Hiiç olurmu öyle şey..Sen hepimizden çok çaba sarfediyorsun burda..tek başına 3 çocuk,ev işi,diyet işi. alkışlanılacak kadınsın sen..
Bende çiğ bademi çok severim.:)
çiğ yer fıstığı mesela çok daha güzel.:)
Hayırlı olsun işin..
Çook özendim çalışıyor olmana..
Peki kilon kaç.:))
ahahahah alemsin canım yaaa..
Bende iradesiz yena.:)
Sevgili Arkadaşlar,
Giriyorum bir şey yazayım diyorum, telefon çalıyor çıkıyorum :)) Neyse sonunda 3 dakika boşluk bulabildim :) Bugün çok keyifli bir buluşma oldu. Biz önce buluşup yemek yedik, sonra Banu geldiğinde de mekan değiştirip çay eşliğinde sohbet ettik. Albüme fotoğraf ekledim, daha önce var olan "Forum İstanbul Buluşması" isimli albüme ekledim resimler. Aradan geçen o kadar aya rağmen pek değişmemişiz galiba :26: gene de güzel bir yoldayız, uslu uslu salata yedik yemekte, çaylarımızı şekersiz içtik filan :))
Bu bilgisayara resim yüklemekte sorun oldu, o yüzden sadece 3 adet resmi mail ile gönderip ekledim :)) Diğer güzellerde de resimler var, onlar da eklesin beraber bakalım :))
Asuman aradı biz buluşmadayken, Semiran'ın kandil mesajı geldi. Sanki hep berabermişiz gibi güzel bir duyguydu :))
Canım, umrım o telaşede detayların resmini çekebilirim :) Tabii koyarım buraya da ama ikramları söylüyorsan, fazla bir şey yapmayacağım bu partide. İkramları basit ve her zaman yaptığım çeşitlerden seçmeyi, risk almamayı düşünüyorum. Çok fazla yorulup tükenmiş şekilde partide dolaşmak istemiyorum çünkü.Slm kızlar
Ozka cnm annene geçmiş olsun
umut kizinin yaşgününde yaptigin şeylerin fotolari iştiyorum sen güzel şeyler yaparsın. Banada seneye fikir olur
bebislerin yaş günü kutlu olsun nive sağlıklı uzun yıllara
Senin heyecanını sevsinlerKizlar firtinada bizim sitenin kablolar kopmus... 3-5 gun de kimse farketmedi nasil oldiysa... Ancak duzeldi internet filan..
Bu arada kizim dun solfej sinavini gecti... 6 haziran piyano finali var...onu da kazasiz atlatirsak, kizim bu yaz rahat ve guzel bir tatil yapacak...
Bulusma icin ben de hazirim. Bir yandan oglanin yarinki yasgunu icin okula goturecegim pastanin santisini cirpiorum, bir yandan makyaj yapiyorum... Superim, heyecanliyim...
Çok tatlı annesi, çokkızlar bakın küçük adama
resim çektirme hastası benim sıpam 2 ay önceki hali şimdi de aynı gerçi
Aman canım, önce moralini düzelt, kendini topla. Güzel bir yere gezmeye git ya da eşinle sakin bir yemeğe çıkın ya da yürüyüşe, epeydir görmediğin bir arkadaşına. Yani moralini düzeltip seni mutlu edecek ne varsa yap. Bu hal sarınca insanı iyi olmuyor sonuç. Herkesin hevesi sönüyor aman zaman yeter ki toparlayalım :)Ayşe oğluşun ne tatlı maşallah Allah nazarlardan korusun...
Kızlarrr kendimi durduramıyorum yine eski günlerime döndüm sürekli bişeler yeme isteğim var...özellikle çikolata filan yedim regl de 4. günüm bitsin artık ama.psikolojik olarak kendimi çok kötü hissediyorum bu durumdan dolayı. sporu aksattım samsuna gittim sürekli mazaret buldum bu akşam başlıyım diyordum bugünde kandil iradesizlik en kötü şey...başaramıyorum yine başa dönmek istemiyorum moralim çok bozuk...
vallahi tebrik ederim seni hayatta aklıma gelmeyecek ,gelse bile büyük ihtimal yapamayacağım şeyleri sen hayata geçiriyorsun maşallah sana
tabi yorulursun kolaymı bunca iş içinde bida detay işler için uğraşıyorsun.ama mutluluk veriyorsa sana bunlar ne güzel uğraşmak çocukları da mutlu edeceksin sonuçta.kızın 6 yaşmıydı umut senin?çok küçükler yaaa.gerçekten zorluyorlar insanı.ben bazen çok bıkkınlık yaşıyorum arada coşuyor geziyorum.şu 2-3 gün en miniğim hasta onla uğraşıyorum.diyeti de istediğim gibi hiç yapamadığım için buraya girmke istemiyorum bazen, bazende telden giriyorum mininği sallarken fln okuyorum ama beğen yapsam okuma sürem uzuyor beğenemiyorum da cevabı da net göremediğim içn cevap yazmayı da laptoba bırkaıyorum.yani okuyorum herşeyi de işte tam diyet modunda olmayınca yazmak istemiyorum.aslında 1 haziranda okula başlayacağım bizim okul pilot okul seçilmiş akıllı tahta ile öğretime başlamışlar(anadolu lisesi) ve 1 hafta zorunlu bir kursa katılmam gerekiyor katılmayan 3-4 kişi kalmışız.okula başlayacağımı ve şöyle bikaç kilo versem daha iyi görüneceğimi bildiğim halde yemekten alıkoyamıyorum kendimi...yürüyüş yapamıyorum eşim yorgun argın ona çocukları bırkaıp çıkamıyorum lesliden de uzaklaştım hç yapmıyorum.(spor yaptığımda kendimi daha iyi tutuyorum yeme konusundan onca emeğime saygısızlık etmememk için)ben bi ara ne azimliymişim yaw....keşke toparlanabilsem 3-4 haftalık işim var ama yok kafamda bitiremiyorum bu işi.haftaya görümcem gelecek 2 çocuğuyla 10 gün fln kalacak.ona da çok bozuldum.görümcem dünya tatlısıdır çok severim ama evim çok küçük ve kendi çocuklarımdn sıkıldığım oluyor yer darlığından şimdi evde 5 çocukla nasıl yapacağım ne edeceğim iyice gerildim.benimkiler misafiri görünce hepten kuduruyorlar.şimdiden onun derdine düştüm malesef eşimle biz büyüklerden biri gelsede nefes alsak derken 2 tane küçük misafiri duyunca eşim bile' ne yapçaz yaa 'demekten alıkoyamadı kendini gelenler yeğenleri olduğu ve o sadece 8 den sonra gördğü halde....
kızllaaarr nasılsınızz , herkesin kandili mübarek olsunn , Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşAllahh
bende aynen devam okul - ev kıskacında sürünüyomm
dün iş bıraktık , arkadaşlarla birlikte kahvaltıya gittik , öğleden sonrada çocuklarla ceyhan nehrinin gözüne pikniğe gittikk , abartmadan yedim hepsinden az az
buarada yarın benim doğum günüm , içimde bi burukluk var neden bilmiyorum , acaba 28 olmak mı bana böyle hissettiriyoo
NOT : İstanbuldakiler buluşmuş ama ben çoookk kıskandım taaaaammmmııı
Cnm doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı zayıf uzun yıllara
ççookk teşekkür ederim canımm benimm , hep beraber nice sağlıklı , mutlu , huzurlu yıllara inşAllahh
şimdiden kutlu olsun canım doğumgünün nice sağlıklı mutlu yıllara
allaahıımm erkekk ya:) bu ne pozlar böyle artistt ya maşallah tütüüüü rabbim nazarlardan korusunEki Görüntüle 426781
kızlar bakın küçük adama
resim çektirme hastası benim sıpam 2 ay önceki hali şimdi de aynı gerçi
maşallah canm ya devam devam hemen belli etmez kendini vücut sıkılaşıyodurr:))bu aralar spora taktım kafayı kiloların üstüne üstüne gidiyorum sonunda kiloları bittircem
hergün 120 dakika yürüyorum hemde hızlı şekilde acaba niye halen kilo veremiyorum yediklerimi hep yazıyorum
sağolasıın canımm allah razı olsun ellerine sağlık rabbim gönlüne göre versin inşallahh:))
Regaip kandiliniz mübarek olsun.
Rabbimiz;mübarek günler,geceler hürmetine cümlemizin yüreğinin niyetini ve dualarımızı kabul etsin inşallah...
-Bu Gece'de Neler yapılmalı -
Kelime olarak regâib, “çokça rağbet edilen, nefis, kıymetli, değerli, ihsan” mânâlarına gelen Ragibe kelimesinin çoğuludur. Buna göre Regaip Gecesi denilince: “Çok lütuf ve ihsanla dolu, kıymeti ve değeri büyük, çok iyi değerlendirilmesi gereken gece” mânâsı anlaşılır. Bu gece Allah lütuflarını sağanak sağanak yağdırır.
Bu geceyi ibadetle ihya etmenin sevabı pek çoktur. Diğer zamanlarda okunan her Kur'ân harfi için on sevap verilirse, Recep ayında yüzleri geçmekte, Regâib kandilinde ise daha da artmaktadır. Kaza ve nafile namazların sevabı ise diğer gecelere oranla kat kat fazladır. Regâib kandilinde yapılacak ibadetlerden birisi de duadır. Peygamberimiz (sas), bir hadîslerinde bu gecede yapılacak duaların Allah katından geri çevrilmeyeceğini bildirmişlerdir.
ALINTIDIR..
kızllaaarr nasılsınızz , herkesin kandili mübarek olsunn , Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşAllahh
bende aynen devam okul - ev kıskacında sürünüyomm
dün iş bıraktık , arkadaşlarla birlikte kahvaltıya gittik , öğleden sonrada çocuklarla ceyhan nehrinin gözüne pikniğe gittikk , abartmadan yedim hepsinden az az
buarada yarın benim doğum günüm , içimde bi burukluk var neden bilmiyorum , acaba 28 olmak mı bana böyle hissettiriyoo
NOT : İstanbuldakiler buluşmuş ama ben çoookk kıskandım taaaaammmmııı
Offf canım valla hiç özenme o kadar stresli bir iş ki tekstil,resmen kaç gündür evde beni deli mi öptü acaba ne işim avr da çalışıyorum diye düşünmeye başladım :) bakalım belki paramı elime alınca hepsini unuturumbu arada kilom bu sabah itibariyle 77.700 oldu canım.
tebriksss ederimm canısı yemeği abatmadığın için sewindim...
mutlu yıllar bebeğiimm inşallaah torunlarının torunlarınıda görmek dileğiylee
Canım yeni yaşın kutlu olsun..sana sağlık ve huzur birde bebiş getirsin..
teşekküürrllerrr bebeeeemmm , hep beraber nice yıllaarraaa , öperiimm
Sağol YENAcım , çook teşekkürler , Rabbim herkesin gönlünden geçeni nasip etsin inşAllaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?