Yahu sen dünyanın kilosunu verdin, BMI'mıdır, beden kitle indeksi midir, neyse işte ona göre ideal kilona oldukça yaklaştın... Boyun 1.80 gibiydi değil mi, yanlış hatırlamıyorum, kas oranın da yüksekti. Yani sen yağlardan kurtuldun bir nevi koruma programındasın artık. O zaman sıklıkla olmasa da bu tip şeyleri yer ve dengelersin, burada da herkese kötü değil tam tersi iyi örneksin bence. "Üç çocukla o kadar kilo vermek, sağlıklı beslenmek mümkün demek ki" diye düşünür yeni gelenler
İyi niyetten bile söylenmiştir belki, gene de yersiz olmuş. Hem sen bu konulara yabancı bir anne değilsin, yarış atı sendromuymuş, aşırı yüklenmekmiş filan sorana minik bir konferans verebilirsin hemencik. Sonra senin kızın herhangi bir kız değil, kaç binde bir görülüyordur kimbilir üstün yetenekli çocuklar, onların sınırları da kapasitesi de farklı olur elbet. Bunu değerlendirecek yapıdasın, bilen biliyordur.
Bu dönem yolculuklar filan üst üste geldi ya, hava değişimi, yoğunluk, bu kadar etkilemesi normal tabii. Çabucak iyileşirler umarım. Minikler nasıl?
Özlem, iki gündür yazacağım unutuyorum :) Anneler gününde Optimum'da Triumph mağazasına girdim bir tesadüf. Her şey %50 idi. Vaktim de kısıtlı, şekerci dükkanına girmiş çocuk gibi bakındım. meğer o güne özel değilmiş indirim, oraya yeni outlet mağaza açmışlar, bu nedenle özel indirim varmış, en kısa sürede gidip deneyeceğim bir şeyler. Bikini üstleri(ben almayacağım gerçi) 20 Tl civarı, çamaşırlar 30 civarıydı, biliyorsun bu marka için çok iyi fiyatlar. Aklında bulunsun canım :)
Bana da yiyebilirsin dedi diyetisyenim, 8 yemek kaşığı. Öncekinin yasakladığı sebzeler arasındaydı bezelye, bu çok lifli ve faydalı olduğunu söyledi. Zaten posa diyetinde akşamları tahıl var, haftada en az 2 gün posa diyeti veriyor bana. İki gündğr kara şimşek ile ahbap oldum
Bugn komsm a gittik baska bi arkadasla... Gitmsm olmuo. Gidince tum duzenim bozuluyor. Salata vs yoktu zatn. Pogca kek fln vardi. Yarim yesm doymuom. Yidim ben 2 pogca, yarimkek,1 kurabiye ve biraz da cerez...;( olmuyo hep yerimde sayiyomyada alip veriom. Aslinda aranizdn ayrilim ble dusunuom sizlre kotu irnk kotu motivasyon
iyileştim canm yena cığım..
ahanda bomba gibiyim
aslında bomba gibiyi mecazi kullanacaktım da..şöle bi baktım yakısmıs bana
merhaba banucum...
öncelikle seni burada gördükçe çok mutlu oluyorum...
teşekkür ederim ben iyiyim canm,sen nasılsın peki?
ayyyy ben bundan alayım bari...
zaten bu hafta son kez gidiyorum diyetisyenime..
bu 2 aylık paketim de bitti..artık yeter...
neler olması gerektigini biliyorum..
gerci 2sene önce yine bim den alınmıs ama 6-7ay ellenmeyince snra da calısmayan hala kutusunda duran bir elektronik tartım var ama..yine bu hatayı yapsam mı acaba
bu arada hep sizlerden duydugum ama yemedigim çig bademi de alıp ara öğünümde yemiş bulunmaktayım...
pek de sevmedim ne yalan diyim..kavrulmuşu daha bir güzel oluyor anam
Canım burayaya yazmazsan ıyıce kopup gıdersın. Her zaman mukemmel beslenemeyiz, arada böyle kaçamaklar olacak ne yapalım. Aslında komşuya gıtmeden yemegini yesen mesela, aç gitmesen en azından 1 dilim kek ya da 1 pogcayla kurtarırsın. Akşam yemeğinde de ekmek yemezsin olur biter. Artık Türk halkı olarak şu oturmalarda pasta bçörek işini az yapsak ne güzel olucak. Dediğin gibi yemesen olmaz ama en az kaloriyle kurtarabilirsin canını sıkma
Geçmiş olsun cnm kizinaAy kizceler cok yoruldum bulguru yogura yogura bi hal oldum simdi attim ustune kayniyo bende yzayim dedim
Kizima gecmis olsun diyenlere cok tesekkur ederim sagolun ama banucum benin kizcem hayatta elmayi taktirmaz bogazina kucuk danacim onluk bile takmiyo dusun artik
Dun aksam kizim beni bi kes daha soka soktu uyku ytulumunu giydirirken diyo ki napiyosun anneeee annecim naapiyosunnn belki 10 kere aayni seyi sordu dedim cicimizi giyiyoruz sonra da uyuyoruz tamam dat (yat) diyo sonra iyi geceler opucugunu istiyo optu yatt simdi o kadar guzel cumle kurmaya calisiyor ki bayiliyorum kuzucuguma
Leahcim allah kolaylik versin cnm nasil yetisiyorsun bravo sana ve kuzularina ayakta alkisliyorum butun anneleri
Banu kiz sende benim gibi takip ediyon herhalde marketleri:)))) bende oyleyi hosuma giden olsa hemen arastiriyom sinra ihtiycim varmi diye bi son kez dusunuyoum ya aliyom ya vazgeciyom:))) ama su tartiyi aldirayim vucut analizi icin
ahhh Aynurum vallahi öksürük,bogazagrısı ne ararsan var..gribim halen devam etmekte..
ama moralim yerinde..
en azından grip oldugumu biliorum..yoksa çok korkmustum ilk baslangıcında..
bomba gibiyimi su anlamda dedm..hani bişe gyersin patlıcak gbi olursunda bomba gibi olmus derler ya he işte o benm
yaz tatili geliyor kuzum onu düşün..ama senn işin zor hem ev de hem işte çalısan kadınsın..
hem de ne kadirli,ne mersin bırakmıyorsun gezmedik
Ay kizceler cok yoruldum bulguru yogura yogura bi hal oldum simdi attim ustune kayniyo bende yzayim dedim
Kizima gecmis olsun diyenlere cok tesekkur ederim sagolun ama banucum benin kizcem hayatta elmayi taktirmaz bogazina kucuk danacim onluk bile takmiyo dusun artik
Dun aksam kizim beni bi kes daha soka soktu uyku ytulumunu giydirirken diyo ki napiyosun anneeee annecim naapiyosunnn belki 10 kere aayni seyi sordu dedim cicimizi giyiyoruz sonra da uyuyoruz tamam dat (yat) diyo sonra iyi geceler opucugunu istiyo optu yatt simdi o kadar guzel cumle kurmaya calisiyor ki bayiliyorum kuzucuguma
Leahcim allah kolaylik versin cnm nasil yetisiyorsun bravo sana ve kuzularina ayakta alkisliyorum butun anneleri
Banu kiz sende benim gibi takip ediyon herhalde marketleri:)))) bende oyleyi hosuma giden olsa hemen arastiriyom sinra ihtiycim varmi diye bi son kez dusunuyoum ya aliyom ya vazgeciyom:))) ama su tartiyi aldirayim vucut analizi icin
Ay kizceler cok yoruldum bulguru yogura yogura bi hal oldum simdi attim ustune kayniyo bende yzayim dedim
ceco termikelin fırınlarını tavsiye ederim canım ben
benimki 10 senelik çok memnunum arkadaş bu sene ankastresini aldı o da çok memnun bir araştır istersen canım bizimkilerde mini fırın ocaklı değil
Ben de yazıyordum sizlere canım :) yazdıktan sonra gördüm.Şükür iyiyim canım sen nasılsın?Kaç oldun bakıyım :)) eminim incecik olmuşsundur sen o azimle (maşallah)füsun gelmiş hoşgelmiş
nasılsın canım sağlığın sıhhatin ağzının tadı yerinde inşallah
Selam kızlarrrrr ben geldimmmm :122:
Aslında çok işim var ama bir geçmişide okuyup sizlere bakayım dedim
İki gündür dip köşe temizlik yapacağım hesapta ama hep ancak kaynananın gördüğü yerleri yapabiliyorum
Sağ olsun küçük cimcime sabahları üzerimden inmiyor yada oyun istiyor. Öğlende ablası gelince ona kakalar işimi yaparım diyorum ama oda sağ olsun yorgun gelip hemen uyuya kalıyortabi sabahın 5inde kalkarsa normaldır
Kaç kere tembihledim uykundan olma diye ama işte ancak kendine geliyormuş hanım
Bugün sonunda uyuma yada uyursan kardeşinide yanına al birlikte uyuyun dedimşu anda ikiside bizim yatakta koyun koyuna uyuyorlar
Hazır ortalık sakinlemişken çamaşırlarımı asayım dedim. Tam astım diğer işlere giriştim bir baktım dışardan bir şarıltı sesimeğer yağmur başlamış hadiiii koştur koştur yine çamaşırları topladım
Şimdi iki dakika mola verip tekrar çamaşırları balkonun içine çamaşırlığa sericeğim ondan sonrada salon ve mutfağa girişeceğim
Offfffff valla şu işler nasıl gözümde büyüyor ama işte ben yapmazsam kim yapacak
Beslenme gayet güzel gidiyor kendimi biraz daha hafif hissediyorum ama inat ettim tartılmayacağım
İnşallah bu hafta artık eksilere giderim ve şu duraklama dönemi biter
Canım Allah onunda yardımcısı olsun
Dediğin gibi senden daha iyi kimse anlayamaz onu. İşide çok zor birde hamilelik işin içinde olunca. İnşallah sağlıklı bir bebeği olur ve ilk kuzusuda hayata sıkı sıkı tutunabilir
Ablacığım üzülmeemin ol benim kadar yüz karası olamazsın Bak kaç haftadır aşağı doğru hiç inmemiştim aksine okadar dikkat ettiğim halde artı bile çıkıyordum. İnşallah hep birlikte eksilere doğru ineceğiz
Ne demişler cıkmadık candan ümit kesilmez
Canım Telefonum tuvalete düştü demişsinBenimde telefonumu küçük cimcimem akvaryumun içine atmıştı. Şansa bir kaç gün öncesinde Alman kanalında bir programda izlemiştim Telefon suyla temas ettiği için çalışmıyorsa birkaç günlüğüne bildiğin Pirinçin içne parçaları ayırıp gömünce içindeki nemi çekiyormuş Ben o zaman Pirinç kapının içine telefonumu gömmüştüm ve inan düzeldi hatta hala kullanıyorum
İstersen yeni bir telefon almadan dene belki işe yararbir kaç gün geçmiştir üzerinden ama denemekte fayda var
İnşallah seninde telefonun düzelir
Hadi gözün aydın papatyanada kavuşacaksın, büyük Kızınlada evine döneceksin
Rabbim bir daha göstermesin ve tüm dualarını kabul etsin .... Amiiinnnnn
Sabah kizi almaya okula gittim... Yolda konservatuar hocasi aradi, oku
A gelemiycem, eve getirir misiniz diye... Tabi dedim ama kadin Polonezkoy'de oturuyor. Sarjim az, yollar acayip acayip. İpadden yol tarifi istedim ama acayipvorman yollari. İncin top oynuyor filan... Dedim sarjim bitse burda bizi kimse bulamaz... Neyse o ara Mutlu aradi.. Konusamadik.
Bir bakima iyi oldu, kadin o kadar yol gittik diye heralde 1,5 saat ders yapti ve super iyi davrandi. Onun davranisindan anladim ki biz bu seneyi gectik, artik puruz kalmadi. İcim biraz rahat ama tabi onumuzde 2 koskoca final sinavi var...
Bu arada etrafimdaki herkes, cocugu perisan ediyorsun modunda...durmadan bana laf cakiyor.. Canlari sagolsun...
Ben de yazıyordum sizlere canım :) yazdıktan sonra gördüm.Şükür iyiyim canım sen nasılsın?Kaç oldun bakıyım :)) eminim incecik olmuşsundur sen o azimle (maşallah)
tekrar hoşgelidn canım yeni işin de hayırlı olsun
ben aynıyım hala çizelgemde de görüldüğü gibi sabit asu yapacağım kullanıcı adımı
Valla bu cocuklar alem otesi ya allah iyiliklerini versin simdi annem sarkisini soyluyo ustune alkisliyo dyo alkis kizima:)))o
Toksincim insallah sizde cikarsiniz tez zamanda da minik papatyana kavusrsun
Asummm.mutlucum siz ne yapiyonuz
Ay ayse nerdeki canim sikkin dedi dahaa da gelmedj ne olduki acep
Banucum bende de davul firin var set ustu kullanamiyorum setim cok kucuk cunku bu tokilerin dar gelirliler icin yaptigi kucuk evler olunca boyl bit kadar evde yasiyoz
iyi geceler kızlarrrrrrr ben hala yemeye devam bakalım nereye kadar gidecek bu açgözlülük
Selam kızlar :)) nasılsınız görüşmeyeli?Ben diyet modundan çıktığım sıralarda kk ya girmeyi bıraktım o dönem çok sıkıntılıydım.Özellikle midemdeki sorundan sonra bir türlü toparlayamamıştım tbi sonra ver elini kaçamaklar filan bitmedi sonu gelmedi bir türlü.Sonra kendi kendime dur dedim ve tekrar diyet disiplinine girdim.Şükür 2 aydır da fena gitmiyor.Sizler neler yaptınız nasılsınız?Hımm bu arada çalışmaya başladım 15 gün filan oldu ne kadar zor olduğunu unutmuşum çalışmanın valla öyle yoruluyorum ki pc kapar kapamaz uyucam gidip :) Sizleri özlemişim artık eskisi kadar sık olmasada çalıştığımdan dolayı girip sizleri görmek iyi gelecek bana.Ama kilo bildirimlerine katılmıycam bir süre daha.Sonra kendimi hazır hissedersem katılırım.Sizlerle hoşbeş etmeye gelirim en güzeli.Bu arada Yena çok teşekkürler ilgin için,mesaj atıp halimi hatrımı sorduğun için gerçekten çok düşüncelisin.İnşallah iyisindir sen de.
Hepinizi öpüyorum kocaman,iyi geceler Allah rahatlık versin.
Canım benim mutfakta çok büyük sayılmaz 3 kişi girince totoşlar kardeşliği oluşuyor anında
Valla ben evi alırken ilerisini düşünmeden 2 + 1 aldırdım sanki hiç çocuk olmayacaküstelik mutfakta çok küçük sanki hiç daralmıyacağım yada yemek yapmıyacağım
Şimdiki aklım olsa 3 + 1 büyük mutfaklı isterdim
Canım yine şükür evi olmayıp dünya kira ödeyenler ne yapsınRabbim herkese ev sahibi olmayı nasip etsin Aminnnnn
Amannn diyeyim okadar uğraştın kilo vermek için sakın az da olsa alma
Benim idollerimdensin kızhayallerimi yıkma
Anaaa hoşgeldin kızdaha dün gece bende seni sordum
Aman diyeyim sana kaldığımız yerden devam ediyoruz hep birlikte
hoşbulduk canım naber :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?