Meraklan bekliyorus :)canlarım sabahtan beri koştururyorum. bir de akşam alşam yuruyuse gittim. tam oldu. anlatırım gunumu oğlan da uyusun. çok guzel bir gun du ancak otopark ta arabamı çizdim. pek uzuldum. onun dışında çok güzel bir gun du. yemek pek yıyemedim. akşamı daha yiyemedim. 2-3 çatal pasta yedim ben etrafta dolşırkrn devamı gitmiş. affetmecektim aslında...
buarada pek artistik [benim duzeyim de] fotolar cektim koyarım. saclar makyaj cicilerimle....
Yok canım, onu da biliyorum, iyi bilinen ve beğenilen bir marka Zahit Sözen. Bir tane daha ünlü marka var, adı dilimin ucunda, şişeleri filan çok şık, tam hediyelik. Adını unuttuğum o turistik markadan da söylediğim oluyor nadiren ama asıl Küptepe diye bir yerden söylüyorum. Küptepe mütevazi bir yer ama yağlarını beğeniyoruz biz, fiyatlar çok makul (5 lt sızma 40 TL). Bir de annemler Altınoluk'a yerleşmeye karar vermişlerdi, benim oğlan doğana kadar 1.5 yıl kaldılar orada, işte o zaman yerli halkın anneme tavsiye ettiği bir markaydı bu :))Umut, kucukuyu'da zahit sozen diye biri var Ondan mi aliyorsun?
Bugun benim 16. Evlilik yildonumum... Simdi hatirladim..
Yok canım, menüde tahıl oluyor ben de çabuk pişiyor diye genelde yeşil mercimeği tercih ediyorum ondan öyle yazdım :) Posa diyeti diyetisyenimin bana verdiği bir diyet hem yağları eritmekte hem de bağırsak düzenini korumakta etkin olduğunu iddia ediyor :) Aslında benim sindirim-bağırsak problemim pek yok ama diyetisyene ilk başladığım hafta biraz sekteye uğramıştı. Kız o günden beri haftada 2 gün dayıyor bana posayı :)) Genelde 2 gün de protein verdiği için dengeliyor sanırım. İçeriğinde haftadan haftaya değişiklikler yapıyor, ilk yazdığı liste şöyleydi;
Sabah: 4 yemek kaşığı yulaf ezmesi+1 su bardağı yoğurt+ 3 adet minik doğranmış kuru kayısı (1.gün)
Yağsız menemen (2 yumurta ile)+1 dilim ekmek+yağsız söğüş+açık çay (2.gün)
Ara: Meyve
Öğlen: Karışık salata, içine yarım el büyüklüğünde peynir dilimi ve 1 tatlı kaşığı yağ katılacak+ 1 dilim ekmek
İkindi: 1 kase yoğurt+4 adet kuru erik
Akşam: 8 yk kuru baklagil yemeği (ilk tercih nohut, kuru fasulye ya da mercimek de olur)+ salata+1 dilim ekmek
Gece: Meyve
*Ekmek tam buğday ekmeği olacak, sen uygulamayı düşünürsen en azından sabah ve öğlen ekmekleri birer dilim artırabilirsin
*Meyve seçenekleri şunlar: 1 adet armut veya avuç dolusu çilek veya orta boy portakal veya kivi (başka meyve olmayacak)
*Yoğurt olarak sade activia tavsiye etti, ben ev yoğurdu kullanıyorum ama.
*Öğlen kendime özel pişiremediğim için bana salata verdi, zeytinyağlı sebze yemeği de olur sanırım salata yerine...
Gerçekten içi dışı posa olyor insanın, hatta posası çıkıyor :) Şaka bir yana ben alıştım artık, kolayca uyguluyorum.
...
Ben öğleden sonra nescafe içmek gafletinde bulundum, şimdi baykuş gibi oturuyorum :) Sizler benim yerime de rahat rahat, mışıl mışıl uyuyun :) İyi geceler...
toksincim geçmiş olsun kızına canım...
yenacım mahvettin beni ,çok etkilendim çok kötü oldum ..
ben bir türlü diyete ve spora başlayamıyorum ne yapacağımıda bilemiyorum günden güne kilo alıyorum,psikolojim çok bozuldu yen gelin aldık daha 15 gün içinde aileyi birbirine kattı ,dayımın gelini bir anda fazla samimi olduk iyilik yapmaya çalıştım ama olmadı çok ıprandım kendimi mahvettim, nasıl düzeleciğimi bilmiyorum zaten ilaç kullanıyordum bütün vücudumda karıncalanmalar var bir türlü geçmiyor en iyisi akrabalardan uzak durmak , ben çok iyi niyetliyim hepte kaybeden ben oluyorum ...offf off içim daralıyor resmen ...7 sene önce bıraktığım sigaraya bile başladım herkez kızıor içme diye kızım bile kaşıktı çubuktu çataldı herşeyi eline alıyor sigar aiçiyor taklidi yapıyor (annem içiyor diyor anne neden sigara içiyorsun diye her gördüğünde soruyor )
biraz geçmişe dalayım ...
Gunaydinn kizlarrr
sabah sabah aglama açılışını yaptim ah ah. Hayatımı yazsam roman olurdu bende oglumu Bayrmin ikinci günü kaybettim 20gün sonra 3Yaşına gircekti. Bayramliklari o kadar yakismistiki gidip gelip yakisikli oğlum diye severdim mezarlığı tr de tr den geri geldiğimizde eltim çocuk yatağını attmisti eşim dedi at diye. Yatak odada aynı yerinde olmayinca oraya bakmicam sandılar her odaya girişimde oğlum aynı yerindeydi
zamanla unutulmuyor ama unutmak istedim ben herşeyi şimdide herşeyi unutuyom
dün 21yaşında anneyi görünce hepsi aklıma geldi hayallerim herşey demek unutulmuyormus
kızlar hakkinizi helal edin sizi uzmek istemedim ama kendimi tutamadim hem. Agladim hem yazdım aslında böyle üzücü şeyleri Yazmak istemiyorum
BANUCUM LUXELL BÖREKÇİM TAVSİYE EDERİM
Her gününüz birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok bağlanarak geçsin. Hayat boyu mutlu ve huzurlu yasayın! Yuvanızdan sevgi eksik olmasın... NİCE 16 YILLARAAA...
Ay ozkacim agzin bol yemek yesin ama kilo yapmasin emi bi siskonun duasi anca bu olur zati ya.ne bilem 94 93 92 kusur bile goruyoken 97 yi gorunce inme iniyordu resmen sen yine rahatlattin beni soyle fazl degil 2 haftada 89 u goreyim baska bisey istemem tabi sonralari 70 ler hedefim tabii:))) ama 86 yi kizimi dogurduktan sonra gordum sonra stres uzuntu boyle oldum bakalim insallah haftya bende birsryler veririm darisi hepimizinbasina
Selam kızlarrrrrrrrrrrr
Sabah geçmişi okuyup bir sürü şey yazmıştım ama bir anda hepsi yok oldu
Bugün hazır işimde yokken Kızkardeşimle İstanbul Foruma gittik ve tammmmm 4 saat dolaştık.
Koşuşturduk desek daha doğru olurOnda ikizler bende iki tane
Hepsi büyük kızımın elini tutmak istediler ve 4ü el ele önümüzde biz arkalarında dolandık durdukBirlikte LC Waikikiye gittik ve inanılmaz güzel şeyler vardı büyük beden olarak Yazlık çok güzel uzun tunikler olsun kısa kollu gömlekler olsun bayıldım resmen.
Aslammı almasammı derken karar veremedim zaten cocuklar mağaza içinde hepsi ayrı taraflara kaçışınca bende denemeye fırsat bulamadım ama cumartesi kesin bir iki parça alacağım
Küçük kızıma çok tatlı pembiş ayakkabılar aldık hatta geldiğimizden beri cadı ayakkabıları bir giyiyor bir cıkarıyor ama gözünün önünden ayırmıyor
Canım çok sağol zahmet oldu okadar şeyi yazdın
Bende posa diyince blenderden geçiriyorsun sandım meğer posalı şeyler yeniyormuş
Aslında bunuda deneyebilirim sonuçta belli olmaz belki bu iyi gelirArtık sabit kalmaktan bıktım biraz fark olsun istiyorum
Canım boşver sakma kafana ne demişler bir edebsiz yedi sülaleyi birbirine katar diye
Allah ona akıl fikir versin... Aminn
Bence ona karşı tepkini koy karşısındakinin aptal olmadığını anlasın ona göre adımını atsınBöylesine karşı sessiz kalırsan Allah korusun yarın öbür gün insanlara daha büyük şeyler yapar yazik günah
Bu arada kaç senedir içmiyorsan bence uzak dur sigaradan. Bak insanlar bırakmak için neler yapıyor sen elin totoşu boklusuyüzünden kendine zarar verme Sen yüreği güzel bir insansın böyle edepsizler yüzünden kendinide çocuğunuda üzme
Zeynep Ablaya hep Cennetliksin Ablacığım diyorduk ya Canım sende gerçekten Cennetliksin
O tertemiz yüreğin ne büyük acılar cekmiş ama yinede son nefesine kadar kendini ailen ve sevdiklerin için seve seve feda ediyor ve dimdik ayakta duruyorsunRabbim gönlünden geçen herşeyi gerçekleştirir inşallah... Aminnn
Senin gibi insanların çoğalması için hep dua ediyorum
İyiki varsın canım
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsunRabbim nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu seneler nasip eder inşallah
Ablacığım ben bugünde inceledim o Fırınıbenimde aklıma yattı.
İçinde 1 düz 1 yuvarlak tepsi vardı boyuda bence gayet güzel ne cok ufak ne çok büyük. İnşallah tatil dönüşü kendime bir tane alacağım. Şimdi tatil öncesi parayı oraya yatırmıyayım200 lira 200 liradır yol hali sonuçta Allah korusun üzerimde fazladan para bulunsun acil durumlar için
Moralini hiç bozmadan aynen devam ediyoruzÖdemde olabilir o fazlalıklar sonuçta
Ben o kiloda olsam göbek atarım valla
Bir ara yeniden başlatmışlardı Bir Demet Tiyatro'yu değil mi? Eski havasını yakalayamadı ama. Ben Sıdıka'nın dergi yazılarına bayılırdım, gerçekten bayılırdım ama, tam bir "fan"dım yani. Dizi oldukça kaliteli bir işti ama ben ısınamadım, dergideki havayı bulamadım, benim kafamda Sıdıka da ailesi de dizideki tiplerden bambaşka idi. Gene de eski işler böyle sabun köpüğü değildi, bak yıllar sonra bile hatırlanıyor. Oysa geçen sene fırtınalar koparan bir yapım bu sezon hatırlanmıyor bile :))
*Ya da biz mi dinazor olduk ne
Baklava yapacak bir faaliyetim yok ki canım, 85 altına inersem mekiğe başlayacağım, belki o zaman azıcık fayda eder karın kaslarıma :) Benim şansıma bu kasları hep bacaklarıma almışımdır, öyle kaslı kaslı bacaklarım olur devam edersem :) Bir futbolcu bacağım eksikti :) Şaka bir yana bir yerde okumuştum, doğru hatırlıyorsam vücuda kazanılan 1 kg ekstra kas 130 kalori fazladan harcıyormuş günde
Tıngır mıngır gidiyorum gene de, memnunum şimdilik :)
Canım ben o fırını 2 sene once aldım. İçine yuvarlak börek tepsisi de sığıyor evet pişirme performansını beğenmıyorum ben. Belkı de bana öyle denk gelmıstır ama bazen yaptıgım kekin üstünü yakıyor hep aynı derecede pişirmeme rağmen. Ben 99tl ye almıstım, baya artmıs fıyatı. Bence 200tl vereceksen bıraz dah arastır derım sonucta mini fırın bu
Ay ben de bayılırdım bir demet tiyatroya ve sıdıkaya. En çok feriştah ve olgun şimşeğin oynadığı tiplemeyş severdim. Gerçi hepsine bayılırdım da o ayrı
Nasılsa tatil sonrası alacağım için biraz daha araştırayım diyordum bendeDediğin gibi sonuçta hadi diye değiştirilecek birşey değil
Bende bendeheleki Sıdıkaya 16 yaşındayken ille perma diye tutturmuştum annemde o zaman nasıl olduysa izin vermişti Okadar üstüne basa basa ırı dalga dediğim halde kadın küçük yapmış resmen kuzuya dönmüştüm
O dönemde o dizi başlamıştı ve Annem Sıdıka diyip duruyordu banaBende her gördüğüm sokak kedisini Orostopi diyordum Sıdıkanın Annesi sokağa kaçan topi isimli kediye öyle diyordu ya
Birde bir bölümde Ana kız alışverişe gittiklerini hiç unutamamkadın deli gibi saldırıyordu Sıdıkada ne alıyorsa geri bırakıyordu
Aslında yine oynatsalar izlerim yada ben iyisimi nette bulup izleyeyim ben
En çok da sıdıkanın babasına çemkirirken babasının sakin sakin dinleyip sonra birden saldırması kalmış aklımda. Bir de sıdıkanın telefon sapığı vardı
salatayı sadece kendıne yaparken mı 1 tatlı kasıgı koy dedı yoksa eksam yemegı ıcın ev halkının de yedıgı salata mı bu. Valla ben kııs basına 1 tatlı kasıgı koyuyorum, bazen esıme koydurtturuyordum sosu,kaç kere dedım ölçerek koy ama yagı fazla koyuyor, bı lezzetlı oluyo sorma yaglı yaglı, sonra da dıyokı benım salata daha guzel oluyo:))
yagsız salata yıyemem ben, aslında sutu felan da tam yaglı ıcebılırım ama ben alıstım artık yarım yaglıya, ılerde sutu gene yarım yaglı ıcerım de yogurdu normal yogurt yerım. Bir de ben anlamıyorum arkadas, bız bu kıloları börek çörekten altık yogurttan sutten degılkı:)) Insan gıbı yemedık yani, ben artık bıraktık böregı keki, kırk yılda bır olmadıkca yemıyorum cunku ust uste 2 gun yersem acayıp ıstah patlaması yasıyorum
Kizlar bugun bir arkadasa ugradim kahve ictim, kendime geldim baya... Tartidaki rakamlar sinirimi bozuyor, dirancimi kiriyor... Yine de diyete devam etme gayretindeyim...umut aradi durttu saolsun...
Egedeniz03, benim kizim istanbul universitesi devlet konservatuarinda yari zamanli piyano bolumunde hazirlik 2. Sinifta.
çok teşekkür ederim. cumlemize..toksin evet bugün dalokayın doğumgünü sen benden önce davrandın ben mutfak ve salon arasında gidip gelirken yazamadım
mutlucum dalokayın doğumgünü kutlu olsun nice nice sağlıklı mutlu ve beraber yaşlar görün inşallah
evet birinci turu yaptık. çok teşekkür ederim.hep beraber.aaaaa. bu gün dalokinin yaş günü deilmi Hmm
Mutlucum oğlunun doğum günü kutlu olsun ve nice sağlıklı uzun yıllara
Bozulan laptop'ta kayıtlı idi geçen ay ölçüp yazmıştım. Gidip ölçtüm şimdi, diğerlerini tam hatırlamıyorum ama göbekte 4 cm incelme var, 1 ay belki de 5 hafta geçti aradan :)
İyi ki hatırlattın, Mutlu koşuşturuyordur şimdi :) Dalokay'a neşeli ve sağlıklı, annesiyle babasıyla, müstakbel kardeşiyle çok mutlu nice yaşlar diliyorum.
On sene sonra annesini takar koluna, gezdirir, "bu benim ablam" diye tanıştırır arkadaşlarına :)
MUTLUcum Dalokayın doğum günü kutlu olsun , hep beraber uzuuunn yıllaarr çook mutlu olun inşAllahh
ASy kizlar kizlar ya bugun bir moralmanim bozuldu sormayin ya dedimki oglnden sonra bi tartilayim evdeki malum pil bittj yarin bimden yenisini alcam bugun giderkn de pil alayim bulursam herneyse eczanye gittim tartildm sokkkk 97.1 yaziyo az daha bayilacaktim ecz sordum dogrumu dedim dogru dedi simdi brnim ustumde resmi uniforma vardi soyleki yelek cepleri telefon kalem vb var tisort pant. Spor ayakkabi ile tartildim acep kiyafetten mi fazla cikyi birde regliyim ya acep ondan mi fazla en az 3 kilo fzla gorunuyo ayyy sinir ya
Mutluuuu dalokayin dogumgunu kutlu olsunnn nice mutlu yillaraaa
Nursena gecmis olsun cnm allah sifa versin
Cherry pie aynisi bnde de var dustugum yerr uuyuyasim var
Mutlucuğum,Dalokay oğlanın yeni yaşı kutlu olsun..
Sağlıkla büyüsün. ailesiyle sevdikleriyle birlikte şahane bir hayatı olsun..
Mutlucugum oglunun dogum gunu kutlu olsun. Optum.
çok teşekkür ederim. cumlemize..
evet birinci turu yaptık. çok teşekkür ederim.hep beraber.
aaaa çok havalandım bugun. düşün 85 ile bir poz bir poz bir de 7 leri görsem dunyayı ben yarattım diyecem.
çok kibar yorumunuz. hepimiz için geçerli 10 sene sonramızın derdindeğiz. ve el ele becereceğiz inşallah
Mutlucuğum Dalokay'ın doğum günü kutlu olsun
Rabbim nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu doğum günleri gösterir inşallah... Aminnn
Onu bizlerin yerine kocaman öp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?