Mutlucum gecmis olsun. Ama inan bazen kasla goz arasinda, ortanca gelip kucagimdaki bebegi isiriveriyor. Yani bunlarin bir ani belli olmaz.. Guzel guzel oynarken biranda kapisiverirler...
Asu, kocacigina uzun ve saglikli, beraber omur dilerim...
Benim diyetisyen fena fosladi. Moralim bozuk. 600 gr yag almisim ... 10 gun de adetim gecikti.. Mecburen kendimi alisverise verdim umut ile... Yalniz kardesim bu umut ne geziyor ya.....laf aramizda oraya buraya soktu cikardi, benden ondan fena harcandim, neler aldim neler...
Tomurcuk gecmis olsun.
Ceco umarim gonlunuze gore bulursunuz. Ben ugun mangodan bir xxs elbise aldim kizima. 12,90 idi ve 119 dan inmis.. Cok guzel oldu ustune, aslinda kadin elbisesi ama xxs kime olacaksa....kizima kismetmis..
Ceco umarim gonlunuze gore bulursunuz. Ben ugun mangodan bir xxs elbise aldim kizima. 12,90 idi ve 119 dan inmis.. Cok guzel oldu ustune, aslinda kadin elbisesi ama xxs kime olacaksa....kizima kismetmis..
8 nisan da olculerimi almisim baya 4 der cm incelme var cok sevindim.
iyi geceler
beta hcg değerim1799 çıktı.5. haftaya göre normal cuma günü yine gel değerin düşüp yada yükselmesine bakalım dedi.ultrason istedim gönderdi.kese görünüyor 5. hafta olduğu için bebek görünmüyormuş.cuma günü herşey belli olcak.kanamam var sancım var ama pıhtı şeklinde birşey gelmiyor.kese 15 mm çapındaymış.ama içi boş dediğim gibi.
pazar günü yoğun kanama ve pıhtı geldiğine göre bugünkü kese neyin nesi.bebek keseyi bırakıp kendi mi düşer bilmiyorum.
kafam çok ama çok karışık... Noooolur dua edin. yarın bhcg yaptırsam yükselip düştüğüne kendim mi baksam cumayı beklemesem ne dersiniz?
8 nisan da olculerimi almisim baya 4 der cm incelme var cok sevindim.
nursena yarın tayin yeriniz belli olunca bize de hemen haber ver canım
nursenaaaaaa canım yarın tayinler mi açıklanacakmış ,inşallah istediğiniz bir yer olur sizde kurtulursunuz oradan
hanaaaaaaaa BANU da buradaymış nasılsın ne oldu tahliller ben kesin kaçırmışımdır sonuçları falan :)
MERYEMMMM sende kızma senide gördüm bakkkkk, geçen sefer paparayı yemiştim adını yazmadım diye :) nasılsın bakalım fıstıkkkkkk
MERYEMMMM sende kızma senide gördüm bakkkkk, geçen sefer paparayı yemiştim adını yazmadım diye :) nasılsın bakalım fıstıkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?