Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

2 resımde ben ekledım. Geçen gun aldıgım elbıselerı gıyıp resım cekmıstım kardesıme göndermek ısın, hazır cekmısken albume de eklıyeyım dedim. Yoksa mutluyu kıskandıgım için değil yani

Özlemmmmm Mutluuuuu resimlerinniz çok hoş gerçekten
Darısı benim başıma

Bekledim, beğendim ve şimdide meraktan çatlamadan rahat bir uyku çekeyimde yarın dinç uyanayım

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Allaha Emanet olun ve kendinize iyi bakın

canıslar fotolardaki tunik c a dan 29 liraydı sanırım. başka modeller de var. ben 46 beden aldım 44 olsa daha iyi duracaktı az bol...

iyi geceler kızlar
mutlu ve özlem ikiniz de çok hoşsunuz kilo problemi de yok olmuş maşallah
mutlu kotun kaç beden ve nerden çok yakışmış çok beğendim
özlem ilk elbiseyi daha çok sevdim

iyi geceler kızlar

kotu kipa marketten aldım F&F marka ve 44 beden ama likralı. beli bollaştı. yani gerçek te 46 bedenle eş değer gibi. ben aldığımda pek beğenmemiştim bugun uydururp giydim rahattı çok.

kotu kipa marketten aldım F&F marka ve 44 beden ama likralı. beli bollaştı. yani gerçek te 46 bedenle eş değer gibi. ben aldığımda pek beğenmemiştim bugun uydururp giydim rahattı çok.

güle güle kullan canım çok yakışmış likralılar çok rahat oluyor
ben yatayım artık herkese iyi geceler

iyi geceler kızlar

aslında ıkı elbıse de aynı model renklerı farklı gibi bişey. ben de h&m den aldımi ılk defa bişey buldum ordan. Bir de ınternetten bi elbise almıstım, kardesım daha önce almış o markayı abla cok guzel dedi, large beden aldım , bugün geldi elbise. Çok değişik bişey üstü normal oturuyo alta doğru acayip genişliyo apaçi model gibi:)) ve etek kısmı uzunlu kısalı, üzerinde kedi var. Acayip hoşuma gitti kumaşı ama, elbise biraz büyük sanki , bakmak isterseniz markası demoda. İstanbulda magazası varmış. XL bedeni 90-100 kilo arasın rahat olur

facebookta sayfası varmıs demoda butik diye, bayıldım ya elbiselerine:)) biraz pahalı ama, indirim sitelerini takip etmek lazım

işte bu bahsettiğim elbise

Eklentiler

• $Esenyurt-20120518-00346.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 60
günaydınn kızlarrr

saat 7 , bir be birde
TOKSİN ayaktayız , toksinciim sanada günaydınn canımm

geçen haftaki -2 nin üstüne kırmızılarında gelip gitmesi sebebiyle , malesef sabit yazıyorum bu haftayı , gelecek haftaya telafi ederim inşAllahh

şimdi ben okula gidiyorum ,sizler için boooolll eksili bi gün olması dileğimle , herkesi öpüyorumm

GEÇEN HAFTA : 87

BU HAFTA : 87
SONUÇ : NE GELEN VAR NE DE GİDEN

Cnm ben hastanedeyim diye heralde kurulmuş saat gibi 5.45de uyaniyom. Evdede 7kalkiyom
banada kırmızı Kart var yolda geliyor insallah
herşeyin hayirlisi olsun kizlarrr bu gün

cnm yavaş yavaş kalıcı. Eriyoruz gelenler olmasında

dün gececi hemsire geldi size bişey sorcam sorun dedim Nasıl verdiniz kiloları dedi 1saat anlattim tskkur etti gittimmi Anlattigin gibi kolay gibi dedi herşey beyinde bitiyor sağlıklı beslenme sporrr. ........

Son düzenleme:
Günaydın kızlar kilo bildirimi yapayım malesef hiç değişiklik yok bu aralar fazla dikkat etmiyorum o yüzden sanırım yürüyüşümü ihmal etmedim o yüzden de kilo almadım
Geçen hafta :93 kg
Bu hafta : 93 kg
Spor :300 dk

Kilo bidirimim =(((

geçen hafta 97,2
bu hafta 97,5
+0,3
spor 240 dk

kilo verip dereceye giren herkesi tebrik ediyorum şimdiden =))

GÜNAYDIN GÜZEL HATUNLAR...
Mutlu oğluşunun doğum günü kutlu olsun Allah uzun sağlıklı ömürler versin yavruna..ayy fotolarına baktım çok güzelsin canım incelmişsin resmen. darısı başıma...

Özlem
yeni cicilerini güle güle kullan canım çok yakışmış...

önceki kilomu hatırlayamadım
kilom 92,3 birde spor yapsam harika olcak

akşamları dikkat ederek devam ediyorum yoksa gündüz yediklerim akla zarar zaten yağdan verdiğimi sanmıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…