Herkesciklere kocaman bir gunaydin diyorum gununuz gusel kalorisiz bol hareketli gecsin insallaah sabah yine sag kolum uyusmus sekilde kalktim kizim yanimda yatiyo e sag memeyi emiyo gece boyu emzik gibi kopus kenddi yataginda da yatmiyo bunun cezasi bana kesoliyo bit kadar yerde sabaha kadar ayni pozzisyon:) su meme kesme calismalarina biran once baslamam lazim ben bitiyom cunku
Banucum amin cnm.cok.sagolasin
Kizlar yine bulusuyonuz(( bende bi istanbula tayin olabilsem keske bende sizinle gorusmeyi cok.istiuorum kismeet
Kızlar bana müsaade yarın sabah yine erken kalkmam lazım
Buluşmanın kaçta olduğuna yarın sabah bakarım nasılsa
Sabahtan bütün işlerimi bitireyim sonra nasılsa keyif yapıcağım
Hepinize hayırlı geceler
Allaha emanet olun yarına kadar
ayşecim oğlunu 1 aylığına göndereceksin ilk çocukta ben bi ara 10günlüğüne göndermiştim çok yoğundum hem özel ders veiryordum hem okulm vardı hem ehliyet almk üzereydim ama nasıl zor durdum oğlumdan ayrı 2 yaş civarıydı.babanneye gitmişti halası ve hala kızıyla.bi ara görümcem kameradan gösterdi benim oğlan bir neşeli bir neşeli ordan oraya atlıyor zıplıyor nasıl mutlu....o zman içim rahatlamıştı.şimdi sorsan inan senin yalnızlığına özeniyorrum (oğlun gittiğindeki yalnızlık) şöyle biraz yalnız kalsam diyorum...öyle diyorum ama ana yüreğim kaç saat kaç gün dayanır hemen özlermiyim bilmiyorum ama inan yalnız kalmaya çok ihtiyacım var....
nescafemi ve 10 adet bademimi alıp geldim.:)
Biraz bakınıp enginar dolma yapmak üzere mutfağa girişeceğim..
diyetisyen kalori listemi değiştirmedi , hala 2200cal. iki hafta sonra değiştireceğim dedi..Ara yapmaya alışamadığımı bisküvi ve meyve yemek istemediğimi ve hiç yemediğimi söyledim..
Et yemediğin günler araların ekmek peynir olsun muhakak dedi..
8-10 badem, her gün olmamak üzere yiyebilirsin dedi..İlk iki hafta hayır demişti..
Sevindim bende.:)
Bugün beni umutsuz gördüğünü söyledi bende hastalıklardan bahsettim.Herşeyin düzeleceğini benim başaracağımı belirtip bir güzel gaz verip yolladı.:))
Kizlar firtinada bizim sitenin kablolar kopmus... 3-5 gun de kimse farketmedi nasil oldiysa... Ancak duzeldi internet filan..
Bu arada kizim dun solfej sinavini gecti... 6 haziran piyano finali var...onu da kazasiz atlatirsak, kizim bu yaz rahat ve guzel bir tatil yapacak...
Bulusma icin ben de hazirim. Bir yandan oglanin yarinki yasgunu icin okula goturecegim pastanin santisini cirpiorum, bir yandan makyaj yapiyorum... Superim, heyecanliyim...
Kizlar firtinada bizim sitenin kablolar kopmus... 3-5 gun de kimse farketmedi nasil oldiysa... Ancak duzeldi internet filan..
Bu arada kizim dun solfej sinavini gecti... 6 haziran piyano finali var...onu da kazasiz atlatirsak, kizim bu yaz rahat ve guzel bir tatil yapacak...
Bulusma icin ben de hazirim. Bir yandan oglanin yarinki yasgunu icin okula goturecegim pastanin santisini cirpiorum, bir yandan makyaj yapiyorum... Superim, heyecanliyim...
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle hepinizin kandilini kutluyorum.
Ben de sizin aranıza katılmak istiyorum. Pazartesinden beri sağlıklı beslenerek kilo vermeye çalışıyorum. Pazartesi 100 kg ile başlamıştım, bu sabah 98.0 kg oldum. Beni de aranıza alır mısınız acaba? :)
tabiki de hoşgeldiniz aramıza çok mübarek bir günde geldiniz inş hiç zorlanmadan bu günün ve gecesinin hürmetine kolayca sağlıklı beslenmenize devam eder istediğiniz kiloya ulaşırsınız inş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?