Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sonuçlarım çok şükür iyi cıktı sayılır
Yani glukoz tamamen düşmüş çok şükür sadece biraz kolestrol cıktı oda sorun değil kilo verdikce o sorunda ortadan kalkıcak inşallah
Uzun bir müddet sadece light ürünler kullanıcağım yani doktor daha kolay kilo vermem için tavsiye etti
Bakalım yarından itibaren başlıyorum haftaya inşallah başlarım ufak ufak kilo vermeye
kabızlık içinde ilaç yazdı sağ olsun bir hafta kullan sonra düzene girer dedi.

nursena polis ailesisinzi sanırım benim de eşim polis memuru bizim yerimiz belli geçen yıldan yarını heyecanla bekleyen birçok arkadaşım var...yarın kaybettiğim belkide ayrılmak zorunda kalacağım arkadaşlarım olacak ben de heyecan la bekliyorum.hakkınız da hayırlısı olsun rabbim gönlünüze göre versin...

diyetisyene başvurmak için22 mayısa dahiliyeden randevu aldım.bu hafta baya dikkat ettim umarım emeğimin karşılığını yarın tartıda görürüm...

ohhh cok sevindim iddiadasım senin adına..
ne cok telaş yapıodun kendine anlayabildim buralardan...

Allah razı olsun komsundan da..gecen gece sölediklerini yazmıstınya kızmıstım biraz ona ama geçti simdi.

ohhh kızına da hayrlı olsun..iyi günlerde giyer insallah
iyi geceler kızlar yatayım erkendende sabah erken olsun:))]

iyi geceler canm...vallahi bende merakla beklıyorum.
belki izmit olur...2 hemseri yakınlasırız

bende aynı belirtileri yaşayıp doktora gitmeyenlerdenim

iyi bir doktor için ile gitmek lazım üşeniyorum

Sanada çok geçmiş olsun arkadaşım....
Çok çok geçmiş olsun canım

umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım......

ayy kusura bakmayın ya yeni fark ettim asker sanırım.allah yardımcınız olsun.yarın polis tainlerini de belli olacak aklım hemen ona gitti.

iyi geceler kızlar nasılsınız?

Nursane canım inşallah istediğiniz yere hayırlısı ile tayininiz çıkar canım

Bende bu sene batıdan batıya tayin istedim birazcık umudumm var

ama eğer o olmazsa il merkezine tayin isticem

sizin tayin işleriniz çok güzel erkeden açıklanıyor

bizim daha ne zaman açıklanacağı bile belli değil offfffffffffff yaaaaaaaa

ohhhh şükürler olsun canım çok sevindim çok geçmiş olsun
kilo verdikçe hepsi düzene girer sen merak etme canım
ilaçta inşallah fayda ederde kurtulursun şu dertten valla o bile etkiliyor kiloyu ya

aaaa canım arkadaşım seni anmadan olur mu hiç :)
kıyamam hasta mı oldun sennnnn çok geçmiş olsun arkadaşıma
valla bende 1 ileri 2 geri modundayım aynı kilodaydım ki bugün nasılsa 67yi gördüm:) darısı isteyen herkese inşallah
benim boyumda 67-68 falan canım, aslında herkes gayet iyisin diyorlar ama ben azcık daha çıtır olayım istiyorum :) önce 60 sonra 57 inşallah hedefim bu valla becerebilirsem

sorma iddadaşım kara kara düşünüyordum nasıl olucak diye çünkü netten baktım o tarz 120den aşağı değildi hatta bir tanede kendime beğendim tek askılı helen tarzı ama alsamda nerede giyeceğim
Oğluşumda yokki çoçuğun şeyini bahane edip Sünnet için alam
Bir elbise içinde oğlan deng gelene kadar doğuramam
Ama ahtım var zayıflayınca kendime düz beyaz kısa kollu yazlık bir elbise alacağım inşallah

ohhhh şükürler olsun canım çok sevindim çok geçmiş olsun
kilo verdikçe hepsi düzene girer sen merak etme canım
ilaçta inşallah fayda ederde kurtulursun şu dertten valla o bile etkiliyor kiloyu ya

Bakalım biraz evvel içtim ilacı sabaha fırtlarım inşallah
B12de güşük cıktı hatta doktorun verdiği ilaçların ikiside bağırsakları çalıştırıyormuş nette okuduğuma göre
Ama kafama takıldı B12 için yazdığı ilaç nette bağırsak düzenleyici olarak geçiyor acaba benle sohbete dalınca vitamin yerine yanlış ilaçmı yazdı :26:
Sonra fazla mesai yapmim

çok sevindim halolmasına güzel günlerinizde giyinin canlarım.

Selamm yavrularr , akşamüstü 2 saat uyumuşumm , şimdide uykum yok , sabah 6 da uyanacam , amann yine uyku düzenim iyice karıştı

dün mantıyı zararsız atlattım bugün de eşimin doğumgünü pasta yaptım minik bi parça yerim artık

Asucum eşinin doğum günü kutlu olsun ,sevdiklerinizle beraber nice sağlıklı ,mutlu ,huzurlu , aşklı yıllaaraaa

Miraycımm olacak bu iş , hele k.v seni böyle görünce tam şaşıracak , ramazana kadar yeterli vaktin var , hadi bakam şekerimm

nais benim memleketimdeymişsin sen ben de eskişehirliyim ama ankarada yaşıyorum

Asumann bende 2.5 yıl eskişehir / sivrihisarda görev yaptım ama hoşlanmadım malesef eskişehirden , nedendir bilmem

Neyse kızlar size doyum olmaz ben yatayım bari sonra sabah erken kalkmak zor geliyor

Size hoş sohbetler diliyor ve cumburlop yatıyorum

Yarın inşallah eksilerde bildirim yapar herkes yada en azından sabit kalır ( bu bana özel )
Kendinize iyi bakın
Hayırlı gecelerrrrrrrrrrrr

ooo maşallahhhh vallaa helal senin gaz bana gelmiyor kii senden alıyorum gazı ama bu ara sapıttım yine (( kim ne derese desin yersen kilo alırsın tutarsan vız gelir herşey bu kesinnn

gelecek çok yoğunsun konsantre olmak zor oluyordur benim de 2 haftaya hastane işim başlayacak bitti yuruyuslu rahat gunlerim.

geçen ay <8 nisan- 90.9 kg
105 goyus
105 bel
115 popo

bu ay (86 civarı)
100 gögus
99 bel
111 popo

nasıl supperrrr dimiii. bir 5 er santim daha incelirsem ciddi fark olacak eminim.

Ya süpermiş yaaa bende istiyorummmmmmmmmmmmm Kıskanç ceco
Yarın sabah hemen ölçülerimi de alıyorum kilo veremesemde incelmeye bile razıyım bu ara tabi kilo verememek diye bir şey yok artık ne olursa olsun verilcekkkkkkkkkkkkkkkk

geçen ay <8 nisan- 90.9 kg
105 goyus
105 bel
115 popo

bu ay (86 civarı)
100 gögus
99 bel
111 popo

nasıl supperrrr dimiii. bir 5 er santim daha incelirsem ciddi fark olacak eminim.

süpersin Mutlucummm

Banucumm iyi geceler bebişimm , kızının elbisesi çok güzel , benim nişan elbiseme benziyo ama benimkisi petrol mavisi , az önce denemiştim bende , foto koydum hatta bakabilirsin bebeeeemm

yatayım güzeller inşallah guzel bir rakam görürürüm yarın ama bugune kadar henüz nemedim geçen cumaki kiloma anlamadım yani ne oluyor çok takılmadan yola devam... arada benim bünye bir dururp dinleniyor...

yatayım güzeller inşallah guzel bir rakam görürürüm yarın ama bugune kadar henüz nemedim geçen cumaki kiloma anlamadım yani ne oluyor çok takılmadan yola devam... arada benim bünye bir dururp dinleniyor...

iyi gecelerr bebüşümm , datlu rüyalarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…