Bugn komsm a gittik baska bi arkadasla... Gitmsm olmuo. Gidince tum duzenim bozuluyor. Salata vs yoktu zatn. Pogca kek fln vardi. Yarim yesm doymuom. Yidim ben 2 pogca, yarimkek,1 kurabiye ve biraz da cerez...;( olmuyo hep yerimde sayiyomyada alip veriom. Aslinda aranizdn ayrilim ble dusunuom sizlre kotu irnk kotu motivasyon
bu arada hep sizlerden duydugum ama yemedigim çig bademi de alıp ara öğünümde yemiş bulunmaktayım...
pek de sevmedim ne yalan diyim..kavrulmuşu daha bir güzel oluyor anam
Selam kızlar :)) nasılsınız görüşmeyeli?Ben diyet modundan çıktığım sıralarda kk ya girmeyi bıraktım o dönem çok sıkıntılıydım.Özellikle midemdeki sorundan sonra bir türlü toparlayamamıştım tbi sonra ver elini kaçamaklar filan bitmedi sonu gelmedi bir türlü.Sonra kendi kendime dur dedim ve tekrar diyet disiplinine girdim.Şükür 2 aydır da fena gitmiyor.Sizler neler yaptınız nasılsınız?Hımm bu arada çalışmaya başladım 15 gün filan oldu ne kadar zor olduğunu unutmuşum çalışmanın valla öyle yoruluyorum ki pc kapar kapamaz uyucam gidip :) Sizleri özlemişim artık eskisi kadar sık olmasada çalıştığımdan dolayı girip sizleri görmek iyi gelecek bana.Ama kilo bildirimlerine katılmıycam bir süre daha.Sonra kendimi hazır hissedersem katılırım.Sizlerle hoşbeş etmeye gelirim en güzeli.Bu arada Yena çok teşekkürler ilgin için,mesaj atıp halimi hatrımı sorduğun için gerçekten çok düşüncelisin.İnşallah iyisindir sen de.
Hepinizi öpüyorum kocaman,iyi geceler Allah rahatlık versin.
tekrar hoşgelidn canım yeni işin de hayırlı olsun
ben aynıyım hala çizelgemde de görüldüğü gibi sabit asu yapacağım kullanıcı adımı
Ben de gideceğim ilk fırsatta. Yalnız bedenlerin devamı yokmuş, tek kötü yanı bu, askıda varsa var, yoksa yok yani. Ama çeşit çoktu, ortalama modellerin fiyatı 65 TL civarından yarıya inmişti. 9-10 tanesini inceledim. Bir de 120 civarına satılan süper toparlayan sporcu tipler var, onlar da 60'a inmişti. Birkaç tane alsam senelerce ihtiyacım olmaz herhalde :) Bedeni olsa 10 sene önce aldıklarımı bile kullanırım, ürünleri o kadar güzel. Kupları çok rahat, sadece 1 adet oluyor bana evdekilerden, biri de emzirme için onu saymıyorum. Marks&Spencer filan tutmuyor kesinlikle yerini, büyük beden için oradan almıştım ben, aynı fiyata yarısı kalitede bence :)Saol canım en kısa surede gıderım. Bı sutyen 90-100 lıra nerdeyse o markanın.Çok ıyı toparlayıcıları varbi tane alırım. Bikini almıstım zaten de iç çamaşırı iyi olur
...Posa diyeti derken yeşil mercimeği haşlayıp püre mi yapıyorsun :44:
Nasıl yapıyorsun o diyeti merak ettim. Nette okuduğum kadarıyla bağırsakları çalıştırmaya da çok yardımcı oluyormuş posa ama nasıl uygulandığını bilmiyorum.
...
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/528169-bebegim-sehit-oldu.html
Forumu gezerken gördüm bu başlığı, çok etkilendim.
gunaydinn kizlarrr
sabah sabah aglama açılışını yaptim ah ah. Hayatımı yazsam roman olurdu bende oglumu bayrmin ikinci günü kaybettim 20gün sonra 3yaşına gircekti. Bayramliklari o kadar yakismistiki gidip gelip yakisikli oğlum diye severdim mezarlığı tr de tr den geri geldiğimizde eltim çocuk yatağını attmisti eşim dedi at diye. Yatak odada aynı yerinde olmayinca oraya bakmicam sandılar her odaya girişimde oğlum aynı yerindeydi
zamanla unutulmuyor ama unutmak istedim ben herşeyi şimdide herşeyi unutuyom
dün 21yaşında anneyi görünce hepsi aklıma geldi hayallerim herşey demek unutulmuyormus
kızlar hakkinizi helal edin sizi uzmek istemedim ama kendimi tutamadim hem. Agladim hem yazdım aslında böyle üzücü şeyleri yazmak istemiyorum
yok canım ya verdiklerimi alma gibi bir niyetim asla yok tam aksine vermem gereken 4-5 kilo var haziran sonuna kadar. bende şu nesfit ya da k flakes herneyse onun diyetine başlamayı düşünüyorum pzt günü 1 hafta yaparım baktım iyi gidiyor devam ederim 1 hafta daha .yapanları okudum bayağı veren var denemekte fayda var diye düşünüyorum :)Canım benim mutfakta çok büyük sayılmaz 3 kişi girince totoşlar kardeşliği oluşuyor anında
Valla ben evi alırken ilerisini düşünmeden 2 + 1 aldırdım sanki hiç çocuk olmayacaküstelik mutfakta çok küçük sanki hiç daralmıyacağım yada yemek yapmıyacağım
Şimdiki aklım olsa 3 + 1 büyük mutfaklı isterdim
Canım yine şükür evi olmayıp dünya kira ödeyenler ne yapsınRabbim herkese ev sahibi olmayı nasip etsin Aminnnnn
Amannn diyeyim okadar uğraştın kilo vermek için sakın az da olsa alma
Benim idollerimdensin kızhayallerimi yıkma
Anaaa hoşgeldin kızdaha dün gece bende seni sordum
Aman diyeyim sana kaldığımız yerden devam ediyoruz hep birlikte
toksincim geçmiş olsun kızına canım...
yenacım mahvettin beni ,çok etkilendim çok kötü oldum ..
ben bir türlü diyete ve spora başlayamıyorum ne yapacağımıda bilemiyorum günden güne kilo alıyorum,psikolojim çok bozuldu yen gelin aldık daha 15 gün içinde aileyi birbirine kattı ,dayımın gelini bir anda fazla samimi olduk iyilik yapmaya çalıştım ama olmadı çok ıprandım kendimi mahvettim, nasıl düzeleciğimi bilmiyorum zaten ilaç kullanıyordum bütün vücudumda karıncalanmalar var bir türlü geçmiyor en iyisi akrabalardan uzak durmak , ben çok iyi niyetliyim hepte kaybeden ben oluyorum ...offf off içim daralıyor resmen ...7 sene önce bıraktığım sigaraya bile başladım herkez kızıor içme diye kızım bile kaşıktı çubuktu çataldı herşeyi eline alıyor sigar aiçiyor taklidi yapıyor (annem içiyor diyor anne neden sigara içiyorsun diye her gördüğünde soruyor )
biraz geçmişe dalayım ...
Gunaydinn kizlarrr
sabah sabah aglama açılışını yaptim ah ah. Hayatımı yazsam roman olurdu bende oglumu Bayrmin ikinci günü kaybettim 20gün sonra 3Yaşına gircekti. Bayramliklari o kadar yakismistiki gidip gelip yakisikli oğlum diye severdim mezarlığı tr de tr den geri geldiğimizde eltim çocuk yatağını attmisti eşim dedi at diye. Yatak odada aynı yerinde olmayinca oraya bakmicam sandılar her odaya girişimde oğlum aynı yerindeydi
zamanla unutulmuyor ama unutmak istedim ben herşeyi şimdide herşeyi unutuyom
dün 21yaşında anneyi görünce hepsi aklıma geldi hayallerim herşey demek unutulmuyormus
kızlar hakkinizi helal edin sizi uzmek istemedim ama kendimi tutamadim hem. Agladim hem yazdım aslında böyle üzücü şeyleri Yazmak istemiyorum
Derinciğim,kendini kötü hissetmene üzüldüm..Ne iyi toparlanmıştın bir ara..
Aslında ev dışında gelişen olaylara çokta takılmamamız gerek ama yapı meselesi tabii.
Bende öyle olduğum için etkili olmaz sana telkinim.:)
Canım çok üzüldüm ve çok kızdım kendime paylaştığım için bu linki..
Düşünemedim seni..Özür dilerim sana unutamadığın geçmişini yeniden hatırlattığım için.
cnm asıl ben sana üzüldüm iş yerinde aglamana ben istemem başkasının yanında ağlamak kolayinada aglamamçok üzüldüm..çok ağladım sabah sabah iş yerinde bu yazıyı okuduktan sonra....canım benim...rabbim evlat acısını göztermesin..gösterdiklerine de sabır versin inşallah.....
Hiiç olurmu öyle şey..Sen hepimizden çok çaba sarfediyorsun burda..tek başına 3 çocuk,ev işi,diyet işi. alkışlanılacak kadınsın sen..
sağol canım banum.yüreği iyi insan.kötü etkilemiyorsam(yani kaçamak yazmak fln bazen kötü etkileyebilir diye düşünüyorum sizleri) burdan gitmeyi hiç istemem inanın ama işte böyle yiyip yiyip geliyorum kötü hissediyorum canımNe demek kötü örnek tam aksine sen okadar çok yol kat ettinki. Aramızda senin gibi olan zaten sayılı Arkadaşımız var birde sen gidersen biz kimden feyz alacağızAklından bile geçirme canım, moralinide iki poğça yüzünden bozma nasılsa sen onları şimdiye kadar eritmişsindir bile
21-22 civarı vermiştim 75 e kadar düşmüştüm ama 4,5 aydır 76-77 civarı dolaşıyorum....biraz dikkat etmesem 78 i götrüyorum hemen.senin de o kadar yoğunluğun var tiroidin var buna rağmen iradene sahip çıkıyorsun maşallah sana canım..ben uzun olduğum içni zaten kıyafette sıkıntı çekerdim kollarım fln da uzun.4 kil ofln daha versem sıkıntım kalmayacak ama gel görki o iradeye sahip değilimCnm hiç bir yere gitmiyon
allah allah 30 kg vermedinmi sen senden olsa olsa güzel örnek kilonu koruyorsunuz 1-2-3 kilocuktan bişey olmaz
10 -20 alsan Tmm anladın sen benim ne demek istediğimi hedefe ulassak bile burayi birakmicaz cnm Tmm
canım gitmeyi düşünme lütfen ben de senin gibiyim biliyorsun aylardır ileri geri yerimde sayıyorum ben de mi gideyim bu diyardan yani buralarda olmasak belki de alırdık verdiğimiz kiloları en azından kilo kontrolü için burda olmalıyız bence
haklısın özlemcim.bişeyler yeseydim böyle olmazdı.poğçayı flın böyle iştahla yemezdim.malesef türk halkı ne zaman öğrencek bende merak ediyorum.insanlar çok bilinçsiz.bi yedirme içirme sevdası var varda işte sonra gencecik yaşta şeker,tansiyon,kolestrol vs uğraşıyoruz...bi de komşumun biri 45 kilo fln öbürü 55 lerde....yani kilo sorunları yok sayılırıCanım burayaya yazmazsan ıyıce kopup gıdersın. Her zaman mukemmel beslenemeyiz, arada böyle kaçamaklar olacak ne yapalım. Aslında komşuya gıtmeden yemegini yesen mesela, aç gitmesen en azından 1 dilim kek ya da 1 pogcayla kurtarırsın. Akşam yemeğinde de ekmek yemezsin olur biter. Artık Türk halkı olarak şu oturmalarda pasta bçörek işini az yapsak ne güzel olucak. Dediğin gibi yemesen olmaz ama en az kaloriyle kurtarabilirsin canını sıkma
Yahu sen dünyanın kilosunu verdin, BMI'mıdır, beden kitle indeksi midir, neyse işte ona göre ideal kilona oldukça yaklaştın... Boyun 1.80 gibiydi değil mi, yanlış hatırlamıyorum, kas oranın da yüksekti. Yani sen yağlardan kurtuldun bir nevi koruma programındasın artık. O zaman sıklıkla olmasa da bu tip şeyleri yer ve dengelersin, burada da herkese kötü değil tam tersi iyi örneksin bence. "Üç çocukla o kadar kilo vermek, sağlıklı beslenmek mümkün demek ki" diye düşünür yeni gelenler
bende çok düşündüm sona vazgeçtim bebem gece yapışıyor çok kendi iradesizliğimi ondan çıkarmak istemedim ama senin yerinde olsam yapardım bişileryarın için şöyle güzel bir detoks mu yapsam da şu midem küçülse de iştahım da kapansa bana bir akıl verin yoksa 1 günlük şok neyimmi yapmalı ki
sağol canım banum.yüreği iyi insan.kötü etkilemiyorsam(yani kaçamak yazmak fln bazen kötü etkileyebilir diye düşünüyorum sizleri) burdan gitmeyi hiç istemem inanın ama işte böyle yiyip yiyip geliyorum kötü hissediyorum canım
21-22 civarı vermiştim 75 e kadar düşmüştüm ama 4,5 aydır 76-77 civarı dolaşıyorum....biraz dikkat etmesem 78 i götrüyorum hemen.senin de o kadar yoğunluğun var tiroidin var buna rağmen iradene sahip çıkıyorsun maşallah sana canım..ben uzun olduğum içni zaten kıyafette sıkıntı çekerdim kollarım fln da uzun.4 kil ofln daha versem sıkıntım kalmayacak ama gel görki o iradeye sahip değilim
offf asuuu biliyorum haklısın burda olmasam çoktan 80 in üstünü 3er beşer çıkardım .hsonu fln sapıtıp hiçi dengelemeye çalışıyorum bide hiçi misafirlik vs olunca moralim hepten dipte.yerken iyi hiiç düşünmüyorum.mideme indikten sonra bi pişmanlık başlıyoki....offf offf.
haklısın özlemcim.bişeyler yeseydim böyle olmazdı.poğçayı flın böyle iştahla yemezdim.malesef türk halkı ne zaman öğrencek bende merak ediyorum.insanlar çok bilinçsiz.bi yedirme içirme sevdası var varda işte sonra gencecik yaşta şeker,tansiyon,kolestrol vs uğraşıyoruz...bi de komşumun biri 45 kilo fln öbürü 55 lerde....yani kilo sorunları yok sayılırı
boyum 179 umutçum evet ama kiloma göre hiçte ideal kilomda gibi görünmüyorum.asuyla buluşalım da bi baksın:)))gerçekten kollarım kalın üst bölgem kalın.göbişim var hele yemekten sonra baya var.ben yağ-kas oranımı malesef bilmiyorum.diyetisyene sadece 1 kere gitmiştim 97 kg ikenki oranlarım şöyleydi:
kas ağırlığı 31,7
vücut yağ ağırlığı:39,9
toplsm vücut suyum :42
vücut yağ oranım %41 imiş...
21 kg verdimkten sonra ne oldu hiç bilmiyorum.bikaç kere sadece ölçtürmek için bikaç yere sordum böyle bişey yapmadıklarını söylediler.tekrardn gitsem 50 tl alıyor gittiğim yer eşimden gizli gitmem lazım ne gerek var iyiysin işte diyecek.ama sanırım yağ oranım hala yükeskeki bel bölgemde yağlarım duruyor hala.çocuklardan önce giydiğim bir pantolonum vardı yüksel bel o zaman 78 kg idim.şimdi onu giyince sıkıyor mesela daha düşük kiloya indiğim halde...sizleri kötü etkilemiyorsam girerim tabiki burası benim gözümde çok başka.kaç kereler denediğim diyetlerin ne kadar yanlış sağlıksız olduğnunu öğrendim ve benle birlikte çabalayan biçok insn tanıdım.diyetisyene çok devam etmedim ama onların yaptığı sağlıklı beslenemeyi öğretmek ama asıl biz burda birbirimizin desteğiyle o listeleri uygulayabiliyoruz.yoksa ellerinde sihirli değnek yok malesef..bana ilk 4 hafta şunları yeme,,bunları ye demişti sadece...tamamda bende insülin direnci var ilaç alamıyorum ,3 çocuk 2 si bebek sayılır,yürüyüş diyor illaki de nasıl????işte ben bunları kk ve sizler sayesnde okuyorak paylaşarak öğrenerek uygulayabildim.çörek otum ilacım, lesli yürüyüşüm psikoloğum sizler oldunuz....
bende çok düşündüm sona vazgeçtim bebem gece yapışıyor çok kendi iradesizliğimi ondan çıkarmak istemedim ama senin yerinde olsam yapardım bişiler
sağol canım desteğin için ama yok bende irade kalmadı.ilk 5 ay nası hırslıymışım anlamadım.şimdi bahane arıyorum biri çağırınca amaaan ne olcak yerim sonra dengelerim diyorum hemen sonrasında +1 hatta 1,5 fln farkedince çok üzülüyorum.yani kilo koruyanlar neler neler yiyorlarda almıyorlar.ben yiyorum alıyorum sonra 3-4 gün diyetle anca onu veriyorum.saçma sapan yani...bi de benim bedenim eskisi gibi yani gençlikteki gibi değil onu anlıyorum.salı bi arkadaşa geldi.oda boyu 160 civarı biri 75 kilolarda.bende 76-77 gidiyorum.benim giydiğim ve önü kapanan ancak biraz kasan bi kıyafetimi giy dedim.giydi bol geldi.üstü de kaba duruyor yani üstü zayıf olan tiplerden değil.benim moralim iyicene bozuldu.tamam emziriyorum ama kollarım flnda kalın.aslında eskiden olsa bu kiloaya indiğime göbek atardım...şimdi bakıyorum hiç iyi görünmediğimi düşünüyorum 77 sınırdan sonra özellikle
sağol canım desteğin için ama yok bende irade kalmadı.ilk 5 ay nası hırslıymışım anlamadım.şimdi bahane arıyorum biri çağırınca amaaan ne olcak yerim sonra dengelerim diyorum hemen sonrasında +1 hatta 1,5 fln farkedince çok üzülüyorum.yani kilo koruyanlar neler neler yiyorlarda almıyorlar.ben yiyorum alıyorum sonra 3-4 gün diyetle anca onu veriyorum.saçma sapan yani...bi de benim bedenim eskisi gibi yani gençlikteki gibi değil onu anlıyorum.salı bi arkadaşa geldi.oda boyu 160 civarı biri 75 kilolarda.bende 76-77 gidiyorum.benim giydiğim ve önü kapanan ancak biraz kasan bi kıyafetimi giy dedim.giydi bol geldi.üstü de kaba duruyor yani üstü zayıf olan tiplerden değil.benim moralim iyicene bozuldu.tamam emziriyorum ama kollarım flnda kalın.aslında eskiden olsa bu kiloaya indiğime göbek atardım...şimdi bakıyorum hiç iyi görünmediğimi düşünüyorum 77 sınırdan sonra özellikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?