Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar hepinize güzel hanımlar.
Yenacığım;ben bu başlığı gördüm ama okumaya cesaret edemedim açıkçası.Dayanamayacağımı hissettim.Çok acı yaşamış başlıktan belli.Allah böyle dertler çekenlere yardımcı olsun,sabırlar versin inşallah.

Derinciğim;çok hassas insansın;bu yüzden de çok üzülüyorsun.Seni anlıyorum elinde değil...Kaka şeyler yapıp küçük prensese kötü örnek olma lütfen canım..

Canım benim;Allah sana sabır versin yaşadıkların kolay değil.Bundan sonra hep iyi günler gör inşallah.

Bugun benim 16. Evlilik yildonumum... Simdi hatirladim..

[COLOR="#0000CD"[B][I][COLOR="#0000CD"]]Yıldönümün kutlu olsun Leah.Allah nice mutlu yıllar nasip etsin,tüm sevdiklerinle paylaştığın güzellikler senin olsun...
[/COLOR]

MUTLU;

Yavrunun doğumgünü kutlu olsun canım.Sağlıklı,mutlu,huzur dolu geçecek uzun bir ömür diliyorum.Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah...

[/COLOR][/I][/B]

çok sağol canım ablam tüm çocuklarımızın cümlesine...

Selam fıstıklarr

kocişle çıktık 1.5 saat yürüdük , çok iyi geldi valla , kocamı çok seviyorum ama bazen öyle sinir bozucu davranıyorki gırtlaklayasımda gelmiyor değil içimden

Evet yeni bölümleri izlenmedi..KEşke devam etseydi biz izlerdik :)
Dergiyi sorma her hafta takip ederdim ve yeni bölümleri sabırsızlıkla beklerdim..
O dönem eşimle çıkmaya başlamıştık her hafta almak zorunda kalmıyordum dergileri en azından..
Atilla Atalay'ın nasıl bir hayal gücü varmış şaşarım :) Hala Sinop deyince aklıma Sıdıka ve halası gelir..:)

Son düzenleme:
Resimleri görüp öyle çekileyim odama.

Bende bende büyük bir merakla bekliyorum
Yarında bildirim günü inşallah yine yüz karalığında birincilik almam artık

anam Allahmı söyletti inşallah demeyi unutmuşum cümle kesin bir dilmiş gibi göründü

Son düzenleme:
Bende bende büyük bir merakla bekliyorum
Yarında bildirim günü inşallah yine yüz karalığında birincilik almam artık

Ben çok rahatım cuma stresi yok ya..
Salı günü diyetisyen randevum vardı inan orda bile cuma günleri yaşadığım stresi yaşamadım. sanal manal ama bayağı ciddiye almışım ben bu cuma bildirim işini.:)

ailecek sinop'tan dönerlerken;
zekeriya araba sürmeye odaklanmış hiçbir şey görmemekte,duymamakta ve iplememektedir,safiye ise hızlı giden arabada fenalaşmıştır:
safiye:bundan sonra balonla yapalım seyahatimizi.daha yavaş,daha güvenli.
zekeriya:ne diyo kız anan?
sıdıka:balonla gidip gelelim diyo sinop'a.
zekeriya:susurluk'a varalım,anana balon alırız.
samim:ben de mercedes'i görmek istiyorum.
aradan zaman geçer,üzerlerinden helikopter geçmektedir:
sıdıka:içişleri bakanı helikopterle denetime çıkmış,hızlı gidenlere ceza yazıyor.baba,biraz yavaşla.
safiye:içişleri bakanı gibi biz de helikopterle gidelim bir daha sinop'a.
zekeriya:ne diyo kız anan?
sıdıka:sinop'a içişleri bakanı gibi helikopterle gitmek istiyor.
zekeriya:susurluk'a varalım,ananı içişleri bakanı yaparız,oğlana da mercedes alırız.
biraz sonra arkalarındaki araba sollamak için kornaya basmaya başlar:
zekeriya:ne diyo kız anan öyle dütttt dütttt?
sıdıka:annem değil o,baba.arkamızdaki araba yol istiyor.
zekeriya:susurluk'a varalım;arkadaki arabaya yol veririz,samim'e de kamyon alırız.
aradan biraz daha zaman geçer,zekeriya hepsine sinirlenip arabayı kenara çeker:
zekeriya:ulan,susurluk'a varalım hepinizi dövecektim.bi sabredemediniz.
ekibi otoyol kenarında sıraya dizer ve kemeriyle hepsini döver
.

sıdıka: babamın son zamanlarda ruhsal sorunları var biraz..
safiyesikiyatrik tanı koyma babaya,kaltak!!

Son düzenleme:
Ben yatıyorum güzeller.
Bugün çok erken kalktım.Yarın görüşmek üzere.Herkesin bildirimi çok güzel olur inşallah...
İyi geceler...

Ben yaşlıyım anam,anlayış gösterdiğin için tişükkürler...

Öyle deme ama kızarım bak..

beyzuşşş bugün beni barış mest etti saadetten..
Durup dururken yanıma geldi, artık ne düşündüyse bilmiyorum.. anneee ben seni bütün çiçeklerden çok seviyorum dedi..
Eridim bittim yaaa..Nasıl mutlu oldum anlatamam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…