Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Oooo elbise oldu demek prensese, güle güle giysin. Giderayak iyi ki girmişiz oraya. Darısı yarının başına artık. Ahahah bu aralar içime çarşı pazar canavarı kaçtı galiba

Ama sen benim asıl performansımı görmedin, bunlar ne ki, Eminönü'ne gidelim, aşarım ben kendimi. Kulakları çınlasın bu işlerin (alışverişin yani) piri üstadı Emelciğimden (yurtdışındaki kankam) öğrendim ben gezmeyi tozmayı. Bir de biz oturup yemek filan yiyoruz, o mola da vermez, en fazla ayaküzeri sandviç vb. ile geçiştirir. Aynı gün Kapalıçarşı turu, Eminönü (en az 40 dükkan), Nişantaşı (temiz 20 mağaza) üzerine İstiklal caddesi ve oradaki pasajlar şeklinde sabah 7'den akşam 23'e kadar gezdiğimiz günleri hatırlıyorum. O zaman çocuk yoktu gerçi ama şimdi 3 çocuğu var, 4. yolda ayrıca,gene gezenti gene gezenti :)
nais benim memleketimdeymişsin sen ben de eskişehirliyim ama ankarada yaşıyorum
Aaaa sen Eskişehirli misin Asuman? Biz de ailece yarı oralı sayılırız, babaannem 55 senedir filan orada oturuyor, çocukluğum hep oralarda geçti, hala yılda 1-2 kere giderim. Babam da her ay 1-2 defa gider babaannemi görmeye. Eskinin tozlu şehri nasıl güzelleşti, nasıl modern hale geldi, çok mutlu oluyorum ben gördükçe. Şehircilik harikası ülke standartlarına göre :)
Sen güzel haşhaşlı da yapıyrsundur şimdi?
Canım, gönlünüzdeki gibi olur inşallah.
Ben de özledim Özlemciğim, ben hep buralardayım, hele son aylarda daha sıkı sarıldım diyetime o yüzden hiç ayrılmıyorum ama sen pek nadir geliyorsun artık Yoğunlukta hele de bebişle zor oluyordur tabii ama fazla da arayı açma, özlettin kendini...
Güle güle giysin. Ne güzel denk gelmiş bak, hem boşuna taban tepmekten kurtuldunuz hem de küçük hanımın gönlü olmuş :) baloda da çok eğlenir inşallah.
geçen ay <8 nisan- 90.9 kg
105 goyus
105 bel
115 popo

bu ay (86 civarı)
100 gögus
99 bel
111 popo

nasıl supperrrr dimiii. bir 5 er santim daha incelirsem ciddi fark olacak eminim.

Süper olmaz mı canım. 41 kere maşallah diyorum Çok süper hem de...

fıstıklar iyi geceler , yarın herkes için güzel bir gün olsun inşAllah , ilk kez 1 hafta boyunca 0 kaçamak yaptım , kendime şaşırdım valla

öpüyorum kocaman,Allaha emanet olun

Beyza ile kahve içtik bugün öğleden sonra, benim feleğim şaştı. Hiç uykum yok Gidip bir duş alayım, geç oldu ama oğlandan fırsat bulamamıştım. Hem belki mayışırım uykum gelir.

Yarın tartı yüzleri güldürür umarım, ben artıda olurum muhtemel, diyetisyenin tartısından daha cimri benimki, bugün diyetisyenden bile artı çıktım. Ama olsun 700 gr yağdan verdiğimi bildiğim için moralim bozuk değil

İyi geceler, tatlı uykular :)

geçen ay <8 nisan- 90.9 kg
105 goyus
105 bel
115 popo

bu ay (86 civarı)
100 gögus
99 bel
111 popo

nasıl supperrrr dimiii. bir 5 er santim daha incelirsem ciddi fark olacak eminim.
süpersin mutlum

evet annem de babam da eskişehirli
kayınvalidem de uşaklı haşhaşlı çöreği yaparım sık sık beğenirler de uşakda peksimet diyorlar ben çörek şeklinde yapıyorum güzel oluyor malesef

İyi geceler Kimsecikler yok doğal olarak

Akşam başım ağırdığı için 10da uyudum 2.30 gibi annemin telefonu çaldı fırladım yataktan dahada uyuyamadım başım hala ağırıyor daha doğrusu baş ağrısı değilde sağ kulak üstü böyle içerde birşeyler hareket ediyor sanki niye oldu nasıl geçer anlamadım inşallah sabaha geçerde evham yapıp durmam

Ne zaman uyucam bilmiyorum sabah yürüyüş için 7:30 da kalkmam lazım umarım uyanabilirim

Baskül hepimizin yüzüne kahkaha atar umarım

gece gece selam :)) evet ben o'yum... tam 90 kiloyum...
diyet yapamıyorum... açıkçası yapmıyorum...
he he ben sporu tercih ettim... felan... felann...
ideal kilom 68-70 olmalı imiş... inşallah ben de zaman zaman başarı öykülerimi yansıtırım buraya... :S

bu arada biri bana kilo vermenin en etkili püf noktasını verebilir mi? testedilmiş ve onaylanmış olaraktan...

GÜNAAYYDDIIINNN BEBİŞŞLLERRR
sabah saat 6.30 , 1 üye yani ben 0 ziyaretçi yani benden başka in cin playing football

kaçamaksız 1 haftanın sonunda aslında geçen hafta gördüğüm ve ancak bu hafta tartıya yansıyan sevgili 1 kilo ve bu hafta aramızdan ayrılan 1 kilocuk , ikinizede geri dönmemek şartıyla güleee güülleeee diyorumm

herkes için booll eksili bir gün olsun

GEÇEN HAFTA : 89 KG

BU HAFTA : 87 KG nihayet

GİDEN : 2 KG

kendime boncuk takayım bi , aferin bana aferin

hadi ben okula kaçtım , öpüyorummm herkesi

günaydınlar hayırlı cumalar kızlar
mutlu, huzurlu, neşeli, sağlıklı, az kalorili, bol hareketli ve eksi bildirimli bir gün diliyorum hepimize

ayy kusura bakmayın ya yeni fark ettim asker sanırım.allah yardımcınız olsun.yarın polis tainlerini de belli olacak aklım hemen ona gitti.
evet hepimiizin aynı açıklanacakmış sizle beraber allah hayırlı etsinnn

hayırlısı olsun aman en rezil biziz valla ben şahsen kendime modern çingeneleriz diyorum
aslında o kadar zorki yenni tain yeni ev arayışı yeni okul arayışı yeni çevrende seni nası insanlar bekliyo bileemek ensemden birileri her tainde tutup dipsiz bi kuyuya atıyo beni sonra tırnaklarımla debelenerek çıkmışken hopp yeni tainnn gene dipsiz kuyular allahtan siz varsınızda rahtlıyorummm neyse sabah sabah düüştü çenemm

Cnm ben de polis cocuguyum bir okulu bir yerde baslayip ayni yerde bitirmem nasip olmamistir. O yuzden arkadaslik kavramim zayiftir cok. Bir yere kok salmanin guvenini hala yasamam. Unuversite sinavi sonuclanmadan eglencesine girdigim deniz harp okulu sonuclanmisti. Ciddi kazanip gitmedim, hayatima benden baska birilerinin karar verecegi fikrine katlanamadim. Ki yatakhanenin kendine ozel dolabinda corabini Yerine bile o okul yonetimi karar veriyordu.... Annem ve babam sok olup gitmeme uzulselerde sivil hayatin zorluklari ustume gelse de, o gun ku kararimdan hiiiicccc pisman olmadim. Anliyorum seni ama ileride daha cok alisacaksin buu hayata ... İnsallah gonlune gore bir yer olur bu defa

Selam
yenacım benı ızınlı yazarmısın ben samsundayım cenaze ıcın acılen geldım.buyuk dayımız vefat ettı.

Pazartesı gorusmek uzre.

Herkese gunaydinlarrrr bakiyom eksiler baylgiriyoo topigimizde darisi basima ama ben daha kilomu bilene bilmiyorum ya tartima pil alamadim(( yarin bakar yazarim size zaten diyete tam olark yarin baslayacagim

Hasta olanlarimiza cok gecmis olsunnn

Asum enistemin dogum gunu kutlu olsun hep mutlu olun

kilo bildirimi

geçen hafta: 105.1 kg
bu hafta : 103 kg

YOk yok bu haftada ben birinci olamıycam arkadaş

Herikinizide canı gönülden tebrik ediyorum Allah daim etsin mutluluğunuzu gidenler geri gelmesin inşalllaaahhhhh

Selam
yenacım benı ızınlı yazarmısın ben samsundayım cenaze ıcın acılen geldım.buyuk dayımız vefat ettı.

Pazartesı gorusmek uzre.

Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesiin .

Günaydın kızlar fırsat bulmuşken hemen kilo bildirimimi yapim
geçen hafta 72.1
bu hafta 71,4 öpüyorum hepinizi

Günaydın Kızlar

Rüyamda bile yürüyüşe gitmenin planını yapıyorum dışarda yağmur yağıyo duyuyorum uykumda ama yok canım geçer o şimdi çıkarız diyorum miraya uyandım baktım hiç geçecek gibi değil bugün yürüyemedik Ama ne güzel yürüyüşten sonra tartılınca 300-400 gr eksik çıkıyordum Neyse azıcık uyanıp kendime geleyimde tüm cesaretimi toplayıp çıkıcam basküle

Günaydınlar, acil kilomu, sporumu yazayım çıkayım :)

Geçen hafta 78.7
Bu hafta 77.3
Giden 1.4 kg (Benim tartı şaşırttı gene, su kaybettim herhalde :)

Spor 200 dk. yürüyüş

Herkese iyi bildirimler

Günaydınnnnn :122: :122:

Kızlar yeni bir bildirim gününede geldik ve ben artık resmen immdaaaaaaaaatttttt diye bağırmak istiyorum
Sabah ne güzel erkenden kalkıp en azından sabit kalmış olmanın hayalini kuruyordum ama işte geldimi üst üste gelecek ya herşey tartı bile bana karşı
Valla sinirimden ağlıyacağım resmen yaaaaaaaaaa
Anlamıyorum okadar dikkat ediyorum kaçamak bu hafta sadece bir kere yaptım ve bukadar fark görmek beni cıldırttı resmen.
Yok ya bu böyle olmayacak belki kızacaksınız ama ben bu hafta ufak bir detoks diyeti yapıcağım yoksa tamamen pes edicek gibiyim. Bana motivasyon olması gerek.
Ya bir insan bir haftada 109 lardan 111 e çıkarmı yaaa

Ödemdir diyeceğim ama ödem de bukadar fark edermi acaba :44:
Ay ne bileyim canım sıkıldı sabah sabah gidip kahvaltımı edeyim bari daha sonra yine görüşürüz inşallah

Topiğin yüz karası kaçar

Allah nazardan saklasın canım gerçektende helal olsun
Sen inşallah çok kısa bir süre sonra 7leride görürsün.... Aminnnnnn

Selam

Pazartesı gorusmek uzre.

Canım başınız sağ olsun RAbbim geride kalanlara sabır versin dayınızıda cennetine kabul etsin... Aminnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…