Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

can bonomo yu izledim biraz fazla maskülen bir şov olmuş ama dansları beğendim efe efe çok hoş olmuş. şarkıyı beğenmiştim zaten...

aynur, mutlu huzurlu sağlıklı yeni bir ömür dilerim elbette sevdiklerinle beraber... nice nice yıllara...

sağol Mutlucumm ,güzel dileklerin için çook teşekkürlerr , öpüyorumm

can bonomo yu izledim biraz fazla maskülen bir şov olmuş ama dansları beğendim efe efe çok hoş olmuş. şarkıyı beğenmiştim zaten...

bende izledim ve beğendim , hadi bakalım hayırlısı inşAllahh

Doğum günün kutlu olsun,çok mutlu,huzurlu ve sağlıklı uzun bir ömür diliyorum...

Ben yeniyim arkadaslar 90 üstünü görünce yerimi buldum dedim:)))ins daha çok kilo vermek nasip olur bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine.110 kilodan 93 e düştüm ins devamı gelir ne olur birbirimize dua edelim olurumu.????

hepinize iyi geceler,geç oldu ama kandiliniz mübarek olsun.ben bir kaçgündür bayağı hastaydım.
bugün mecbur kalktım.ist.bir misafirim vardı.yarın da geç saatte girebilirim.bugünden kilomu bildireyim.
kilom:97.5
spor yok.
yenacığım barış nasıl oldu..inşallah yarın tartıda herkesin yüzünün güleceği sonuçlar çıkar..

günaydın kızlar hemen kilo bildirimimi yapim
72 kiloyum bu aralar hiç mi hiç diyet yapasım gelmiyo bilmiyorum niye böyle oldum hazirana bir hafta kaldı 70kilo bari olsaydım ama maalesef olamadım inşallah kendimi toparlarım en kısa sürede hepinizi öpüyorum

yenacım kilom aynı değil
geçen hafta 79.8
bu hafta 79.3
giden 500 gr insanlık için küçük benim için büyük bir adım oldu daim olsun inşallah
sporum da 400dk beyzuş ablacım

KİLO BİLDİRİMİ
GEÇEN HAFTA 97,5
BU HAFTA 96,8
GİDEN 700 GR cık
SPOR 240 DK cık

KİLO VEREN VE VERMEYE ÇALIŞAN HERKESİ TEBRİK EDİYORUM...GÜZEL BİR GÜN OLSUN,CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN İNŞALLAH....

Herkese gunaydinlar sekerdn datlu bacilarim:)
Onclikle zeynep ablacim cok gecmis olsun insallah sagligina kavusursn biran once
Aynurcum dogumgunu kutlu olsunnn iyiki dogdun
Ay alinti yapamiyorum ya sinir olfum hepicigini unuttum ozetle hepinizi seviyo ve opuyorum

Dun kandildi un helvami yaptim dagittim sadce 3 eve ben ne zaman bi hayir yapip dagitmak istesem.binada kimse kalmiyo:)) allah kabul etsin yinede duami ettim yasinimi okudum butun olmuslrime nesli tukenipte duasi edilen kalmayan kisilere sehitlerimize tum hastalara darda olanlara okadar diledimki bimiyom allah hangisini dikkate alacak yine de gecms kandilimiz mubarek olsu

Bulusma fotolarini gordum cooook.guzelsiniz bence ordaki rn fistik kiz banunun kizi herkesi silmis:)) am cideen cok guzelsiniz kizlær

Yenaaaa bugun beni llsteye alirmisin carsamba 93.5 tim bugun 93.2 yimmmm yaz beni de beni de beni de yazzz

Bu arada yeni gelenler hosgldiniz aramiza

günaydın kızlar..tartım normal baskül ama kilom hep farklı çıktı..85-88 arası bişey..aynı kabul ediyorum 86 diyorum bu haftada..regl yaklaşıyo sanırım ondan..sporum da yok..inş güzel kilolar vermişsinizdir..bu gün kesin başlıyorum eski kaldığım yerden diyete

çok şükür bu hafta artıda değilim .detoks yarım yamalakta olsa işe yaradı sanırım
geçen hafta :76,3
bu hafta:75,7

giden:600 gr
spor:60 dk cık sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…