Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Acaba hava değişiminden mi adetimiz gecikti ya. Benim de haftaya kontrolum var davul gibiyim yani. Adetin geciktiği için fazla çıkmışsındır bence

Ben 3 gündür saldım çayıra mevlam kayıra, sınava kadar kilo işi yattı benim sanırım

Ceco umarim gonlunuze gore bulursunuz. Ben ugun mangodan bir xxs elbise aldim kizima. 12,90 idi ve 119 dan inmis.. Cok guzel oldu ustune, aslinda kadin elbisesi ama xxs kime olacaksa....kizima kismetmis..

Canım benim kocanın gözü göz değilmiş gitmeden netten de bir bakayım dedim ve en ucuz elbise 120 Lira üstelik öyle böyle değil üniversiteli kızım olsa giydirmem çoğunun yarısı yok
İşte zayıf olmanın avantajları xxsde olsa mutlaka birşeyler bulunuyor neyse artık mecbur cumartesi merteri talan ediceğim
Eşimin çalıştığı şirketin altında varmış bir abiye satılan yer yarın eşim ben bir bakarım ona göre direk aramaya başlamadan oraya bakarız diyor

EBRUMMMMM canım sen hamile misin ayyyy nasıl sevindim anlatamam, rabbim tamamına erdirsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
sakın canını sıkma çünkü 5 haftalık bebek görünmeyebilir .bende dra gittiğimde 6-7 haftalıktı kese vardı ama bebiş yoktu senin hesap nasıl üzülmüştüm anlatamam. drum bana 'o zaten topluiğne başı kadar ne görmeyi bekliyordun' diyene kadar :) ve 2 hafta sonra tekrar gittiğimde hem bebişimi gördüm hemde kalp atışlarını duydum :) darısı sana inşallah
ayyyyyy çok sevindim ya yeniden belirtmem gerek, bende bu kızdan ses çıkmıyor ,ben giremeyince beni unuttu diyordum :) ama ne güzel haberler gördüm hepsine değdi inan
hem kanamayı dert etme bir arkadaşım neredeyse 4 ay kanamalı yattı benden 2 ay önce doğum yaptı şirin mi şirin bir kızı oldu, bende de oldu kanama hemde 2. ay sonuna doğru ilkini kaybettiğim için nasıl korktum anltamam ama şükürler olsun ki sorun olmadı doğdu yavrum, sende dinlenmeye dikkat et bir kaç gün izin alabilirsen al canım...
hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim
yarın girmeye çalışırım akşama ama giremezsem ne olur mesaj at bana

YENAAAAAAA canım ben sabahtan tartıldım malum yarın giremeyebilirim erkenden çıkmam gerekiyor evden ve zamanım olmuyor
ama olursa ve bir değişiklik olursa yazmaya çalışırım

bu hafta : 67.5

artık 68lerde değilimmmmmm

ay o kadar kilo verdim zor gelmedi bu kilolar gitmiyor hep topu 8-9 kilo daha versem işim tamam ama nerdeeeee
eski özlemi valla mumla arıyorum iyi ki öyleymişim yoksa ben bu boğazla iflah olmazdım
şimdi istesemde sıkamıyorum kendimi ,ben baharda nedense aç tavuk gibi dolanıyorum hep ve kendimi bildiğimden kıştan yaptım yapacağımı :)
haziran sonu nişan var ve benim 5-6 kilovermem gerek ama inanın eski azmim yok bana yardımmmmmmmmm:26:
verebilir miyim o kadar sizce ya da neler yapabilriim, her türlü deneyime ve diyete açığım valla

nursenaaaaaa canım yarın tayinler mi açıklanacakmış ,inşallah istediğiniz bir yer olur sizde kurtulursunuz oradan

nursena yarın tayin yeriniz belli olunca bize de hemen haber ver canım

ayyy heycandan ne okudumuda anlamadım alıntılarıda sldim çokkk heycanlıyım allah hayırlısını versinn stresten çocuk cips getirdi akşam üstü tv izliyodum 1 tane kıza verdimi hatırlıyorum reklam arası girdiğinde paket boştuuu(( bende anlamadım nası yediysem sanyede hüpletmişim şuur kayına uğradım resmen off yarın tartı kötü ama tain iyi olur umArımmm
çokkk bunaldım burdan çokkkk anlatamam yaşadığım stresi allah tümm askkerlere yardım etsinn

Son düzenleme:
ASU canım sen nasılsın nasıl gidiyor takip edemiyorum artık seni ,inan zamanım olmuyor

UMUTTT güzel arkadaşım seninde sohbetini ve tavsiyelerini çoooooooooook özledim ben

BEYZUS ablamda gelmiş ama onunda sohbetine katılamadım

DİĞER fıstıklarımı da çok ama çok özledim bilmenizi isterim inşallah okullar bitince seminer döneminde daha çok beraber olabiliriz

hanaaaaaaaa BANU da buradaymış nasılsın ne oldu tahliller ben kesin kaçırmışımdır sonuçları falan :)

MERYEMMMM sende kızma senide gördüm bakkkkk, geçen sefer paparayı yemiştim adını yazmadım diye :) nasılsın bakalım fıstıkkkkkk

Kızlarrrrrrrrrrrr kızımın elbise sorunu halloldu :122: :122:

Çocuk abiyeleri dikimhanesinde çalışan üst komşum geldi biraz evvel kızıma çok güzel beyaz bir elbise getirdi helen tarzı
Kızım bayıldı ama elbise biraz ufak geldi onada anında çare ürettik
Arka kısmı tamamen geniş lastik olduğu için yarın iş yerinden ben bir okadar parça daha getiririm birlikte evdeki makinamda dikeriz dedi :122:
Valla kızımdan çok ben sevindim
Normalde dışarıya satış yapmıyorlarmış ama kadın patron yokken alıp getirmiş 40 liraya aldık
Patron millet özel sipariş verir diye istemiyormuş ama satıp parasını verincede iyi bari milleti buraya dadandırmadan hallettiniz diyormuş

Bakın nette aynısını buldum ama tabi o gelinlik olarak düşünülmüş

Sonuçlarım çok şükür iyi cıktı sayılır
Yani glukoz tamamen düşmüş çok şükür sadece biraz kolestrol cıktı oda sorun değil kilo verdikce o sorunda ortadan kalkıcak inşallah
Uzun bir müddet sadece light ürünler kullanıcağım yani doktor daha kolay kilo vermem için tavsiye etti
Bakalım yarından itibaren başlıyorum haftaya inşallah başlarım ufak ufak kilo vermeye
kabızlık içinde ilaç yazdı sağ olsun bir hafta kullan sonra düzene girer dedi.

MERYEMMMM sende kızma senide gördüm bakkkkk, geçen sefer paparayı yemiştim adını yazmadım diye :) nasılsın bakalım fıstıkkkkkk

sessiz sedasız beklıodum kösemde zaten..
bakalım adımı anacakmısın die.
saka bi yana hastayım biraz canm..hava degişimi mi baska bişemi bilmem..
halsizim kaç günlerdir...

diyetim de 2ileri 1 geri gidiyor.şöle bi bakıorum 1 aydır hiçbişe yok nerdeyse..
ben taktıkça olmuyor bu iş sanırım..

ama seni ve azmini kutluyorum.
canm sana 65 yetmes mi ki?boyun kaç?

diyetim de 2ileri 1 geri gidiyor.şöle bi bakıorum 1 aydır hiçbişe yok nerdeyse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…