Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

oh iyi olmuş yenam sorunsuz atlatmışınız ben de hem herşeyden almak istiyorum hem de masraf olmasın diyorum piskopata bağladım :))gerçekten çok hoş şık ve kullanışlı eşyalar var uygun bişeyler bulursun mutlaka canım
egedeniz oğluna maşallah tebrik ederim

İyi tatiller...Bir hafta bile yeter emin ol..
Ben çok uzun olunca sıkılıyorum nedense :)

İlk planlamaya başladığımızda eşim 3 hafta kalırsınız en azından diyordu ve o zaman içimden amannınnn 3 hafta çok yaa sıkılırım falan diye geçiriyordum. Sonradan baktım eşim ya 1 hafta yeter size ben cuma akşamı gelirim iki günde birlikte kalır döneriz demeye başladı tabi kızçelerinden fazla ayrı kalmak istemiyor
Bir de bizde gerçekten artık seneler geçti diyemidir nedir öyle bir huy oluştu ki ben almanyaya bile gitsem 1 hafta sonra başlıyoruz özledim diye dert yanmaya hatta eşim genelde evde keyf yapıcağım diye atıp tutar sonra ne zaman arasam ya annesindedir yada başka birilerinde ev çok sessizdi sizsiz tadı yok girmek istemiyorum hesabı
Hani ne bir arada ne de ayrı misali

İyi geceler arkadaşlar..Uykum geldi sanırsam :)
esnemeye başladım ha bire, timsah gibi açıp duruyorum ağzımı :)

-----

ece işe başlıyor yarın..Ne heyecanlı :)

------

Unutmadann tartı yüzünüze gülsün.. Ayrıca BEYZUŞUMM 200 dk. yürüdüm bu hafta,fazlası var eksiği yok yürüyüşümün :)

yarın listeyi geç gireceğim işim var çok. hem evde, hem dışarıda..

İi geceler ben buraya gecen hafta gelmiştim bu margarin falan diyonuz ya bir şey anlamadım o ne ki:))yarın herkes kilo bildirimi yapacak dımı biri bana kısaca ne yapmam gerektiğini anlatabilirmi?????burdaki herkes birbirini uzun zamandır tanıyor sanırım kendi adıma çok üzüldüm bunca yıldır burayı nasıl keşf etmedim diye((((

Banada müsaade
Evdekiler uyuyalı yıl oldu Benim küçük kakalaklar yatağı istilağ etmişler yine
Bende bari gidip kızın yatağında yatayım

Sizlere hoş sohbetler ve iyi geceler
Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın.
Allahın izniyle yarın hepimiz eksilerde bildirim yaparız inşallah... Aminnnn

Vusulat aramıza hoşgeldin
Biraz geç oldu ama kusura bakma

Eminim Asumanzeynepte şimdi aynısını yazıyordur ama bende yazayım bari cıkmadan
Her cuma öğlen saat 12ye kadar herkes kilosunu bildiriyor tabi önceki haftayıda yazıyoruz ve aradakı farkı
Yena Ablamızda her cuma bir liste oluşturup haftanın ilk 3cünü belirleyip taç veriyor
İkinci bildirimini yaptıktan sonra sende istersen listeye dahil olabilirsin
Eğer spor yapıyorsanda Beyzus Ablamız spor listesi yapıyor ve yine o hafta içinde en çok spor yapan ilk 3 taç alıyor

Kilo veremesekte bu listeler bizleri motive ediyor ve bir sonraki hafta için gaz veriyor
Mecburiyet yok ama paylaşım şart listede kalabilmek için
İnşallah sende daimi olur listelerden birinde ilk 3ede girersin

Neyse bu sefer ama kesin kaçtım
Hadi görüşürüz byeeee

Son düzenleme:

afrodith tatil köyü güzel bir yer..sahibini bilmiyorum.ne zaman gelmeyi düşünüyorsun.eğer istersen sana şöyle yardım ederim.şöyle 10 gün falan sonraysa buraya (altınoluğa)gelişin bana gelirsiniz.sabah kahvaltısı ettikten sonra gidip gezersiniz.uygun bir yer bulursunuz.ben yeni geldim.ev biraz dağınık.siyatiğim tuttuğundan fazla iş yapamıyorum.
yağcılar denen yerde denize sıfır yerler var.aşağı yukarı o fiyatlarda evlerin günlüğü.ama geçen sene bir arkadaşım üç yuataklı bir yeri günlüğü 50tl.ye tuttu.fazla imkanı yoktu.yemeklerde de biraz bana geldi.bence önce gel..akşama kadar bir yer bulunur..arabanız varsa daha kolay..

canım arkadaşlar kısaca anlatmışlar sana ne yapılacağını...
"margarin" konusuna gelince o işin espirisi... ve beni en motive eden bölümü oldu...

verdiğin her 250 gr. 1 margarin kadar.... aldığında...
ben bir ayda 5 kilo=20 margarin vermişim...
ne güzel dğilmi???20 margarinin yanyana olduğunu düşünsene

bazen geri alıyoruz 1- 2 margarincik kadar....

benim vermem gereken 72 margarin var daha..
ama aramızda 160 margarin veren bile var... değil mi ama????

herkeşler yattı herhalll..
eee ben de yatiiim o zaman...
İYİ GECELER...

günaydınn kızlllarrr , booll eksili bi gün olsun inşAllaaahh

okula gitmeden bildirim yapayım dedim , gerçi kayda değer bişey olmadığından dollayı çok sorun değil ama ben görevimi yapayımm

5 gündür kaynanamın ağır yemeklerine maruz kalıp , bi dünya kaçamağa rağmen bariz artış görmedim kendimde çookk şükürler olsunnn , kaynanamlar burdaki kaynıma geçtiler , ve bugün annem , babam , ablam , eniştem ve 3 yeğenim geliyorlar 3 günlüğüne , sanırım benim yeme olayı tam gaz devam etcek gibi

neyse hayırlısı olsun diyereekk , herkesi öpüyom kocaman kocamann

GEÇEN HAFTA : 86.8

BU HAFTA : 86.8

GELEN GİDEN : sanki bi kaç gram gelen giden var gibime geliyor ama ben yinede SABİTT diyorummm

günaydınlar herkese
kilo bildirimi 105.5

3 haftalık sıkı bir programa başlıyorum bakalım
21 haziranda diyetisyen kontrolüm ve 99 olarak gitmeyi umuyorum hep birlikte görücez başarabilecekmiyim yoksa yine mi hüsran olacak

ayşecim emire geçmiş olsun böyle bir hastalığı ilk defa duydum ilginç rabbimden acil şifalar dilerim...

Geçmiş olsun Ayşeciğim...Gerçekten çok ilginç hastalıklar var bizim bilmediğimiz.Hiç duymadım böyle bir sendromu.

Allah acil şifalar versin yavruna..Belki de bu yüzden sık hastalanıyor Emircik...

Ayşecim Emire çok geçmiş olsun.Allah ım tez zamanda versin şifasını

Selamm kızllaaarr , bugün keyifler nasıll bakiiiimmm

[

QUOTE=yagmurgozlu;24883908]

klasik erkek milleti işştee ne sevmeye geliyolar nede dövmeyee

günaydınnnn

ahahah bayıldım valla, hakkatende öylelerr

Ayşecim geçmiş olsun canım Emire ,Rabbim tez zamanda şifasını versin inşAllaahh
ama hastalığın adı çok ilginçmiş yaa ilk kez duydum bende

çok güzel gidiyorsunn, tebrikler canımm
[/QUOTE]

saolun kızlar hepinizden allah razı olsun
çocuk söndü resmen dün gece hiç uyumadık
en azından 2 kilo vermiştir kesin tartıcam onuda bu akşam
bugün 4. günümüz 1 haftaya iyileşir dediler ama daha iyileşme yönünde bi belirti yok tek lokma yemiyo
zorla bir iki yudum su içiyo o kadar
eğer sıvı almazsa serum takılacak
bu akşam en yakın arkadaşımın kınası pazar günü de düğünü var nasıl gidicem onuda bilmiyorum 5 dakika uğramak bile 3 saatimi alıcak

Sağol Beyzuşum internetten araştırdım bende biraz önümüzdeki 3 ay çok dikkatli olmam lazım olabildiğince şekeri sıfıra indiricem sağlığım için yapıcam bunu herşey benim elimde rejim ve spor başka yolu yok. Şeker hastası olmak istemiyorum Eylülde gidip tekrar yaptırıcam testimi o zaman inşallah normalin en düşük seviyesine inmiş olur ve en az 10 kilo vermiş olurum

Ayşecim emire geçmiş olsun inşallah tez zamanda atlatır

cecooo iyi tatilller şimdideeen ... bizimde onurla tatil planlarımız vardı ama benim iş olayı gerçekleşince seneye erteledik bol para biriktirip zayıflamak için tam 1 sene var önümde seneye yaza 28 yıldır beklediğim tatili yapıcam inşalllaaah

gunaydin kizlarrrrr
yenacim 66.5kg

spor yok

gece erkenden yattim saat12 de buyuk kizin kanullesinde problem oldu onu degistirdim ama gece 1 kadar uyuyamadim sabahta 6kalktim heyacandan uyuyamiyorum oglen uyumaya caliscam insallah azcikta olsun uyurum
haydin kizlar hakkinizi helal edin benden yana helal olsun hepinizi seviyorum arkadaslarim

Son 2 haftadır yapmadığım kilo bildirimini yapma zamanı geldi sanırım :18: baskülle yüzleşmekten çok korkuyorum kaç kilo almış olabilirim diye tahminlerde bulunuyorum ve kaç kilo aldıysam ne kadar üzülürümün provasını yapıyorum offfffff isyaaaaaaaaaaan ben neden normal bir vucuda sahip değilim neden şişkoyum yaaaaaaaa :84: neyse buna da şükür Allah sağlık versin kiloyu vericez artık Allahın izniyle inşallah.

Özeldeki diyetisyene gidicem bugün yada yarın dün ki doktor diyetisyene sevk etti zaten ama hastanedekine gitmedim özele gideceğim için. Bu diyetisyen pek yeterli gelmiyor bana ama burda gidebileceğim daha bilgili bir diyetisyen yok maalesef

Bugün artık yürüyerek gidicem eğitime hergün süslenmekten geç kalıp otobüse biniyordum ama bugün 06:30da uyandım yürüyücem eve dönerkende yürücem hatta akşamda yürüyüşe çıkıcam bugün 1 Haziran ve bu benim gerçek anlamda miladım.

günaydın herkese hayırlı cumalar ben kilo bildirimi yapıcam artık 91,60 çıktım spor yok spordan sayarsanız pazara çıkcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…