- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
ebrucum sen sağlıkla ilgili sorunlar atlattın toparlarsın bundan sonra eminim ben havalarda insanı etkiliyor tabii ki
benim de enerjim çok düşük sebep de yok yürüyüş yapıyorum ama evde sadece yemek ve mutfak işlerini yapıyorum gibi bişey büyük bir temizliğe girişmem lazım büyük kızın sınavları bitsin diye bekliyordum o da yarın bitiyor bakalım odalarda düzenlemeler değişiklikler yapılacak belki boya da
yarından itibaren düzelcek görünüyor havalar belki olumlu etkiler bizleri de
sende başla yavaştan yürüyüşlere en azından haftada 3gün canım
emirin rahatsızlığının adı el ayak ağız sendromu imiş
ilk kez duyuyorum onca zamandır hastanedeyim
kötüsü de bi tedavisi yok sadece ateş düşürücü ile ateşi dengelenebilir o kadar
virüse bağlı bir hastalık olduğu için antibiyotikte fayda etmiyo
ayrıca bulaşıcı imiş(
Kopamam canım.Çok alıştım ve sevdim sizleri.Bu saatten sonra silemem...
Diyette pek başarı kaydedemiyorum bu aralar,utanıyorum bir şeyler yazmaya yoksa kopma söz konusu değil...Ayrıca teşekkür ederim tatlım...
Aynen Asuman abla.Kocaeli de yağışlı.Öğleden önce iyidi ama şuan yağdı yağcak.Yağışlardan dolayı doğru düzgün yürüyemedim.
Allah'tan yarından itibaren açıkmış ta yürüyüş fırsatımız olur artık.Yürüyüş olmayınca motivem düşüyor ve genelde sabit kalıyorum kiloda.Düşüş hiç yok.Nolcak böyle bilmiyorum ki.Şu düşük kürtaj olaylarından sonra bi tuhaflaştım.İçimden hiçbirşey yapmak gelmiyor.Sabah uyan işe gel akşam git yemek ye tv izle yat.Çok sıradanlaştım ya hergün aynı gibi
Ebru cum inanki aklım sende..hissettiklerini anlayabiliyorum bu kadar isterken kaybetmek zor ama En güzeli doğal yoldan hamile kalabilmen benim böyle bir umudum bile yok şuanda sadece dua ediyorum Rabbim hakkımızda hayırlısnı versin..kilolarda gidecek takma kafana...
emirin rahatsızlığının adı el ayak ağız sendromu imiş
ilk kez duyuyorum onca zamandır hastanedeyim
kötüsü de bi tedavisi yok sadece ateş düşürücü ile ateşi dengelenebilir o kadar
virüse bağlı bir hastalık olduğu için antibiyotikte fayda etmiyo
ayrıca bulaşıcı imiş(
merhaba arkadaşlar bende bugün yediklerimi yazayım birde bir şey soracam bende ödem var bu hafta onu atmam lazım.sabah 1 yumurta 1kk peynir bir dilim ekmek ara bitki çayı öğle domates biber ve tavuk tan sote+ayran yalnız 0 yağ benim diyetimde hiç yağ yok.ara erik bol miktarda .akşamada mantar yapacam fırında .
24-Nis 98.3 98.3 98.3
1-May 96.8 95.1 3.2
8-May 95.3 94.5 0.6
15-May 93.8 91.8 2.7
22-May 92.3 91.4 0.4
29-May 90.8 91.6 -0.2 burda 1300 gr yağ gitmiş ancak ödem oluşmuş.ne olacak bakalım ben salı günleri kontrole gidiyorum.inşallah rahatlarım o zmanna kadar...
sevgiyle kalın....
Sağol güzelim.Evet zor günler geçirdim kısmen de geçirmeye devam ediyorum ama bundan önceki 2 düşüğümde de bunda da çok yıpratmadım kendimi.Benim ve hepimiz için geçerli şu var ki önce sağlık.Halime şükrediyorum.Eşimin halasının kızı doğum yapmıştı geçen sene.Kızı oldu ama hastalanıp 1-2 ay içerisinde vefat etti.Çok üzüldü.İkinci çocuğuydu teselliyi birincide buluyor Allah ona sağlıklı ömür versin.Böylesi daha zor.Karnında taşıyıp dünyaya getirip kaybetmek.Takdiri ilahi herşey ona şüphe yok ( Benzer durum yaşayan veya yakını olan varsa özür diliyorum bağışlayın )
Benimde tesellim artık pko dan kurtulup doğal yollardan hamile kalabildiğimi anlamış olmak.Bundan sonra oluruna bırakmadan daha dikkatli ve dr kontrolünde gelişcek herşey.Ne kadar çok kilo verebilirsem o kadar rahat hamile kalırım.Bunun için uğraşmam gerek.
Sende bu konuda kendini çok üzme.Her şerde bir hayır vardır bitanem.Benim dualarımda hepiniz varsınız özellikle ismen dua ediyorum hepinizin adına.Allah gönlümüze göre sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.
Senin tedavi ne aşamada peki.Doktorun ne diyor? Kontrollerini aksatmıyorsun değil mi tatlım ...
Canım biraz uzun olcak ama geçenlerde nette dolaşırken okuduğum bir kıssadan hisseyi paylaşmak istiyorum...
"HER ŞEYİN HAYIRLISI"
Zamanın birinde bir padişah yaşarmış.Padişah avlanmayı çok sever,sıksık avlanırmış.Padişahın aklı-selim , "Herşeyin hayırlısı ,her şeyde bir hayır vardır." cümlesini dilinden düşürmeyen bir de veziri varmış.Padişahın başına birşey gelse vezir hep ;"Padişahım üzülmeyin herşeyde bir hayır vardır." dermiş.Padişahda vezire bu yüzden çok kızarmış.Yine birgün padişah vezirine "bugün ava nereye gidelim "diye sormuş,vezir bir yer tarif etmiş.Oraya gitmişler fakat avlanırken padişah elinden yaralanmış, eli kanamış ve elinin yarasını sarmışlar.Padişah vezirine kızmış,"senin yüzünden oldu" demiş.Vezir yine aynı cevabı vermiş ;"Her işte bir hayır vardır padişahım ,üzülmeyin."demiş.Bunun üzerine padişah vezire çok kızıp,ben elimi kesiyorum,sen bana "Her işte bir hayır vardır" diyorsun deyip veziri zindan attırmış.Vezir zindana giderken yine "Her işte bir hayır vardır" deyip gitmiş.Padişah yine öfkelenmiş,"adamı zindana attırıyorum adam yine aynı şeyi söylüyor" demiş.Padişah avlanmak için az bir adamla başka insan ayağı değmemiş bir yere gitmiş,avlanırken oranın yerlileri bunları faka bastırıp,esir etmişler.Yerliler hergün bir esiri kendi inançları gereği kurban ediyorlarmış,sıra padişaha gelmiş ama onu serbest bırakmışlar.Çünkü yerlilerin inanacına göre sakat veya ,bir yeri yaralı admdan kurban olmazmış.Padişah vezirini düşünüp ona hak vermiş.Hemen ülkesine dönüp vezirini serbes bıraktırmış.Ama yine soruyu sormuş; "Hadi benim elimin kesilmesini anladık,peki senin zindana girmendeki "hayır" nedir demiş.Vezirde bende zindana girmeyip sizinle gelseydim,yerliler şimdi diğerleri gibi benide kurban etmiş olacaklardı demiş.
ALINTI
işte bu canım ya sen zaten karar vermişsiin vücüdunuda tanıyosun inşallah mutlu sonlara ulaşırsın bi an önce bizler yanındayız cuma günleri kg ve spor bildirimi yapman gerek menünü paylaşmak istersen san kalmış...
QUOTE]
canım çok teşekkür ederim hemen mekikle başladım yola yarın sabah yürüyüşle devam edeceğim inşallah cuma günleri bildirimi buraya mı yapıyoruz acaba
ewet canım öğleden önce grip bildirimi buraya yapıyosun hadi bakalım inşallah senin için ii bi başlangıç olur
ama birincilik benim haberin olsun da
Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Konuşmalarınız o kadar cesaret verici ki kendi kendime söz verdim.Bana o yaratıkmışım gibi bakan nefret ettiğim insanlara inat zayıflıcam.96 kg ile başlıyorum.Bir hafta sonra bakalım ne kadar olucam.İnş bu defa başarırım.
hoşgeldin datlum sımsıcak bi yere düştün.. emin ol bu sefer başarıcaksın ve kilo vermekte ne varmış yahu diyosun..
ben önce hamile kalmaktan korkuyordum kiloları nasıl vericem diye şimdi burasını keşfettimki ohooooo
acaba kaç bebiş yapsakki 10 yeterlimi dir???
ewet canım öğleden önce grip bildirimi buraya yapıyosun hadi bakalım inşallah senin için ii bi başlangıç olur
hoşgeldin datlum sımsıcak bi yere düştün.. emin ol bu sefer başarıcaksın ve kilo vermekte ne varmış yahu diyosun..
ben önce hamile kalmaktan korkuyordum kiloları nasıl vericem diye şimdi burasını keşfettimki ohooooo
acaba kaç bebiş yapsakki 10 yeterlimi dir???
bebeeeemmm nerelerdesinn ggıııııızzzz
birincilik senin olsun yavru bu haftalık ama haftaya söz veremiyorum
QUOTE]
bebeeeemmm nerelerdesinn ggıııııızzzz
bennnn burdayımmmm canımmm takipteyim acemi olaraktan
Merhabalar Kızlar
İyisinizdir umarım :26: benim canım sıkkın
Üniversitedeki araştırma hastanesinde tahlillerimi verdim bugün sonuçları aldım gösterdim HBA1C : 5.8 çıkmış doktor şekere meyillisin dedi 5.7-6.5 arası risk grubuymuş çok canım sıkıldı şeker hastası olmak istemiyorumyürüyüşe başlıyorum tekrar ve rejime çok dikkat edicem. D vitaminimde eksik çıktı doktor ampul verdi ve bilmediğim birşey öğrendim D vitamini eksikliği insülin direnci ve obeziteyi tetikliyormuş verdiği ampulleri kullanmam zayıflamama yardımcı olacakmış buna sevindim
Yenacım senin HBA1C yüksek çıkmıştı dimi sonradan düşürdün sanırım o değeri bana önerilerin varmı değerimi düşürebilmem için. ŞEKERi ne düşürür ona göre besleneyim.
Beyzzzuuuşşşş değerim çokmu yüksek ben şeker hastası olurmuyum :18: :26:
Canım hiiç telaşlanma, bende çok korktum ama düzeldi inan...
Sen çok daha gençsin hemen düzene girer değerlerin..
Elimden geldiğince diyetisyenin listesine uyuyuyorum ki 2200kcal.bir liste daha dün 2000kcal.yaptı listeyi..
Kolestrolüm bile normale döndü çook sevindirici bir durum..
Ben listemdeki bisküvileri tüketmiyorum birde ekmeklerim daha az oluyor çünkü tıkanıyorum artık...Ama diyetisyene söylemedim :)
selamlar :) uzun zamandır sizi takip ediyorum fakat kilo vermeye tam karar veremediğimden ve de biraz asosyal oldugumdan buraya yazmaya cesaret edemedim üye olduğumdan beri ama artık kararlıyım. Beni de aranıza alır mısınız? :)
hoşgeldin bebişimm , gazan mübarek olsun , hadi bakalım cesaretini toplamışsın , geriside gelir inşAllahh , sağlıcakla hedef kilona varırsın :129::129::129:
biraz kendinden bahsetsene , tanıyalım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?