Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım ben daha dün Aile Hekimimizle uzun uzun konuştum Dukanla ilgilide konuştuk
Eminim bir sürü doktora sorsak hepsi farklı şeyler söyleyecektir ama benimkisi sırf Atak dönemi için pek sağlıklı değil dedi ama sonuçta oda Dukan diyetinde en fazla 10 gün sürü o yüzden yapılabilir ama bir çok kuralı var ve zamanla o kurallar seni sıkar demişti tabi adam artık anladı benim sıkıntıya gelemiyeceğimi Bence yediklerine dikkat et ve haftada 2 gün 30ar dakika sporla başla eminim öylede gidecektir kilolar dedi. Çok istiyorsan dene ama uzun vadede insan bunalır o diyetten dedi.
Dediğin gibi insan sonuçları görünce şeytan dürtüyor bir kaç ay sık kendini yap diye ama işte sonradan da çok dikkatli olmak gerekiyormuş ki kilolar geri gelmesin
Ben Kitabını aldım ama nasıl bir şeytansa hala elime alıpta okuyamadım. Zaten küçük cadıyla okusamda anlamam ama bir ara okumak istiyorum doğrusu yapmasamda bileyim özünü belki ilerde lazım olur şeytana uyarsam bari ne yaptığımı bileyim

evet bi ton kuralı var :) haklısın bir de zaten o kadar az yesek başka türlü de kilo verebiliyoruz. ben en iyisi sağlıklı diyetlerimle halletmeye çalışayım bu işi ama o kadar sıkıldım ki kepekli, çavdarlı ya da tam tahıllı ekmek görmeye tahammülüm yok 2 gün sonra salataya bile tahammül edemez oluyorum toplamda 40 kilo vermiştim güya 10-15 ini geri aldım diyete ha başladım ha başlayacağım derken :/
bu bıkkınlık nasıl geçecek bilmiyorum...
bir de hayatımda biri var artık o çok dillendirmese de kilo vermemi eminim çok istiyor onun stresine girdikçe de iyice zor geliyor sanki halbuki daha çok gaz olması lazım bana. ne biçim bi insanım anlamadım
yarın yine diyete başlıyorum hadi hayırlısı bakalım :)
çok teşekkür ederim bilgile için de ceco'cum :)

slm canım nasılsın kaç kilo oldun .ben dukan yaptım 1 ayda 6 kilo verdim 2 ay hiç gram oynamadı bende dukanı bıraktım şimdi spor diyet yaptıgım halde yine kilolar gitmiyor şu an 98 kiloyum hergün düzenli 90 dakika spor yapıyorum hoca eşliginde ama tık yok:26:

hadi yaa... en iyisi sağlıklı beslenmeye çalışmak ya...ben 106 civarıyım ne yazık ki :/

İnşallah canım çok sağolasın

Bugün sporumu da yaptım çok mutluyum ve yorgunum. Bir duş alıp yatayım. Herkese çook rahat bir uyku ve güzel rüyalar diliyorum

selam bısey sormak ıstıyorum mumkunse.bahar demırkırandan memnun musunuz bende ankarada bı dıyetısyene gıtmek ıstıyorum ama memnunsanız bılgı verır mısınzı ucretı ne kadar lıstesı nası bısey ac mısın tok musun kılo verıyo musun vs gıbı :) bılgılendırırsen sevınırım..

iyi akşamlar
yena ve beyzuş abla ellerinize sağlık
dereceye girenleri tebrik ederim
ben de bugün az ama düzensiz yedim yine çok kasmıyorum kendimi bu ara zaten
1 saatten fazla yürüdüm annelere ufak hediyeler aldım yoruldum
pazara hep yürürken bugün yağmur var diye servis bekledim o da gelmeyince bütün işlerim zora girdi neyse hallettim sonuçta
beyza bence de küçüğü verme kreşe ortanca için farklı bir çözüm bulunsa daha iyi gibi geldi bana da ama benimki sadece duygusal
cherry hoşgeldin canım maratonunda başarılar yeniden canım sen de kpss için uğraşıyorsun değilmi kolay gelsin dersaneye gidiyorsun galiba
Ankara buluşması yapsak katılırmısın

Cherry sevgili ortikim..

Seni cok ozledim, sadece o kadar diyecegim. Dukan filan bilmem ama cocuk dogurmadan kilolarini ver bitsin...

özka yok nerelerde acaba :26::26:
Burdayım canım

Bugun dersaneye gittim sonra eve geldım yemek yaptım aslında forumu actım ama daha yenı okuyorum

Herkes ne kadar guzel kılolar vermıs
bılıyorsunuz ben en son 15 nısanda 7.9dum. 1 mayısta kontrole gıttım aam hıc kılo vermemıstım. Hem onun moral bozuluguyla hem de sınav stresi adet olamama derken dıyetıme pek dıkkat etmedım yuruyus felan da yapmadım. Anlıyacagınız 4 gundur felan 1500 kalorı cıvarı alıyorum belkı de 1600

Bugun dersaneden gelınce bı tartılayım dedım kesın tartıda 80 felan gorurum dıye dusunuyorum cunku adet olamadıgım ıcın karnım davul gıbı. Ayrıca dersaneye gıtmedne kahvaltı da yapmıstım. Tartıda 76.8 cıktım. Bu demek oluyokı ben 75 cıvarı kılodayım. 1 ay ıcın 2.5 kılo cok ama sanırım verdım.

hoşgeldin bahar demirkırana giden arkadaş uzun süredir buralarda değil ama memnundu hatırladığımı kadarıyla fiyatı epey yüksekti netten araştırıp arayın isterseniz
ben de ankaradayım ankarada diyetisyene giden arkadaşlar var onlar gelince bilgi verirler sana
ben diyetisyene gitmiyorum

özlem kendini kasmayınca kilolar daha rahat gidiyor sen de buna örneksin
ben de bu hafta hep pasta hamurişi vs yedim bolca kuruyemiş de yedim ama hiç kilo almadım normal yemek yesem verecektim galiba
zaten ne kadar yesek de abartmıyoruz sonuçta
tebrikler ayrıca verdiğin kilo için

Canım zaten hayatındaki insan sevgilinse seni bu halinle beğendi ki sevgilin oldu
Her nekadar yok canım deselerde her erkek yanında fıstık gibi bir hatun ister buna benimki de dahil
Emin ol coğumuz seninle aynı duruma geliyoruz bir ara yeşil çay gördüğüm an midem bulanıyordu daha içmeden içim buruluyordu
Dönem dönem hepimiz bıkıyoruz ama işte hedefe ulaşabilmemiz için bir takim fedakarlıklar yapmak zorundayız
Kilolarımızdan bir kurtulsak emin ol o zaman ye deselerde zararlı şeyleri ağzıma sürmeyiz sonuçta biz biliyoruz verene kadar neler çektiğimizi
İnşallah senin sınavlarda güzel geçicek, kilocuklarında patır patır gidecek ondan sonra sevgilin yüreğine aşıkken sana bu seferde azminden dolayı tekrar aşık olacak

iyi akşamlar

cherry hoşgeldin canım maratonunda başarılar yeniden canım sen de kpss için uğraşıyorsun değilmi kolay gelsin dersaneye gidiyorsun galiba
Ankara buluşması yapsak katılırmısın

ablacım çok teşekkür ederim umarım bu sefer noktayı koyarım o kadar çok yarım cümle var ki :) evet kpss ye hazırlanıyorum güya ama ders çalışmak kodumda yok resmen çok zorlanıyorum :/

buluşma yaparsanız sınavım olmadığı sürece mutlaka katılmaya çalışırım çok da mutlu olurum :)

Cherry sevgili ortikim..

Seni cok ozledim, sadece o kadar diyecegim. Dukan filan bilmem ama cocuk dogurmadan kilolarini ver bitsin...

ortimmm ben de seni çok özledim valla. Benim eşek kafam uzak kaldım buralardan aldım kiloları oturdum valla

çocuk doğurmayı flan geçtim ben şişman gelin olmak istemiyorum ya evlenmeden önce vermem lazım kiloları :)

Allahım ya bi bakiiiimm resmen ağzından şıpır şıpır bal damlıyor yaaa yirim
evet o ben sadece sağlığını düşünürüm gerisi umrumda değil diyor ama ne söylerse söylesin o şişman olsa muhtemelen ben de zayıflasın isterdim ki erkekler bu konuda daha hassas dediğin gibi fıstık gibi hatun istiyorlar :)
inşallah ablacım sınava kadar da bi 10 kilo versem sınavım da hayırlısıyla iyi geçse ooooh dadından yenmez :)

bu arada topiğe uzun bi aradan sonra gelir gelmez çizelgen dikkatimi çekti süpersin kilolar emin adımlarla gidiyor :)

ılgıne cok tesekkurler canım ya.dıyetısyen arıyorum bende ankaradayım.dıyetısyen olmadan kendı basıma yapamıyorum ben malesef gıtmem lazım.
ankaradakılerrr heyyyy duyun sesımı ıyı dıyetısyen onerısı ıstıyorummmm

Bu bence öncekı ıkı haftanın sonucu. Vucut basen dırenıyormus, sen kılo veremedım zannedıyorsun ama bır sure sonra verıyorsun. Bu 2 hafta kılo vermek adına hıcbısey yapmadım yapsaydım daha da verırdım.

REgl tatıle denk gelmesın dıye üzülüp duruyodum ama napıyım artık. 15 temmuzda cıkıcaz tatile, daha dogrusu 12 temmuzda ankaraya gıdıcez arkadasın nıkahına ordan Bodruma gecıcez. Adet olursam hıc ıstemesem de tampon kullanırım artık(

bütçeni belirleyip ona göre araştır özeller 300 400 den aşağı değil özel hastaneler daha uygun ama iyisini bulmak lazım tabii

Son düzenleme:
Selam kızlar :)

Ooooooooooooooooo kimleri görüyoruz efenimmm bir kaçak daha Ohhh ne güzel işi bıraktın artık burdan çıkmazsın diye düşünürken seni görebilene aşkolsunnn tabi kocayı buldun bizi unuttun dimiiiii aşkböcüüüü

Seni buralarda görmek beni çok mutlu etttiiii cherrrryyycimmmm artık zayıflamadan burdan kaçmana izin yok. Madem şişman gelin olmak istemiyoruz ikimizindeee isteği aynı o zaman bu yola beraber baş koyucaz ve her ikimizde çıtır gelin olucaz başka yolu yoooookkkkkk

Kızlllaaaaar yaaa bana birisi bir fikir verebilirmi dün akşam üstü hissetmeye başladım hala aynı yerde aynı şeyi hissediyorum sağ kulak üst tarafı başımın içinde borular var sanki o borularda sular dolanıyo gibi ve ben bunu hissediyorum neden olur acaba :26: Bugünde geçmeyince evhama başladım valla :26:

Bal damlıyor yee kilo yapmasın bari
Canım evet aslında ben ne kadar küçümsesem bile verdiğim kilolar yinede fena sayılmaz en azından benim için.
İlk kez 120i gördüğümde şu tvdekiler gibi ilerlersem vinçle yada sedyeyle beni hastaneye götürürler diye ağlamiştım.
Hatta abartıp ölürsem tabutumu bile taşıyamıyacaklar demiştim
Çok şükür o günleri en azından geride bıraktım. Birkaç haftadır kilo verememiş olsamda hatta bu sabah regl olucağımı unuttup krize girmiş olsamda Rabbime çok şükür bu günleride gördüm ve inanıyorum çok yavaşta olsa bu kilolardan kurtulacağım
Tabi Topikteki tüm arkadaşlarım içinde aynı temennilerim

Aynı şey benimde geçen aklıma gelmişti 8inde gidiceğiz ya regl olursam diye ama bak ayın kaçı oldu hala bende tık yok daha doğrusu bir iki güne kadar olmam lazım. Bende tampondan pek hoşlanmam ama bir keresinde seneler evvel regl geçiktirici hap almıştım eczaneden sırf bir haftasonu tatilinde regl olmayayım diye sonra birkaç ay boyunca regl dönemim şaşmıştı o yüzden bir sonraki acil durumda tampon tercih ettim
Deniz kenarına gidipte giremeden dönersem kesin kudururum Umarım gerek bile kalmaz ikimiz içinde

Tombulkelebeğim acaba rüzgardamı kaldı sağ kulağın yada duş alırken su mu kaçırdın :26:
Bence evham yapma inşallah önemli birşey değildir ama bence ceryanda kalmış olabilirsin :26: Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce geçer ağrısı

Son düzenleme:
Bahar aynısı abimin esinde de vardı gecen hafta doktora gitti kulak iltihaplanması varmış ilaç verdi gecti. O da senin söylediklerini söylüyordu ama doktora git bence.

Ceco hiç küçümseme 1-2 derken birikiyor verilen kilo da alınan kilo da. Önemli olan istikrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…