Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Anaaaa ne güzelllllllllllllllll gezmişsiniz yaa
Umarım bu seferde resim çekilmeyi untmamışsınızdır
Büyük bir merakla bekliyoruz

Merter'de süper şeyler bulursunuz bence, eskiden iyi bilirdim oraları, uluslara arası markalara ürün veren firmaların ne ürünleri olurdu orada, yıllardır gidemedim :)

Tahlillerin de iyi çıkmış bu arada, en azından kötü değil, sevindim canım :) Kilo verdikçe düzelecek elbette
ebru (aysebru) aradı şimdi acile yatırmışlar ayşeyi (banu145145in yeğeni) gidip bi bakıcam midesini falan yıkamılar çocugun gelince yazarım
Ay nasıl merak ettim ilk mesajı okuyunca, senin ve Yena'nın mesajları içime su serpti. Geçmiş olsun yavruya, herhalde üçünü birden yemiştir, tadı çok keskindir tahminimce, bile isteye ard arda üçünü yemiş olamaz herhalde Neyse ki durumu iyiymiş...
Kolay gelsin canım, bizimkilerde de bir telaş bir telaş. Cumartesi günü hem kızımın hem oğlumun gösterisi var. Kızımın okulu pek ciddi ve organize yapıyormuş bu işi, oğluşun hem brunch-anneler günü etkinliği hem de gösteri şeklinde olacakmış. Çok sinir bir tesadüfle iki ayrı okul aynı güne denk geldi gösteriler
Çok geçmiş olsun canım, enfeksiyon kaynaklı bir şeye benziyor, bir doktora görün bence de, kendi kendine geçmeyebilir...
Geçmiş olsun Mutlucuğum. Benim oğlan da pek bir canavar olduğundan hep üzülüyordum diğer minikler için. Neyse ki epey düzeldi, çok azalttı vurmayı. Özellikle ikinci çocukların saldırma ve savunma mekanizmaları daha agresif oluyor (
Çok geçmiş olsun, senin için en iyisini hayırlısını diliyorum, iyi istirahatler...

merhaba kızlar
sabah yürüdük 1 saat arkadaşlarla iyi oldu
meryemcim ihmal etme git doktora mutlaka
mutlu geçmiş olsun ısırık gerçekten can sıkıcı kıyamam dalokaya
ebrucum geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda sağlıkla bebek sahibi olursun canım
ceco hadi inşallah bundan sonra gitsin kilolar

Dalokaysmom cnm geçmiş olsun

bu gün sintigrafi çekildim ya. Bir ilaç verdiler papatyami kucağıma almamam gerekiyormuş kızda şu çiçeği çıkarıyor kucak istiyor ilgi istiyor pöfff
bol şu iccekmisim yeşil çay ictimki çabucak atayım ilacı vucudumdan

Kıyamam ben ona yaa. Kreşe gidiyor demi canım. Çocukların hepsi bunları yaşıyor ama anne yüreği işte kıyamıyo yawrusuna. Öğretmenlerini uyarsaydın daha dikkatli olun diye
kreşte olmuş işte. 3 aydır maşallahımız vardı. arada kaynamış. hemen sahibi ve mudürü olan kadını aradım. nasıl oldu falan diye.
çok haklısın ben de onu dedim yahu itişmişler zaten sen neden birini alıp başka birşey yapmıyosun. ama bilmiyorum inşallah birdaha böyle bişi olmaz. olursa seneye başka bir yerle anlaşırım. müsama edilecek konu değil 5 tane cocuk var sınıfında. 10 kişi olsa neolacak...

cnm benim ya kreşte böyle şeyler oluyo malesef olmasa iyi ama oluyo işte çocuklarda harbiden çok fena onlarada allah yardım etsin
emirin doğum gününde baş edememişlerdi :)

olur elbette ama çok dikkatli olmaları lazım. kadın kendi ağzıyla söylüyor çok acımasızlar vijdanları yok henüz diye. Allah korusun baya saldırgan olabilirler. ısırınca koparabilirler.

Toksin canım çok geçmiş olsun İşin gerçekten zor gel desen gelmez bazen cocuklar ama kızım git öte dedinmi inatlarından kuçak isterler
Benimki babasına ve Ablasına bana sarıldığından fazla sarıldığı için genelde git gelme dibime istemiyorum sarılma diyorum bana gelip sarılsın diye İnat olunca taktik işe yarıyor ama şimdi seninki hasta ihtiyaç hisseder

Allah yardımcın olsun

dün mantıyı zararsız atlattım bugün de eşimin doğumgünü pasta yaptım minik bi parça yerim artık

Canım eniştenin doğum günü kutlu olsun
Rabbim hepbirlikte nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu doğumgünleri nasip etsin sizlere .... Aminnnnnnnnn

Canım çok geçmiş olsun bizde düşüğün bi ayağı içerde kalırmış derler..yani arkasından hemen hamile kalnırmış bi kaç kişi de var öyle tanıdığım iki aya kalmadan aldılar güzel haberlerini..inşallah senin de öyle olur canım benim üzme kendini dediğin gibi herşeyde vardır bi hayır

Mutlucum geçmiş olsun oğluna..insan kıyamaz tabi ya el bebek gül bebek büyüttüğün yavrunu hart diye yanağını ısırsın sıpalar..çocuk işte napçan kaşla göz arasında yapıyolar yapçaklarını

sağol çok zor bu benim ilk yaşayışlarım bu tur sayleri Allah beterinden sakınsın...

Kızlar nasılsınız ben iyiyim şükür..Annemler(annem,ananem,dedem:) gelcek yanıma 12 günleri kaldı çok heycanlıyım o yüzden..
onlar gelinceye kadar biraz daha kilo verirsem süper olcak azcık şaşırsınlar beni görünce..ramazanda da kayınvalidemler gelicek onlar gelinceye kadar iyice incelmek istiyorum bakalım ne tepki vercekler beni öyle görünce:)))
adetimde bitti bu arada yarın eksi olurum ama çook da eksi olcak gibi gelmiyo..olsun buna da sükür artılara geçmiyelim de..
nese kocişim geldi onunla ilgileneyim akşam yine yazarım size..öperim hepiciniğiziii

banuşum çok geçmiş olsun. değerlerin iyi çıkmış maşallah. kolestrolün de iyisi kötüsü oluyormuş iyisi için yuksek olması lazım demişler ablama. senin sanırım yuksek. ama yıne de zayıfalayınca kötü olanda normal değerlerine iner.

saol guzelim eşinin de yeni yaşını kutlarım.

buarada ilk defa uçağa binicem onunda heyecanı var, ben ki kara taşımacılığında bin bir türlü şey getiririm aklıma uçakta kesin ne paronayalar yaparım

Bende ilk yılbaşında istanbula aşkımın yanına giderken bindim uçağa hatta korktuğum için onur geldi sabah beni aldı akşam uçağıyla beraber döndük dönüştede aynı şekilde tabi giderken hiç korkmadım dönüştede inerken çok salladı çok korktum. Ama ankara-istanbul 45 dakka falan sürer herhalde hiçbirşey anlamadan inmiş olacaksın korkulacak hiçbirşeyi yok kalkarken sadece kendini boşlukta hissediyorsun o kadar arkana yaslan gözlerini kapat kalkış süresi bitene kadar öyle kal sonrası relax zaten

Geçmiş olsun canım bende bugün tahlil sonuçlarımı almaya gittim B12 testi istemiştim benimkide normali 211-918 arası olması gerekiyormuş benimki 216 çıkmış. İğne vereyim dedi yok hap verin iğne vurdurmaya üşeniyorum dedim hep bu glukofen yüzünden B12 emilimini azaltıyormuş balık hafızalı olduk

Sanada geçmiş olsun canım inşallah şu balık hafızasından kurtulurum yoksa bir gün kızı bir yerde unutursam kötü
Allah korusun
Dediğin gibi glukofen ve diğer eşdeğer ilaçların yan etkileri işte ama inşallah geçicek bu günlerde ve bizlerde baya bir zayıflamış ve sağlıklı bir hale geleceğiz

dün mantıyı zararsız atlattım bugün de eşimin doğumgünü pasta yaptım minik bi parça yerim artık

Sağlıklı,huzurlu nice seneler görmeniz dileğiyle asucuğum...

toksinciğim geçmiş olsun..

Neyse millet kocacığım aradı hazırlanında şu büyük cadıya kıyafet bakalım diye Kotonun bilbordlarını görmüş balo kıyafetleri çok uygunmuş belki buluruz bir şey

Hadi ben kaçtım gece görüşürüz anacımmmmmm

Selam kizlaar bütün gün giremedim cünkü sabah 8 bucuktan beri kostuuryorum,
sabah önce arkadasimla kahvaltiya gittik biraz kacirdim tabi 2buck dilim filan normal ekmek yedim ama napim diyet ekmegi yoktuki
neyse ondan sonra alisveris yaptik felan H&Me girdim ciciler aldim birkac tane, tabi zapzayif kizlar neler girmis yakistirmis onlar kadar olamam ama idare etcem artik
sonra kendime coook cici bir ayakkabi aldim, alisveris yaptim ya morelim yerinde :)

öglen yemegimide suan yiyebildim henüz, bi kase yogurt ve birkac catal kavurmadan

hasta olan arkadaslarima cok gecmis olsun allah acil sifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…