Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ne guzel bir olup planlar falan, maşallah cecomun dediği gibi bu mutluluğunuz sevginiz hiçbir zaman eksilmesin...

slm kızlar anneler gününüz kutlu olsun önümüzdeki yıl anneler gününde giydiginiz bütün kıyafetler bol gelsin inşallah..................AMİN

dalkonun yanağını ısırdılar çizildi vah vah ederken, bugun bir düştü, ortadaki ust dişlerini olanca hızıyla koltuğa çarptı. neyseki dişeler sallanmıyor. baya kanadı diş etleri biraz da kan oturmuş. gariban sevgilim... Allah hepimizin çocuklarını beterinden sakınsın...

senin adına çok sevindim eşinle kızının düşünmesine .benim çocuklar bişe almazlar sanırsam .büyük kızım anneler günü birgün olmamalı hergün anneler günü benim için diyor .hediye almak isteyen başka günde alır mantıgında ,ama ben anneme alıcam

Canım çok ama çok geçmiş olsun
Yine verilmiş sadakanız varmış yine Allah korusun. Benimkide her gün mutlaka bir kere en azından düşüyor yada bir yere çarpıyor ama çok şükür artık düşmeninde adabını öğrendi herhalde ki birşey olmuyor

Amiinnn canım Rabbim hepsini korusun

amin mutlu aklında bulunsun dişi üstten kırılırsa süttün içinde bekletip dişçiye götürcekmişsin.benim ikizlerin teki küçükken 5 yaşındaydı sokakta top oynarken büyük bir çocuk topa hızlı vurmuştu oglumun alt çenesinden kan fışkırıyordu hani koyun kesersin damarından kan çıkarya aynı öyle olmuştu,ben bir peçeteyle kan akan yere bastırdım bir ellimle eşimi aradım üstüm başım hep kan içinde acile gittik hep diktiler .beni gören trafik kazasımı dedi

cnm geçmiş olsun üzüldüm şimdi ama çocuklar düşe kalka buyuyorlar benim kız çok düşüyor birde hızlı dikkatsiz böyle buyucekler insallah
cnm yorumların için Saol çok mutlu oldum o parduseyi atmadım gerisi copte
siyah pardusede az bol foto çeken biri olsaydı gorumcem le ikimiz giycektik parduseyi

Son düzenleme:

Ay okurken bile çok kötü oldum :26: Allah kimsenin başına vermesin kötü bir durum heleki Anneler için
Ben her nekadar metanetli olsam bile öyle anlarda kendimi çok zor tutarım

Zaten güzel kadınmış zayıflayınca iyice güzelleşmiş..
2 yılda dengeli beslenerek vermiş ne ideal..

Darısı başımıza..
kız yena bizim torunlar olcak nerdeyse beceremedik bi düzenli yemeği:))) burdan emekli olcaz yakında
canım sizin tayin yeriniz belli olunca taşınma ne zaman oluyor, okullar kapanınca değilmi.?
şimdi ller belli olacak il merkezse tama ama ilçe lerse ilçe tercihi yaparız beraber oda haziran 20 de belli olacak protok bizi m işlerr anlllıcan
Eklemek zor oldu telden sonunda başardım
süpersin maşşallah

oyy oyy benimkide geçen gözünü kalorşfere vurdu morluğu yeni yeni geçiyooo çok düşüyo sıpalar geçmiş olsunnn zor dönemler

Kizlarrr yorumlariniz için çok Tskler çok mutlu oldum motivem tavan yaptı artık bu hızla 65altına düşerim
he aklıma sonradan geldi gorumcem resimler daha kilolu gösteriyor kendin daha zayıf duruyorsun dedi

Öfff yaa nasıl hızmış o öyle..

Mutlucuğum, dudak ve diş etleri çok fena kanıyor..Geçmiş olsun..

barış ta doğum gününde deli gibi zıplıyordu dengesini kaybedip halının üstüne ağız üstü nasıl becerdiyse düştü dudak oldu balon..

Kizlarrr yorumlariniz için çok Tskler çok mutlu oldum motivem tavan yaptı artık bu hızla 65altına düşerim
he aklıma sonradan geldi gorumcem resimler daha kilolu gösteriyor kendin daha zayıf duruyorsun dedi

canım bişe sorucam ben bukadar spor yapıyorum sabah dayanamadım tartıya çıktım yine morelim 0 oldu 99 çıktı halbuki 1.5 saat yürüyüş ve esneme haraketleri yaptırdı hocamız 10 dakika esneme yaptırınca çok kötü vucut yanması oldu am kilolar gitmiyo

Geçmiş olsun cnm benimki dün babadina isten geldi diye simariyordu nadil becerdiyse önce dolaba sonra kapinin demir tarafina başını çok fena vurdu

fadimecim senin oglunada geçmiş olsun

cnm normalde gitmesi gerekiyor sen ilaç kullaniyon belki onlardan veremiyorsundur dr gitmismiydin belkide okumusumdur ama unutuyorum
cnm pes etme kg vermesende incelme vardır illaki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…