Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Meraklan bekliyorus :)
Umut, kucukuyu'da zahit sozen diye biri var Ondan mi aliyorsun?
Yok canım, onu da biliyorum, iyi bilinen ve beğenilen bir marka Zahit Sözen. Bir tane daha ünlü marka var, adı dilimin ucunda, şişeleri filan çok şık, tam hediyelik. Adını unuttuğum o turistik markadan da söylediğim oluyor nadiren ama asıl Küptepe diye bir yerden söylüyorum. Küptepe mütevazi bir yer ama yağlarını beğeniyoruz biz, fiyatlar çok makul (5 lt sızma 40 TL). Bir de annemler Altınoluk'a yerleşmeye karar vermişlerdi, benim oğlan doğana kadar 1.5 yıl kaldılar orada, işte o zaman yerli halkın anneme tavsiye ettiği bir markaydı bu :))

**Sonradan gelen not: Durur muyum, unuttuğum markayı aradım buldum: Damlıca. Yağları çok güzeldi onların da. Şimdi baktım da benim Küptepe ile pek fark kalmamış aralarında, bizimkiler sağlam zam yaptılar demek :) Küptepe 25 iken onlar 40'a filan satıyorlardı çünkü...

Son düzenleme:
Selam kızlarrrrrrrrrrrr

Sabah geçmişi okuyup bir sürü şey yazmıştım ama bir anda hepsi yok oldu
Bugün hazır işimde yokken Kızkardeşimle İstanbul Foruma gittik ve tammmmm 4 saat dolaştık.
Koşuşturduk desek daha doğru olur Onda ikizler bende iki tane
Hepsi büyük kızımın elini tutmak istediler ve 4ü el ele önümüzde biz arkalarında dolandık durduk Birlikte LC Waikikiye gittik ve inanılmaz güzel şeyler vardı büyük beden olarak Yazlık çok güzel uzun tunikler olsun kısa kollu gömlekler olsun bayıldım resmen.
Aslammı almasammı derken karar veremedim zaten cocuklar mağaza içinde hepsi ayrı taraflara kaçışınca bende denemeye fırsat bulamadım ama cumartesi kesin bir iki parça alacağım
Küçük kızıma çok tatlı pembiş ayakkabılar aldık hatta geldiğimizden beri cadı ayakkabıları bir giyiyor bir cıkarıyor ama gözünün önünden ayırmıyor

Canım çok sağol zahmet oldu okadar şeyi yazdın
Bende posa diyince blenderden geçiriyorsun sandım meğer posalı şeyler yeniyormuş
Aslında bunuda deneyebilirim sonuçta belli olmaz belki bu iyi gelir Artık sabit kalmaktan bıktım biraz fark olsun istiyorum

Canım boşver sakma kafana ne demişler bir edebsiz yedi sülaleyi birbirine katar diye
Allah ona akıl fikir versin... Aminn
Bence ona karşı tepkini koy karşısındakinin aptal olmadığını anlasın ona göre adımını atsın Böylesine karşı sessiz kalırsan Allah korusun yarın öbür gün insanlara daha büyük şeyler yapar yazik günah

Bu arada kaç senedir içmiyorsan bence uzak dur sigaradan. Bak insanlar bırakmak için neler yapıyor sen elin totoşu boklusu yüzünden kendine zarar verme Sen yüreği güzel bir insansın böyle edepsizler yüzünden kendinide çocuğunuda üzme

Zeynep Ablaya hep Cennetliksin Ablacığım diyorduk ya Canım sende gerçekten Cennetliksin
O tertemiz yüreğin ne büyük acılar cekmiş ama yinede son nefesine kadar kendini ailen ve sevdiklerin için seve seve feda ediyor ve dimdik ayakta duruyorsun Rabbim gönlünden geçen herşeyi gerçekleştirir inşallah... Aminnn
Senin gibi insanların çoğalması için hep dua ediyorum
İyiki varsın canım

Bugun benim 16. Evlilik yildonumum... Simdi hatirladim..

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun Rabbim nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu seneler nasip eder inşallah

Ablacığım ben bugünde inceledim o Fırını benimde aklıma yattı.
İçinde 1 düz 1 yuvarlak tepsi vardı boyuda bence gayet güzel ne cok ufak ne çok büyük. İnşallah tatil dönüşü kendime bir tane alacağım. Şimdi tatil öncesi parayı oraya yatırmıyayım 200 lira 200 liradır yol hali sonuçta Allah korusun üzerimde fazladan para bulunsun acil durumlar için

Moralini hiç bozmadan aynen devam ediyoruz Ödemde olabilir o fazlalıklar sonuçta
Ben o kiloda olsam göbek atarım valla

Mutlucuğum Dalokay'ın doğum günü kutlu olsun
Rabbim nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu doğum günleri gösterir inşallah... Aminnn
Onu bizlerin yerine kocaman öp

Canım ben o fırını 2 sene once aldım. İçine yuvarlak börek tepsisi de sığıyor evet pişirme performansını beğenmıyorum ben. Belkı de bana öyle denk gelmıstır ama bazen yaptıgım kekin üstünü yakıyor hep aynı derecede pişirmeme rağmen. Ben 99tl ye almıstım, baya artmıs fıyatı. Bence 200tl vereceksen bıraz dah arastır derım sonucta mini fırın bu

Ay ben de bayılırdım bir demet tiyatroya ve sıdıkaya. En çok feriştah ve olgun şimşeğin oynadığı tiplemeyş severdim. Gerçi hepsine bayılırdım da o ayrı

Nasılsa tatil sonrası alacağım için biraz daha araştırayım diyordum bende Dediğin gibi sonuçta hadi diye değiştirilecek birşey değil

Ay ben de bayılırdım bir demet tiyatroya ve sıdıkaya. En çok feriştah ve olgun şimşeğin oynadığı tiplemeyş severdim. Gerçi hepsine bayılırdım da o ayrı

Bende bende heleki Sıdıkaya 16 yaşındayken ille perma diye tutturmuştum annemde o zaman nasıl olduysa izin vermişti Okadar üstüne basa basa ırı dalga dediğim halde kadın küçük yapmış resmen kuzuya dönmüştüm
O dönemde o dizi başlamıştı ve Annem Sıdıka diyip duruyordu bana Bende her gördüğüm sokak kedisini Orostopi diyordum Sıdıkanın Annesi sokağa kaçan topi isimli kediye öyle diyordu ya
Birde bir bölümde Ana kız alışverişe gittiklerini hiç unutamam kadın deli gibi saldırıyordu Sıdıkada ne alıyorsa geri bırakıyordu
Aslında yine oynatsalar izlerim yada ben iyisimi nette bulup izleyeyim ben

En çok da sıdıkanın babasına çemkirirken babasının sakin sakin dinleyip sonra birden saldırması kalmış aklımda. Bir de sıdıkanın telefon sapığı vardı

En çok da sıdıkanın babasına çemkirirken babasının sakin sakin dinleyip sonra birden saldırması kalmış aklımda. Bir de sıdıkanın telefon sapığı vardı

valla gece gece aklıma geldikce kendi kendime gülüyorum gerçekten süperdi yaaaa
Yarından itibaren ilk işim netten bulup onu izlemek olucak haftasonu nasılsa hep film izliyorduk bari bu sefer nostalji yapmış oluruz

YENA canım ben bildireyim yarın imkanım olmaz ...

bu hafta: 67.1

kilo veren veremeyen herkesi çoooook tebrik ederim...

iyi akşamlar güzeller...fatmagülü izlerken geçmişi okudum biraz....
birazdan da ütülerimi alıcam elime...
çok yorgunum aslında ama ütülerinde bitmesi gerek....

bende salatayı bol yağlı severim şöyle ekmeği bandıra bandıra yemeği...
ama artık yağ yerine yoğurt ile karıştırıp yiyorum..
yağı ve ekmeği azalttım... pasta börek hiç yemiyorum... çocuklara gün aşırı pişiriyorum ama kırıntı bile tatmıyorum çoğu kez...
süt yoğurt ve peytnirde ise hiç sınırım yok... doyana kadar....

Bugun benim 16. Evlilik yildonumum... Simdi hatirladim..

benim oğlumda anadolu üniversitesinde 8. sınıf. tam zamanlı... piyano bölümü:)) 14 yaşında...

bu arada evlilik yıldönümün kutlu olsun.... bir ömür mutlu yaşayın....

çok teşekkür ederim. cumlemize..
aaaaa. bu gün dalokinin yaş günü deilmi Hmm

Mutlucum oğlunun doğum günü kutlu olsun ve nice sağlıklı uzun yıllara
evet birinci turu yaptık. çok teşekkür ederim.hep beraber.

aaaa çok havalandım bugun. düşün 85 ile bir poz bir poz bir de 7 leri görsem dunyayı ben yarattım diyecem.
çok kibar yorumunuz. hepimiz için geçerli 10 sene sonramızın derdindeğiz. ve el ele becereceğiz inşallah

sağol pınarcığım. hepberaber...

mutlu yıllar....sağlıklarla büyüsün inşallah...

85 i gören 7 leri de görür.. sen sabret...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…