saolun kızlar emiri gören herkes büyünce fena olacak çok can yakacak diyo ztn
inşallah hayırlı evlat olur tek dileim o
Kızımınki uğraştıracak ama. Sorun benim detaycılığım aslında. Bir nevi takıntıÇok detaycıyım, gereksiz ayrıntılarla kendimi yorup zaman harcıyorum bu tip durumlarda. Oysa abartmasam daha keyif alacağım. Ama doğru olmadığını bilsem de alamıyorum kendimi, aklıma taktığımı yapıyorum :) En son kızımın ismi ve 6 yaş logolu bir tasarım yaparken buldum kendimi. Bu tasarımı ozalitçide çıkış alıp meşrubat şişelerine, kürdanlara, cup cake çobuklarına yapıştırmayı ve ikram büfesinde şık bir görüntü oluşturmayı düşünüyorum. Düşün artık durumun vehametini :))
Seni pek sık göremiyoruz bur aralar... Gerçi 3 çocukla hele hepsi de minikse insan başını kaşımaya vakit bulamıyor. Beyza da benser durumda. Annen ya d aablan gelebilse keşke, sen de biraz yalnız dışarı çıkar, kafanı dinleme fırsatı bulurdun...
:))
cansel nasılsın canım
elif gelse de biz de buluşsak bugün istanbullular buluştu
valla aklmda benimde buluşalım tabiki.meral hasta 2 gündür evdeyim.ondan önce misafir fln derken bir koşturmacadır gidiyor.haftaya okula bile başlıyorum cuma günü.bu saatten sonra çok okula çağırmazlar inşallah.kurs 5 gün sürecek 3 e kadar fln onun dışında az az gider gelirim diyorum.en kısa zamanda buluşalım yaw kıskanıyoruzyarın birine sözüm var meral iyi olursa haftaya görüşelim inşallah.şu kasvetli havalardan da bi kurtulamaık giitti.
cansel merale geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşir
seni yine yoğun günler bekliyor demek ben de buluşma derdindeyim ama olamayacak herhalde neyse sağlık olsun
hem okulun başlayacak hem misafir sana rabbim güç kuvvet ve kolaylık versin inşallah
asum bugün ayran detoksu yapim da bari geçen haftaki kilomu koruyayım diyordum sabah eşim poğça almış geldi kahvaltı yapalım dedi.neyse onda az yedim de ekmek yedim bi de 2 dlm.sonra 10-15 badem yedim.az önce 2 galte ve peynir üstüne 5 erik bide ayranı içiyorum güya nasıl bir detoks olacaksa.bi de senin gibi hamarat bi komşum olsa pişi ,lokum,helva fln getirse detoks fln dinlemem affetmemm yerim bi türlü doymuyorum eskiden detoksun hakkını veriyordum bu sefer onuda beceremedim
ben sana yazarken sen de bana yazmışsın:))
haftaya buluşuruz inşallah ayarlayabiliriz
havaları da sorma hiç iyi mi kötümü anlayamadım yağış yok ama var diyorlar camları da silemiyorum
detoksun iyiymiş ben de yapayım bari
ben de niyetliyim bugün boğaz en iyi böyle tutuluyor valla
helvam böreğim de var ama sağlıklı yemekler d eyaptım mücver ıspanak çorba gel buyur canım
akşam bir abla var o çağırdı iftardan sonra gideceğim ona o yüzden 1 kepçe çorba ve 1 minik dilim mücver yiyim diyorum orda da ikram olursa yanmayım şimdi yarın cuma malum
kendine hiç kızma detoks felan zor canım ya biz işte bir ara nasıl azimliysek dayanıyorduk şimdi ben de yapamam eminimki
kandiliniz mubarek olsun kızlar ,artık pek uğrayamıyorum hem hastalığım sayesinde hemde işi olan beni temizliğe çağırıyor bı kızında çocuğu var diyen yok bunaldım artık vallahi kime gideceğime şaşırıyorum...teyzemdei yengemdi annemdi derken mahvoldum vallahi, birde bu sıralar çok hastaydım eşim sağolsun beni özel dra götürdü ,zanaks verdi bir ilaç daha verdi ama zanaksı sürekli içme dedi arada sıradaa alışkanlık yapıyormuş çünki inşallah ilaçlar iyi gelir, sinirlerim çok yıpranmış...
ayşecim oğluşun çok tatlı maşallah ....
diyet konusundada iyi gidiyordum güya ufacık kaçamak yapınca artıya geçtim yine geçen pazar günü 3 tane tavuk göğsü aldım tavuk diyeti yapacaktım çok güzel kilolar veriyorlar ama bir türlü uyamadım...
Açım ben yaa
Yeni diyetisyenin verdiği liste 1200 kalorilikmiş, doymuyorum vallahi açım be
Vücut ayak uydurana kadar kasılacağım böyle galiba. Off ooooff
Gerçi anladığım kadarıyla hep bu seviyede gitmeyecek diyet listesi, cuma günkü kontrol sonrası eklemeler yapacağım dedi. Sanırım metabolizma hızımla ilgili bazı ölçümler yapacak yine, onun için bu haftayı düşük tuttu.
Gel cuma geell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?