- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
hanaaaaaaaa BANU da buradaymış nasılsın ne oldu tahliller ben kesin kaçırmışımdır sonuçları falan :)
MERYEMMMM sende kızma senide gördüm bakkkkk, geçen sefer paparayı yemiştim adını yazmadım diye :) nasılsın bakalım fıstıkkkkkk
ayyy heycandan ne okudumuda anlamadım alıntılarıda sldim çokkk heycanlıyım allah hayırlısını versinn stresten çocuk cips getirdi akşam üstü tv izliyodum 1 tane kıza verdimi hatırlıyorum reklam arası girdiğinde paket boştuuu(( bende anlamadım nası yediysem sanyede hüpletmişim şuur kayına uğradım resmen off yarın tartı kötü ama tain iyi olur umArımmm
çokkk bunaldım burdan çokkkk anlatamam yaşadığım stresi allah tümm askkerlere yardım etsinn
ohhh cok sevindim iddiadasım senin adına..Kızlarrrrrrrrrrrr kızımın elbise sorunu halloldu :122: :122:
Çocuk abiyeleri dikimhanesinde çalışan üst komşum geldi biraz evvel kızıma çok güzel beyaz bir elbise getirdi helen tarzı
Kızım bayıldı ama elbise biraz ufak geldi onada anında çare ürettik
Arka kısmı tamamen geniş lastik olduğu için yarın iş yerinden ben bir okadar parça daha getiririm birlikte evdeki makinamda dikeriz dedi :122:
Valla kızımdan çok ben sevindim
Normalde dışarıya satış yapmıyorlarmış ama kadın patron yokken alıp getirmiş 40 liraya aldık
Patron millet özel sipariş verir diye istemiyormuş ama satıp parasını verincede iyi bari milleti buraya dadandırmadan hallettiniz diyormuş
Bakın nette aynısını buldumama tabi o gelinlik olarak düşünülmüş
Eki Görüntüle 412815
iyi geceler kızlar yatayım erkendende sabah erken olsun:))]
bende aynı belirtileri yaşayıp doktora gitmeyenlerdenimahhh bi kaç gündür öle kötüyüm ki..
bir ateş kavuruyor beni..ben normalde soguk bir vucudum vardır ama
işte artık yanıyor vucüdüm özellikle geceleri..
kaliteli bir uyku uyuyamıyorum..
durup durup soguk duş alıyorum..
ateşten burnumun içi dilim damagım yara oldu...
burnumdan ve agzmdan nefes alırken bile canım acıyor..
hergün gececek mi diye kalkıyorum yataktan..
ama pek ilerleme yok..kavruluyorum nedense
bu anlattıklarımı yaşayan oldumu kızlar?fikriniz varmı?
Çok çok geçmiş olsun canımtekrardan merhaba canlar
Dün gece yoğun bi kanama oldu şakır şakır aktı bacaklarımdan aşağı ve acile gittik.tam anlamıyla düşük yaptım.kese tamamen düştü patalojiye gitti.dün gece hastanede kaldık kv ile.sabah da ultrasonra parça kalmış mı diye baktılar.çok çok az bi parça kalmış.istersen yarın ufak bi kürtaj yapayım istersen 1 hafta bekleyelim bişey olmaz belki kendi atar kürtajsız kurtulursun dedi.kendimi iyi hissediyoum kanamam ve sancılarım hafifledi.rahimi temizlerken bile ebe çok iyi toparladı rahmin temiz dedi.bu da bişey benim için.
Herşeyin hayırlısı bunda da vardır bi hikmet diyorum ve ben dinlenmeye çekiliyorum.hafta başı işe gidicem artık.kendinize dikkat edin.hoşçakalın...
ayyy heycandan ne okudumuda anlamadım alıntılarıda sldim çokkk heycanlıyım allah hayırlısını versinn stresten çocuk cips getirdi akşam üstü tv izliyodum 1 tane kıza verdimi hatırlıyorum reklam arası girdiğinde paket boştuuu(( bende anlamadım nası yediysem sanyede hüpletmişim şuur kayına uğradım resmen off yarın tartı kötü ama tain iyi olur umArımmm
çokkk bunaldım burdan çokkkk anlatamam yaşadığım stresi allah tümm askkerlere yardım etsinn
ohhhh şükürler olsun canım çok sevindim çok geçmiş olsunSonuçlarım çok şükür iyi cıktı sayılır
Yani glukoz tamamen düşmüş çok şükür sadece biraz kolestrol cıktı oda sorun değil kilo verdikce o sorunda ortadan kalkıcak inşallah
Uzun bir müddet sadece light ürünler kullanıcağım yani doktor daha kolay kilo vermem için tavsiye etti
Bakalım yarından itibaren başlıyorum haftaya inşallah başlarım ufak ufak kilo vermeye
kabızlık içinde ilaç yazdı sağ olsunbir hafta kullan sonra düzene girer dedi.
sessiz sedasız beklıodum kösemde zaten..
bakalım adımı anacakmısın die.
saka bi yana hastayım biraz canm..hava degişimi mi baska bişemi bilmem..
halsizim kaç günlerdir...
diyetim de 2ileri 1 geri gidiyor.şöle bi bakıorum 1 aydır hiçbişe yok nerdeyse..
ben taktıkça olmuyor bu iş sanırım..
ama seni ve azmini kutluyorum.
canm sana 65 yetmes mi ki?boyun kaç?
ohhh cok sevindim iddiadasım senin adına..
ne cok telaş yapıodun kendine anlayabildim buralardan...
Allah razı olsun komsundan da..gecen gece sölediklerini yazmıstınya kızmıstım biraz ona ama geçti simdi.
ohhh kızına da hayrlı olsun..iyi günlerde giyer insallah
iyi geceler canm...vallahi bende merakla beklıyorum.
belki izmit olur...2 hemseri yakınlasırız
ohhhh şükürler olsun canım çok sevindim çok geçmiş olsun
kilo verdikçe hepsi düzene girer sen merak etme canım
ilaçta inşallah fayda ederde kurtulursun şu dertten valla o bile etkiliyor kiloyu ya
ayy kusura bakmayın ya yeni fark ettim asker sanırım.allah yardımcınız olsun.yarın polis tainlerini de belli olacak aklım hemen ona gitti.
Kızlarrrrrrrrrrrr kızımın elbise sorunu halloldu :122: :122:
Çocuk abiyeleri dikimhanesinde çalışan üst komşum geldi biraz evvel kızıma çok güzel beyaz bir elbise getirdi helen tarzı
Kızım bayıldı ama elbise biraz ufak geldi onada anında çare ürettik
Arka kısmı tamamen geniş lastik olduğu için yarın iş yerinden ben bir okadar parça daha getiririm birlikte evdeki makinamda dikeriz dedi :122:
Valla kızımdan çok ben sevindim
Normalde dışarıya satış yapmıyorlarmış ama kadın patron yokken alıp getirmiş 40 liraya aldık
Patron millet özel sipariş verir diye istemiyormuş ama satıp parasını verincede iyi bari milleti buraya dadandırmadan hallettiniz diyormuş
Bakın nette aynısını buldumama tabi o gelinlik olarak düşünülmüş
Eki Görüntüle 412815
dün mantıyı zararsız atlattım bugün de eşimin doğumgünü pasta yaptım minik bi parça yerim artık
Kızlar nasılsınız ben iyiyim şükür..Annemler(annem,ananem,dedem:) gelcek yanıma 12 günleri kaldı çok heycanlıyım o yüzden..
onlar gelinceye kadar biraz daha kilo verirsem süper olcak azcık şaşırsınlar beni görünce..ramazanda da kayınvalidemler gelicek onlar gelinceye kadar iyice incelmek istiyorum bakalım ne tepki vercekler beni öyle görünce:)))
adetimde bitti bu arada yarın eksi olurum ama çook da eksi olcak gibi gelmiyo..olsun buna da sükür artılara geçmiyelim de..
nese kocişim geldi onunla ilgileneyim akşam yine yazarım size..öperim hepiciniğiziii
nais benim memleketimdeymişsin sen ben de eskişehirliyim ama ankarada yaşıyorum
maşallah canım ayda 4 er cm çok iyi hadi bu yaz bitireceksin sen bu işi inşallah
ooo maşallahhhh vallaa helal senin gaz bana gelmiyor kii senden alıyorum gazı ama bu ara sapıttım yine(( kim ne derese desin yersen kilo alırsın tutarsan vız gelir herşey bu kesinnn
geçen ay <8 nisan- 90.9 kg
105 goyus
105 bel
115 popo
bu ay (86 civarı)
100 gögus
99 bel
111 popo
nasıl supperrrr dimiii. bir 5 er santim daha incelirsem ciddi fark olacak eminim.
geçen ay <8 nisan- 90.9 kg
105 goyus
105 bel
115 popo
bu ay (86 civarı)
100 gögus
99 bel
111 popo
nasıl supperrrr dimiii. bir 5 er santim daha incelirsem ciddi fark olacak eminim.
Neyse kızlar size doyum olmaz ben yatayım bari sonra sabah erken kalkmak zor geliyor
Size hoş sohbetler diliyor ve cumburlop yatıyorum
Yarın inşallah eksilerde bildirim yapar herkes yada en azından sabit kalır ( bu bana özel)
Kendinize iyi bakın
Hayırlı gecelerrrrrrrrrrrr
yatayım güzeller inşallah guzel bir rakam görürürüm yarın ama bugune kadar henüz nemedim geçen cumaki kiloma anlamadım yani ne oluyor çok takılmadan yola devam... arada benim bünye bir dururp dinleniyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?