- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
İyi tatiller...Bir hafta bile yeter emin ol..
Ben çok uzun olunca sıkılıyorum nedense :)
iyi akşamlar güzeller...
yeni gelenler hoşgelmişler..
hastalara acil şifalar dilerim....
dün afyona gitmiştim.. Oğlum oradaki amatör çalgıcılar festivali açılış konserine misafir sanatcı olarak davet edilmişti. daha önceki yıllarda üç kez katılımcı olarak gitmiştik. ama bu sene bir amatör müzisyenin kat ettiği yolu diğer çocuklara göstermek amacı ile davet edildi... çok da güzel çaldı bebeğim (maşallah diyorum)onu izlerken göz yaşlarımı tutamadım. oradaki diğer hocalardan çok da güzel tepkiler aldı...
ve geç bir saatte eskişehire evimize döndük... oldukça geç bir saatte yemeğimizi yedik...
yarın bildirimde ne halde olacağım bilmiyorum. ne kadar dikkat etmeye çalışsam da mamadan zengin bir hafta geçirdi.
bir- iki margarin artmış olabilirim.. yada vermiş de olabilirim. çünkü iki yıl önce hediye gelmil ama henüzgiyememiş olduğum bir blüzü giydim bu gün ve çok da güzel oldu....
çoksevindim...
işte benden bu kadar....
bende şimdi biraz ingilizce çalışıp duş alıp uyuyacağım... yarın sabah erkenden iş.. akşam saatlerinde kursta sınav var...
herkese iyi akşamlarn kızlar yarın bildirim günü umarım herkes için güzel bir bildirim günü olur Mutlucum yardımına ihtiyacım var canım bu afrodit tatil köyünden şimdi sahibinden comda bi tane yazlık buldum sende orda olduğunu söylemiştin ya Tuncay Küçükçelibiymiş oranın yöneticisi bizden günlüğü 150 liradan 10 günlük bi ev kiralıcak bize yalnız kapora istedi 300 lira kadar güvenebilirmiyim bilmiyorum sen tanıyomusun böyle birini sence ne yapmalıyım çokta beğendim orayı
sağol ablacım aldırayım ben eşime o zaman ama dr bana ayda1 kez ampulü kırıp ekmeğin üstüne dök ve ye demişti iğne olarak vermemişti :44:
İi geceler ben buraya gecen hafta gelmiştim bu margarin falan diyonuz ya bir şey anlamadım o ne ki:))yarın herkes kilo bildirimi yapacak dımı biri bana kısaca ne yapmam gerektiğini anlatabilirmi?????burdaki herkes birbirini uzun zamandır tanıyor sanırım kendi adıma çok üzüldüm bunca yıldır burayı nasıl keşf etmedim diye((((
ayşecim emire geçmiş olsun böyle bir hastalığı ilk defa duydum ilginç rabbimden acil şifalar dilerim...
Geçmiş olsun Ayşeciğim...Gerçekten çok ilginç hastalıklar var bizim bilmediğimiz.Hiç duymadım böyle bir sendromu.
Allah acil şifalar versin yavruna..Belki de bu yüzden sık hastalanıyor Emircik...
Ayşecim Emire çok geçmiş olsun.Allah ım tez zamanda versin şifasını
çok üzüldümya hiç duymadım ne hastalıklar insan başına gelince öğreniyor. Ayşecim virüs içinde farklı ilaçlar var hemen ümitsizliğe kapılma canım Allahım tez zamanda şifa versin inşallah...
bende yedim 1 aydır ne gelirse o dönem insanın yaamak gelmiyor içinden ama burayı çok özlüyorum herkesi çok seviyorum derdiniz derdim sevinçleriniz sevincim oldu...
Hepimiz zayıflayacağız
Ebru cum inanki aklım sende..hissettiklerini anlayabiliyorum bu kadar isterken kaybetmek zor ama En güzeli doğal yoldan hamile kalabilmen benim böyle bir umudum bile yok şuanda sadece dua ediyorum Rabbim hakkımızda hayırlısnı versin..kilolarda gidecek takma kafana...
Selam kizcelerim nasilsiniz bakalim nasil gidiyor diyetler benim iyi gibi ya yarin bakavagim artik
Yenacim benim kv deler buca da oturuyo senle konusmustuk ya demek ordan aklimda kalmis kusura bakma cnm
Aysecim cok gecmis olsun oglusuna nasil bi hastalik bu ya ilk.defa duyuyorum ama bisey diymi o lanet agiz aftlari kizimda.da cikti 10 gun memeden baska he brde mryveli yogurttan baska bise yiyemei hastaneye yatirdk serum icin aksama kadar ancak durdu kiyamet koptu agladi zirladi tam yatti hemsire kan sekeri icin parmaktan kan aldi.cocuk zivanadan cikti daha kotu oldu huyuzladi sonra da atesi cikti dr eve gonderdi eve gelince cocuk melek.gibi yatti ama 3 gun sbah aksam damardan antibiyotik verildi ama agiz yarasi kolay gecmiyo birde sen emire karadut yedir hatta receli de olur ama evde yapilmisi cok iyi geliyo yemezse bile agizinda durmasi yeter insallah kisa zamanda gecer hem nazar degmis de olabilir cok yakisikli masallah suphanallah he ben oyle dusunuyorum sahsen benim kiza olanlar icin bi ayetel kursi oku istersn yeni gelen arkadaslarim hos geldiniz insallah hepimiz zayiflicaz ohhh erisin yaglar
Daha unuttuklarimda var ya tuh ama.hepinizi.seviyom ben ya
Herkese hayırlı geceler :122:
Bugün kızımın veda balosu olduğu için ancak bu saatte girebildim KKya
Gündüz yine her zamanki gibi ev işleriyle uğraştım ondan sonrada ancak baloya hazırlandık.
Ufağı daha şimdiden kokoşben saçıma maşa yaparken oda bir yandan iki tel saçına maşa istedi tabi yapılacak şey değildi o yüzden biraz ağladı ama sonra elbisesini giyince sustu
Büyük kızımda beyaz elbisesinin içinde kuğu gibiydi ama maalesef fotograf çektirmeyi sevmediği için orada resim çektirtmedi cadı
Saçını evde yaptık ve çok sadeydi ama orada okadar çok oynadılarki saç baş birbirine girdi
Öğretmen onlara çok güzel bir slayt gösterisi hazırladı. Daha evvel bahsetmiştim sınıf arkadaşlarından biri böbrek yetmezliğinden bir kaç ay evvel vefat etmişti. Onuda unutmamış ve seni asla unutmayacağız diye bir yazıyle resmini eklemiş
Tabi zaten fazla duygusal olan ben orada nasıl dağıldıysam bir başladım ağlamaya kendimi tutamadım gösteri bittiği halde gözümden yaş gelip durdu o anne babayı düşündükce. Tabi onlar yoktu orada çünkü başka bir semte taşımışlar üstelik hala aynı yerde oturmuş olsalar bile öğretmen onları üzmemek adına davet etmezdi herhalde
Salıı günüde okulla pikniğe gidecekmişiz birde öncesinde de Rahmi koç müzesini ziyaret edeceğizTatilede çok az kaldı ama ben düşündükçe bir sürü iş buluyorum kendime
Yarında inşallah güzel bildirimler olurda bu haftayıda anlımızın akıyla atlatırız. Sonrada kız kardeşime gidiceğim inşallahtartı sonuçuna göre artık öğlenlik yerim Cumarteside misafirim olacağı için bana abla istersen ben o gün için tiramisu yapayım dedi :122: pek severim ama işte hep zarar Oyyy oyyy daha gitmeden yorganlarımı da yıkayayım diyorum ama bakalım inşallah yetiştiririm hepsinide geldiğimde bari onlarla uğraşmak zorunda kalmam
Ay gece gece çenem düştüneyse daha fazla kafanızı şişirmim
Canım benimde ilkten su çiçeği geldi aklıma ama meğer alerjikmiş :26:
İnşallah şimdi biraz daha iyidir ve en kısa zamanda şifa bulur
Çok geçmiş olsun canım
Canını sıkmamaya çalış biliyorum demesi kolay ve gerçekten zor bir durum ama ilaçları iyi gelir inşallah.. Aminnn
Çok sağ ol canım Arkadaşım
Bencede idda şimdilik yalan olmuşda olsa senin gibi bir arkadaş, iddadaşbulmak bile benim için güzel bir iddayı kazanmaktan çok daha değerli
Rabbim inşallah senin ve eşinin yüreğinden geçenleri sizler için hayırlı kılar ve en kısa zamanda gerçekleştirir
Çok geçmiş olsun canım
İnsanın tahlil sonuçlarına bazen çok canı sıkılıyor hatta kafasına takılıyor ama artık sağlıklı beslenmenin nasıl olduğunu ufak ufak da olsa öğrenmeye başladığımıza göre bu sonuçlara takılma
İnan ben ilk tahlillerimi yaptırdığımda doktorum direk şeker hastasısın kaçarın yok demişti ve ben günlerce ağladım. Üstelik o haberden bir kaç gün sonrada hamileliğimi öğrenmiştim. Tabi bu seferde daha çok korkup ağlamaya devam ettimen sonunda kadın doğumcumada sonuçlarımı gösterdiğimde ya insülin kullanmadığın sürece bunun çözümü çok basit ; sağlıklı beslenme demişti
Bilmiyorum ama beni çok rahatlatmıştı ve en son belki hatırlarsın bir kaç hafta evvel yaptırmıştım yine o tahlili ve doktor bile sonuçlarımı çok beğendiSağlıklı beslenince değerlerimin hepsi normal seviyeye gerilemiş bir tek kolestrol hafif yüksek cıktı onuda kafana takma aynen devam et demişti
O yüzden sende sakın canını sıkma ve inandığın yolda devam etİnşallah en kısa zamanda da arzu ettiğin değerlere kavuşacaksındır
HbA1C 3 ayda bir yapılır canım...Sabırsızlık yapma çünkü aynı değer çıkar önceden yaptırırsan.
Kandaki,Hb ne bağlı glikozun ölçümü bu tahlil ve eritrositler 3 ayda bir yenilendiği için ancak 3 ay sonra değer değişikliği saptanabiliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?