Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

HAFTANIN 1.si _________ - 2. 3 kg. _________ eterya :118:

HAFTANIN 2.si _________ - 2 .1 kg. _________ ayşe_C52
:81: :119: :122:

HAFTANIN 3.sü ________ - 2 kg. ___________ Chickpeas :124:

tebriklerrrrr.... peki beni ne zaman listeye alacaksınız???

tebrikler kızlar.... çok kıskanıyorum sizi .çünkü hiç spor yapamıyorum....

benim eski diyetisyenim ankaraya taşınmıştı... hatta şimdi kardeşim ona gidiyor... çok iyi bir bayan... diyetin mantığını öğretiyor öncelikle... ve bir süre sonra o yanında olmasa da diyetini uygulayabiliyorsun...istersen telini özelden yollarım...

bu arada çarşambadan beri istanbuldayım..
her gün beni baştan çıkaracak bir yemek oluyor...
çarşamba....lahmacun:18: :18::18::18::18::18::18:
perşembe....bira ve midye dolma- midye tava
cuma dondurma....

ama diğer öğünlere daha dikkat ederek evime biraz daha zayıflamış döneceğim....
çok kararlıyım bu defa...
her ne kadar istanbul yolculuğum amacına ulaşmadıysa da.... diyetim amacına ulaşacak

bu ara da muhtemelen bir iki gün içinde adet de olurum.... sonra da....
sonra da bu hafta listeye tepeden girmeye adayım

hafta sonu giremezsem eğer topiğe......

HEPİNİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Günaydın Kızlaaar

Yarın anneler günü ve biz hala annemize birşey almadık ne alalım diye birbirimize sorup duruyoruz :44: Yarın sabah annemle kardeşim memlekete gidiyor malum çay geldi çay toplamak lazım işçinin başında durmak lazım bende özledim memleketi haziran sonu gibi yengemin kardeşi evlenicek o zaman gidicez inşallah ve o zamana kadar 99 görürüm inşalllaaaahhhhhhhh 40 günde 10 kilo verilmez ama :26: ama belki de verilir Neyse ne giderse kardır diyorum elbise bakmaya başladım bile eylül ekim gibide dayım evlenicek o zamana kadarda 89 olma niyetindeyim Allah nasip ederse inşallahhhh

Allahım hepimize sağlıkklı sıhhatli bir şekilde en sağlıklı olacağımız kiloya inmeyi nasip etsin inşallah

Günaydınn KK nın en fıstık kızlarrıı , mutlu haftasonları olsun inşAllaahh

sabah sabah Açık Öğretim sınavına gözetmenliğe gidiyorum , yani akşama kadar yokum malesef , herkeslerr kendine iyi baksın , kaçamak falan yapmasın , öperim hepinizi

günayydınnn kızlarrrr nasılsınızkızlar kahvaltımı yaptım yeşil çayımı yudumluyoru
tainlere hala canım sıkkın neyse geç olsun güç olmasın stres stres bu hafta sonumda yani

Seninde anneler günün kutlu olsun...
Cuma günü kilonu bildirmeyi unutma .:)

günayydınnn kızlarrrr nasılsınızkızlar kahvaltımı yaptım yeşil çayımı yudumluyoru
tainlere hala canım sıkkın neyse geç olsun güç olmasın stres stres bu hafta sonumda yani

nursenacığım topikçe strese girdik seninle..
gecikmede vardır bir hayır öyle düşün..

herkese günaydın hafta sonumuz mutlu ve sağlıklı geçsin inşallah
bugün annemdeyiz yarın da kayınvalidemde öğlen yesem de akşam geçiştiririm artık

75 Dakika yürüyüşümüzü yaptık kahvaltımı ettim birazdan anneme hediye bakmaya çıkıcam. Arada doktorada gidip şu başımdaki hareketlenmeyide söylesemmi diyorum da karar veremedim KBB mı yoksa nörolojimi :26:

teşekkürederim sizde olmasanız valla şimdide adet oldum dünki bunaalımımın yarısı çıktı kalanıda salıya çıkar inşallah

canım sizin tayin yeriniz belli olunca taşınma ne zaman oluyor, okullar kapanınca değilmi.?

Son düzenleme:
Günlerdir kızım ve eşim sürekli fısır fısır konuşuyorlar yada netten bişeylere bakıyorlar..
Kızım bu konularda çok heyecanlı belli etmemeye çalışsalarda acaip çaktırıyorlar.. bu durum benim çok hoşuma gidiyor çok eğleniyorum.

Dün akşam üzeri eve telefon geldi kızım açtı sonra bişeyler anlatmaya çalıştı ben ütü yapıyorum o arada ama kulağım kızımın konuşmasında..
Sonra tamam veriyorum dedi kırık bir sesle..
Aldım telefonu ,karşımdaki bey, hayal çiçekçilikten aradığını söyledi ismim ve soyismimle hitap edip ev adresimizin onayını istedi.
O arada kızım hemen babasını arıyor yaa baba hiiç bir sürprizi kalmadı vb.
Üzüldüm tabiii onun adına hevesi kursağında kaldı önden kutlama yapmak istedi çiçekçinin elemanı beceremedi.:)
Bugünde üçü dondurma yemeye gideceklermiş. ben tabii hiç birşey anlamıyorum hem şişmanım hem salağım.

MAyısın ikinci pazarı 14 yıldır çok anlamlı olsada benim için. bir tarafım. büyükçe kısmı, hüzün,kırgınlık,özlemle doluyor.

Sağlıklı huzurlu ve hayalimizdeki kilolarda fit anneler olmamız dileğiyle hepinizi seviyorum ve öpüyorum..

Son düzenleme:
yena canım halin keyfin nasıl dişinde ağrı var mı
kızın nasıl sınava az kaldı

İyiyim canım sen nasılsın...
dişim iyi ağrım olmadı demek kanal tedaviye gerek kalmayacak..

Kızımda bir rahatlık asuu sorma. sanki sınava girecek o değil.
Son hafta tutuşacak biliyorum..
Çok kaygılıyım. ben onun yerinede yaşıyorum.:))

Son düzenleme:

sağol canım ben de iyiyim
kanal tedavi daha zor iyi ki gerek kalmadı
benim kızım da öyleydi ben biliyorum havasındaydı zaten 3 senedir uğraştılar yoruldular yavrular hakkında hayırlısı olsun inşallah
ben de kzımdan çok daha telaş ve kaygı yaşadım zaten benimki rahattır azcık sabah bazen uyuyakalıyorum bir telaş fırlıyorum yataktan benimki hiç istif bozmuyor valla

Evet gectimmm
yakalayamazsin cnm ben guatrla ugrasiyorum sen beni gecersin
:))) canım ya geçmem gerek ama
haziran sonuna ne kaldı benim 62-63 olmam gerek sonra sebn beni geçersin
geçmiş olsun o da kilo verememeye etken değil mi?
annemlerin okulundada yapıyorlar öğretmenler verenlerde olmuş ama bana nedense çok sağlıksız ve mantıksız geliyor ha tabi verilen kiloların çokluğu cezbedeci o da ayrı tabi...
kolay gelsin canım

sıkma canını geç olsunda güç olmasın hem bu kadar zamandır oradasınız 3-5 gün daha beklersiniz ne olacak canım ya, hayırlsı olsun gönlünüze göre olsunda geç olsun

Selam kızlarrrrrrrrrr ben geldimmmm :122: :122:

Bu sabah inanılmaz bir mide bulantısıyla uyandım açlıktan tabiki.
Hala regl olmadım ama inşallah bir iki güne olurum fakat öncekilerde olduğu gibi şiş hissetmiyorum sanki kendimi herhalde ilaçlarında teshiri.

Aç karnına sıcak suyumu içtim 1 kaşık balda ekledim. Limonum kalmamış ama yinede işe yarar herhalde
Sonra güzel bir kahvaltı hazırladım ve omlet yaptım haftasonuna özel
Normalde tabağa hazırlar kendi kendime yerim ama haftasonu ille eşim sofra kurulsun istiyor neymiş doymuyormuş öyle servisle

Çok şükür kahvaltıdada kaçırmadım ipin ucunu

1 incecik omlet
1 dilim tam tahıllı ekmek
5 - 6 dilim salatalık
4 - 5 dilim domates
1/2 KK Beyaz peynir ( peynir yağlıydı o yüzden çok az aldım )
Şekersiz 1 Bardak çay

Şimdide Yeşil çayımı içeceğim inşallah Bu saate kadar 1 litre suyumuda içtim şükür. Salonla Lavabo arası gidip geliyorum dünden beri suyuda bol tutunca İnşallah hep böyle devam eder bundan sonra Önümüzdeki cumaya kadar reglm başlayıp biterse inşallah eksilere doğru gitmeye başlarım bundan sonra

Valla helal olsun o kadına inşallah bizde hedeflerimize ulaşır büyük bir gururla pozlarımızı veririz
Gazeteye cıkmasak bile arkadaşlarımıza göstersek yine yeter

Ne güzel yaa birlik olup birşeyler planlamışlar
Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın ve huyurunuz daim olsun

İnşallah bu son tombiş Anneler günümüz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…