Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Borçlarımızdan günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun!

buluşacak arkadaşlara iyi eğlenceler kıskanmadım desem yalan olur haftasonu olsaydı bende katılırdım....

Ayşe,Emir çok ama çok tatlı maşallah.Allah nazardan saklasın...Sizleri ona onu da size bağışlasın canım.

Rabbim bana ve tüm isteyenlere de sağlıklı evlatlar nasip etsin...

Son düzenleme:
Ayşe,Emir çok ama çok tatlı maşallah.Allah nazardan saklasın...Sizleri ona onu da size bağışlasın canım.

Rabbim bana ve tüm isteyenlere de sağlıklı evlatlar nasip etsin...

amin cnm benim allah razı olsun rabbim tüm isteyenleri evlat sahibi yapsın
sen de anne olucaksın vakti var inan
bak mesela eşimin arkadaşı var 6 yıllık evliler olmadı çocukları bi türlü ama bu arada da çok sıkıntılar atlattılar maddi ve manevi çocuğun anne ve babası 1 sene arayla öldü
3 erkek kardeşler mal varlığını paylaşamadılar mahkemelik oldular falan sonra
en küçük o abisine durdukları evi satın almış gibi para ödedi vs.
neyseki eşi hamile haziran 25i gibi doğumu dün akşamm ordaydık sohbet ettik dedik herşeyin zamanını allah biliyo
bu ay tam son kredi borçlarını ödediler sağa sola ıvır zıvır o kadar bunalmışlardıkı bu ay bitti şükür ve bidahaki ay çocukları kucaklarında olacak
sabret güzelim zamanı var hayırlısı ile seninde sağlıklı bir evladın olacak inşallah

Amaninnn büyümüş de küçülmüş buu
sorma cnm sorma çok fena

slm kızlar bu aralar topik cok sessiz galiba diyet modunda değil bu ara kimse valla açıksası ben değilimde bu hafta diyet miyet kalmadı 2 haftadır yerimde sayıyıyorum yarında iyibir bildirim olmucağını simdiden belirtmek istedim toparlanmam lazım son 4 5 kilom kaldı ama vermekte ciddi anlamda zorlanıyorum umarım bi an önce motivasyonumu toparlayabilirim bu cumarteside diyetisyenle son günüm biraz ara vericem diyetisyene bi sürede kendim yapmak istiyorum diyet öyle işte kızlar hepinizi cok öpüyorum ve herkesin kandilini kutluyorum

merhaba herkesciklere

bu arada İstanbullu bayanlar demek görüşüyorsunuz oh ne güzel imrendim vallahi size..
bizler için fotograf çekilmeyi unutmayın sakın

Kandilimizi kutlayan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.. sizlerin Regaib Kandili mübarek olsun kızlar..
buaksam hep Kuran-ı Kerim okuyup dua edecegim..
sizleride aklımdan geçirecegim..Allah ım hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
Aysemmmm oglusun cok tatli yaaa yerim ben onun kara gozlerini ya.masallah subhanallah

Herkesin kandilini kutlarim insallah herkesin duasini kabul eder rabbim

Hayırlı kandiller Asu abla.
Amin inşaallah senin dualarını da kabul eder Allah.
Hamur işi miiiiiiiii.:111::111::111:

ahh Ayşecim maaşallah oğluşuna
ne tatlı,hınzır birsey..gözlere bak..fena olcak annesi bu fena

Allah ım nazarlardan saklasın..sizlere birlikte saglıklı uzun bir ömür diliyorum.

Aysemmmm oglusun cok tatli yaaa yerim ben onun kara gozlerini ya.masallah subhanallah

Herkesin kandilini kutlarim insallah herkesin duasini kabul eder rabbim

saolun kızlar emiri gören herkes büyünce fena olacak çok can yakacak diyo ztn
inşallah hayırlı evlat olur tek dileim o

ayşecim maşallah kocaman olmuş emir çok yakışıklı ve de akıllı gözlerinden belli
evet cnm yaa zaman öyle çabuk geçiyo ki anlamıyo insan
cin gibi maşşallah dün bebek sevmeye gittik 6 günlük bir akrabamızın
nasıl kıskandı anlatamam
bıyak anne sameti diyo
beni sev sen diyo
kardeş oğlum diyorum
ben kardeş istemiyorum diyo eşşek sıpası yaa

ohhh kızlar neler kaynatıyo acaba şimdi aklım onlarda mutluyu arıcam da aslında rahatsız edip bölmim dedim :18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…