Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Saol canım en kısa surede gıderım. Bı sutyen 90-100 lıra nerdeyse o markanın.Çok ıyı toparlayıcıları varbi tane alırım. Bikini almıstım zaten de iç çamaşırı iyi olur

Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrr :122:

Çok şükür zoraki de olsa işlerimi bitirdim bugün
Akşam yemeğimide yedim hemen koştum geldim

Bu arada aklımdayken yediklerimi de yazayım ;

Sabah:
1 dilim tam tahıllı ekmek
3 az tuzlu zeytin
1 / 2 domates
1 / 2 kırmızı biber
1 Salatalık
2 Dilim Tavuk jambon

ara:
1 / 2 dilim tam tahıllı ekmek
çok az labne

Öğlen:
1 Şekersiz nescafe
1 Altın ekmek ( Halk ekmekte olanlardan hani içinde yok yok olan )

Ara:
1 Elma

Akşam:
4 Yk Pilav
Haşlama Tavuk eti ( yarım kase kadar )
1 Kase Yoğurt

2 Litre suyumuda içtim ama yatana kadar 1 litre daha kesin içerim
Sabah aç karnına Limonlu, ballı suyumuda içtim. Yatmadan yeşil çayımıda içtim mi tamamdır

Posa diyeti derken yeşil mercimeği haşlayıp püre mi yapıyorsun :44:
Nasıl yapıyorsun o diyeti merak ettim. Nette okuduğum kadarıyla bağırsakları çalıştırmaya da çok yardımcı oluyormuş posa ama nasıl uygulandığını bilmiyorum.

Ne demek kötü örnek tam aksine sen okadar çok yol kat ettinki. Aramızda senin gibi olan zaten sayılı Arkadaşımız var birde sen gidersen biz kimden feyz alacağız Aklından bile geçirme canım, moralinide iki poğça yüzünden bozma nasılsa sen onları şimdiye kadar eritmişsindir bile

Bende çooook iyiyim Canım Arkadaşım Bencede bundan sonra sen kendi başınada sağlıklı beslenebilirsin işin özünü öğrendin nasılsa. Oraya harçayacağın parayı başka ciciler alırsın kendine
Canım yine sen bilirsin ama ben biraz evvel eşime dedim o tartıyı alacağım diye allll bananne dedi en azından kilo vermesek bile yağ değerimiz ne alemde onu takip edebilirz ödem varmı yokmu onu görür boşuna kendimizi üzmeyiz

bu arada hep sizlerden duydugum ama yemedigim çig bademi de alıp ara öğünümde yemiş bulunmaktayım...

pek de sevmedim ne yalan diyim..kavrulmuşu daha bir güzel oluyor anam

İddadaşım yaw biz yoksa kardeşmiyiz
Bende kavrulmuşunu çok severim hatta bir ara ( yani sağlıklı beslenmeye başlamadan evvel ) çok sık alırdım ama işte bana löp löp et olarak dönüşü oldu maalesef Neyse Kilocuklardan kurtulalım çok az da olsa arada yerik

Aslında yakın arkadaşlarla toplanıldığı zaman bence en güzeli sırf salata tarzı şeyler Hem sağlıklı hemde insan en azından çok daha huzurlu oluyor.
Ben kız kardeşime yada çok yakın arkadaşıma gideceğim zaman haber verdiğimde tembihliyorum ya birşey yapma yada illede birşey yapacağım diyorsan Salata yapsana diye tabi nazımın geçtiklerine. Aslında herkes sağlıklı beslenme bilinçi oluştursa kalorisi düşük çok lezzetli şeyler de var ama o günleri görmemize daha çok var galiba

Geçmiş olsun cnm kizina
benim kızda hep. Cikariyordu o tilkiyse bende kuyrugu bende ters çevirip giydirdim cikaramiyordu şimdide havalar ısındı giymiyoz istemiyor babasıyla zor sokuyorduk
benim papatyamda deliyom geliyom demek datiyoz
şimdi aKlima gelmiyor ama çok tatlı konuşuyorlar

Yrin gelcekler diye yazmıştım telde. Konuşurken beni sinir etti eşime kızdım yalan söyledim gelmeyin cuma cikiyoz dedim
ne Ypayim kizimida video gorusmesinxe gorururum

Son düzenleme:

Ammaannn bebeeemm tikkat et patlama , sen daha lazımsın bize

yavrım ama mersine anamı görmeye gittim , çook özlediydim , kadirliyede düğüne gittik 4 saatliğine , napiim gelin kısmısı olunca el mahkum gidiyorsun işte

valla şuanda tek tesellim yaz tatili zaten ,ama ondada kaynımın düğünü var adanada , 3 gün öncesindede burda kına var , yani gelenleri ben ağırlayacam evimde , anlayacağın bana dinlenmek yok bu sene , ağustostada eşim askere gidiyo , ancak ondan sonra anamın evinde azcık dinlenirim gibi geliyo

canım geçmiş olsun , Rabbim şifa versin

Benin aslında birde fırına ihtiyaçım var ama hala kararsızım hangisini alsam diye. Mutfakta yerim olmadığı için mecbur mini fırın alacağım o yüzden de çok araştırıyorum
Şu yoğurt yapan fırınlardan mı alsam diye düşünüyorum ama karar veremedim. Neyse en geç Ramazan başlamadan bulurum nasılsa gönlüme göre birşey. Şu evdeki davuldan nefret ediyorum ne kek pişiyor nede börek atıcağım çöpede işte idare ediyorum

ceco termikelin fırınlarını tavsiye ederim canım ben
benimki 10 senelik çok memnunum arkadaş bu sene ankastresini aldı o da çok memnun bir araştır istersen canım bizimkilerde mini fırın ocaklı değil

ceco termikelin fırınlarını tavsiye ederim canım ben
benimki 10 senelik çok memnunum arkadaş bu sene ankastresini aldı o da çok memnun bir araştır istersen canım bizimkilerde mini fırın ocaklı değil

Canım baktım şimdi netten görüntüde fiyatta aslında gayet güzelmiş Lüxelleri düşünüyordum ama oda olabilir. Luxellide STVde yeşil elma programındaki ahçı pek övüyor diye düşündüm ama tabi kullanıcı memnuniyeti bayanlardan gelince daha iyi olur

Valla bu cocuklar alem otesi ya allah iyiliklerini versin simdi annem sarkisini soyluyo ustune alkisliyo dyo alkis kizima:)))o
Toksincim insallah sizde cikarsiniz tez zamanda da minik papatyana kavusrsun

Asummm.mutlucum siz ne yapiyonuz
Ay ayse nerdeki canim sikkin dedi dahaa da gelmedj ne olduki acep

Banucum bende de davul firin var set ustu kullanamiyorum setim cok kucuk cunku bu tokilerin dar gelirliler icin yaptigi kucuk evler olunca boyl bit kadar evde yasiyoz

Selam kızlar :)) nasılsınız görüşmeyeli?Ben diyet modundan çıktığım sıralarda kk ya girmeyi bıraktım o dönem çok sıkıntılıydım.Özellikle midemdeki sorundan sonra bir türlü toparlayamamıştım tbi sonra ver elini kaçamaklar filan bitmedi sonu gelmedi bir türlü.Sonra kendi kendime dur dedim ve tekrar diyet disiplinine girdim.Şükür 2 aydır da fena gitmiyor.Sizler neler yaptınız nasılsınız?Hımm bu arada çalışmaya başladım 15 gün filan oldu ne kadar zor olduğunu unutmuşum çalışmanın valla öyle yoruluyorum ki pc kapar kapamaz uyucam gidip :) Sizleri özlemişim artık eskisi kadar sık olmasada çalıştığımdan dolayı girip sizleri görmek iyi gelecek bana.Ama kilo bildirimlerine katılmıycam bir süre daha.Sonra kendimi hazır hissedersem katılırım.Sizlerle hoşbeş etmeye gelirim en güzeli.Bu arada Yena çok teşekkürler ilgin için,mesaj atıp halimi hatrımı sorduğun için gerçekten çok düşüncelisin.İnşallah iyisindir sen de.
Hepinizi öpüyorum kocaman,iyi geceler Allah rahatlık versin.

okur okumaz yarım kilo princi feda ettim telefon için....bir güzel gömdüm parçaları.... bir tanede yeni tel. aldım ne olur ne olmaz diye... tuvalete düştü ya yıkadım ama pek içime sinmedi.... zaten hep az fonksiyonlu ucuz telefon kullanırım.... çalışmasa da olur artık ne yapalım.... ama sonucunu bildiririm....

canım,konservatuar demişsin.... konservatuara gidiyormu yoksa hazırlanıyormu??? benim oğlum konservatuar ilk öğretimde....

Ben de yazıyordum sizlere canım :) yazdıktan sonra gördüm.Şükür iyiyim canım sen nasılsın?Kaç oldun bakıyım :)) eminim incecik olmuşsundur sen o azimle (maşallah)

tekrar hoşgelidn canım yeni işin de hayırlı olsun
ben aynıyım hala çizelgemde de görüldüğü gibi sabit asu yapacağım kullanıcı adımı

Ya bu arada size komik bir şey söyliyim (yani bana göre komik) :)) tekstile başladım tekrar ben çalışmaya başladım dedim ya.Sektör de fantazi iç çamaşırları :)) yani jartiyerden tutun da neler neler :))) ilk günler öyle tuhaf geldi ki adamalrın ellerinde dantelli minicik stringler dolaşıyorlar burasında dikim hatası var yok orasında bilmem ne diye :)) ama yani normalde hangi erkek görse dibi düşücek şeyler ama onlar sanki mendil var ellerinde gibi davranıyorlar :) bana epey tuhaf gelmişti başlarda baya da gülmüştüm arkadaşlara anlatırken filan :)) tabi onlardan gelen komik yorumlar da cabası anlattığımda.Cennete düştüm kısacası,bayılrıım zaten iç çamaşırına :)))

Canım benim mutfakta çok büyük sayılmaz 3 kişi girince totoşlar kardeşliği oluşuyor anında
Valla ben evi alırken ilerisini düşünmeden 2 + 1 aldırdım sanki hiç çocuk olmayacak üstelik mutfakta çok küçük sanki hiç daralmıyacağım yada yemek yapmıyacağım
Şimdiki aklım olsa 3 + 1 büyük mutfaklı isterdim
Canım yine şükür evi olmayıp dünya kira ödeyenler ne yapsın Rabbim herkese ev sahibi olmayı nasip etsin Aminnnnn

iyi geceler kızlarrrrrrr ben hala yemeye devam bakalım nereye kadar gidecek bu açgözlülük

Amannn diyeyim okadar uğraştın kilo vermek için sakın az da olsa alma
Benim idollerimdensin kız hayallerimi yıkma

Anaaa hoşgeldin kız daha dün gece bende seni sordum
Aman diyeyim sana kaldığımız yerden devam ediyoruz hep birlikte

hoşbulduk canım naber :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…