afrodith tatil köyü güzel bir yer..sahibini bilmiyorum.ne zaman gelmeyi düşünüyorsun.eğer istersen sana şöyle yardım ederim.şöyle 10 gün falan sonraysa buraya (altınoluğa)gelişin bana gelirsiniz.sabah kahvaltısı ettikten sonra gidip gezersiniz.uygun bir yer bulursunuz.ben yeni geldim.ev biraz dağınık.siyatiğim tuttuğundan fazla iş yapamıyorum.
yağcılar denen yerde denize sıfır yerler var.aşağı yukarı o fiyatlarda evlerin günlüğü.ama geçen sene bir arkadaşım üç yuataklı bir yeri günlüğü 50tl.ye tuttu.fazla imkanı yoktu.yemeklerde de biraz bana geldi.bence önce gel..akşama kadar bir yer bulunur..arabanız varsa daha kolay..
günaydın herkese hayırlı cumalar ben kilo bildirimi yapıcam artık 91,60 çıktım spor yok spordansayarsanız pazara çıkcam..
Günaydınnn zayıflayan hanımlar...
Düzenli kilo bildirmen ve paylaşım yapman gerekiyor biliyorsun değilmi.?
Bir ara eklemiştim seni listeye sonra gelmedin..
Eğer düzenli gireceksen haftaya cuma listede olursun..
Merhaba kızlar,
Ben de geçen hafta kilo bildiriminde bulunmak istediğimi söylemiştim. Kimse hayır bulunmazsın demediği için bulunuyorum :) Regl haftamdı bu hafta, aslında iyi de başlamıştı. sonra bir de kabızlık eklenince sadece 500 gr verebildim. Sağlık olsun, yeni bir ay, yeni bir hafta var önümüzde.
Geçen hafta 97.9;
Eki Görüntüle 434134
Bu hafta 97.4;
Eki Görüntüle 434135
Herkesi tebrik ediyorum. İnşallah daha da çok kilo verip kavuşuruz sağlığımıza.
günaydın kızlar hayırlı cumalar..
geçen hafta kilom:86
bu hafta kilom:85
fark 1 kilocuk
sporum yok bir aydır..
her gören beni hamile sanıyo sinirlerim bozuluyo..pek bi göze batıcı kilom yok ama göbeğim bir felaket nerdeyse 9 aylık gibi..napıcam sadece mekik eritirmiki göbeği..1 aydır işe başladım ve çok aksattım hem diyeti hem sporu
inş güzel kilolar vermişsinizdir..tbr ediyorum kilo verenleri kilo vermeye çalışanları..
yena abla beyzuş abla şimdiden emeğinize sağlık tşkler
Ne güzel kilo veriyorsun işte
Bazıları kilo konusunu çok abartıyor zaten..
Benimde bildiğim mekik göbeği eriten..
Günaydınlar Arkadaşlar,
Çok acele yazıp çıkıyorum, umarım herkesin keyfi yerindedir :)
Geçen hafta: 76.7
Bu hafta: 75.3
Giden: 1.4 kg :))))) Telaşeden epey erimişim ben :) Gerçi yarısı filan su kaybıdır sanırım, gene de moral oluyor bu rakamları görmek :))
Spor: Sadece 100 dk yürüyüş. Bugün de 30 dk kadar yürüyebileceğim sanırım.
Herkese iyi bildirimler :))
Hoşgeldin,
Paylaşım ve bildirim şart..Mazeretesiz iki hafta kilonu bildirmezsen listeden çıkıyorsun..
Kolay gelsin, sağlıklı kilo vermeler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?