Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçsin gitsin inşallah o öksürükler de :) Yavrular hastayken hep huysuz oluyor zaten. Anne için de ayrı zor, hastalandığına mı üzülsün, bakımını mı yapsın, huysuzlukları ile mi uğraşsın. Gerçi böyle zamanlarda bir sabır ve dayanma gücü geliyor bana, çocuklara karşı inanılmaz tahammüllü oluyorum. Zaten hasta yavrucaklar, şefkat damarlrım kabarıyor herhalde iyice. Amaaa başka herşeye karşı d açok tahammülsüz oluyorum. Zavallı eşim

Kızın da çok haklı stres olmakta. Yılsonu yaklaştıkça iyice sıkıldı çocuklar, çevremde hep aynı durumda küçük hanımlar, küçük beyler. Artık yaz gelse de hem hastalıklar gitse hem çocuklar rahatlasa. Hepimiz sıkıldık

Parti için menü oluşturuyorum şimdi, mümkün olduğunca basit ve her zaman yaptığım şeyleri seçmeye çalışıyorum :) Çeşidi de abartmayacağım, zaten miktarca fazla olacak. Diğer detayların yanında bir de yemekle uğraşmayayım. İnşallah yolunda gider, genelde bu kadar çok detay sorun yaratır, bana da uğraş çıktı işte :))
Zaten kas kaybı oluyor çoğu zaman yazdığın durumlarda. Ve geri geliyor ne yazık ki kilolar Bir de çok az yiyorsun diye uyarmak da tuhaf kaçıyor etrafımızdakileri. Sanki zayıflamalarını istemiyormuş, sekte vuruyormuş muamelesi görüyoruz...

Ben de o civar orda olurum oglumu da alicam alisveris cilginligi yapariz kesin annem ve ablma da olacak. Beyzanin nosu var bende ararim gelince Yemekte uyar

Aramizda gunde 500-700 kalori ile diyet yapanlar var hicccc bisi demiyorum daha once aldim azimin payini neyzikki zaman cok aci vururyor hatalari yuzumuze ama o zaman anliyoruz dogruyu yanlisi. Ben gul gibi vucudumu neye cevirdim ver al ver alla. Neyse baslamayayim. Hepimiz uzmaniz ne de olsa ...

Forumda bi tane diyetisyen var, bana soru sorabilirsiniz diye konu açmış. Orda birisi demiş 65 kıloyum gunde 1000 kalorı ıle zayıflıyamıyorum, ancan 1000 kalori altında alırsam kılolar gıdıyor diye

Diyetisyen demişki, çok yanlış yapmışsınız, o zaman siz hayat boyu 800 kaloriyle yaşayabilecek misiniz demiş. Valla kim kızarsa kızsın ben diyeceğimi deri Eleştiriye açık olmayan bir toplumuz malesef. Biz bu yollardan geçtiki gençliğimizde bu hataları yaptık ki söylüyoruz.

sağolasın canım benim kapalı olmanın avantajı yoksa oramdan buramdan fırlıyan çoooooook:))
hoşgeldiin datlluumm:))
NURGU66, resimler harika..
iki güzellik bir arada olunca ortaya iyi bir çalışma çıkmış :)
Boy avantajından dolayı hiiç seksenlik gibi durmuyorsun..

sağoll bebeeaaaamm dahada iiyi olcak inşallahh allah hepinizden razı olsun sizin sayenizdee :))

Kızlar dün hastanede işimiz bitince annemi alışverişe götürdüm. Zonguldakta ilçede oturuyolar,orda kıyafet çok pahalı bir de adi adi şeylere marka etiketi basıp pahalıya satıyolar diye annem bişey almak istemiyo pek. Annemi h&m ye götürdüm. Dar paça yandan fermuarlı 28 beden kot aldık acayip yakıştı. 61 kilo ama kasları fazla. Maşallah geç kız gibi kot giyince. Kotu denerken kız git ben 52 yaşındayım baban öldürür dese de aldık:)) Sonra bir tane de lcw den yine 28 bedne kot aldık yine dar paça.

Selam kızlarrrrrrrr :122: :122:

Hele şükür gelebildim Dün salladığım için bugün yine eve girişmek zorunda kaldım
Sağ olsun kızımda bugün evdeydi de oda bana yardımcı oldu hallettik
Ufak cadı ayağımıza dolanmasaydı daha cabuk biterdi ama neyse
Akşamlıkta çok az yaprağım vardı hemencecik sarıverdim hatta az daha unutup yakıyordum
Huyum kurusun genelde sarma yaptığımda ille ilk sırayı hafif tutturuyordum ama bu sefer altına baya bir yaprak dizdim sarmalarıma zeval gelmedi
Eşim bile alıştı ne zaman sarma yapsam aman sakın dibini tuturma der

Canım Allah yardımcın olsun İnşallah sınavda çok güzel geçer
Sen etraftakilere bakma hani ağzı olan konuşuyor derler ya o hesap Çok bilen girip kazansın bakalım o sınavları söyledikleri kadar kolaymıymış görsünler

Canım bende geliceği ama o kadar erken gelemem çünkü kız yarımda çıkıyor o yüzden ancak 13:15i bulur gelmem. Yine siz bilirsiniz ama erken bir araya geliceğiz derseniz siz yemek yersiniz o arada ben kahve faslına yetişirim
Birde neresinde buluşuyoruz yine starbucks mu

İddadaşimmmmm nasılsın canım görmeyeli

Bu arada Özlem Annenede çok geçmiş olsun İnşallah Rabbim tez verir şifasını.

merhaba kızlar
geçmiş oku oku 2gün giremeyince ne cok birikiyor.
herseyi okuddum ama sonra gelince bir uyku cöktü kafam allak bullak oldu

hatırladıklarımı yazayım..dger arkadaslarım da mazur görüsnler

EBRUCUM dönmüşsün aramıza ne güzel.çok mutlu oldum.
tekrar gecmiş olsun canm.Allah ım yaşatmasın bir daha

YENACIM sen veoglundda rahatsızmıssınız..umarım daha iisinizdir..
geçmiş olsun çok..
bu hafta cok yogun bir haftaydı senin için ama bakıorumda yarıyı gectin

ÖZLEMCİM annene gecmiş olsun diyorum..
vee seni öle ii anlıyorum ki..Kpss belası benmde başımda..sınava da az kaldı:18::18::18:

evet canım az kaldı valla. sen baya sıkı calısıyorsın emegının karsılıgını alırsın buna eminim. ben stresten calısamıyorum denemelerde pek parlak degıl sonuclar.hazıran atamasında il dışı uzak da olsa yazıcam 2010 puanımla.

anneye maaşallah..28bedene girior he..
benm annem de aynen öle..
ayhh bnde gitmişim tipsiz babama çekmişim
bunu kendine de derim güleriz...hala kemiklerinin iri oldugu konusunda ısrarcı

ohhhhh ellerine saglık cecoşum...
bende aksama saracagım yarına pişiririm....
bildirimden bi gün önce ohh yarasın bana

kaç gündür taze yaprak sayıklıyordum.eşimin amcasının bahcesine gittik sabah..
çardakları var kocaman üstü asma yaprakları
topladılar saolsn bana..bayram ettim..
ayyy bn gerekrse tencerenin basında beklerim yine dibini tutturmam

İddadaşimmmmm nasılsın canım görmeyeli

Bu arada Özlem Annenede çok geçmiş olsun İnşallah Rabbim tez verir şifasını.

iyiyimmmm canım iddiadasım.yaramaz birsey yok şükür

.dün kv bndeydi işte tümgün onla gecti
aksamda stressten sanırım yorgunlk çöktü erknden uyudum...

sen nasısın bakayım?meleklerin nası?
köpekcikle olan maceralarını okudum

Ya ben kimsenin ftolarina bakamadim sinir oldum bi gecen mutluya bakmistim(( icim sikkin oyle oluncada bedenim yorgun hissettiriyo bana kendini

Kizlar bisi sorcam simdi annem seker hastasi ilac kullaniyo ama nedense cok zayiflamis 60 kiloya dusmus ki burda 70 kiloydu cok uzuldum telde oyle deyince seker zayiflatirmi ki diye bi sorayim dedim

canım eger ılaclarını duzenlı ıcıyorsa ve sekerı bırden yukselmıyorsa zayıflatmaz ama kendıne dıkkat etmıyorsa şekerı dalgalıysa zayıflatması muhtemel

İyi olmana sevindim canım
Ne yaparsın kv gelicek diye baya bir hazırlık yapmıştın birde hizmet edince normaldir yorulduğun

Benim Melekler iyi çok şükür
Sorma ikiside köpek aşığı ellerinde olsa anında eve bir tane aldıracaklarda günah be güzelim hayvancağıza sonuçta çok büyük sorumluluk. Büyük kız çok israr ediyor bahçemiz yok olsa anında alırım dedim de şimdi tutturdu gecekonduya taşınalım diye
Tabi biliyor Villa ancak rüyamızda görürüz bu ara
İleride ne olur onuda Allah bilir

Yarın kızçelerimle gidiceğim nasip olursa buluşmaya :122: Büyüğü ben sıkılırım evde kalsam ya diyor ama daha cesaret edipte evde hiç bırakmadım birde yelloz hazır ben yokken bütün mahallede fink atar gezenti
Allah korusun birşey olur diye bırakmıyorum şimdilik. Anneminde dediği gibi Sarımsağım baş uçumda olsun

Kızlaaaar merhabalar

Ya buraya giremiyorum sanki aylardır yokum gibi hissediyorum daha 10 gün olmuş ama ne rejim ne spor hiçbirşey yok ama çok korkuyorum kilo alacağım için Allahtan haftaya daha rahatlaşacağım eğitim konusunda bu arada çalışacağım şirkette spor salonu varmış spor salonunun önünde yatıp kalkıcam
Bu arada eğitimde yanımdaki arkadaşımında kilo sorunu var onda da insülin direnci ve pco varmış ama o benim gibi şişkooooo değil tabi 88 kiloymuş beraber zayıflamak konusunda hevesliyiz bir başlasak devamı gelecek diye düşünüyorum hadi hayırlısı olsun hakkımızda ne diyim

Ne güzel sanada arkadaş olur hem birbirinizi frenlersiniz şirkette
Bu arada işin de hayırlı olsun inşallah çok güzel bir iş hayatın olur

sabah her zaman oldugu gibi yeşil çay ve 1 bardakta tarçınlı çay
sonra tam 2 saat yürüyüş tempolu
kahvaltı peynir daomates salatalık 1 b süt yarım simit
ara 1 salatalık
ögle 3 k acılı melemen 2 b ayran
burda coştum parkta toplandık bizim kızlarla
1 ekşi elma 1 avuç kabak çekirdegi 8 tane erik 2 un kurabiyesi yeşil çay
akşam yemek yerine 1 kase yogurt 1 küçük paket diyet bisküvi
2 saat yürüyüş
3 bitki çayı
3 lt su bitmek üzere

resımlerıne baktım asumancıgım

super ya, nasıl zayıfladıgın daha da anlasılıyo. yanakların tombıs tombısmıs. sımdı resmen yarın gırmıs, asuman gıtmıs asu kalmıs

ay evet canım biz de dün baktık çok şaşırdık ailecek sizlede paylaşayım dedim
güzel yorumlarınıza teşekkürler ayrıca
yeğenimle olan resim de pek bir ev hali ama sizler bana hiç yabancı olmadığınız için rahatlıkla paylaştım
bugün yürüdüm 1saat arkadaşlarla
sonra beraber kahvaltı yaptık bu hafta pek yaramazlık yapmıyorum bakalım ama 3 öğün düzenli yiyemiyorum malesef
özlemcim anneciğine çok geçmiş olsun

Asuman;

Muhteşemsin kardeşim...Her şişmanın hayalini gerçekleştirdin..Sabrına,kararlılığına hayranım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…