Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Pinar ben se hala emziriyorum bebek degil artik 2 yasinda baya canim yanmaya basladi 3 firt hop sit bitiyor sonrasi eziyet agliyor bi de neden yok diye...kesecegim temmuz da. Uyku isi fena ben de memeyle uyuttum hep 1 damla da olsa icmek istiyor uyurken korkuyorum cok uyumazsa diye neyse bakicaz bir yol bulucaz...

Ama kesin yatagini ayirmak lazim pinar kendi yataginda yatmali cok muhim bence... Bir onu dogru yaptim 6 aydanberi yataginda uyuyor

Canim 11.30 dan sonra bisey olmazsa ordayim gelince ara

günaydınlar herkese
umarım keyifler yerindedir
benim eşşek kafam dün o kadar çok yedimki kendime çok kızdım sonra ama ne çare
bugün niyetliyim herkesin kandili mübarek olsun
ayrıca buluşacak arkadaşlar çok kıskanıyorum sizi söylemeden edemicem
keşke grev olacağı önceden belli olsaydı
o zmn çarşambaya ayarlardık buluşmayı bende gelirdim
neyse size bol sohbetler resimlerinizi bekliyoruz

Günaydıınnn,

KAndiliniz mübarek olsun,tüm dualarımız kabul olsun..

Bugün genel ilaçlama olacak apartman ev..Öfff çok zor..

Aay mutlucum hic sorma.dana gibi oldular hala. Meme benimki cok isteigi zaman bazen sonra vercem diyorum bi icli icli agliyor gorme cok uzuluyorum ozaman doga hanim icide sut kalmasada aglamaz.yeterki meme azinda olsun benim kiz dudak tiryakisi:))) bende seviyorum kizimla yatmayi ama kendi yataginda yatmiyo ilk yatagina koyuyorum kalkinca bizim yataga aliyoz e uykusuzum zayen koy geri al zor oluyo birde sigmiyo bizimki kocaman besigine :) bizim yatakta yayilip yatacak bakaalim sen nasil ayircan memeden yavas yavas kesme mi tiksindirerek mi

cnm benim tabiki bazen yalnız kalmak istiyoruz
ben bazen öyle uykusuz kalıyorum ve öyle yoruluyorum ki
hem ev hem iş gerçekten zor oluyo
ama evladı olmadan da yapamıyo insan
belki genç yaşta anne olduğum için bilmiyorum
zaten çok duygusalım ben daha şimdiden başladım benden daha iyi bakılacak orda eminim ama ben özlemine nasıl dayanırım onu bilmiyorum

senin diyetisyeninde sanırım burcu gibi
motive etmeyi çok güzel başarıyo
çünkü işini çok benimsiyo
ben şuanda her sabah 1 önceki gün ne yedim naptım yazıyorum o da bana yorum yapıyo
mesela bugün yrn hatta haftaya toplamda 15 gün oruç tutmayı düşünüyorum çok sevapmış
mail attım o da bana ona göre bir liste hazırlayıp yolladı

Günaydın kızlarrrrrrr :122:

Allah'ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Regaib Kandili'nde, bir yıllık yaşantımızı, ibadetlerimizi ve iyiliklerimizi iyi düşünecek ve ona göre hayatımıza çekidüzen vererek samimi bir teslimiyetle nefis muhasebesine gireceğiz. Bu gece hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun.. Kandiliniz mübarek olsun!

Eki Görüntüle 426633

Bende şimdi kahvaltımı edeyim hazır ufaklık uyurken sonra ancak hazırlanır büyük kız okuldan cıkar cıkmaz kızlarla buluşmaya giderim
Hepinize hayırlı günler
Bu gece benim içinde dua etmeyi unutmayın Şu Banu artık kilolarından kurtulsun diye

Kizlar firtinada bizim sitenin kablolar kopmus... 3-5 gun de kimse farketmedi nasil oldiysa... Ancak duzeldi internet filan..

Bu arada kizim dun solfej sinavini gecti... 6 haziran piyano finali var...onu da kazasiz atlatirsak, kizim bu yaz rahat ve guzel bir tatil yapacak...

Bulusma icin ben de hazirim. Bir yandan oglanin yarinki yasgunu icin okula goturecegim pastanin santisini cirpiorum, bir yandan makyaj yapiyorum... Superim, heyecanliyim...

günaydın kızlar nasılsınız kandiliniz mübarek olsunn gece kalkıp 5 zeytin 1 yumurta 1 dlm elmek 1 bardak süt iççtim niyetlendim allah izin verirse yarında oruç tutcam bu hafta çizelge deişmicek sanırım herkezin kandili mübarek olsun dualarımız kabul olsunnninşallah

Tebrikler inşallah finalde de çooook başarılı olur kızın
Bende senden pek farksız sayılmam bir yandan kahvaltı et bir yandan kaşları azda olsa düzelt bir yandan da ufaklıkla uğraş. Birde bukadar koşuşturma yetmiyormuş gibi eşimde bilgisayardan birşeyler yapmamı istedi ama şükür bitti
Ben 1 gibi orada olurum inşallah ancak kız okuldan gelip üzerine değiştirip geliriz. Bu arada mutlunun numarası hala aynımı ben iyisimi arayıp garantiye alayım

Tamamdır değişmemiş onlarda şimdi yeni çıkıyorlarmış evden malum yolları uzun 1 saat sonra orada oluruz sen gelince ara o arada bizler dükkanlara bakarız dedi

Son düzenleme:
herkeşlere hayırlı günler diliyorumm:))
güzel kandil mesajları için teşekkürler rabbim bu günleri hep yaşatsın inşallah
hepinizin gönlüne göre versin
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNN:))))))))

Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle hepinizin kandilini kutluyorum.
Ben de sizin aranıza katılmak istiyorum. Pazartesinden beri sağlıklı beslenerek kilo vermeye çalışıyorum. Pazartesi 100 kg ile başlamıştım, bu sabah 98.0 kg oldum. Beni de aranıza alır mısınız acaba? :)

hayırlı olsun beyzacım kızımıza Allahım daha güzel başarılar kazanması dileğiyleee sen de süper bir annesinnnn süpersinnnn topiğimizin diğer anneleri gibi tabiki deee

merhabalar yine bir kaç gündür gelemedim kaçak takıldım dünde iş bırakma eylemine katıldım çarşıdaydm kaçırdım yine :26::26::26::26: neyse bugün kandil dua edip bol bol zayıflamayı isteyeceğim inş BU ARADA HERKESİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN ALLAHIM HERKESİN DUASINI KABUL ETSİN İNŞ...

tabiki de hoşgeldiniz aramıza çok mübarek bir günde geldiniz inş hiç zorlanmadan bu günün ve gecesinin hürmetine kolayca sağlıklı beslenmenize devam eder istediğiniz kiloya ulaşırsınız inş....

tabiki de hoşgeldiniz aramıza çok mübarek bir günde geldiniz inş hiç zorlanmadan bu günün ve gecesinin hürmetine kolayca sağlıklı beslenmenize devam eder istediğiniz kiloya ulaşırsınız inş....

Çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz öncelikle sağlığımıza kavuşur, incecik oluruz. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

Ben sabah kepekli yağsız tost, salatalık ve şekersiz yeşil çayla kahvaltı yaptım. Arada da bir hurma ve yulaflı biskuvi yedim.

herkese hayırlı günler hayırlı kandiller dilerim
Allah dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah
meryem bugün ben de uyudum 11 30 a kadar
bugün tatlı hamur işi felan yapmam lazım ama daha kendime gelemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…