Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben az önce burda yazısmıyormuydum..pc önümde uzanıordum..kafamı bi koymusum..uyumusum..

vee eüstünden 2 saat gecmiş..özlem vardı,iddiadasımvardı gitmişler
bende anca 5-10dk uyudum sanıodum..

hahahahha uyku tulumu geldi hanımmmm

hahahaaa Valla hiç gülesim yoktu be iddadaşım
Gerçekten uykucu Şirin oldun
Demekki baya bir yorulmuşsun sen

Asuman;

Muhteşemsin kardeşim...Her şişmanın hayalini gerçekleştirdin..Sabrına,kararlılığına hayranım...
teşekkür ederim ablacım sizlerin payı çok büyük bu durumumda iyi ki tanıdım sizleri hem dost olarak harikasınız hem de azmimim kırılmaması için hep desteksiniz

benim de çok uyuyasım var istediğim zaman ve istediğim kadar uyumak istiyorum ama mümkün olmuyor işte keyfine bak sen canım

hahahaaa Valla hiç gülesim yoktu be iddadaşım
Gerçekten uykucu Şirin oldun
Demekki baya bir yorulmuşsun sen

psikolojik yorgun ben
hep yorgun ben

beni bahar carptı sanırsam..ama carpsın bakalım yazın gelmesine kaldı 1 hafta...
1hafta daha carpar sonra ben ona bir carparımmm

ahh ablacım ben senin yerine de uyuyayım ozaman...
zamanımda var kpss harici bir meşguliyetim de yok..
koy kafayı yat modundayım hep

uyu canım uyu çalış uyu kalk bi daha çalış
ben sabah uyuyum diyorum kızlar okula gidecek mecbur erkenden kalkıyorum yürüyüşten sonra ağırlık basıyor uyuklarken ya gelen giden olur ya biri acıkır ya da olur yani bişey akşam erken uyuyum desem eşim 10 buçuktan sonra geliyor o biraz oturalım film izleyeli çay kahve içelim derken saat1 den önce uyuyamıyorum neyse yaz tatili geliyor

psikolojik yorgun ben
hep yorgun ben

beni bahar carptı sanırsam..ama carpsın bakalım yazın gelmesine kaldı 1 hafta...
1hafta daha carpar sonra ben ona bir carparımmm

boşver güzelim yaa sonuçta bütün gün evde yanlızsın işte olmaz pek
Sınavlara çalış ondan sonra yan gel osman
Bencede bahar çarptı seni bir iki haftaya geçer inşallah yorgunluk halin

ahh anlayabiliyorum seni..
ev olmak..cocuklara bakmak..tabiki kendinden cok fedakarlık istiyordur..

ama eminim kızların için uykusuz kalmaya deger
boşver güzelim yaa sonuçta bütün gün evde yanlızsın işte olmaz pek
Sınavlara çalış ondan sonra yan gel osman
Bencede bahar çarptı seni bir iki haftaya geçer inşallah yorgunluk halin

yan gel osman
o osmanı severim ben

geçen yaz kot almıştım şimdi üstümden düşüyor giyemiyordum yeni de daha bugün terziye verdim daraltmaya kadın da ben boyda 93 kiloymuş arkadaş ta benim kilo verdiğimi felan söyledi epeyce oturduk anlattım bişeyler
ama genelde gözlemlediğim şu ki herkes kilo vermek istiyor ama uygulamya gelince herşeye bir bahane buluyorlar
kısacası bizlerin burda yaptığı gerçekten zor ve sıradışı

meryemcim tabii ki kızlar için herşeye değer ama vücut yoruluyor işte bazen
aslında onlar okula gidince uyuyabilirim ama işte ya yürüyüş yapıyorum ya da arkadaşlarla takılıyorum çıkıyo işte bişeyler çok şükür bugünümüze

Ozka cnm cvbin icin tesekkue ederim cnm sekeri dengesiz ilacini iciyo ama arada unutuyo rabi bende korkuyorum bisey olcak diye babamdan sonra kaybetme korkusu oldu iyice

Bakiyom birinciler 2. Ler belli bende birinci olcam sondan:)))
Asucum bende diyorum iyiki kk var diye bire diyolar butun k lar mi kadina karsi diye hayirrr kk ladinin yaninda

kimsecikler yokk

Ben buradayım ama biri depikmi atıyor nedir hep bakıyorum cıkmış görünüyorum

Canım iyi düşün iyi olsun
Rabbim Annene sağlıklı uzun ömürler versin... Aminnnnn

Slm kızlar
Ozka cnm annene geçmiş olsun
umut kizinin yaşgününde yaptigin şeylerin fotolari iştiyorum sen güzel şeyler yaparsın. Banada seneye fikir olur
bebislerin yaş günü kutlu olsun nive sağlıklı uzun yıllara

Beyzusablscim. Benim singrafi sonucu geldi ve degerlerim iyiymiş İlacimi birakcakmisim. Önceden diyorlardı ilacı devamlı kullancan bir bırakıp başlamak olmaz ee şimdi bırak diyorlar bende senin fikri alayım dedim bu sıralar çok stresliyim bunaliyorumda çok isim oluyor bunalincada guatrmdan rahatsız oluyom simcik devammi etsem 75mg yoksa birakayimmi

Son düzenleme:

Canım ,Dr lar ne diyorsa onu yapman gerekiyor.
İlaç gerekli olmadığı takdirde kullanırsan bu seferde Allah korusun hipertiroidiye çevirir.

Kızlar bana müsaade yarın sabah yine erken kalkmam lazım
Buluşmanın kaçta olduğuna yarın sabah bakarım nasılsa
Sabahtan bütün işlerimi bitireyim sonra nasılsa keyif yapıcağım

Hepinize hayırlı geceler
Allaha emanet olun yarına kadar

Herkesciklere kocaman bir gunaydin diyorum gununuz gusel kalorisiz bol hareketli gecsin insallaah sabah yine sag kolum uyusmus sekilde kalktim kizim yanimda yatiyo e sag memeyi emiyo gece boyu emzik gibi kopus kenddi yataginda da yatmiyo bunun cezasi bana kesoliyo bit kadar yerde sabaha kadar ayni pozzisyon:) su meme kesme calismalarina biran once baslamam lazim ben bitiyom cunku
Banucum amin cnm.cok.sagolasin
Kizlar yine bulusuyonuz (( bende bi istanbula tayin olabilsem keske bende sizinle gorusmeyi cok.istiuorum kismeet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…