Geçsin gitsin inşallah o öksürükler de :) Yavrular hastayken hep huysuz oluyor zaten.Evet çok seviniyorum bende..Umarım bir aksilik olmazda bende sıkılıp bırakmam..
Biz tam iyileşemedik ben öksürmeyede başladım tam oldu...OĞlanda o kadar mızmızki bebek gibi sürekli ağlıyor.
Kızımda çok kaprisli ve çok huysuz bu aralar sınav streside etken buna..
Düşünüp sorduğun için çok mercüüü :)
Doğum günü münasebetinde harikalar yaratıcaksın desene, partide olmak varmış..
Kolay gelsin sana planladığın gibi yolunda gider herşey inşallah...
Zaten kas kaybı oluyor çoğu zaman yazdığın durumlarda. Ve geri geliyor ne yazık ki kilolarevet canım zaten 90 100 kılolarda olup da gunde 1300 kalorı almak mantık dışı. Illa dıyetısyene gıtmek gerekmıyor. Bu iş metabolizma matematiği zaten. Bu şekilde çok az kalori alarak zayıflayanlar var mı var. Ama kıloları azaltıkca gunde 1000 kalorı ile zayıflıyamaz duruma geldiklerinde kendilerine ne kadar kötülük yaptıklarını görecekler.
Kızlar sadece dördümüz (Banu-Mutlu-Beyza ve ben) buluşuyoruz galiba? Nasıl bir program yapalım? Bizde çocuk yok, sizde var, Mutlu'nun annesi ve ablası da gelecekti. Yemek yemek uyar mı size, yoksa birşeyler içip sohbet mi edelim? Biz 11.00-11.15 gibi orada oluruz sanıyorum :)
Geçsin gitsin inşallah o öksürükler de :) Yavrular hastayken hep huysuz oluyor zaten.Anne için de ayrı zor, hastalandığına mı üzülsün, bakımını mı yapsın, huysuzlukları ile mi uğraşsın. Gerçi böyle zamanlarda bir sabır ve dayanma gücü geliyor bana, çocuklara karşı inanılmaz tahammüllü oluyorum. Zaten hasta yavrucaklar, şefkat damarlrım kabarıyor herhalde iyice. Amaaa başka herşeye karşı d açok tahammülsüz oluyorum. Zavallı eşim
Kızın da çok haklı stres olmakta. Yılsonu yaklaştıkça iyice sıkıldı çocuklar, çevremde hep aynı durumda küçük hanımlar, küçük beyler. Artık yaz gelse de hem hastalıklar gitse hem çocuklar rahatlasa. Hepimiz sıkıldık
Parti için menü oluşturuyorum şimdi, mümkün olduğunca basit ve her zaman yaptığım şeyleri seçmeye çalışıyorum :) Çeşidi de abartmayacağım, zaten miktarca fazla olacak. Diğer detayların yanında bir de yemekle uğraşmayayım. İnşallah yolunda gider, genelde bu kadar çok detay sorun yaratır, bana da uğraş çıktı işte :))
Zaten kas kaybı oluyor çoğu zaman yazdığın durumlarda. Ve geri geliyor ne yazık ki kilolarBir de çok az yiyorsun diye uyarmak da tuhaf kaçıyor etrafımızdakileri. Sanki zayıflamalarını istemiyormuş, sekte vuruyormuş muamelesi görüyoruz...
Aramizda gunde 500-700 kalori ile diyet yapanlar var hicccc bisi demiyorum daha once aldim azimin payini neyzikki zaman cok aci vururyor hatalari yuzumuze ama o zaman anliyoruz dogruyu yanlisi. Ben gul gibi vucudumu neye cevirdim ver al ver alla. Neyse baslamayayim. Hepimiz uzmaniz ne de olsa ...
sağolasın canım benim kapalı olmanın avantajı yoksa oramdan buramdan fırlıyan çoooooook:))Nurgu ve Nursena fotolara bayıldım süper....öyle kilolu bayanda göremedim ayy bende bir basen varki akıllara zarar bende bir türlü foto çekinipte koyamadım ne vakitsiz insanım ben yahu...koşturmaktan öyle yoruldumki...
hoşgeldiin datlluumm:))herkeslere selamlaaar:))
uzun bi süre şehir dışı kaçamağından sonra tekrardan bende aranızdayım artıkın:)
ben annemlerdeyken eşimi baya bi sıkıştırdım ben gelene kadar neti halletsin diye, o da halletti çok şükür:)))
artık netim halloldu ve dün akşam geldim evime annemlerden.
ben iyiyim hamdolsun bi yaramazlık yok hayatımda, sizler nasılsınız? napıyorsunuz?
inşaallah sıhhatler keyifler yerindedir herkeste...
hepinizi koccaman öpüyorum canlarım...
annemlere giderken yalnız gitmedim ama gelirken tek olunca uzun yol, 2otobüsle, tek başına dilim şişerek vede bir bayan olarak biraz sıkıcı bir yolculuk geçirdim, onun dışında güzel bir yolculuktu
olsun yinede sağsalim evime geldim ya çok şükür, hiç alışkın değilim tek başına yolculuğa çıkmaya.
NURGU66, resimler harika..
iki güzellik bir arada olunca ortaya iyi bir çalışma çıkmış :)
Boy avantajından dolayı hiiç seksenlik gibi durmuyorsun..
Kızlar ben bir kaç gündür giremedim. Girdiğimde de 5 dakka sadece son yazılanları okuyabildim
annem geldi pazartesi. Her ay calıstıgı pazarlama şirketinin bayi toplantısı için izmire gidiyor, izmirden dönüşte de İstanbula geldi. annemin bazı sağlık sorunları var, zobguldakta damar cerrahisi olmadığı için 2 gündür istanbulda gidiyoruz doktora. ayağında bi şişlik var, zonguldaktaki doktor damar cerrahisine yönlendirmiş. Gündüzleri hastanedeyiz akşamları da yemek ye topla ders çalış derken gün bitiyor
annem haftasonu gideceği için buluşmaya gelemşycem ben kızlar.( Aslında bugün gidecekti ama doktor işi uzadı. Aslında genel olarak saglıklıdır annem ama tansiyon hastası olmasına rağmen sigara içiyor az da olsa. Umarım bişey çıkmaz sonuçlarda
Bu arada ben diyetisyene sınava kadar ara vermeye karar verdim. Eşimle konuştum o tek gidecek. Sen olmayınca ben de gitmem diyodu ama ben onu motice ettim.Şimdi sınav stresi yanında bir de kilo veremedim tartıda fazla çıktım stresini kaldıramıycam. Şu an 75 kıloyum 10 kilom kaldı. Bunun 8ini yağdan vermem lazım. Tatil dönüşü eylül ayında bi 3 ay daha diyetisyene gider ideal kiloma gelirim diye düşünüyorum. Sınava çok az kaldı ve ben düş eşimin amcasına gittiğimizde üzerimdeki baskıyı daha çok hissettim. Daha önce de sınava girmiştim ama 81 aldım. Eşimin amcası bu sefer alıcaksın demi, atanıcak puanı alıcak demi diye üsteleyip durdu, eve geldiğimde resmen modum düşmüştü. Eşime dedim sınava kadar kimseyle görüşmek istemiyorum. Böyle strese girince sağlıklı şekilde ders de çalışamıyorum
Kızlar umarım herkes iyidir, okuyamadım, yemek yapıp derse başlamam lazım
Kızlar sadece dördümüz (Banu-Mutlu-Beyza ve ben) buluşuyoruz galiba? Nasıl bir program yapalım? Bizde çocuk yok, sizde var, Mutlu'nun annesi ve ablası da gelecekti. Yemek yemek uyar mı size, yoksa birşeyler içip sohbet mi edelim? Biz 11.00-11.15 gibi orada oluruz sanıyorum :)
merhaba kızlar
geçmiş oku oku 2gün giremeyince ne cok birikiyor.
herseyi okuddum ama sonra gelince bir uyku cöktü kafam allak bullak oldu
hatırladıklarımı yazayım..dger arkadaslarım da mazur görüsnler
EBRUCUM dönmüşsün aramıza ne güzel.çok mutlu oldum.
tekrar gecmiş olsun canm.Allah ım yaşatmasın bir daha
YENACIM sen veoglundda rahatsızmıssınız..umarım daha iisinizdir..
geçmiş olsun çok..
bu hafta cok yogun bir haftaydı senin için ama bakıorumda yarıyı gectin
ÖZLEMCİM annene gecmiş olsun diyorum..
vee seni öle ii anlıyorum ki..Kpss belası benmde başımda..sınava da az kaldı:18::18::18:
Kızlar dün hastanede işimiz bitince annemi alışverişe götürdüm. Zonguldakta ilçede oturuyolar,orda kıyafet çok pahalı bir de adi adi şeylere marka etiketi basıp pahalıya satıyolar diye annem bişey almak istemiyo pek. Annemi h&m ye götürdüm. Dar paça yandan fermuarlı 28 beden kot aldık acayip yakıştı. 61 kilo ama kasları fazla. Maşallah geç kız gibi kot giyince. Kotu denerken kız git ben 52 yaşındayım baban öldürür dese de aldık:)) Sonra bir tane de lcw den yine 28 bedne kot aldık yine dar paça.
Selam kızlarrrrrrrr :122: :122:
Hele şükür gelebildimDün salladığım için bugün yine eve girişmek zorunda kaldım
Sağ olsun kızımda bugün evdeydi de oda bana yardımcı oldu hallettik
Ufak cadı ayağımıza dolanmasaydı daha cabuk biterdi ama neyse
Akşamlıkta çok az yaprağım vardı hemencecik sarıverdim hatta az daha unutup yakıyordum
Huyum kurusun genelde sarma yaptığımda ille ilk sırayı hafif tutturuyordum ama bu sefer altına baya bir yaprak dizdim sarmalarıma zeval gelmedi
Eşim bile alıştı ne zaman sarma yapsam aman sakın dibini tuturma der
İddadaşimmmmm nasılsın canım görmeyeli
Bu arada Özlem Annenede çok geçmiş olsunİnşallah Rabbim tez verir şifasını.
Ya ben kimsenin ftolarina bakamadim sinir oldum bi gecen mutluya bakmistim(( icim sikkin oyle oluncada bedenim yorgun hissettiriyo bana kendini
Kizlar bisi sorcam simdi annem seker hastasi ilac kullaniyo ama nedense cok zayiflamis 60 kiloya dusmus ki burda 70 kiloydu cok uzuldum telde oyle deyince seker zayiflatirmi ki diye bi sorayim dedim
iyiyimmmm canım iddiadasım.yaramaz birsey yok şükür
.dün kv bndeydi işte tümgün onla gecti
aksamda stressten sanırım yorgunlk çöktü erknden uyudum...
sen nasısın bakayım?meleklerin nası?
köpekcikle olan maceralarını okudum
Kızlaaaar merhabalar
Ya buraya giremiyorum sanki aylardır yokum gibi hissediyorum daha 10 gün olmuş ama ne rejim ne spor hiçbirşey yokama çok korkuyorum kilo alacağım için Allahtan haftaya daha rahatlaşacağım eğitim konusunda bu arada çalışacağım şirkette spor salonu varmış spor salonunun önünde yatıp kalkıcam
Bu arada eğitimde yanımdaki arkadaşımında kilo sorunu var onda da insülin direnci ve pco varmış ama o benim gibi şişkooooo değil tabi 88 kiloymuş beraber zayıflamak konusunda hevesliyiz bir başlasak devamı gelecek diye düşünüyorum hadi hayırlısı olsun hakkımızda ne diyim
resımlerıne baktım asumancıgım
super ya, nasıl zayıfladıgın daha da anlasılıyo. yanakların tombıs tombısmıs. sımdı resmen yarın gırmıs, asuman gıtmıs asu kalmıs
ay evet canım biz de dün baktık çok şaşırdık ailecek sizlede paylaşayım dedim
güzel yorumlarınıza teşekkürler ayrıca
yeğenimle olan resim de pek bir ev hali ama sizler bana hiç yabancı olmadığınız için rahatlıkla paylaştım
bugün yürüdüm 1saat arkadaşlarla
sonra beraber kahvaltı yaptık bu hafta pek yaramazlık yapmıyorum bakalım ama 3 öğün düzenli yiyemiyorum malesef
özlemcim anneciğine çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?