Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canlarim biz bilustuk sohbetimizi ettik sagsalim ben evimi buldum sukur son vukaatim form yollarindaydi resimler gece dallo uyusun

Offf canım valla hiç özenme o kadar stresli bir iş ki tekstil,resmen kaç gündür evde beni deli mi öptü acaba ne işim avr da çalışıyorum diye düşünmeye başladım :) bakalım belki paramı elime alınca hepsini unuturum bu arada kilom bu sabah itibariyle 77.700 oldu canım.

Sevgili Arkadaşlar,

Giriyorum bir şey yazayım diyorum, telefon çalıyor çıkıyorum :)) Neyse sonunda 3 dakika boşluk bulabildim :) Bugün çok keyifli bir buluşma oldu. Biz önce buluşup yemek yedik, sonra Banu geldiğinde de mekan değiştirip çay eşliğinde sohbet ettik. Albüme fotoğraf ekledim, daha önce var olan "Forum İstanbul Buluşması" isimli albüme ekledim resimler. Aradan geçen o kadar aya rağmen pek değişmemişiz galiba :26: gene de güzel bir yoldayız, uslu uslu salata yedik yemekte, çaylarımızı şekersiz içtik filan :))

Bu bilgisayara resim yüklemekte sorun oldu, o yüzden sadece 3 adet resmi mail ile gönderip ekledim :)) Diğer güzellerde de resimler var, onlar da eklesin beraber bakalım :))

Asuman aradı biz buluşmadayken, Semiran'ın kandil mesajı geldi. Sanki hep berabermişiz gibi güzel bir duyguydu :))

kızllaaarr nasılsınızz , herkesin kandili mübarek olsunn , Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşAllahh

bende aynen devam okul - ev kıskacında sürünüyomm

dün iş bıraktık , arkadaşlarla birlikte kahvaltıya gittik , öğleden sonrada çocuklarla ceyhan nehrinin gözüne pikniğe gittikk , abartmadan yedim hepsinden az az

buarada yarın benim doğum günüm , içimde bi burukluk var neden bilmiyorum , acaba 28 olmak mı bana böyle hissettiriyoo

NOT : İstanbuldakiler buluşmuş ama ben çoookk kıskandım taaaaammmmııı

Çok güzelsiniz hepiniz...Maaşallah....

Canım, umrım o telaşede detayların resmini çekebilirim :) Tabii koyarım buraya da ama ikramları söylüyorsan, fazla bir şey yapmayacağım bu partide. İkramları basit ve her zaman yaptığım çeşitlerden seçmeyi, risk almamayı düşünüyorum. Çok fazla yorulup tükenmiş şekilde partide dolaşmak istemiyorum çünkü.
Çok sağol iyi dileklerin için.

Senin heyecanını sevsinler
kızlar bakın küçük adama
resim çektirme hastası benim sıpam 2 ay önceki hali şimdi de aynı gerçi
Çok tatlı annesi, çok Hayret ettim nasıl poz vermiş. Benimkilerin böyle resimeleri yakalamak için 5 saat filan uğraşırdım herhalde :)
Aman canım, önce moralini düzelt, kendini topla. Güzel bir yere gezmeye git ya da eşinle sakin bir yemeğe çıkın ya da yürüyüşe, epeydir görmediğin bir arkadaşına. Yani moralini düzeltip seni mutlu edecek ne varsa yap. Bu hal sarınca insanı iyi olmuyor sonuç. Herkesin hevesi sönüyor aman zaman yeter ki toparlayalım :)

Canım, kızım 6 oluyor oğluş da 3 ::)) Artık epey kurtardım ben durumu. Annemler de sağolsunlar, oğluma destek veriyorlar, gözüm arkada kalmadan gezip tozabiliyorum. İnan son 3-4 aydır resmen kendime geldim. Bence sen de okula başlayınca çok daha iyi olacaksın. Onun zorluğu da ayrı elbet, hem çalış hem çocuklarla ilgilen. Ama evden uzaklaşıp kafanı işine vermek sana iyi gelecektir bence. Sen de kısır geçen günlerden, monotonluktan sıkılıyorsun çünkü. Kilo konusunu da o zaman tamamen çözersin, zaten gayet iyi durumdasın.. Darısı başıma diyeyim, ben de sonbaharda şartları bana uygun bir işle çalışma hayatına dönebilirim umarım :)

Görümcen nasılsa gelecek madem, şimdiden düşünüp canını sıkma bence. O gelene kadar evde rahatlamaya çalış hiç olmazsa? Ne desem bilemedim, iki çocukla hem de 10 gün sana gelmek için çok gerekli ve geçerli bir sebebi mi var acaba? Bizim ev de küçük, o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Ev geniş olsa tamam da (gene 10 gün çok gerçi bence )... Çok yakınınız, bir şey de denmez... Neyse ki aranız iyiymiş, yarenlik edersiniz en azından...

Cnm doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı zayıf uzun yıllara

iyi akşamlar güzellerr...

herkese iyi kandiller...

yeni gelenler hoş gelmiş sefa getirmişler....

ben sabah çıktım nöbetten... 10:30 gibi evdeydim... bi şeyler atıştırıp duş alıp yattım hemen...
ne yediğimi hatırlamıyorum....

gerçi dün ne yediğimi bile hatırlamıyorum....

ama kızlar madem kandilde yediğimiz kalori hanesine yazılmıyor....

daha ne isterim...

hepimiz sağlıklarla zayıf zayıf, mutlu mutlu erişelim yılına inşallah.....

Eki Görüntüle 426781

kızlar bakın küçük adama
resim çektirme hastası benim sıpam 2 ay önceki hali şimdi de aynı gerçi
allaahıımm erkekk ya:) bu ne pozlar böyle artistt ya maşallah tütüüüü rabbim nazarlardan korusun
normalde kız istemeye giderler bu gidişle senin oğluşunu istemeye gelecekler haberin olsunn
bu aralar spora taktım kafayı kiloların üstüne üstüne gidiyorum sonunda kiloları bittircem
hergün 120 dakika yürüyorum hemde hızlı şekilde acaba niye halen kilo veremiyorum yediklerimi hep yazıyorum
maşallah canm ya devam devam hemen belli etmez kendini vücut sıkılaşıyodurr:))
sağolasıın canımm allah razı olsun ellerine sağlık rabbim gönlüne göre versin inşallahh:))

tebriksss ederimm canısı yemeği abatmadığın için sewindim...
mutlu yıllar bebeğiimm inşallaah torunlarının torunlarınıda görmek dileğiylee

Bugün buluşan güzeller dördünüzde harika görünüyorsunuz..
Bizimde gözümüz gönlümüz açıldı sayenizde. paylaştığınız için teşekkürler..
Deklanşörünüze sağlık:)

ceco daki pozlar kaldı sanırım, onlarıda göreydik eyiydi :)

Çok iyisin yaaa..Çok şaşırdım, bayağı iyi vermişsin.
İşe başlamanın avantajı vardır muhakak..

tebriksss ederimm canısı yemeği abatmadığın için sewindim...
mutlu yıllar bebeğiimm inşallaah torunlarının torunlarınıda görmek dileğiylee

teşekküürrllerrr bebeeeemmm , hep beraber nice yıllaarraaa , öperiimm
Canım yeni yaşın kutlu olsun..sana sağlık ve huzur birde bebiş getirsin..

Sağol YENAcım , çook teşekkürler , Rabbim herkesin gönlünden geçeni nasip etsin inşAllaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…