ben az önce burda yazısmıyormuydum..pc önümde uzanıordum..kafamı bi koymusum..uyumusum..
vee eüstünden 2 saat gecmiş..özlem vardı,iddiadasımvardı gitmişler
bende anca 5-10dk uyudum sanıodum..
hahahahha uyku tulumu geldi hanımmmm
teşekkür ederim ablacım sizlerin payı çok büyük bu durumumdaAsuman;
Muhteşemsin kardeşim...Her şişmanın hayalini gerçekleştirdin..Sabrına,kararlılığına hayranım...
ben az önce burda yazısmıyormuydum..pc önümde uzanıordum..kafamı bi koymusum..uyumusum..
vee eüstünden 2 saat gecmiş..özlem vardı,iddiadasımvardı gitmişler
bende anca 5-10dk uyudum sanıodum..
hahahahha uyku tulumu geldi hanımmmm
hahahaaa Valla hiç gülesim yoktu be iddadaşım
Gerçekten uykucu Şirin oldun
Demekki baya bir yorulmuşsun sen
benim de çok uyuyasım var istediğim zaman ve istediğim kadar uyumak istiyorum ama mümkün olmuyor işte keyfine bak sen canım
ahh ablacım ben senin yerine de uyuyayım ozaman...
zamanımda var kpss harici bir meşguliyetim de yok..
koy kafayı yat modundayım hep
psikolojik yorgun ben
hep yorgun ben
beni bahar carptı sanırsam..ama carpsın bakalım yazın gelmesine kaldı 1 hafta...
1hafta daha carpar sonra ben ona bir carparımmm
ahh anlayabiliyorum seni..uyu canım uyu çalış uyu kalk bi daha çalış
ben sabah uyuyum diyorum kızlar okula gidecek mecbur erkenden kalkıyorum yürüyüşten sonra ağırlık basıyor uyuklarken ya gelen giden olur ya biri acıkır ya da olur yani bişey akşam erken uyuyum desem eşim 10 buçuktan sonra geliyor o biraz oturalım film izleyeli çay kahve içelim derken saat1 den önce uyuyamıyorum neyse yaz tatili geliyor
boşver güzelim yaa sonuçta bütün gün evde yanlızsın işte olmaz pek
Sınavlara çalış ondan sonra yan gel osman
Bencede bahar çarptı senibir iki haftaya geçer inşallah yorgunluk halin
kimsecikler yokk
Ozka cnm cvbin icin tesekkue ederim cnm sekeri dengesiz ilacini iciyo ama arada unutuyo rabi bende korkuyorum bisey olcak diye babamdan sonra kaybetme korkusu oldu iyice
Bakiyom birinciler 2. Ler belli bende birinci olcam sondan:)))
Asucum bende diyorum iyiki kk var diye bire diyolar butun k lar mi kadina karsi diye hayirrr kk ladinin yaninda
Beyzusablscim. Benim singrafi sonucu geldi ve degerlerim iyiymiş İlacimi birakcakmisim. Önceden diyorlardı ilacı devamlı kullancan bir bırakıp başlamak olmaz ee şimdi bırak diyorlar bende senin fikri alayım dedim bu sıralar çok stresliyim bunaliyorumda çok isim oluyor bunalincada guatrmdan rahatsız oluyom simcik devammi etsem 75mg yoksa birakayimmi
Saol ablacim en iyisi bırakayım. Allah korusun hipertriod olmayayımCanım ,Dr lar ne diyorsa onu yapman gerekiyor.
İlaç gerekli olmadığı takdirde kullanırsan bu seferde Allah korusun hipertiroidiye çevirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?