniyorum iste,
bide tiroitim var yavas calisiyormus, ondanda kullaniyom her sabah kahvaltidan önce bi hap,
bunlar kilo vermemizi etkiliyormu?
asumancım çok saol canımelifcim geçmiş olsun canım çok sinir bozucu bir durum gerçekten
cüzdanı getiren bence doğru söylüyor da olabilir çünkü cüzdanı çalanlar para varsa alıp sonra atıyorlar bir yere bulup getimiş olabilir gerçekten siz anahtarları felan değiştirmişiniz nasılsa Allahın izniyle rahat olun bişey olmaz inşallah canım
arkadaşlar mate çayı ve 5i1 arada çay hakkın da bilgisi olan varmı...
mate te 5i bir yerde çay gibi sindirime yardımcı bir çay ama tadı çok hoş değil, zaten neredeyse tüm bitki çaylarının içerisinde mate bitkisi var artık canımarkadaşlar mate çayı ve 5i1 arada çay hakkın da bilgisi olan varmı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?