- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
LEAH iyiyim ablacım ya nolsun valla snav stresi telaşı üstüne bir de kilo alma stresi geçinip gidiyoruz :) sizler nasılsınız?
kızlar ya aranızda "Dukan Diyeti" yapan var mı? birkaç gündür araştırıyorum hiç mantıklı ve sağlıklı gelmedi bana ama ciddi kilolar verenler o kadar çok ki ve kalıcı olduğunu söylüyorlar. abimin eşinin iş arkadaşı 1 haftadır yapıyor 6 kilo vermiş. Duyduğumda şeytan dürttü ama önce bi araştırayım ona göre yaparım dedim hiç sağlıklı gelmedi ben de vazgeçtim. Bir de size sorayım?
Canım ben daha dün Aile Hekimimizle uzun uzun konuştum Dukanla ilgilide konuştuk
Eminim bir sürü doktora sorsak hepsi farklı şeyler söyleyecektir ama benimkisi sırf Atak dönemi için pek sağlıklı değil dedi ama sonuçta oda Dukan diyetinde en fazla 10 gün sürü o yüzden yapılabilir ama bir çok kuralı var ve zamanla o kurallar seni sıkar demiştitabi adam artık anladı benim sıkıntıya gelemiyeceğimi Bence yediklerine dikkat et ve haftada 2 gün 30ar dakika sporla başla eminim öylede gidecektir kilolar dedi. Çok istiyorsan dene ama uzun vadede insan bunalır o diyetten dedi.
Dediğin gibi insan sonuçları görünce şeytan dürtüyor bir kaç ay sık kendini yap diye ama işte sonradan da çok dikkatli olmak gerekiyormuş ki kilolar geri gelmesin
Ben Kitabını aldım ama nasıl bir şeytansahala elime alıpta okuyamadım. Zaten küçük cadıyla okusamda anlamam ama bir ara okumak istiyorum doğrusu yapmasamda bileyim özünü belki ilerde lazım olur şeytana uyarsam bari ne yaptığımı bileyim
LEAH iyiyim ablacım ya nolsun valla snav stresi telaşı üstüne bir de kilo alma stresi geçinip gidiyoruz :) sizler nasılsınız?
kızlar ya aranızda "Dukan Diyeti" yapan var mı? birkaç gündür araştırıyorum hiç mantıklı ve sağlıklı gelmedi bana ama ciddi kilolar verenler o kadar çok ki ve kalıcı olduğunu söylüyorlar. abimin eşinin iş arkadaşı 1 haftadır yapıyor 6 kilo vermiş. Duyduğumda şeytan dürttü ama önce bi araştırayım ona göre yaparım dedim hiç sağlıklı gelmedi ben de vazgeçtim. Bir de size sorayım?
slm canım nasılsın kaç kilo oldun .ben dukan yaptım 1 ayda 6 kilo verdim 2 ay hiç gram oynamadı bende dukanı bıraktım şimdi spor diyet yaptıgım halde yine kilolar gitmiyor şu an 98 kiloyum hergün düzenli 90 dakika spor yapıyorum hoca eşliginde ama tık yok:26:
İnşallah canım çok sağolasın
Bugün sporumu da yaptım çok mutluyum ve yorgunum. Bir duş alıp yatayım. Herkese çook rahat bir uyku ve güzel rüyalar diliyorum
Burdayım canımözka yok nerelerde acaba :26::26:
selam bısey sormak ıstıyorum mumkunse.bahar demırkırandan memnun musunuz bende ankarada bı dıyetısyene gıtmek ıstıyorum ama memnunsanız bılgı verır mısınzı ucretı ne kadar lıstesı nası bısey ac mısın tok musun kılo verıyo musun vs gıbı :) bılgılendırırsen sevınırım..
evet bi ton kuralı var :) haklısın bir de zaten o kadar az yesek başka türlü de kilo verebiliyoruz. ben en iyisi sağlıklı diyetlerimle halletmeye çalışayım bu işi ama o kadar sıkıldım ki kepekli, çavdarlı ya da tam tahıllı ekmek görmeye tahammülüm yok 2 gün sonra salataya bile tahammül edemez oluyorum toplamda 40 kilo vermiştim güya 10-15 ini geri aldım diyete ha başladım ha başlayacağım derken :/
bu bıkkınlık nasıl geçecek bilmiyorum...
bir de hayatımda biri var artık o çok dillendirmese de kilo vermemi eminim çok istiyor onun stresine girdikçe de iyice zor geliyor sanki halbuki daha çok gaz olması lazım bana. ne biçim bi insanım anlamadım
yarın yine diyete başlıyorum hadi hayırlısı bakalım :)
çok teşekkür ederim bilgile için de ceco'cum :)
iyi akşamlar
cherry hoşgeldin canım maratonunda başarılar yeniden canım sen de kpss için uğraşıyorsun değilmi kolay gelsin dersaneye gidiyorsun galiba
Ankara buluşması yapsak katılırmısın
Cherry sevgili ortikim..
Seni cok ozledim, sadece o kadar diyecegim. Dukan filan bilmem ama cocuk dogurmadan kilolarini ver bitsin...
Canım zaten hayatındaki insan sevgilinse seni bu halinle beğendi ki sevgilin oldu
Her nekadar yok canım deselerde her erkek yanında fıstık gibi bir hatun isterbuna benimki de dahil
Emin ol coğumuz seninle aynı duruma geliyoruzbir ara yeşil çay gördüğüm an midem bulanıyordu daha içmeden içim buruluyordu
Dönem dönem hepimiz bıkıyoruz ama işte hedefe ulaşabilmemiz için bir takim fedakarlıklar yapmak zorundayız
Kilolarımızdan bir kurtulsak emin ol o zaman ye deselerde zararlı şeyleri ağzıma sürmeyiz sonuçta biz biliyoruz verene kadar neler çektiğimizi
İnşallah senin sınavlarda güzel geçicek, kilocuklarında patır patır gidecekondan sonra sevgilin yüreğine aşıkken sana bu seferde azminden dolayı tekrar aşık olacak
hoşgeldin bahar demirkırana giden arkadaş uzun süredir buralarda değil ama memnundu hatırladığımı kadarıyla fiyatı epey yüksekti netten araştırıp arayın isterseniz
ben de ankaradayım ankarada diyetisyene giden arkadaşlar var onlar gelince bilgi verirler sana
ben diyetisyene gitmiyorum
özlem kendini kasmayınca kilolar daha rahat gidiyor sen de buna örneksin
ben de bu hafta hep pasta hamurişi vs yedim bolca kuruyemiş de yedim ama hiç kilo almadım normal yemek yesem verecektim galiba
zaten ne kadar yesek de abartmıyoruz sonuçta
tebrikler ayrıca verdiğin kilo için
ılgıne cok tesekkurler canım ya.dıyetısyen arıyorum bende ankaradayım.dıyetısyen olmadan kendı basıma yapamıyorum ben malesef gıtmem lazım.
ankaradakılerrr heyyyy duyun sesımı ıyı dıyetısyen onerısı ıstıyorummmm
Selam kızlar :)
ablacım çok teşekkür ederim umarım bu sefer noktayı koyarım o kadar çok yarım cümle var ki :) evet kpss ye hazırlanıyorum güya ama ders çalışmak kodumda yok resmen çok zorlanıyorum :/
buluşma yaparsanız sınavım olmadığı sürece mutlaka katılmaya çalışırım çok da mutlu olurum :)
ortimmm ben de seni çok özledim valla. Benim eşek kafam uzak kaldım buralardan aldım kiloları oturdum valla
çocuk doğurmayı flan geçtim ben şişman gelin olmak istemiyorum ya evlenmeden önce vermem lazım kiloları :)
başım hala ağırıyor daha doğrusu baş ağrısı değilde sağ kulak üstü böyle içerde birşeyler hareket ediyor sankiniye oldu nasıl geçer anlamadım inşallah sabaha geçerde evham yapıp durmam
Allahım ya bi bakiiiimm resmen ağzından şıpır şıpır bal damlıyor yaaa yirim
evet o ben sadece sağlığını düşünürüm gerisi umrumda değil diyor ama ne söylerse söylesin o şişman olsa muhtemelen ben de zayıflasın isterdim ki erkekler bu konuda daha hassas dediğin gibi fıstık gibi hatun istiyorlar :)
inşallah ablacım sınava kadar da bi 10 kilo versem sınavım da hayırlısıyla iyi geçse ooooh dadından yenmez :)
bu arada topiğe uzun bi aradan sonra gelir gelmez çizelgen dikkatimi çekti süpersin kilolar emin adımlarla gidiyor :)
Bu bence öncekı ıkı haftanın sonucu. Vucut basen dırenıyormus, sen kılo veremedım zannedıyorsun ama bır sure sonra verıyorsun. Bu 2 hafta kılo vermek adına hıcbısey yapmadım yapsaydım daha da verırdım.
REgl tatıle denk gelmesın dıye üzülüp duruyodum ama napıyım artık. 15 temmuzda cıkıcaz tatile, daha dogrusu 12 temmuzda ankaraya gıdıcez arkadasın nıkahına ordan Bodruma gecıcez. Adet olursam hıc ıstemesem de tampon kullanırım artık(
Bahar aynısı abimin esinde de vardı gecen hafta doktora gitti kulak iltihaplanması varmış ilaç verdi gecti. O da senin söylediklerini söylüyordu ama doktora git bence.Kızlllaaaaar yaaa bana birisi bir fikir verebilirmi dün akşam üstü hissetmeye başladım hala aynı yerde aynı şeyi hissediyorum sağ kulak üst tarafı başımın içinde borular var sanki o borularda sular dolanıyo gibi ve ben bunu hissediyorum neden olur acaba :26: Bugünde geçmeyince evhama başladım valla :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?