Her şey yolunda gider, çıkarsın inşallah, şimdiden gözün aydın.Bu gün kızımla videolu konuştuk yigenlerim okulda olunca konuştu benle ben Dedimki seni çok özledim hayatim odabana diyor aynisni yarın gelcekler eşimle kizimla
cumartesi herşey iyi olursa cikacakmisim insallah
Bana da yiyebilirsin dedi diyetisyenim, 8 yemek kaşığı. Öncekinin yasakladığı sebzeler arasındaydı bezelye, bu çok lifli ve faydalı olduğunu söyledi. Zaten posa diyetinde akşamları tahıl var, haftada en az 2 gün posa diyeti veriyor bana. İki gündğr kara şimşek ile ahbap oldum1 Sene oldu bezelye yemeyeli :26::26::26:
ben bezelye yemeyi özledimmmmm
Geçmiş olsun ikinize de... Bol sıvı vermeye çalış, çabuk geçer umarım.Kizlarrr merhabaaaa nasilsiniz iyimisiniz ben ii gibiyim regli oldum maalesef sinir harbi ve bel agrisi cekiyorum aman benonemli degilim kizimin da bogazlari sismis daha dogrusu kulaklarin alt.bolumu yarin dra goturryim diyorum yarina kadar ne yapsam ki
Dun aksam dolma sarmistim uzum yapragina ama azcik yeim baska birsey yapmamistim yanina bu aksam kv bulgur dolmasi istedi hic sebze yeegi sevmez ama ben kendime patlican kozlicem valla
Yarin a 101 e pedmetre geleckmis ondan.alcam gercekle yuzlesmem lazim bakalim kac adim atyorum gunde
Sizin hoca da ağzının tadını biliyormuş, demek Polonezköy'de oturuyor :)) Gözün aydın, finalleri de güzel sonuçlanır tamamen rahata erersiniz inşallah yakında. Az bir şey kaldı şurada, bu ara da en yoğun dönem, birkaç hafta içinde rahatlarsınız ikiniz de... Kızın bunalmadıysa (olması gerekenden fazla yani) boşver etrafındakileri... Sporda, müzikte, okulda başarıları ard arda sıralayınca senin hakkını teslim ediyor mu acaba onlar?Sabah kizi almaya okula gittim... Yolda konservatuar hocasi aradi, oku
A gelemiycem, eve getirir misiniz diye... Tabi dedim ama kadin Polonezkoy'de oturuyor. Sarjim az, yollar acayip acayip. İpadden yol tarifi istedim ama acayipvorman yollari. İncin top oynuyor filan... Dedim sarjim bitse burda bizi kimse bulamaz... Neyse o ara Mutlu aradi.. Konusamadik.
Bir bakima iyi oldu, kadin o kadar yol gittik diye heralde 1,5 saat ders yapti ve super iyi davrandi. Onun davranisindan anladim ki biz bu seneyi gectik, artik puruz kalmadi. İcim biraz rahat ama tabi onumuzde 2 koskoca final sinavi var...
Bu arada etrafimdaki herkes, cocugu perisan ediyorsun modunda...durmadan bana laf cakiyor.. Canlari sagolsun...
Cnm diyetsiyenmi bezelye verdi benim bildiğim bezelyede çok şeker varmış Hmm
1 Sene oldu bezelye yemeyeli :26::26::26:
ben bezelye yemeyi özledimmmmm
iyileştim canm yena cığım..mmery ciğim nasıl oldun iyileştinmi.?
merhaba banucum...Merhabalar arkadaşlar nasılsınız...
Kızlarrrrrrrr ayın 18inde Bime Digital Tartı geliyormuş 19,90 TLye
Özelliklerinide yazayım
Vücut Analiz Baskülü
Hassas sensör sistemi
Geniş cam yüzey
180 kg tartma kapasitesi
Otomatik çalışma
Vücut yağı ve vücut sıvısı ölçümü
Cnm hiç bir yere gitmiyonBugn komsm a gittik baska bi arkadasla... Gitmsm olmuo. Gidince tum duzenim bozuluyor. Salata vs yoktu zatn. Pogca kek fln vardi. Yarim yesm doymuom. Yidim ben 2 pogca, yarimkek,1 kurabiye ve biraz da cerez...;( olmuyo hep yerimde sayiyomyada alip veriom. Aslinda aranizdn ayrilim ble dusunuom sizlre kotu irnk kotu motivasyon
Bugn komsm a gittik baska bi arkadasla... Gitmsm olmuo. Gidince tum duzenim bozuluyor. Salata vs yoktu zatn. Pogca kek fln vardi. Yarim yesm doymuom. Yidim ben 2 pogca, yarimkek,1 kurabiye ve biraz da cerez...;( olmuyo hep yerimde sayiyomyada alip veriom. Aslinda aranizdn ayrilim ble dusunuom sizlre kotu irnk kotu motivasyon
canım gitmeyi düşünme lütfen ben de senin gibiyim biliyorsun aylardır ileri geri yerimde sayıyorum ben de mi gideyim bu diyardan yani buralarda olmasak belki de alırdık verdiğimiz kiloları en azından kilo kontrolü için burda olmalıyız bence
Bugn komsm a gittik baska bi arkadasla... Gitmsm olmuo. Gidince tum duzenim bozuluyor. Salata vs yoktu zatn. Pogca kek fln vardi. Yarim yesm doymuom. Yidim ben 2 pogca, yarimkek,1 kurabiye ve biraz da cerez...;( olmuyo hep yerimde sayiyomyada alip veriom. Aslinda aranizdn ayrilim ble dusunuom sizlre kotu irnk kotu motivasyon
Yahu sen dünyanın kilosunu verdin, BMI'mıdır, beden kitle indeksi midir, neyse işte ona göre ideal kilona oldukça yaklaştın... Boyun 1.80 gibiydi değil mi, yanlış hatırlamıyorum, kas oranın da yüksekti. Yani sen yağlardan kurtuldun bir nevi koruma programındasın artık. O zaman sıklıkla olmasa da bu tip şeyleri yer ve dengelersin, burada da herkese kötü değil tam tersi iyi örneksin bence. "Üç çocukla o kadar kilo vermek, sağlıklı beslenmek mümkün demek ki" diye düşünür yeni gelenlerBugn komsm a gittik baska bi arkadasla... Gitmsm olmuo. Gidince tum duzenim bozuluyor. Salata vs yoktu zatn. Pogca kek fln vardi. Yarim yesm doymuom. Yidim ben 2 pogca, yarimkek,1 kurabiye ve biraz da cerez...;( olmuyo hep yerimde sayiyomyada alip veriom. Aslinda aranizdn ayrilim ble dusunuom sizlre kotu irnk kotu motivasyon
İyi niyetten bile söylenmiştir belki, gene de yersiz olmuş. Hem sen bu konulara yabancı bir anne değilsin, yarış atı sendromuymuş, aşırı yüklenmekmiş filan sorana minik bir konferans verebilirsin hemencik. Sonra senin kızın herhangi bir kız değil, kaç binde bir görülüyordur kimbilir üstün yetenekli çocuklar, onların sınırları da kapasitesi de farklı olur elbet. Bunu değerlendirecek yapıdasın, bilen biliyordur.Umutcugum ben de seni ozledim vallahi.. Bugun gorusuruz die umuyordum aslinda.. Neyse haftaya carsamba ilk final bitiyor biraz gevser bizim program...
Valla hakkini teslim etmeye gelince, en yakin arkadaslarim bile laf cakiyor siddetle.. Cocugu cok yiprattin, biyerde patlar filan diye giriyorlar, yarisati sendromu diye cikiyorlar. Oysa ben cocugumun potansiyelini de sınırlarıni da gayet iyi biliyorum. Neyse canim benim, bakalim yillar gececek, dedigin gibi benim kziim tum emeklerin karsiligini gorecek insallah..
Özlem, iki gündür yazacağım unutuyorum :) Anneler gününde Optimum'da Triumph mağazasına girdim bir tesadüf. Her şey %50 idi. Vaktim de kısıtlı, şekerci dükkanına girmiş çocuk gibi bakındım. meğer o güne özel değilmiş indirim, oraya yeni outlet mağaza açmışlar, bu nedenle özel indirim varmış, en kısa sürede gidip deneyeceğim bir şeyler. Bikini üstleri(ben almayacağım gerçi) 20 Tl civarı, çamaşırlar 30 civarıydı, biliyorsun bu marka için çok iyi fiyatlar. Aklında bulunsun canım :)Canım burayaya yazmazsan ıyıce kopup gıdersın. Her zaman mukemmel beslenemeyiz, arada böyle kaçamaklar olacak ne yapalım. Aslında komşuya gıtmeden yemegini yesen mesela, aç gitmesen en azından 1 dilim kek ya da 1 pogcayla kurtarırsın. Akşam yemeğinde de ekmek yemezsin olur biter. Artık Türk halkı olarak şu oturmalarda pasta bçörek işini az yapsak ne güzel olucak. Dediğin gibi yemesen olmaz ama en az kaloriyle kurtarabilirsin canını sıkma
iyileştim canm yena cığım..
ahanda bomba gibiyim
aslında bomba gibiyi mecazi kullanacaktım da..şöle bi baktım yakısmıs bana
merhaba banucum...
öncelikle seni burada gördükçe çok mutlu oluyorum...
teşekkür ederim ben iyiyim canm,sen nasılsın peki?
ayyyy ben bundan alayım bari...
zaten bu hafta son kez gidiyorum diyetisyenime..
bu 2 aylık paketim de bitti..artık yeter...
neler olması gerektigini biliyorum..
gerci 2sene önce yine bim den alınmıs ama 6-7ay ellenmeyince snra da calısmayan hala kutusunda duran bir elektronik tartım var ama..yine bu hatayı yapsam mı acaba
Meryemimm iyi olmana sevindim bebeeemmenerjinden azcık banada yollasana , ben bezgin bekir giiyim haaaa
Cnm triumpf un malları kolay kolayına eskimiyor fabrikası bana 15dakkk uzaklığında bende gitcem fabrika satış mağazasına zayifladim diye dolabimi yenileyecegim siz anladınızYahu sen dünyanın kilosunu verdin, BMI'mıdır, beden kitle indeksi midir, neyse işte ona göre ideal kilona oldukça yaklaştın... Boyun 1.80 gibiydi değil mi, yanlış hatırlamıyorum, kas oranın da yüksekti. Yani sen yağlardan kurtuldun bir nevi koruma programındasın artık. O zaman sıklıkla olmasa da bu tip şeyleri yer ve dengelersin, burada da herkese kötü değil tam tersi iyi örneksin bence. "Üç çocukla o kadar kilo vermek, sağlıklı beslenmek mümkün demek ki" diye düşünür yeni gelenler
İyi niyetten bile söylenmiştir belki, gene de yersiz olmuş. Hem sen bu konulara yabancı bir anne değilsin, yarış atı sendromuymuş, aşırı yüklenmekmiş filan sorana minik bir konferans verebilirsin hemencik. Sonra senin kızın herhangi bir kız değil, kaç binde bir görülüyordur kimbilir üstün yetenekli çocuklar, onların sınırları da kapasitesi de farklı olur elbet. Bunu değerlendirecek yapıdasın, bilen biliyordur.
Bu dönem yolculuklar filan üst üste geldi ya, hava değişimi, yoğunluk, bu kadar etkilemesi normal tabii. Çabucak iyileşirler umarım. Minikler nasıl?
Özlem, iki gündür yazacağım unutuyorum :) Anneler gününde Optimum'da Triumph mağazasına girdim bir tesadüf. Her şey %50 idi. Vaktim de kısıtlı, şekerci dükkanına girmiş çocuk gibi bakındım. meğer o güne özel değilmiş indirim, oraya yeni outlet mağaza açmışlar, bu nedenle özel indirim varmış, en kısa sürede gidip deneyeceğim bir şeyler. Bikini üstleri(ben almayacağım gerçi) 20 Tl civarı, çamaşırlar 30 civarıydı, biliyorsun bu marka için çok iyi fiyatlar. Aklında bulunsun canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?