- 20 Aralık 2009
- 886
- 446
- 358
- 56
HAFTANIN 1.si _________ - 2. 3 kg. _________ eterya:118:
HAFTANIN 2.si _________ - 2 .1 kg. _________ ayşe_C52:81: :119: :122:
HAFTANIN 3.sü ________ - 2 kg. ___________ Chickpeas:124:
HAFTANIN BİRİNCİSİ........................ASUMANZEYNEP...........................520 DAK
HAFTANIN İKİNCİSİ.........................FADİME02....................................470 DAK
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.....................TOMBULKELEBEKİM.........................420 DAK
ılgıne cok tesekkurler canım ya.dıyetısyen arıyorum bende ankaradayım.dıyetısyen olmadan kendı basıma yapamıyorum ben malesef gıtmem lazım.
ankaradakılerrr heyyyy duyun sesımı ıyı dıyetısyen onerısı ıstıyorummmm
bu arada çarşambadan beri istanbuldayım..
her gün beni baştan çıkaracak bir yemek oluyor...
çarşamba....lahmacun:18: :18::18::18::18::18::18:
perşembe....bira ve midye dolma- midye tava
cuma dondurma....
ama diğer öğünlere daha dikkat ederek evime biraz daha zayıflamış döneceğim....
çok kararlıyım bu defa...
her ne kadar istanbul yolculuğum amacına ulaşmadıysa da.... diyetim amacına ulaşacak
bu ara da muhtemelen bir iki gün içinde adet de olurum.... sonra da....
sonra da bu hafta listeye tepeden girmeye adayım
hafta sonu giremezsem eğer topiğe......
HEPİNİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN
günayydınnn kızlarrrr nasılsınızkızlar kahvaltımı yaptım yeşil çayımı yudumluyoru
tainlere hala canım sıkkın neyse geç olsun güç olmasın stres stres bu hafta sonumda yani
nursenacığım topikçe strese girdik seninle..
gecikmede vardır bir hayır öyle düşün..
Kadın 64 kg vermiş ne kadar değişmiş :26:
iman diye i vermediler 64 kilo verdi! fotoraflar
teşekkürederim sizde olmasanız valla şimdide adet oldum dünki bunaalımımın yarısı çıktı kalanıda salıya çıkar inşallah
yena canım halin keyfin nasıl dişinde ağrı var mı
kızın nasıl sınava az kaldı
İyiyim canım sen nasılsın...
dişim iyi ağrım olmadı demek kanal tedaviye gerek kalmayacak..
Kızımda bir rahatlık asuu sorma. sanki sınava girecek o değil.
Son hafta tutuşacak biliyorum..
Çok kaygılıyım. ben onun yerinede yaşıyorum.:))
:))) canım ya geçmem gerek amaEvet gectimmm
yakalayamazsin cnm ben guatrla ugrasiyorum sen beni gecersin
annemlerin okulundada yapıyorlar öğretmenler verenlerde olmuş ama bana nedense çok sağlıksız ve mantıksız geliyor ha tabi verilen kiloların çokluğu cezbedeci o da ayrı tabi...LEAH iyiyim ablacım ya nolsun valla snav stresi telaşı üstüne bir de kilo alma stresi geçinip gidiyoruz :) sizler nasılsınız?
kızlar ya aranızda "Dukan Diyeti" yapan var mı? birkaç gündür araştırıyorum hiç mantıklı ve sağlıklı gelmedi bana ama ciddi kilolar verenler o kadar çok ki ve kalıcı olduğunu söylüyorlar. abimin eşinin iş arkadaşı 1 haftadır yapıyor 6 kilo vermiş. Duyduğumda şeytan dürttü ama önce bi araştırayım ona göre yaparım dedim hiç sağlıklı gelmedi ben de vazgeçtim. Bir de size sorayım?
kolay gelsin canımGünaydınn KK nın en fıstık kızlarrıı , mutlu haftasonları olsun inşAllaahh
sabah sabah Açık Öğretim sınavına gözetmenliğe gidiyorum , yani akşama kadar yokum malesef , herkeslerr kendine iyi baksın , kaçamak falan yapmasın , öperim hepinizi
günayydınnn kızlarrrr nasılsınızkızlar kahvaltımı yaptım yeşil çayımı yudumluyoru
tainlere hala canım sıkkın neyse geç olsun güç olmasın stres stres bu hafta sonumda yani
Kadın 64 kg vermiş ne kadar değişmiş :26:
iman diye i vermediler 64 kilo verdi! fotoraflar
Günlerdir kızım ve eşim sürekli fısır fısır konuşuyorlar yada netten bişeylere bakıyorlar..
Kızım bu konularda çok heyecanlı belli etmemeye çalışsalarda acaip çaktırıyorlar.. bu durum benim çok hoşuma gidiyor çok eğleniyorum.
Dün akşam üzeri eve telefon geldi kızım açtı sonra bişeyler anlatmaya çalıştı ben ütü yapıyorum o arada ama kulağım kızımın konuşmasında..
Sonra tamam veriyorum dedi kırık bir sesle..
Aldım telefonu ,karşımdaki bey, hayal çiçekçilikten aradığını söyledi ismim ve soyismimle hitap edip ev adresimizin onayını istedi.
O arada kızım hemen babasını arıyor yaa baba hiiç bir sürprizi kalmadı vb.
Üzüldüm tabiii onun adına hevesi kursağında kaldı önden kutlama yapmak istedi çiçekçinin elemanı beceremedi.:)
Bugünde üçü dondurma yemeye gideceklermiş.ben tabii hiç birşey anlamıyorum hem şişmanım hem salağım.
MAyısın ikinci pazarı 14 yıldır çok anlamlı olsada benim için. bir tarafım. büyükçe kısmı, hüzün,kırgınlık,özlemle doluyor.
Sağlıklı huzurlu ve hayalimizdeki kilolarda fit anneler olmamız dileğiyle hepinizi seviyorum ve öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?