Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu gün kızımla videolu konuştuk yigenlerim okulda olunca konuştu benle ben Dedimki seni çok özledim hayatim odabana diyor aynisni yarın gelcekler eşimle kizimla
cumartesi herşey iyi olursa cikacakmisim insallah
Her şey yolunda gider, çıkarsın inşallah, şimdiden gözün aydın.
1 Sene oldu bezelye yemeyeli :26::26::26:
ben bezelye yemeyi özledimmmmm
Bana da yiyebilirsin dedi diyetisyenim, 8 yemek kaşığı. Öncekinin yasakladığı sebzeler arasındaydı bezelye, bu çok lifli ve faydalı olduğunu söyledi. Zaten posa diyetinde akşamları tahıl var, haftada en az 2 gün posa diyeti veriyor bana. İki gündğr kara şimşek ile ahbap oldum
Geçmiş olsun ikinize de... Bol sıvı vermeye çalış, çabuk geçer umarım.
Sizin hoca da ağzının tadını biliyormuş, demek Polonezköy'de oturuyor :)) Gözün aydın, finalleri de güzel sonuçlanır tamamen rahata erersiniz inşallah yakında. Az bir şey kaldı şurada, bu ara da en yoğun dönem, birkaç hafta içinde rahatlarsınız ikiniz de... Kızın bunalmadıysa (olması gerekenden fazla yani) boşver etrafındakileri... Sporda, müzikte, okulda başarıları ard arda sıralayınca senin hakkını teslim ediyor mu acaba onlar?

Bu hafta görüşemedik, özledim vallahi...

Selamm kızllaaarr

nasılsınız ? keyifler nasıl ? bende bu hafta inanılmaz bir yorgunluk var , sanki herşeyden bezmiş gibiyim , okulun sonu yaklaşıyor , sınavlar , performanlarlar , davranış notu bilmem ne derken , sanırım öyle oldum , neyse bitsin şu dönemde artık , bizde bi kafa dinleyelim inşAllaaahh

Bugn komsm a gittik baska bi arkadasla... Gitmsm olmuo. Gidince tum duzenim bozuluyor. Salata vs yoktu zatn. Pogca kek fln vardi. Yarim yesm doymuom. Yidim ben 2 pogca, yarimkek,1 kurabiye ve biraz da cerez...;( olmuyo hep yerimde sayiyomyada alip veriom. Aslinda aranizdn ayrilim ble dusunuom sizlre kotu irnk kotu motivasyon

ögle 7 badem 1 b süt 1 salatalık
spordan sonra kardeşime ugradım 3 bisküvi 1 sütlü neskafe
akşam 3 k yogurt,3 k kıymalı yagsız kabak yemegi .1 küçük kase yayla çorbası,1 salatalık 2 lt su bitti 1 lt daha içicem sonra 1 7 otlu çay içerim 2 k kayısıyla
toplam sporum sabah 90 dakika hızlı tempoda spor +45 dakika fitness

mmery ciğim nasıl oldun iyileştinmi.?
iyileştim canm yena cığım..
ahanda bomba gibiyim

aslında bomba gibiyi mecazi kullanacaktım da..şöle bi baktım yakısmıs bana
Merhabalar arkadaşlar nasılsınız...
merhaba banucum...
öncelikle seni burada gördükçe çok mutlu oluyorum...
teşekkür ederim ben iyiyim canm,sen nasılsın peki?

ayyyy ben bundan alayım bari...
zaten bu hafta son kez gidiyorum diyetisyenime..

bu 2 aylık paketim de bitti..artık yeter...
neler olması gerektigini biliyorum..

gerci 2sene önce yine bim den alınmıs ama 6-7ay ellenmeyince snra da calısmayan hala kutusunda duran bir elektronik tartım var ama..yine bu hatayı yapsam mı acaba

bu arada hep sizlerden duydugum ama yemedigim çig bademi de alıp ara öğünümde yemiş bulunmaktayım...

pek de sevmedim ne yalan diyim..kavrulmuşu daha bir güzel oluyor anam

Cnm hiç bir yere gitmiyon
allah allah 30 kg vermedinmi sen senden olsa olsa güzel örnek kilonu koruyorsunuz 1-2-3 kilocuktan bişey olmaz
10 -20 alsan Tmm anladın sen benim ne demek istediğimi hedefe ulassak bile burayi birakmicaz cnm Tmm

canım gitmeyi düşünme lütfen ben de senin gibiyim biliyorsun aylardır ileri geri yerimde sayıyorum ben de mi gideyim bu diyardan yani buralarda olmasak belki de alırdık verdiğimiz kiloları en azından kilo kontrolü için burda olmalıyız bence

Arkadaşlar en güzel zayıflama fitness ben egiticiliğini yapıyorum çok kısa sayede vücudunuz istediginiz formda olucak.

Umutcugum ben de seni ozledim vallahi.. Bugun gorusuruz die umuyordum aslinda.. Neyse haftaya carsamba ilk final bitiyor biraz gevser bizim program...

Valla hakkini teslim etmeye gelince, en yakin arkadaslarim bile laf cakiyor siddetle.. Cocugu cok yiprattin, biyerde patlar filan diye giriyorlar, yarisati sendromu diye cikiyorlar. Oysa ben cocugumun potansiyelini de sınırlarıni da gayet iyi biliyorum. Neyse canim benim, bakalim yillar gececek, dedigin gibi benim kziim tum emeklerin karsiligini gorecek insallah..

Canım burayaya yazmazsan ıyıce kopup gıdersın. Her zaman mukemmel beslenemeyiz, arada böyle kaçamaklar olacak ne yapalım. Aslında komşuya gıtmeden yemegini yesen mesela, aç gitmesen en azından 1 dilim kek ya da 1 pogcayla kurtarırsın. Akşam yemeğinde de ekmek yemezsin olur biter. Artık Türk halkı olarak şu oturmalarda pasta bçörek işini az yapsak ne güzel olucak. Dediğin gibi yemesen olmaz ama en az kaloriyle kurtarabilirsin canını sıkma

fitnes hakkında bilgi verebilirim arkadaşlar özelden mesaj yazabilir ayrıca fitness grubuna sizleri ekleyebilirim düşünce ve görüşlerini beklerim.

FİTNESS EĞİTMENİ EBRU ERSAN

Yahu sen dünyanın kilosunu verdin, BMI'mıdır, beden kitle indeksi midir, neyse işte ona göre ideal kilona oldukça yaklaştın... Boyun 1.80 gibiydi değil mi, yanlış hatırlamıyorum, kas oranın da yüksekti. Yani sen yağlardan kurtuldun bir nevi koruma programındasın artık. O zaman sıklıkla olmasa da bu tip şeyleri yer ve dengelersin, burada da herkese kötü değil tam tersi iyi örneksin bence. "Üç çocukla o kadar kilo vermek, sağlıklı beslenmek mümkün demek ki" diye düşünür yeni gelenler
İyi niyetten bile söylenmiştir belki, gene de yersiz olmuş. Hem sen bu konulara yabancı bir anne değilsin, yarış atı sendromuymuş, aşırı yüklenmekmiş filan sorana minik bir konferans verebilirsin hemencik. Sonra senin kızın herhangi bir kız değil, kaç binde bir görülüyordur kimbilir üstün yetenekli çocuklar, onların sınırları da kapasitesi de farklı olur elbet. Bunu değerlendirecek yapıdasın, bilen biliyordur.

Bu dönem yolculuklar filan üst üste geldi ya, hava değişimi, yoğunluk, bu kadar etkilemesi normal tabii. Çabucak iyileşirler umarım. Minikler nasıl?
Özlem, iki gündür yazacağım unutuyorum :) Anneler gününde Optimum'da Triumph mağazasına girdim bir tesadüf. Her şey %50 idi. Vaktim de kısıtlı, şekerci dükkanına girmiş çocuk gibi bakındım. meğer o güne özel değilmiş indirim, oraya yeni outlet mağaza açmışlar, bu nedenle özel indirim varmış, en kısa sürede gidip deneyeceğim bir şeyler. Bikini üstleri(ben almayacağım gerçi) 20 Tl civarı, çamaşırlar 30 civarıydı, biliyorsun bu marka için çok iyi fiyatlar. Aklında bulunsun canım :)

Meryemimm iyi olmana sevindim bebeeemm enerjinden azcık banada yollasana , ben bezgin bekir giiyim haaaa

yarın için şöyle güzel bir detoks mu yapsam da şu midem küçülse de iştahım da kapansa bana bir akıl verin yoksa 1 günlük şok neyimmi yapmalı ki

Meryemimm iyi olmana sevindim bebeeemm enerjinden azcık banada yollasana , ben bezgin bekir giiyim haaaa

ahhh Aynurum vallahi öksürük,bogazagrısı ne ararsan var..gribim halen devam etmekte..
ama moralim yerinde..
en azından grip oldugumu biliorum..yoksa çok korkmustum ilk baslangıcında..

bomba gibiyimi su anlamda dedm..hani bişe gyersin patlıcak gbi olursunda bomba gibi olmus derler ya he işte o benm

yaz tatili geliyor kuzum onu düşün..ama senn işin zor hem ev de hem işte çalısan kadınsın..
hem de ne kadirli,ne mersin bırakmıyorsun gezmedik

Ay kizceler cok yoruldum bulguru yogura yogura bi hal oldum simdi attim ustune kayniyo bende yzayim dedim
Kizima gecmis olsun diyenlere cok tesekkur ederim sagolun ama banucum benin kizcem hayatta elmayi taktirmaz bogazina kucuk danacim onluk bile takmiyo dusun artik

Dun aksam kizim beni bi kes daha soka soktu uyku ytulumunu giydirirken diyo ki napiyosun anneeee annecim naapiyosunnn belki 10 kere aayni seyi sordu dedim cicimizi giyiyoruz sonra da uyuyoruz tamam dat (yat) diyo sonra iyi geceler opucugunu istiyo optu yatt simdi o kadar guzel cumle kurmaya calisiyor ki bayiliyorum kuzucuguma

Leahcim allah kolaylik versin cnm nasil yetisiyorsun bravo sana ve kuzularina ayakta alkisliyorum butun anneleri

Banu kiz sende benim gibi takip ediyon herhalde marketleri:)))) bende oyleyi hosuma giden olsa hemen arastiriyom sinra ihtiycim varmi diye bi son kez dusunuyoum ya aliyom ya vazgeciyom:))) ama su tartiyi aldirayim vucut analizi icin

Cnm triumpf un malları kolay kolayına eskimiyor fabrikası bana 15dakkk uzaklığında bende gitcem fabrika satış mağazasına zayifladim diye dolabimi yenileyecegim siz anladınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…