Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar

tekrar aranıza dönmek istiyorum..2 haftadır iyice boşladım..işe başladım kendi evime c.tesi pazar günü geçiyorum diğer günler annem oğluma bakıyo..çok zor oluyo bizim için..birde yetmiyomuş gibi hasta olduk üşüttük oğlumla ben..tekrardan diyetime dewam etmek istiyorum..buradan kopunca diyette gidiyor..sizlerin sayesinde motive oluyorum..
dün alışveriş yapayım dedim önceden üstüme göre bişey bulamazdım..şimdide bulduğumu beğenmiyorum :))

sporum yok..kilomuda aynı diyeyim.regl de olucam sanırım..bi şişlik var üstümde.inşallah güzel kilolar vermişsinizdir kızlar.yaza çıtır girelim.

Günaydınnn cici kızlar.

Tartıya çıktığınızda yüzünüze komacan gülümse yayılsın.gülümseme yerini, zıplayarak işte bu beee diye nidaya bıraksın.:)
Not: tartının üstünde zıplamayın:)

-----

aslında pek keyfim yok bugün. bir iki gündür oğlum burun akıntısı keyifsizlik yaşıyor dün gecedene beri öksürüğü epey arttı..
Çok hırıltılı nefesi, doktora götüreceğim sanırım

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr :122:

İnşallah hepimiz eksilerde bildirim yaparız yada en azından sabit kalırız
Ben kendimi çok hafiflemiş gibi hissediyorum birkaç gündür hatta dün regl olacağımın sinyalleri geldiği halde

Geçen hafta kaç kilo bildirim yaptığımı hatırlamıyorum

Ama

Bu hafta 109.5 Kg cıktım

Aslında başka zaman olsa sinirden kudururdum neden hala daha aşağılara düşmedim diye ama bundan sonra kendimi kasmayacağım çünkü ne kadar çok kafaya takarsam okadar çok olduğum yere mıhlanıyorum Üstelik bu sonuç bile benim için çok iyi sonuçta regl başladı sayılır demekki en azından yarım kiloda oradan artı vardır Eşiminde dediği gibi senede 15 kilo versem benim için yine büyük bir olay Ne yapayım varsın kilolar minak minak adımlarla gitsin zaten Annemler geldiğinde kesin çok daha çabuk kilo veririm nasılsa ayağı yanmış kediler gibi sokaklarda çarşı pazar dolaşıyoruz

Günaydın canım
Tartıya cıktığımda değil ama mesajını okuduğumda yüzümde kocaman bir gülümseme oldu
heleki notuna bayıldım

Bu arada çok geçmiş olsun umarım önemli bir şey değildir de oğlun bir iki güne kadar kendini toparlar
Rabbim acil Şifa versin... Aminnnn

ayşe nerelerdesin canım sen önemli bişey yoktur inşallah?

buralardayım cnm keyfim yokta tahlil falan yaptırdım iç acıcı değil pek kimi düşük kimi yüksek endokrine gitmem lazım diyetisyendeydim dün o da öyle söyledi böyle veremezsin kilo dedi
gecen hafta 2,100 kg vermiştim bu hafta 2,200 aldım nasıl bir bünye anlamıyorum
üstelik az çok yürüyorum yani

geçmiş olsun cnm

Son düzenleme:
hepimize hayırlı cumalar güzeller
yenacım geçmiş olsun barışa bu aralar havalardan üşütme çok fazla oluyor çabucak geçsin inşallah

kilo yine aynı beyaaa dün azcık eksideydim oysa ki
sporum 400dk
bu topikte uğraşan herkesi çooooook tebrik ederim

hayırlı cumalar hepinize malesef okadar spora halen 98 kg
sporum 740 dakika ben bu işten bişe anlamadım yediklerime dikat ettigim halde bir cinim ye diyor sizce dinlesemmi :26:

hayırlı cumalar sevgili dostlarım,
tekrar aranızda olmaktan mutluyum..çok sık olmazsada yanınızdayım.
Yenacığım 98.2 ile döndüm.vatana millete hayırlı olsun!!

günaydın kızlar bende başladım bi ileri bir geri saymaya dün sağlık ocağında tahlil yaptırdım onu almaya gidicem şimdi..belki başka haberlerle de dönebilirim=)))
kilom aynı:107,6 dün tartıldığımı sayıyorum bugün tartılmaya cesaretim yok çünkü dün tavuk dürüm indirdim mideye((

byzuş ablam sporum çok değil ama yine de yaziim:180dk yürüyüş+egzersiz

yenacım barışcığa çok geçmiş olsun...
hepimize hayırlı cumalar güzeller
yenacım geçmiş olsun barışa bu aralar havalardan üşütme çok fazla oluyor çabucak geçsin inşallah
hayırlı cumalarrr
hayırlı cumalar sevgili dostlarım,
tekrar aranızda olmaktan mutluyum..çok sık olmazsada yanınızdayım.
Yenacığım 98.2 ile döndüm.vatana millete hayırlı olsun!!

hoşgeldin ablacımmmm

kilo bildirimi için giriyorum yenacım kilom 113.8 çok şükür düşmeye başladım geçen hafta 117leri bile görmüştüm,iki tencere sarma sarıyorum şu anda hemen çıkmam lazım...

✿ evinizden ✿ sağlık ✿ huzur ✿ neşe ✿ eksik olmasın ✿ inşallah ✿ günaydın ✿ hayırlı cumalar...

Yenacım kilom...97

Günaydın güzeller....

YENACIĞIM;

KİLOM: 89.300

Nilüfer,ben o Barış isimli kuzuyu yerim yerim.Canım benim.Ne tatlı laflar ediyorlar yarabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…