Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

O hapı ben de kullandım canım ama davul gibi şişirmişti beni. Tampon en iyisi olur sanırım. Daha önce hiç o şekilde denizr girmedim ama umarım gerek kalmaz. Zaten benim adet en fazla 3 gun yogun sürer.

O hapı ben de kullandım canım ama davul gibi şişirmişti beni. Tampon en iyisi olur sanırım. Daha önce hiç o şekilde denizr girmedim ama umarım gerek kalmaz. Zaten benim adet en fazla 3 gun yogun sürer.

Benimde çok şükür 3 gün sürüyor hatta genelde 3.cü gün duşumu bile alırım
Ben birkaç sene önce tam denize gideceğim gün regl olmuştum ve zaten nadiren denize gidebildiğim için yoldan tampon almıştım. Baştan tuhaf gelmişti ama denizde hiç sorun yaşamadım
Birde reglken duş aldığımda benim anında kesilir ve 24 saat aradan sonra daha beter olurum o yüzden mecbur alıştım ama normalde pek kullanmam.

iyi bari denizde kullandıysan sorun yok demektir:)) Yoksa mazallah etrafım kıpkırmızı olmasın Ben de gecen sene aldım sadece 1 kez kullandım onda da denıze gırmedım ılk gün, o kutu duruyo eger olursa hazırda var:)) ama olmasa daha ıyı tabi

Haftaya eşim 4 gunlugune Ankaraya gıdıcek, Beledıye görevlendirmesi mi ne varmış, eğitim olucakmış Rixos otelde kalıcaklarmış. Ben evde tek kalmayı pek sevmıyorum ama napalım

Bugünlerde hıc ıyı degilim, içimden hiçbirşey yapmak gelmıyor, yataga yatıp sureklı uyumak ıstıyorum

Sana yatıya gelebilecek bir kuzenin yada arkadaşın yokmu o arada sende Pijama partisi verirsin
Geçmiş olsun bazen insan döndem dönem öyle olabiliyor ama vitamin eksikliği falan olabilirmi malum B12de halsizlik yapabiliyormuş eksik olunca

Bahaar kulak iltihabi olabilir arkadaslarin dedigi gibi bas donmesi de var mi acaba?
Bide benimde sesler geliyodu ya hani kulagimin arkasindan boynumda duzlesme cikti hareketler vermisti gecti belkide oyle bisi olabilir ama bi kulak burun bogaza gimen sart gecmezse arkadasim

Yok hayatım ders calısırım ben de. Kuzenler Anadolu yakasında benim. Vitamin eksikliği değil de depresyon hali sanırım. Depresyona çok yatkın bir yapım var

tarçınlı süt içmekten midem bulandı yağmurlu spora başladığım için mi ne yağmurda başladı bi hafta hava yağmurlu ama pes etmicem

Baş dönmesi yok canım ama kafamda birşeyler geziyor sanki öyle hissediyorum neyse geçmezse yarın buharaya giderim. Kafamda olduğu için nörolojiye giderim diyordum ama madem öyle KBB gideyim. Boynumda pek bir alakası yok ama hiç belli olmaz belki de ondandır canım doğru :26:

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız. ben bu aralar epeyce yoğunum. beni 1 aylığına aile hekiminin yanına verdiler. çalıştığım hekim biraz problemliymiş yanındaki bütün ebeleri kaçırmış sağolsun. şimdi eksik evrakları aşıları gebeleri toplamaya çalışıyorum. diyettende sıkıldım artık. bugün kendime tatil verdim. eski türk filmlerindeki gibi masamın üstü evrak yığılı. ben dosyalar ardında kaybolmuş durumdayım. gözüm yatakta evdekilerin gözü bende. fiziksel ve ruhsal olarak çöktüm yaa. bu arada kayseriye tayinimiz onaylandı. allahtan bir mani olmazsa eşim 15 haziranda kayseriye gidiyor. benim kadrom gelmedi henüz. 1 ay dediler ama 2 aydır çalışıyorum. bana öyle geliyorki 2 ay daha gelmez kadrom. 2 ay ayrı kalıcaz birbirimizden. sizlerin iyi olduğunu umuyorum. evdeki bilgisayara oturmaya vaktim kalmıyor. iştede çok afedersiniz wc için bile kendime zaman ayıramıyorum. şimdi hekim değişti allahtanda psikolojik olarak rahatladım. şimdilik bu kadar kendinize iyi bakın tekrar ne zaman gelirim bilemiyorum. görüşmek üzere.

ayşemmm azmin elinden birşey kurtulmaz canımmmmmmmmmmmm
semoşum bitanecik örtmenin nasılsın bakem
şimdi gördüm iyiyimmm bugünü kazasız belasız atlattım darısı haaftaya bakalım neler yaşayacağım öyle kalabalıktı ki anlatamam bugünkü eğlencemiz çocuklar full düü anneler yanlarında birilerini de getirmişlerdi sınıf düğün evi gibiydii bir de oyun havası açtım kurtlarımızı döktük güzeldiiiiii
mutlum dönem dönem bana da oluyor bu gbi depresyon halleri cnm geçtimi biraz gezdinizmiiii daloki ile açık hava iyi gelmiştir inş....
bana kalırsa arkadaşların dediği gibi araştrmalısın pınarcım cnm çocuk bakımı hijyen çok önemli kız meslek lisesin de vardır büyük ihtimal...
sen müfettiş misinnnn
beyza küçüğü yuvaya götürmek yanlış bence kıskançlık krizi o sınıfta olunca geçmeyecek ki de anlamadığım ortancanın kardeş kıskançlığımı var okula gitmek istememesinin sebebi başka mı kardeşi orda olunca bu kriz aşılırmı anlamadım ki ben olsam sorunu önce bulurdum bence çocuk yuvaya gitmek istemiyor skılmış olabilir

Canım hayırlı olsun Tayininiz
Evet biraz zor olacak iki ay ayrı kalmak ama güzel bir yere düşmüş en azından tayininiz
Bol bol bastırna yirsin yada manti
Aman diyeyim gidince sapıtma ne güzel vermeye başlamışken

Oy oy oy ben iflah olmam bak bir kayseriden neler çıkardım iki dakikada karnım aç ya ondandır
1 saattir bir tane elma yesemmi diye düşünüyorum ama daha çok midemi kazındırır diye yemedim
Şaban gibi suya verdim kendimi göbişimi sallayınca su sesi geliyor

Son düzenleme:
geniş ekran sevenleree

Eklentiler

• $cccccc.webp
    75,8 KB · Görüntüleme: 61
bebişini neden kreşe vermek istediğini bilmiyorum canım ama benim iki tane anaokulu öğretmeni kardeşim var hatta bu işi bende yaptım bu sene gene başlıcam Allahın izniyle. kardeşlerim usta öğretici anaokulu öğretmenleri (5 seneden fazladır hemde)ikiside öyle olmasına rağmen ben okula teyzelerinin yanına (ki ölür ikiside yiğenlerine)o yaşta göndermedim hemde çalışmaya okadar ihtiyacım olmasına rağmen. çünkü o yaştaki çocuklarda anneden ayrılmak pekte iyi gelmiyor çocuklara. çünkü daha iki yaşında yanlış değilsem en az 3 yaşını doldurmuş olması lazım. ben bu sene okula yollucam oğlumu (4 yaşında)ama Allah nasip ederse bende gitcem öğretmen olarak beraber okula gidecez yanı yeniden ana -okuluna başlıcam bu arada benim oğlumun bana inanılmaz bi güveni vardır. (Allah bozmasın)nereye gidersem gideyim kendi yolcu eder beni. güle güle anne bana şunu getir der bide ben daha çok üüzülürüm onu bırakırken (anneme falan yani)güvenini kazanmak için çocukda yoksunluk hissi olmaması için bir sene daha sabret bence canım. eğer mümkünse tabi. bi daha olucakmı bu yaşta.tadını çıkar okadar güzelki bu yaşları tam rahatlama zamanları hele 2 yaş ve üzeri şahane oluyor. Yenoşş değilmi sende bendensin (ikimizin oğluda aynı yaşlarda ve bu topikte büyüdüler ondan yenoş dedim kimse alınmasın)

Son düzenleme:

sen bu sene ne faal oldun böyle..Bir yandan eğitim bir yandan iş..
Yolun açık,kılıcın keskin olsun..

Bu arada hakkaten bizim bebeler anaokula başlayacak değilmi.? seneyede ilkokul şaka gibi ayol..

Son düzenleme:
sen bu sene ne faal oldun böyle..Bir yandan eğitim bir yandan iş..
Yolun açık,kılıcın keskin olsun..

Bu arada hakkaten bizim bebeler anaokula başlayacak değilmi.? seneyede ilkokul şaka gibi ayol..
ya hiç sorma yenoşum daha paytak paytak yürüyorlardı yaaaa hala inanamıyorum yaa .Allah nasip ederse bakalım böyle bidüşüncem var benim kardeşim anaokulunda öğretmen bebişi olcak bu sene onun yerine gidicem okula vekil öğretmen olarak dua edinde olsun bakalım daha net değil.bu sene benim senem olur inşallah

Hayırlısı olsun ne olacaksa canım..
Çok seviniyorum senin adına..

Allah gönlüne göre versin canım inşallah bir aksilik olmaz.
Bütün dualarımız seninle

Neyse kızlar size doyum olmaz ama ben yatayım artık

Zaten karnım aç oturdukca şeytan dürtebilir hazır şeytan meydanda yokken yatıp uyuyayım
Yarına kadar kendinize iyi bakın
Allaha emanet olun

Hayırlı geceler

Hayırlısı olsun ne olacaksa canım..
Çok seviniyorum senin adına..
teşekkür ediyorum canım benim Allahım inşallah hepimizn gönlüne göre hayat yaşamayı nasip etsin cennettede bizleri komşu etsin nasıl olsa orda yemek kilo yapmıyor bolbol yeriz gelsin çaylar gitsin börekler ohh missss dedikodu yaparız

Allah gönlüne göre versin canım inşallah bir aksilik olmaz.
Bütün dualarımız seninle

canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun benim dualarımda sizinle amaç aynı olunca isteristemez herkesinsanın aklından geçiyor hepinizi çok seviyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…