Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

zeynep ablacım çok teşekkür ederim ne kadar güzel yürekli bi insansın ama biz 6 kişi bide benim bebişim var öyle kalabalık bi aile gelicez o yüzden sana asla rahatsızlık veremem aslına bakarsan zeynep ablacım orman işletmeninde misafirhanesi vardır orda muhakkak yer ayarlayabilirimde bide ben temmuzun 2sinde düşünüyorum gitmeyi o tarihlerde böyle müstakil yazlık tipi ev bulmak zor olabilir diye düşündüğüm için şimdiden yer ayarlamak istiyorum

kilo bildirimimi yapmak istiyorum
geçen hafta 72
bu hafta 70.6
giden 1400
bu hafta gerçekten çok dikkat ettim 1 hazirana 70 kiloyla giriş yaptım
temmuza kadar 65 kilo olmak istiyorum artık ben yaaaa haziran ayını çok dikkatli geçirmeliyim martta başlamıştım diyete 80 kiloyla güya 3 ayda bitircektim bu işi hazirana kadar 65 olcaktım ama olmadı darısı temmuza inşallah

2 kilo almış olmama bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi sadece 2 kilo almama sevindim 115e hazırlamışım kendimi 112.5 görünce sanki kilo vermişim gibi sevindim

Kilo Bildirimi : 112.5 :26:

Spor Yok.

Günaydınlar Arkadaşlar,

Çok acele yazıp çıkıyorum, umarım herkesin keyfi yerindedir :)

Geçen hafta: 76.7
Bu hafta: 75.3

Giden: 1.4 kg :))))) Telaşeden epey erimişim ben :) Gerçi yarısı filan su kaybıdır sanırım, gene de moral oluyor bu rakamları görmek :))

Spor: Sadece 100 dk yürüyüş. Bugün de 30 dk kadar yürüyebileceğim sanırım.

Herkese iyi bildirimler :))

Merhaba kızlar,

Ben de geçen hafta kilo bildiriminde bulunmak istediğimi söylemiştim. Kimse hayır bulunmazsın demediği için bulunuyorum :) Regl haftamdı bu hafta, aslında iyi de başlamıştı. sonra bir de kabızlık eklenince sadece 500 gr verebildim. Sağlık olsun, yeni bir ay, yeni bir hafta var önümüzde.

Geçen hafta 97.9;

Bu hafta 97.4;

Eki Görüntüle 434135

Herkesi tebrik ediyorum. İnşallah daha da çok kilo verip kavuşuruz sağlığımıza.

Günaydınnn zayıflayan hanımlar...

günaydın herkese hayırlı cumalar ben kilo bildirimi yapıcam artık 91,60 çıktım spor yok spordan sayarsanız pazara çıkcam..

Düzenli kilo bildirmen ve paylaşım yapman gerekiyor biliyorsun değilmi.?
Bir ara eklemiştim seni listeye sonra gelmedin..
Eğer düzenli gireceksen haftaya cuma listede olursun..

Günaydınnn zayıflayan hanımlar...

Düzenli kilo bildirmen ve paylaşım yapman gerekiyor biliyorsun değilmi.?
Bir ara eklemiştim seni listeye sonra gelmedin..
Eğer düzenli gireceksen haftaya cuma listede olursun..

Ben de düzenli olarak listede bulunmak istiyorum. Paylaşımdan kastınız yemek listesi mi acaba? Beni de alır mısınız listeye?

Lütfen

günaydın kızlar hayırlı cumalar..
geçen hafta kilom:86
bu hafta kilom:85
fark 1 kilocuk

sporum yok bir aydır..
her gören beni hamile sanıyo sinirlerim bozuluyo..pek bi göze batıcı kilom yok ama göbeğim bir felaket nerdeyse 9 aylık gibi..napıcam sadece mekik eritirmiki göbeği..1 aydır işe başladım ve çok aksattım hem diyeti hem sporu

inş güzel kilolar vermişsinizdir..tbr ediyorum kilo verenleri kilo vermeye çalışanları..

yena abla beyzuş abla şimdiden emeğinize sağlık tşkler

Hoşgeldin,

Paylaşım ve bildirim şart..Mazeretesiz iki hafta kilonu bildirmezsen listeden çıkıyorsun..

Kolay gelsin, sağlıklı kilo vermeler..

Ne güzel kilo veriyorsun işte
Bazıları kilo konusunu çok abartıyor zaten..

Benimde bildiğim mekik göbeği eriten..

Ne güzel kilo veriyorsun işte
Bazıları kilo konusunu çok abartıyor zaten..

Benimde bildiğim mekik göbeği eriten..

eski halimi görmedikleri için bu kilom bile garip geliyo görenlere :)) acilen mekiğe başlamam lazım bu yaz 80 garanti olurum diyordum haziranda geldi..temmuz sonuna inşallah bi 79 olurum..

Woooowww göz göre göre eriyorsun...
Tebrik ederim umuttçuğum.

günaydın...
işteyim ve çok yoğunuz bu gün...

bu hafta güzel mamalara dayanamayınca kilo almışım biraz... bir de adet öncesi şişkinlik....

geçen hafta 88,1 dim.... bu hafta 88,6
ama 60dakika spor var.....

kilo veren vermeyen ama azmi olan herkesi şimdiden kutlarım...

tombulum kelebekim 01.06.2012 benim de miladım kaçıncı bilmiyorum ama yeni bir başlangıç daha yaptım hadi beraberce verelim artık aramızda çok bişey yok 7 kilocuk kadar var

Günaydın arkadaşlar;Hayırlı cumalar....

Umarım çok güzel bildirimler olur....

YENACIĞIM; beni bir süre izinli yazarmısın canım.Buradayım yine ama bir süre kendime gelmeye çalışacağım....

Hayırlı Cumalar...

Kilo bildirimi
Geçen hafta : 85,00
Bu hafta : 84,700
Spor : 60 dk.

Herkese iyi bildirimler.Öpüldünüüüüzzzz...

canlarım oğlan gitti sonunda ben de oturdum.
öncelikle veren ve sabit kalan herkesi kutlarım

kilo bildimim aynı
(bir kaç yuz gr gelmiş ama aynı yaz yenacım)
spor yok.

not: ben 2-3 hafta bildirim yapamayacağım yenacım. almanya gezisi geldi çattı. cuma yola çıkıcaz 12 sonra dönücez. haziranın 23 de bildirim yapabilirim ancak ve inşallah artı olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…