asucumm canım nasıl olsunn iyisindir işallahhgünaydın güzeller
kahvaltımızı yapıp kardeşime gideceğiz yeğenim 2 yaşını bitirecek
öğlen haliyle pasta vs yiyeceğim giderken ben de poğaça kurabiye yaptım onları götüreceğim bir de mücverimi
öğlen karbonhidrat yemek zorunda olduğuma göre sizce kahvaltı işini ne yapayım hiç mi yemesem gevrek mi yesem yoksa elma mı:44:
aramıza hoşgeldin öncelikleemerhaba arkadaslar ben 27 yasındayım ve 102 kıloyum boyumda 1.67 sureklı 2 aydır spora gıdıyorum ama bı turlu zatıflayamadım bedenımde ıncelme oluyor cokta sıkı bır vucudum var ama bır turlu kılo kaybı olmuyorne yapmam lazım saglıklı bı sekılde vermek ıstıyorum denemedıgım yol kalmadı mezoterapı kavıtasyon lpg... hepsı kat kat gerı döndu sanırım psıkolojık olarak hazır degılım benımlede ılgılenırmısınızzzzzz :)
yenacım kreşe gidiyor mu?? acaba birisi bişey anlatırken falan mı duydu ya da korkutmuş olabilirler mi?? çocoukluğumda bende çok korkuyordum hatta halada ara sıra öyleyimdir, bni korkutmuşlardı küçükken her şeyden korkar hala gelmiştimKızlar,
oğlum 2-3 gündür acaip tırsak oldu şu an bile dibimde..Özellikle banyodan çok korkuyor,banyo kapısını açık gördüğünde hemen kapatıyor yada bize kapattırıyor..
Kendi başına rahat rahat evin her tarafında oynayan,fetheden çocuk bu iki gündür kuyruk gibi, bugün çok sinirlendim artık bağırdım istemeden delirdim yaaa..
Sabah elini tuttum hadi keşfe çıkalım dedim..Önce sen bana odaları eşyaları tanıt sonra ben sana dedim..En son banyoya geldik kapıyı açmadan hemen ışığı açtı öyle girdik..
Umarım çabucak geçer..neyden etkilendi bilmiyorum henüz anlayamadım..
Bu arada oğlum 4 yaşında..
umutcum nice nice senelere canımmCanım benim, zarif dileklerin için teşekkür ederim. Çok tatlısın20 senelik kankamdan sonra ikinci kutlayan sen oldun bugün :) Annemleri ve kocayı saymıyorum tabii.
Alıntılar yapmıştım ama saat geç olmuş, acilen çıkmam lazım. Herkese keyifli hafta sonu, öpücükler :)
evet albümümede koydum her hafta çeker eskileri hatırlarım artık 'VAY BE NEYDİK NE OLDUK DİYE'
İNŞALLAH CANIIM herkeslerin başına sadece sabıırr:))
amiin canıımm saool şu 79u görüyym artık benden iyisi yokk
inşallah canım benim olur olurr:))
afferimm kızzz , güzel fikir olmuş haa, buarada "king" ten reklam parası isteseydin
asumann napıyon şekerimm ?
yorulmuşum uzandım azcık dinleneyim diye canım sen napıyorsun
haftaya az da olsa kilo vermem lazım benim
dinlen canımm , oohh sefan olsunn
benim az deil baya baya vermem lazım ama
valla canım benim de nerden baksan 10 kilom daha var ama 6 aydır sabit olunca aza da razıyım bu hafta
olur canım Allahın izniyle , bak sen en azından 70leri görmüşün , darısı başımaa ,darısı başımaaa
benimde hedef 75 , bendede var bi 15 daha ,ooff offf , aynı sabitlik bendede var , yaklaşık 1.5 aydır bende durağan takılıyomm
olacak canım Allahın izniyle hepimiz istediğimiz kilolara ulaşacağız çok şükür yine de bu günümüze
evet canım yaa bugünlerimizede çook şükür ,dahada iyileri olacak inşAllah
merhaba yenacım..,
çocuklar ne olduğunu bilmedikleri şeylerden korkar. o banyodayken bir şey olmuştur..ışık sönmüştür kapı çarpmıştır... yada banyonun önündeyken bir ses duymuştur.. bizim için anlamsız olan bir şey onun için çok korkutucu olabilir. bir ara oyun ile neden korktuğunu öğren ve bunu doğal hale getir... karanlıktan mı korkuyor... senin karanlıkta da banyoya girip bir şeyler yaptığını ve bundan korkmadığını görsün...
Ahhh Yena cım çok önemli dönemlerdesiniz..
4 yaş..
Zor da olsa delirme bence..oyunla falan agzından laf almaya bak..
Hayatımızdaki korkuların,fobilerin yerleştigi yaşlardan 4..Ona yardımcı olmalısın..
Hem banyo korkusu bende de var nedense ya..
Hep derlerya yalnızken banyoyapılmaz,gece kimse yokken banyoya girilmez..
Yok ıslak yerlerde olur kötü şeyler..
Onlar mı etkiledi bilmiyorum ama ev alırken bile ebeveyn banyosu olmasın diye tutturmustum.
Neredeyse tüm emlakçılar şaştı kaldı..
Ama yatakodam da olsun istemedim napayım:97:
allah sabır versin canım söyle ailesine haber ver
bu arada kızının denemeleri nasıl az kaldı sbs ye sanırım iyidir başarılı bir kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?