Slm kizlarrr
bu gün resim çekildim albume eklicem
insallah cnm Aminnn diyelimMüthiş bir değim gerçekten helal olsun canım
Darısı bizlerinde başına
slm kizlarrr
bu gün resim çekildim albume eklicem
Günlerdir kızım ve eşim sürekli fısır fısır konuşuyorlar yada netten bişeylere bakıyorlar..
Kızım bu konularda çok heyecanlı belli etmemeye çalışsalarda acaip çaktırıyorlar.. bu durum benim çok hoşuma gidiyor çok eğleniyorum.
Dün akşam üzeri eve telefon geldi kızım açtı sonra bişeyler anlatmaya çalıştı ben ütü yapıyorum o arada ama kulağım kızımın konuşmasında..
Sonra tamam veriyorum dedi kırık bir sesle..
Aldım telefonu ,karşımdaki bey, hayal çiçekçilikten aradığını söyledi ismim ve soyismimle hitap edip ev adresimizin onayını istedi.
O arada kızım hemen babasını arıyor yaa baba hiiç bir sürprizi kalmadı vb.
Üzüldüm tabiii onun adına hevesi kursağında kaldı önden kutlama yapmak istedi çiçekçinin elemanı beceremedi.:)
Bugünde üçü dondurma yemeye gideceklermiş.ben tabii hiç birşey anlamıyorum hem şişmanım hem salağım.
MAyısın ikinci pazarı 14 yıldır çok anlamlı olsada benim için. bir tarafım. büyükçe kısmı, hüzün,kırgınlık,özlemle doluyor.
Sağlıklı huzurlu ve hayalimizdeki kilolarda fit anneler olmamız dileğiyle hepinizi seviyorum ve öpüyorum..
günlerdir kızım ve eşim sürekli fısır fısır konuşuyorlar yada netten bişeylere bakıyorlar..
Kızım bu konularda çok heyecanlı belli etmemeye çalışsalarda acaip çaktırıyorlar.. Bu durum benim çok hoşuma gidiyor çok eğleniyorum.
Dün akşam üzeri eve telefon geldi kızım açtı sonra bişeyler anlatmaya çalıştı ben ütü yapıyorum o arada ama kulağım kızımın konuşmasında..
Sonra tamam veriyorum dedi kırık bir sesle..
Aldım telefonu ,karşımdaki bey, hayal çiçekçilikten aradığını söyledi ismim ve soyismimle hitap edip ev adresimizin onayını istedi.
O arada kızım hemen babasını arıyor yaa baba hiiç bir sürprizi kalmadı vb.
üzüldüm tabiii onun adına hevesi kursağında kaldı önden kutlama yapmak istedi çiçekçinin elemanı beceremedi.:)
bugünde üçü dondurma yemeye gideceklermiş.Ben tabii hiç birşey anlamıyorum hem şişmanım hem salağım.
Mayısın ikinci pazarı 14 yıldır çok anlamlı olsada benim için. Bir tarafım. Büyükçe kısmı, hüzün,kırgınlık,özlemle doluyor.
sağlıklı huzurlu ve hayalimizdeki kilolarda fit anneler olmamız dileğiyle hepinizi seviyorum ve öpüyorum..
dalkonun yanağını ısırdılar çizildi vah vah ederken, bugun bir düştü, ortadaki ust dişlerini olanca hızıyla koltuğa çarptı. neyseki dişeler sallanmıyor. baya kanadı diş etleri biraz da kan oturmuş. gariban sevgilim... Allah hepimizin çocuklarını beterinden sakınsın...
dalkonun yanağını ısırdılar çizildi vah vah ederken, bugun bir düştü, ortadaki ust dişlerini olanca hızıyla koltuğa çarptı. Neyseki dişeler sallanmıyor. Baya kanadı diş etleri biraz da kan oturmuş. Gariban sevgilim... Allah hepimizin çocuklarını beterinden sakınsın...
dalkonun yanağını ısırdılar çizildi vah vah ederken, bugun bir düştü, ortadaki ust dişlerini olanca hızıyla koltuğa çarptı. neyseki dişeler sallanmıyor. baya kanadı diş etleri biraz da kan oturmuş. gariban sevgilim... Allah hepimizin çocuklarını beterinden sakınsın...
amin mutlu aklında bulunsun dişi üstten kırılırsa süttün içinde bekletip dişçiye götürcekmişsin.benim ikizlerin teki küçükken 5 yaşındaydı sokakta top oynarken büyük bir çocuk topa hızlı vurmuştu oglumun alt çenesinden kan fışkırıyordu hani koyun kesersin damarından kan çıkarya aynı öyle olmuştu,ben bir peçeteyle kan akan yere bastırdım bir ellimle eşimi aradım üstüm başım hep kan içinde acile gittik hep diktiler .beni gören trafik kazasımı dedi
kız yena bizim torunlar olcak nerdeyse beceremedik bi düzenli yemeği:))) burdan emekli olcaz yakındaZaten güzel kadınmış zayıflayınca iyice güzelleşmiş..
2 yılda dengeli beslenerek vermiş ne ideal..
Darısı başımıza..
şimdi ller belli olacak il merkezse tama ama ilçe lerse ilçe tercihi yaparız beraber oda haziran 20 de belli olacak protok bizi m işlerr anlllıcancanım sizin tayin yeriniz belli olunca taşınma ne zaman oluyor, okullar kapanınca değilmi.?
süpersin maşşallahEklemek zor oldu telden sonunda başardım
amin mutlu aklında bulunsun dişi üstten kırılırsa süttün içinde bekletip dişçiye götürcekmişsin.benim ikizlerin teki küçükken 5 yaşındaydı sokakta top oynarken büyük bir çocuk topa hızlı vurmuştu oglumun alt çenesinden kan fışkırıyordu hani koyun kesersin damarından kan çıkarya aynı öyle olmuştu,ben bir peçeteyle kan akan yere bastırdım bir ellimle eşimi aradım üstüm başım hep kan içinde acile gittik hep diktiler .beni gören trafik kazasımı dedi
Kizlarrr yorumlariniz için çok Tskler çok mutlu oldum motivem tavan yaptı artık bu hızla 65altına düşerim
he aklıma sonradan geldi gorumcem resimler daha kilolu gösteriyor kendin daha zayıf duruyorsundedi
Geçmiş olsun cnm benimki dün babadina isten geldi diye simariyordu nadil becerdiyse önce dolaba sonra kapinin demir tarafina başını çok fena vurduMutlucuğum, dudak ve diş etleri çok fena kanıyor..Geçmiş olsun..
barış ta doğum gününde deli gibi zıplıyordu dengesini kaybedip halının üstüne ağız üstü nasıl becerdiyse düştü dudak oldu balon..
canım bişe sorucam ben bukadar spor yapıyorum sabah dayanamadım tartıya çıktım yine morelim 0 oldu 99 çıktı halbuki 1.5 saat yürüyüş ve esneme haraketleri yaptırdı hocamız 10 dakika esneme yaptırınca çok kötü vucut yanması oldu am kilolar gitmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?