Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hiiç olurmu öyle şey..Sen hepimizden çok çaba sarfediyorsun burda..tek başına 3 çocuk,ev işi,diyet işi. alkışlanılacak kadınsın sen..

bu arada hep sizlerden duydugum ama yemedigim çig bademi de alıp ara öğünümde yemiş bulunmaktayım...

pek de sevmedim ne yalan diyim..kavrulmuşu daha bir güzel oluyor anam

Bende çiğ bademi çok severim.:)
çiğ yer fıstığı mesela çok daha güzel.:)

Hayırlı olsun işin..
Çook özendim çalışıyor olmana..
Peki kilon kaç.:))

tekrar hoşgelidn canım yeni işin de hayırlı olsun
ben aynıyım hala çizelgemde de görüldüğü gibi sabit asu yapacağım kullanıcı adımı

ahahahah alemsin canım yaaa..
Bende iradesiz yena.:)

Kızlar size hoş sohbetler ve hayırlı geceler

Küçük cimcime yine krizlerde uyumak istemiyor :26: her yatağa gittiğimizde kıyamet kopuyor babasıyla tv karşında uyuyacakmış hatun
Ben oturuyorum diye yapıyor galiba

Yarına kadar kendinize iyi bakın
Allaha emanet olun

toksincim geçmiş olsun kızına canım...
yenacım mahvettin beni ,çok etkilendim çok kötü oldum ..

ben bir türlü diyete ve spora başlayamıyorum ne yapacağımıda bilemiyorum günden güne kilo alıyorum,psikolojim çok bozuldu yen gelin aldık daha 15 gün içinde aileyi birbirine kattı ,dayımın gelini bir anda fazla samimi olduk iyilik yapmaya çalıştım ama olmadı çok ıprandım kendimi mahvettim, nasıl düzeleciğimi bilmiyorum zaten ilaç kullanıyordum bütün vücudumda karıncalanmalar var bir türlü geçmiyor en iyisi akrabalardan uzak durmak , ben çok iyi niyetliyim hepte kaybeden ben oluyorum ...offf off içim daralıyor resmen ...7 sene önce bıraktığım sigaraya bile başladım herkez kızıor içme diye kızım bile kaşıktı çubuktu çataldı herşeyi eline alıyor sigar aiçiyor taklidi yapıyor (annem içiyor diyor anne neden sigara içiyorsun diye her gördüğünde soruyor )

biraz geçmişe dalayım ...

Saol canım en kısa surede gıderım. Bı sutyen 90-100 lıra nerdeyse o markanın.Çok ıyı toparlayıcıları varbi tane alırım. Bikini almıstım zaten de iç çamaşırı iyi olur
Ben de gideceğim ilk fırsatta. Yalnız bedenlerin devamı yokmuş, tek kötü yanı bu, askıda varsa var, yoksa yok yani. Ama çeşit çoktu, ortalama modellerin fiyatı 65 TL civarından yarıya inmişti. 9-10 tanesini inceledim. Bir de 120 civarına satılan süper toparlayan sporcu tipler var, onlar da 60'a inmişti. Birkaç tane alsam senelerce ihtiyacım olmaz herhalde :) Bedeni olsa 10 sene önce aldıklarımı bile kullanırım, ürünleri o kadar güzel. Kupları çok rahat, sadece 1 adet oluyor bana evdekilerden, biri de emzirme için onu saymıyorum. Marks&Spencer filan tutmuyor kesinlikle yerini, büyük beden için oradan almıştım ben, aynı fiyata yarısı kalitede bence :)

Mağazayı görünce hemen aklıma sen geldin :)

Yok canım, menüde tahıl oluyor ben de çabuk pişiyor diye genelde yeşil mercimeği tercih ediyorum ondan öyle yazdım :) Posa diyeti diyetisyenimin bana verdiği bir diyet hem yağları eritmekte hem de bağırsak düzenini korumakta etkin olduğunu iddia ediyor :) Aslında benim sindirim-bağırsak problemim pek yok ama diyetisyene ilk başladığım hafta biraz sekteye uğramıştı. Kız o günden beri haftada 2 gün dayıyor bana posayı :)) Genelde 2 gün de protein verdiği için dengeliyor sanırım. İçeriğinde haftadan haftaya değişiklikler yapıyor, ilk yazdığı liste şöyleydi;

Sabah: 4 yemek kaşığı yulaf ezmesi+1 su bardağı yoğurt+ 3 adet minik doğranmış kuru kayısı (1.gün)
Yağsız menemen (2 yumurta ile)+1 dilim ekmek+yağsız söğüş+açık çay (2.gün)

Ara: Meyve

Öğlen: Karışık salata, içine yarım el büyüklüğünde peynir dilimi ve 1 tatlı kaşığı yağ katılacak+ 1 dilim ekmek

İkindi: 1 kase yoğurt+4 adet kuru erik

Akşam: 8 yk kuru baklagil yemeği (ilk tercih nohut, kuru fasulye ya da mercimek de olur)+ salata+1 dilim ekmek

Gece: Meyve

*Ekmek tam buğday ekmeği olacak, sen uygulamayı düşünürsen en azından sabah ve öğlen ekmekleri birer dilim artırabilirsin
*Meyve seçenekleri şunlar: 1 adet armut veya avuç dolusu çilek veya orta boy portakal veya kivi (başka meyve olmayacak)
*Yoğurt olarak sade activia tavsiye etti, ben ev yoğurdu kullanıyorum ama.
*Öğlen kendime özel pişiremediğim için bana salata verdi, zeytinyağlı sebze yemeği de olur sanırım salata yerine...

Gerçekten içi dışı posa olyor insanın, hatta posası çıkıyor :) Şaka bir yana ben alıştım artık, kolayca uyguluyorum.

...

Ben öğleden sonra nescafe içmek gafletinde bulundum, şimdi baykuş gibi oturuyorum :) Sizler benim yerime de rahat rahat, mışıl mışıl uyuyun :) İyi geceler...

Gunaydinn kizlarrr
sabah sabah aglama açılışını yaptim ah ah. Hayatımı yazsam roman olurdu bende oglumu Bayrmin ikinci günü kaybettim 20gün sonra 3Yaşına gircekti. Bayramliklari o kadar yakismistiki gidip gelip yakisikli oğlum diye severdim mezarlığı tr de tr den geri geldiğimizde eltim çocuk yatağını attmisti eşim dedi at diye. Yatak odada aynı yerinde olmayinca oraya bakmicam sandılar her odaya girişimde oğlum aynı yerindeydi
zamanla unutulmuyor ama unutmak istedim ben herşeyi şimdide herşeyi unutuyom
dün 21yaşında anneyi görünce hepsi aklıma geldi hayallerim herşey demek unutulmuyormus
kızlar hakkinizi helal edin sizi uzmek istemedim ama kendimi tutamadim hem. Agladim hem yazdım aslında böyle üzücü şeyleri Yazmak istemiyorum

Son düzenleme:

çok üzüldüm..çok ağladım sabah sabah iş yerinde bu yazıyı okuduktan sonra....canım benim...rabbim evlat acısını göztermesin..gösterdiklerine de sabır versin inşallah.....

Kizlar gunaydin aslinda gune normal basladim ama simdi icim tuhaf oldu yena nin paylastigi baglantiyla alkahim kimseye boyle aci yasatmasin toksincim sana da allah sabir versin cnm cok uzuldum gercekteni

günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yok canım ya verdiklerimi alma gibi bir niyetim asla yok tam aksine vermem gereken 4-5 kilo var haziran sonuna kadar. bende şu nesfit ya da k flakes herneyse onun diyetine başlamayı düşünüyorum pzt günü 1 hafta yaparım baktım iyi gidiyor devam ederim 1 hafta daha .yapanları okudum bayağı veren var denemekte fayda var diye düşünüyorum :)

Derinciğim,kendini kötü hissetmene üzüldüm..Ne iyi toparlanmıştın bir ara..
Aslında ev dışında gelişen olaylara çokta takılmamamız gerek ama yapı meselesi tabii.
Bende öyle olduğum için etkili olmaz sana telkinim.:)

Canım çok üzüldüm ve çok kızdım kendime paylaştığım için bu linki..
Düşünemedim seni..Özür dilerim sana unutamadığın geçmişini yeniden hatırlattığım için.

Son düzenleme:

Cnm dünkü olaydi beni maf. Eden herşeyi hatırlatan senle alakasi yok sade burda pek paylasmiyorum o yazı paylasmama sebeb oldu belkide içime dokmem. İyi gelir zaten aglama modundayim di
burdaki hastanede oğlumla anılarım var parkdaydik sincap elma çöpünu yiyordu çok tatliydi oğlum gördü bana gösteriyordu sade o kadar hatirliyom her sincap gordugumde aklıma burası gelir amannnn ışte her gunumuzu son günümüz gibi yaşamak gerek neşeyle tatidi cikararak sinirlenmeden boşu. Boşuna aslında deildi ama şimdi daha farklı dusunuyom
gorumcemle konustum eşim üzülmüş yaptigina ama iş işten gecmisti ben zaten uzgundum alingandim. Ben burdan havadis veriyom eşime oda kahvaltıda bana diyorki çabuk anlat yemek yicem hepsi bu ama benim konuşmaya ihtiyacım vardı gece mesaj yazmış seni seviyorum sucluyum. Esimde hic acliga dayanamaz. Işte böyle nerden nere geldim
arayıp cumartesi cikiyoz desemmi hi hi

çok üzüldüm..çok ağladım sabah sabah iş yerinde bu yazıyı okuduktan sonra....canım benim...rabbim evlat acısını göztermesin..gösterdiklerine de sabır versin inşallah.....
cnm asıl ben sana üzüldüm iş yerinde aglamana ben istemem başkasının yanında ağlamak kolayinada aglamam
Aminnn. cnm rabbim sabrini veriyor

Hiiç olurmu öyle şey..Sen hepimizden çok çaba sarfediyorsun burda..tek başına 3 çocuk,ev işi,diyet işi. alkışlanılacak kadınsın sen..

sağol canım desteğin için ama yok bende irade kalmadı.ilk 5 ay nası hırslıymışım anlamadım.şimdi bahane arıyorum biri çağırınca amaaan ne olcak yerim sonra dengelerim diyorum hemen sonrasında +1 hatta 1,5 fln farkedince çok üzülüyorum.yani kilo koruyanlar neler neler yiyorlarda almıyorlar.ben yiyorum alıyorum sonra 3-4 gün diyetle anca onu veriyorum.saçma sapan yani...bi de benim bedenim eskisi gibi yani gençlikteki gibi değil onu anlıyorum.salı bi arkadaşa geldi.oda boyu 160 civarı biri 75 kilolarda.bende 76-77 gidiyorum.benim giydiğim ve önü kapanan ancak biraz kasan bi kıyafetimi giy dedim.giydi bol geldi.üstü de kaba duruyor yani üstü zayıf olan tiplerden değil.benim moralim iyicene bozuldu.tamam emziriyorum ama kollarım flnda kalın.aslında eskiden olsa bu kiloaya indiğime göbek atardım...şimdi bakıyorum hiç iyi görünmediğimi düşünüyorum 77 sınırdan sonra özellikle

sağol canım banum.yüreği iyi insan.kötü etkilemiyorsam(yani kaçamak yazmak fln bazen kötü etkileyebilir diye düşünüyorum sizleri) burdan gitmeyi hiç istemem inanın ama işte böyle yiyip yiyip geliyorum kötü hissediyorum canım

21-22 civarı vermiştim 75 e kadar düşmüştüm ama 4,5 aydır 76-77 civarı dolaşıyorum....biraz dikkat etmesem 78 i götrüyorum hemen.senin de o kadar yoğunluğun var tiroidin var buna rağmen iradene sahip çıkıyorsun maşallah sana canım..ben uzun olduğum içni zaten kıyafette sıkıntı çekerdim kollarım fln da uzun.4 kil ofln daha versem sıkıntım kalmayacak ama gel görki o iradeye sahip değilim

offf asuuu biliyorum haklısın burda olmasam çoktan 80 in üstünü 3er beşer çıkardım .hsonu fln sapıtıp hiçi dengelemeye çalışıyorum bide hiçi misafirlik vs olunca moralim hepten dipte.yerken iyi hiiç düşünmüyorum.mideme indikten sonra bi pişmanlık başlıyoki....offf offf.
haklısın özlemcim.bişeyler yeseydim böyle olmazdı.poğçayı flın böyle iştahla yemezdim.malesef türk halkı ne zaman öğrencek bende merak ediyorum.insanlar çok bilinçsiz.bi yedirme içirme sevdası var varda işte sonra gencecik yaşta şeker,tansiyon,kolestrol vs uğraşıyoruz...bi de komşumun biri 45 kilo fln öbürü 55 lerde....yani kilo sorunları yok sayılırı

boyum 179 umutçum evet ama kiloma göre hiçte ideal kilomda gibi görünmüyorum.asuyla buluşalım da bi baksın:)))gerçekten kollarım kalın üst bölgem kalın.göbişim var hele yemekten sonra baya var.ben yağ-kas oranımı malesef bilmiyorum.diyetisyene sadece 1 kere gitmiştim 97 kg ikenki oranlarım şöyleydi:

kas ağırlığı 31,7
vücut yağ ağırlığı:39,9
toplsm vücut suyum :42

vücut yağ oranım %41 imiş...
21 kg verdimkten sonra ne oldu hiç bilmiyorum.bikaç kere sadece ölçtürmek için bikaç yere sordum böyle bişey yapmadıklarını söylediler.tekrardn gitsem 50 tl alıyor gittiğim yer eşimden gizli gitmem lazım ne gerek var iyiysin işte diyecek.ama sanırım yağ oranım hala yükeskeki bel bölgemde yağlarım duruyor hala.çocuklardan önce giydiğim bir pantolonum vardı yüksel bel o zaman 78 kg idim.şimdi onu giyince sıkıyor mesela daha düşük kiloya indiğim halde...sizleri kötü etkilemiyorsam girerim tabiki burası benim gözümde çok başka.kaç kereler denediğim diyetlerin ne kadar yanlış sağlıksız olduğnunu öğrendim ve benle birlikte çabalayan biçok insn tanıdım.diyetisyene çok devam etmedim ama onların yaptığı sağlıklı beslenemeyi öğretmek ama asıl biz burda birbirimizin desteğiyle o listeleri uygulayabiliyoruz.yoksa ellerinde sihirli değnek yok malesef..bana ilk 4 hafta şunları yeme,,bunları ye demişti sadece...tamamda bende insülin direnci var ilaç alamıyorum ,3 çocuk 2 si bebek sayılır,yürüyüş diyor illaki de nasıl????işte ben bunları kk ve sizler sayesnde okuyorak paylaşarak öğrenerek uygulayabildim.çörek otum ilacım, lesli yürüyüşüm psikoloğum sizler oldunuz....
yarın için şöyle güzel bir detoks mu yapsam da şu midem küçülse de iştahım da kapansa bana bir akıl verin yoksa 1 günlük şok neyimmi yapmalı ki
bende çok düşündüm sona vazgeçtim bebem gece yapışıyor çok kendi iradesizliğimi ondan çıkarmak istemedim ama senin yerinde olsam yapardım bişiler

Son düzenleme:

Cnm herşeyi. Benden daha iyi biliyorsun ama ben yinede yazayim biz diyetsiyenlere taş çıkarırız
herşey beyinde bitiyor yemek yiyorsun diye mutsuzsun eee ne zaman mutlusun sağlıklı beslenince! !!!!!!!
biliyorsun ama başkası soyledimi bazen beyinde dank ediyor ondan soyleyeyim dedim
2.Ne Kadar versekte daha vermek isticez benim bazen gözüm 58lee kayıyor hi hi
birde katı Kurallar iyi geliyor bana eğer bir biraktimmi geri zor donuyom
zaten gr gr gidiyor triod. Den yaş 40 daha hizlanmicak metopolizmam
hemsireyle konuşuyordum kaç kiloyum dedim 60dedi sevindim Dedimki azcik basenden azcik gobusten gitse ooo sen manken olmaya niyetlisin diyor ha ha dedim bu boylami
benim burda cenem düştü bulan geri versin

Canım sen yıne de eşinden gizli şu yag kas ölçümünü yaptır derim. anlattıgına göre bölgesel yaglanma var sende. Yani aslında ideal kılondasın ama demekki biraz kas'mı az acaba. Belkide diyetisyen sana diyecekki 3,4 kilo fazlanız var onun da tamanını yağdan vermeniz lazım. Bol spora yüklenırsın o zaman. Yani anlattıgına göre 1.65 boy aynı kılodaymıssınız, kıyafetın ona bol olmaması lazım aksıne dar olması lazım

Bir de 3 çocuktan sonra göbeğinde kolunda yağlanma varsa gayet normal. Sen bence 3 çocuga ragmen çok çok fitsin. Benim annem de 60 kilo ve aşırı kemikli, küçükken köyde kendi kayısı bahçelerinde çalışmış kas yapmış hep. Bir de hemşire oldugu için aşırı titiz, hastalık derecesinde titiz oldugu için günde 3 posta yerleri elle siler.

ÖZellikle otuz yaşından sonra kadınlarda bölgesel yağlanmalar epey artıyor..Gebelikler,emzirmeler,kilo alıp vermeler iyice deforme ediyor diri vücudumuzu.:)
Maalesef erkek kişiler gibi yaş aldıkça karizmamız artmıyor.:)

Benim bir arkadaşım var 42 yaşında hiç evlenmedi çocukta yok doğal olarak...
160 boyu. taş çatlasın 55-60 civarı geçen karşılaştık göbek ve baseni genişlemiş bayağı..
Ben bile yürüyüşe başladım,sen hala tombik teyzeliğe devammı hahaha diyerek yüksek olan modumu düşürdü, kılım ona o bakımdan..
Diyeceğim gebelik ve kilo problemi yaşamamasına rağmen belli bir yaştan sonra kıldo arkadaşımında büyümüş belli yerleri...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…