mutlu yıllar....sağlıklarla büyüsün inşallah...
85 i gören 7 leri de görür.. sen sabret...
İyi akşamlar hepinize güzel hanımlar.http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/528169-bebegim-sehit-oldu.html
Forumu gezerken gördüm bu başlığı, çok etkilendim.
Derinciğim;çok hassas insansın;bu yüzden de çok üzülüyorsun.Seni anlıyorum elinde değil...Kaka şeyler yapıp küçük prensese kötü örnek olma lütfen canım..toksincim geçmiş olsun kızına canım...
yenacım mahvettin beni ,çok etkilendim çok kötü oldum ..
ben bir türlü diyete ve spora başlayamıyorum ne yapacağımıda bilemiyorum günden güne kilo alıyorum,psikolojim çok bozuldu yen gelin aldık daha 15 gün içinde aileyi birbirine kattı ,dayımın gelini bir anda fazla samimi olduk iyilik yapmaya çalıştım ama olmadı çok ıprandım kendimi mahvettim, nasıl düzeleciğimi bilmiyorum zaten ilaç kullanıyordum bütün vücudumda karıncalanmalar var bir türlü geçmiyor en iyisi akrabalardan uzak durmak , ben çok iyi niyetliyim hepte kaybeden ben oluyorum ...offf off içim daralıyor resmen ...7 sene önce bıraktığım sigaraya bile başladım herkez kızıor içme diye kızım bile kaşıktı çubuktu çataldı herşeyi eline alıyor sigar aiçiyor taklidi yapıyor (annem içiyor diyor anne neden sigara içiyorsun diye her gördüğünde soruyor )
biraz geçmişe dalayım ...
Canım benim;Allah sana sabır versin yaşadıkların kolay değil.Bundan sonra hep iyi günler gör inşallah.Gunaydinn kizlarrr
sabah sabah aglama açılışını yaptim ah ah. Hayatımı yazsam roman olurdu bende oglumu Bayrmin ikinci günü kaybettim 20gün sonra 3Yaşına gircekti. Bayramliklari o kadar yakismistiki gidip gelip yakisikli oğlum diye severdim mezarlığı tr de tr den geri geldiğimizde eltim çocuk yatağını attmisti eşim dedi at diye. Yatak odada aynı yerinde olmayinca oraya bakmicam sandılar her odaya girişimde oğlum aynı yerindeydi
zamanla unutulmuyor ama unutmak istedim ben herşeyi şimdide herşeyi unutuyom
dün 21yaşında anneyi görünce hepsi aklıma geldi hayallerim herşey demek unutulmuyormus
kızlar hakkinizi helal edin sizi uzmek istemedim ama kendimi tutamadim hem. Agladim hem yazdım aslında böyle üzücü şeyleri Yazmak istemiyorum
Bugun benim 16. Evlilik yildonumum... Simdi hatirladim..
İyi akşamlar hepinize güzel hanımlar.
Yenacığım;ben bu başlığı gördüm ama okumaya cesaret edemedim açıkçası.Dayanamayacağımı hissettim.Çok acı yaşamış başlıktan belli.Allah böyle dertler çekenlere yardımcı olsun,sabırlar versin inşallah.
Derinciğim;çok hassas insansın;bu yüzden de çok üzülüyorsun.Seni anlıyorum elinde değil...Kaka şeyler yapıp küçük prensese kötü örnek olma lütfen canım..
Canım benim;Allah sana sabır versin yaşadıkların kolay değil.Bundan sonra hep iyi günler gör inşallah.
[COLOR="#0000CD"[B][I][COLOR="#0000CD"]]Yıldönümün kutlu olsun Leah.Allah nice mutlu yıllar nasip etsin,tüm sevdiklerinle paylaştığın güzellikler senin olsun...
[/COLOR]
MUTLU;
Yavrunun doğumgünü kutlu olsun canım.Sağlıklı,mutlu,huzur dolu geçecek uzun bir ömür diliyorum.Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah...
[/COLOR][/I][/B]
Bir ara yeniden başlatmışlardı Bir Demet Tiyatro'yu değil mi? Eski havasını yakalayamadı ama. Ben Sıdıka'nın dergi yazılarına bayılırdım, gerçekten bayılırdım ama, tam bir "fan"dım yani. Dizi oldukça kaliteli bir işti ama ben ısınamadım, dergideki havayı bulamadım, benim kafamda Sıdıka da ailesi de dizideki tiplerden bambaşka idi. Gene de eski işler böyle sabun köpüğü değildi, bak yıllar sonra bile hatırlanıyor. Oysa geçen sene fırtınalar koparan bir yapım bu sezon hatırlanmıyor bile :))
*Ya da biz mi dinazor olduk ne
Baklava yapacak bir faaliyetim yok ki canım, 85 altına inersem mekiğe başlayacağım, belki o zaman azıcık fayda eder karın kaslarıma :) Benim şansıma bu kasları hep bacaklarıma almışımdır, öyle kaslı kaslı bacaklarım olur devam edersem :) Bir futbolcu bacağım eksikti :) Şaka bir yana bir yerde okumuştum, doğru hatırlıyorsam vücuda kazanılan 1 kg ekstra kas 130 kalori fazladan harcıyormuş günde
Tıngır mıngır gidiyorum gene de, memnunum şimdilik :)
resimlerimi hazırlayıp koyimmm. geçen sene de koymuştum bakarsınız ama bir 10 dk var.
Resimleri görüp öyle çekileyim odama.
Bende bendebüyük bir merakla bekliyorum
Yarında bildirim günü inşallah yine yüz karalığında birincilik almam artık
[ı]ep aynı be yaaaa...........[/ı]
bendende aynı be yaaa..:))
Benim yürüyüşüm 160 dakika bu hafta..
Sen yürüdünmü peki.?
NAYIRRRR...Yürümedim canım....
Sen yarın gene yaz canım 160 dakikanı..Unuturum falan..Taaammmı canım..
Ben yaşlıyım anam,anlayış gösterdiğin için tişükkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?