Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldinn tatlıımm....

sende hoşgeldin canıımm

sizleri zayıflatmadan hiç biryere göndermiyoruz haberiniiz olsunn

günaydın herkeslere...

önce utanç abidesi kilomu bildireyim 93.3 + 1 kg gelmiş..

üzülüp paralanmanın faydası yok tekrar başladım. 2 haftadır abarttım dondurma çekirdek tatlılar... jübilemi dün akşam 1 dilim yaş pasta ile yaptım...

Aynur
doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle sağlıklı mutlu ol inşallah..

Efsunlu dönmene sevindim maşallah iyi kilo vermişsin ben aynı yerde sayıyorummm...

Kızlar buluşma çok güzel geçmiş belli... kıskanmadım desem yalan olur inşallah hep beraber buluşma fırsatımız da olur birgün...

kilo verme yolunda gayret eden herkesi canı gönülden kutluyorum...gidip yeşil çayımı hazırlıyorummm

kızlar günaydın

cepten girdim kv laptopunu geri aldı

Günaydın hayırlı cumalar

kilo bildirimi

İzinli olmadan önceki kilom : 83,30
Bu hafta : 85,00

Tahmin ettiğim gibi +1,7 gelmiş.Serumlardan ve diyet bozumundan dolayı.Ama olsun verilemicek bi rakam değil.Allah izin verirse pazartesi yürüyüş ve diyetime başlıyorum.

Sizlere iyi bildirimler.Öptüm...

günaydın fıstıklaaaarrrrr....
umarım havalar düzelir artık... mayıs ortasında üşüdük....

hemen kilo bildirimimi yapıp kaçayım... sonra ara ara takılırım topiğe....

geçen hafta 89.9 idim... ve hiç spor yoktu...

bu hafta 88.1 olmuşum....

veee tam 60 dakika spor...
koşuşturma ve ütü hariç

şimdiden hepimizi kutlarım... azmimiz için...
mutlu günler....

günaydınnnn...

YARADANIN ''AFFINA'' RESULÜNÜN '' SEVGİSİNE'' CENNETİN EN GÜZEL'' KÖŞESİNE'' MAZHAR OLABİLMENİZ DİLEĞİYLE... HAYIRLI CUMALAR...

chickpeas doğumgünün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara...

zeynep ablacım geçmiş olsun telefonda sesin çok kötü geliyordu umarım daha iiyisindir acil şifalar ablacım...

buluşan kızlarr hepiniz çok güzelsiniz çokta kıskandım

yenacım ben tartılmayı unuttum...

Son düzenleme:
bu hafta EGEDENİZ dışında kilo veren yok galiba en iyisi onuda iptal edelim
bu hafta kilo değilde kim daha fala gram vermiş onun ilk 3nü seçelim
geçen hafta:86.8
bu hAFTA :86.2
GİDEN GR:600
spor yine yok canlarr((

dua edin regle yakalandım yoksa kimseye vermek yoktu bu hafta
herkeşleri tebrik ediyoruumm baybileerrr...
ölmek var dönmek yoooookk..
HAYIRLI CUMALAR BÜTÜN İİ DUALARINIZ KABUL OLSUN İNŞALLAAHH BİZLERİDE UNUTMAYIN

Kızlar grubunuza katılmak için herhangi bir yükümlülük var mı acaba, liste yazmak, yorum yapmak gibi?

Bir de yaptığınız özel şeyler var mı zayıflamak için?

herkese hayırlı cumalar.bu hafta hiç spor yapamadım.spor salonu üyeliğim bitti.bi süre dışarda kendim yapmaya çalışıcam bakalım inşallah işe yarar.
geçen hafta:88.3
bu hafta:86.5
giden:1.8 kg
spor:dediğim gibi yok

haftaya daha iyi sonuçlar almak dileğiyle hepinize az kalorili haftasonları

ben de dün tartıldım tam 2.7 kg gitmiş.ben akupunktura başladım geçen hafta. doktor ilk hafta giden genelde su olur demişti. dün 80 li bi sayı görünce bugün korktum tartıya çıkmaya.hayal miydi diyorum ama eşim de gördü :44: muhemelen haftaya ya hiç gitmicek yada biraz alcam gibi görünüyo.haftaya kadar tartılmıcam bakalım
sonuç olarak bugünkü kilo bildirimim: 89.8

merhabalarrrr ben geldim bildirim yapayımm kaçayım stres dolu 2 haftanın ardından başkası olsa kilo vererek çıkardı ben müthiş güzel bir kilo almışım vayy be dedim sonunda benim bünyeyeeee daha ne deyim bu sabah tartlmadım dün sabhtı tartıldım 91.800 olaraktan rekor kırmışım daha ne olsun spor yok su içmek yok diyet yok olacağı buydu 80 leri görmek neyse sağık olsun diyorum kilo verenleri azminden dolayı ayakta alkışlıyorum huzurunuzdan çekiliyorum topik ailemmmmm

günydınn kızlarr
ben anca kendime geliyorum
bugünde oruçum sabah tartıldım
yeni kilom81
deişiklik olmadı kilomu korumayadevam ediyorum geçmişe biidalayım ev temizlencek hayırlı cumalar

canlarım... iddia devam ediyormu???
1 mayıs itibarı ile başladığım diyetin 25. gününde 5. kiloyu verdim....
bundan sonra hızı düşer ama diyet devam eder....

Doğum günün kutlu olsun,çok mutlu,huzurlu ve sağlıklı uzun bir ömür diliyorum...

chickpeas canım doğum günün kutlu olsun..sağlık,huzur ve mutluluk dolu yıllar..

Doğum günün kutlu olsun, ailenle sağlıklı be güzel günler geçirmen dileğiyle

chickpeas mutlu yıllar... her şey gönlünce olsun...

canlarımmm herkese çoookkk teşekkür ederim iyi dilekleriniz için , hep beraber daha nice sağlıklı , mutlu ,huzurlu tabikide çıtırrrr zayııff yıllaaraaa

iyiki varsınız , hepinizi çook seviyorrumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…