Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu aralar spora taktım kafayı kiloların üstüne üstüne gidiyorum sonunda kiloları bittircem
hergün 120 dakika yürüyorum hemde hızlı şekilde acaba niye halen kilo veremiyorum yediklerimi hep yazıyorum

kandiliniz mubarek olsun kızlar ,artık pek uğrayamıyorum hem hastalığım sayesinde hemde işi olan beni temizliğe çağırıyor bı kızında çocuğu var diyen yok bunaldım artık vallahi kime gideceğime şaşırıyorum...teyzemdei yengemdi annemdi derken mahvoldum vallahi, birde bu sıralar çok hastaydım eşim sağolsun beni özel dra götürdü ,zanaks verdi bir ilaç daha verdi ama zanaksı sürekli içme dedi arada sıradaa alışkanlık yapıyormuş çünki inşallah ilaçlar iyi gelir, sinirlerim çok yıpranmış...

ayşecim oğluşun çok tatlı maşallah ....

diyet konusundada iyi gidiyordum güya ufacık kaçamak yapınca artıya geçtim yine geçen pazar günü 3 tane tavuk göğsü aldım tavuk diyeti yapacaktım çok güzel kilolar veriyorlar ama bir türlü uyamadım...

Ayşe oğluşun ne tatlı maşallah Allah nazarlardan korusun...

Kızlarrr kendimi durduramıyorum yine eski günlerime döndüm sürekli bişeler yeme isteğim var...özellikle çikolata filan yedim regl de 4. günüm bitsin artık ama.psikolojik olarak kendimi çok kötü hissediyorum bu durumdan dolayı. sporu aksattım samsuna gittim sürekli mazaret buldum bu akşam başlıyım diyordum bugünde kandil iradesizlik en kötü şey...başaramıyorum yine başa dönmek istemiyorum moralim çok bozuk...

nevin hemen toparlan canım şurda 8li rakamlara bişey kalmamış emeklerin boşa gitmesin bu akşamdan tezi yok hemen dikkatli beslenmeye geçiyorsun canım yoksa fena yaparım ona göreeeee

Regaip kandiliniz mübarek olsun.

Rabbimiz;mübarek günler,geceler hürmetine cümlemizin yüreğinin niyetini ve dualarımızı kabul etsin inşallah...

-Bu Gece'de Neler yapılmalı -
Kelime olarak regâib, “çokça rağbet edilen, nefis, kıymetli, değerli, ihsan” mânâlarına gelen Ragibe kelimesinin çoğuludur. Buna göre Regaip Gecesi denilince: “Çok lütuf ve ihsanla dolu, kıymeti ve değeri büyük, çok iyi değerlendirilmesi gereken gece” mânâsı anlaşılır. Bu gece Allah lütuflarını sağanak sağanak yağdırır.

Bu geceyi ibadetle ihya etmenin sevabı pek çoktur. Diğer zamanlarda okunan her Kur'ân harfi için on sevap verilirse, Recep ayında yüzleri geçmekte, Regâib kandilinde ise daha da artmaktadır. Kaza ve nafile namazların sevabı ise diğer gecelere oranla kat kat fazladır. Regâib kandilinde yapılacak ibadetlerden birisi de duadır. Peygamberimiz (sas), bir hadîslerinde bu gecede yapılacak duaların Allah katından geri çevrilmeyeceğini bildirmişlerdir.

ALINTIDIR..

vallahi tebrik ederim seni hayatta aklıma gelmeyecek ,gelse bile büyük ihtimal yapamayacağım şeyleri sen hayata geçiriyorsun maşallah sana
tabi yorulursun kolaymı bunca iş içinde bida detay işler için uğraşıyorsun.ama mutluluk veriyorsa sana bunlar ne güzel uğraşmak çocukları da mutlu edeceksin sonuçta.kızın 6 yaşmıydı umut senin?çok küçükler yaaa.gerçekten zorluyorlar insanı.ben bazen çok bıkkınlık yaşıyorum arada coşuyor geziyorum.şu 2-3 gün en miniğim hasta onla uğraşıyorum.diyeti de istediğim gibi hiç yapamadığım için buraya girmke istemiyorum bazen, bazende telden giriyorum mininği sallarken fln okuyorum ama beğen yapsam okuma sürem uzuyor beğenemiyorum da cevabı da net göremediğim içn cevap yazmayı da laptoba bırkaıyorum.yani okuyorum herşeyi de işte tam diyet modunda olmayınca yazmak istemiyorum.aslında 1 haziranda okula başlayacağım bizim okul pilot okul seçilmiş akıllı tahta ile öğretime başlamışlar(anadolu lisesi) ve 1 hafta zorunlu bir kursa katılmam gerekiyor katılmayan 3-4 kişi kalmışız.okula başlayacağımı ve şöyle bikaç kilo versem daha iyi görüneceğimi bildiğim halde yemekten alıkoyamıyorum kendimi...yürüyüş yapamıyorum eşim yorgun argın ona çocukları bırkaıp çıkamıyorum lesliden de uzaklaştım hç yapmıyorum.(spor yaptığımda kendimi daha iyi tutuyorum yeme konusundan onca emeğime saygısızlık etmememk için)ben bi ara ne azimliymişim yaw....keşke toparlanabilsem 3-4 haftalık işim var ama yok kafamda bitiremiyorum bu işi.haftaya görümcem gelecek 2 çocuğuyla 10 gün fln kalacak.ona da çok bozuldum.görümcem dünya tatlısıdır çok severim ama evim çok küçük ve kendi çocuklarımdn sıkıldığım oluyor yer darlığından şimdi evde 5 çocukla nasıl yapacağım ne edeceğim iyice gerildim.benimkiler misafiri görünce hepten kuduruyorlar.şimdiden onun derdine düştüm malesefeşimle biz büyüklerden biri gelsede nefes alsak derken 2 tane küçük misafiri duyunca eşim bile' ne yapçaz yaa 'demekten alıkoyamadı kendini gelenler yeğenleri olduğu ve o sadece 8 den sonra gördğü halde....

cansel nasılsın canım
elif gelse de biz de buluşsak bugün istanbullular buluştu

valla aklmda benimde buluşalım tabiki.meral hasta 2 gündür evdeyim.ondan önce misafir fln derken bir koşturmacadır gidiyor.haftaya okula bile başlıyorum cuma günü.bu saatten sonra çok okula çağırmazlar inşallah.kurs 5 gün sürecek 3 e kadar fln onun dışında az az gider gelirim diyorum.en kısa zamanda buluşalım yaw kıskanıyoruzyarın birine sözüm var meral iyi olursa haftaya görüşelim inşallah.şu kasvetli havalardan da bi kurtulamaık giitti.

cansel merale geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşir
seni yine yoğun günler bekliyor demek ben de buluşma derdindeyim ama olamayacak herhalde neyse sağlık olsun
hem okulun başlayacak hem misafir sana rabbim güç kuvvet ve kolaylık versin inşallah

asum bugün ayran detoksu yapim da bari geçen haftaki kilomu koruyayım diyordum sabah eşim poğça almış geldi kahvaltı yapalım dedi.neyse onda az yedim de ekmek yedim bi de 2 dlm.sonra 10-15 badem yedim.az önce 2 galte ve peynir üstüne 5 erik bide ayranı içiyorum güya nasıl bir detoks olacaksa.bi de senin gibi hamarat bi komşum olsa pişi ,lokum,helva fln getirse detoks fln dinlemem affetmemm yerim bi türlü doymuyorum eskiden detoksun hakkını veriyordum bu sefer onuda beceremedim

ben sana yazarken sen de bana yazmışsın:))
haftaya buluşuruz inşallah ayarlayabiliriz
havaları da sorma hiç iyi mi kötümü anlayamadım yağış yok ama var diyorlar camları da silemiyorum

haftaya pbe fln gelcek misafirim bende cuma başlıcam okula .onun haricinde görüşürüz inşallah.ptesi -çba müsait olurum ayarlayalım.başka ankaralıda varsa gelsin buyursun 365 e fln gideriz veya sana da gelmeye çalışırım veya bana da gelebilirsiniz

bugünü de 654 kaloriyle kapatmış bulunmaktayım.
sabah:1 haşlanmış yumurta
ara öğün:1 bardak süt
öğle:4 yk light yoğurt
ara öğün:10 badem
akşam:5-6 yk tavuklu mantar sote
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:10 erik

detoksun iyiymiş ben de yapayım bari
ben de niyetliyim bugün boğaz en iyi böyle tutuluyor valla
helvam böreğim de var ama sağlıklı yemekler d eyaptım mücver ıspanak çorba gel buyur canım
akşam bir abla var o çağırdı iftardan sonra gideceğim ona o yüzden 1 kepçe çorba ve 1 minik dilim mücver yiyim diyorum orda da ikram olursa yanmayım şimdi yarın cuma malum
kendine hiç kızma detoks felan zor canım ya biz işte bir ara nasıl azimliysek dayanıyorduk şimdi ben de yapamam eminimki

ben sana yazarken sen de bana yazmışsın:))
haftaya buluşuruz inşallah ayarlayabiliriz
havaları da sorma hiç iyi mi kötümü anlayamadım yağış yok ama var diyorlar camları da silemiyorum

kalp kalbe karşıymış:))
benim de demette çok sevdiğim bi arkadaşım var bebeği oldu yeni oraya gideceğim yağmur olmasın araba süreceğim panik olurum diyorum hergünü yağmurlu gösteriyor ama yağanda yok anlamadım bu işi...

Allah kabul etsin asum valla helalken helale bile yaklaşmayan harama el uzatabilirmi diye duymuştum bi yerde(oruç tutan kişi için).sen helal olanları yemiyorsun şuan çok zor ama Allah sabrını veriyord a kul olduğumuzu hissediyorum ben oruçluyken.yoksa sağlıklıysam fln hissetmiyorum öyle.bi hastalıkta bi oruçta nefis iyi terbiye oluyor.ben reglim bakalım bu akşam az şey yapabilirim iyi olmadı malesef.,bugün sende ye gitsin bak oruçluykn ifterr v sonrası yenenler kilo yapmıyormuş

meral zroluyor zar zor yazıyorum

çok geçmiş olsun canım benim...
oksijni bol hava insana çok iyi geliyo aklında olsun canım....
öpüyorum; Allah'a emanet ol...

canım kıme gıdıosun dıyetısyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…