Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar uzun zamandır giremedim çok yoğunum bu sıralar elime ne geçerse yemeğe devam ediyorum bugün baskülde 117 gördüm yenacım spora ve diyete acilen başlamam gerekiyor ama ödemde olabilir ,adetliyimde çok fazla ilaç kullanıyorum çünki..

hoşgeldin gül doğru karar vermişsin cesaret edip yazmakta eee bizim topiğimizde olmakta hayrı bi hava tabii:))
bide kilo vermeye başlayınca bizleri daha çok sewiceksin 6 aylık kocişinden bile daha çok
inşallah bizde başaranlardan oluruz sonu hüsranla bitenlerden aslaaa

bana 6 pk margarin ayır datlumm ya haftaya misafir gelcekk

aman allahım bu oruç bana yaramışş
86 larda dolaşırken bir şuuuuuuut veee top 87lerde
geçen hafta; 86.2
bu hafta ;87.0
spor ; beni bi terketti pir tekketti sonuç;sıfırr(
artııııııı 800 gr uçuştayıım
neyse olcak bu kadar artık oruç bitsin inşallah tekrar inişe geçerim

kilocukları veren herkeşlere tebrikklerr :))

selammmm kızlarr hayırlı cumalarrr...

yenacım kilom 97.300

mide ağrılarımdan dolayı sabahları sadece yağsız kaşarlı bir tost öğle ve akşam sadece sütlü çorbayla artı olmuşum ya bravo bana nasıl bir bünyedir yarabbim

İyi yolculuklar dilerim canım. Senin almanya gezisi benim sınavın son 1 ayı napıcaz bakalım

Kızlar bu arada gunaydın ve de tunaydın

Sabah kalktım esım geç gitti kahvaltı yaptık, o gıdınce yerlerı söyle bi sildim malum sınavdan evle ılgılenemıyorum. Sonracıgıma camasır askım, ocaga türlü yemegı koydum şimdi pişiyo.

18 hazıranda tercıhler var kızlar. Yani benım 2010 sınavı puanımla memurlık için son tercih hakkım var. Kadro sayısına bakılırsa benim atanma ihtimalim yüksel gözüküyor ama İstanbula olmaz. Mecbur başka il yazıcam. İçinizde memurlukda tayin vs nasıl oluyo bilen var mı?? Eşim belediyede memur(muhendıs). Onun mu benim yanıma gelmesi daha kolay yoksa benim mi. Anlıyacağınız en az 1 yıl ayrı kalıcaz(Ama ben gene de atanamıyacakmışım gibi düşünüp kpssye yüklenicem tabii

Vayy aynı olmuşuzz. Ben de 75im şimdi. Ama ben 1 ay diyet miyet yapamıycam sen beni geçersin artık 75 olmak nasıl duydu bu arada. Ya kendim utanıyorum aramızda 10 yaş var ve sende 2 çocuk, senin kadar iradeli değilim ben. Maşallah diyorum

95-96 kiloyum,mushasebeci oldugum için sürekli oturmak zorundayım,bu sebeple dün arkadaşımın gazıyla isveç diyetine başladım,forumda okudum millet öldük bittik yazmış,saglıksız bılıyorum ama 20kilo vermek için en azından şimdilik yani başlangıçta motive olmak açısından buna ihtiyacım var.

bende aranıza katılmak isterim,müsade varsa tabi

hoşgeldin kiloları göndermek isteyen herkese yer var topiğimizde
bugün bildirim günümüz kilonu yaz ve başla 2 hafta paylaşım ve bildi,rmde bulunursan kilo listemize de alınırsın ama devamlılık şart tabii hadi kolay gelsin

kızlar pazara gittim,
ciciler aldım...

tşirt 5 lira ya, gömlek ve pantolon 10 liraya...

44 beden pantolon içine girebilmek ise pahabiçilemez

çok mutlu oldum, bir 10 kg daha gitse Allahım ne güzel olacak... eve gelip deneyene kadar pantolon olmaz dedm durdum neyseki oldu....

ben 95 kiloyum şuanda ama çok zor kilo veren bir bünyeye sahibim ayrıca da tiroidim çalışmıyor nerdeyse,ama ilaçlar kalbimde çarpıntı yaptıgı için kullanamıyorum son 2yıldır ve şiştikçe şiştim bu sebeple
boy :1,74
kılo: 95
ben sürekli pcde oldugumdan sürekli yazarım boş bırakmam sayfayı:)

siz hangi diyetleri uyguladınız bukadar kilo verebilmek adına,

Hoşgeldin canım

Biz genel olarak sağlıklı beslenme şeklinde gidiyoruz. Kimi arkadaşlarımızı ben de dahil diyetisyen kontrolünde kilo veriyor, kimi arkadaşlarımız da sağlıklı beslenme şeklini hayatlarına entegre ederek kilo veriyorlar. Ayrıca sanırım karatay diyeti yapan bi arkadaş da vardı ama gene olarak hızlı kilo vermek adına şok diyetleri tasvip etmiyoruz

Aslında kilon 100 üstü değil, umutsuzluğa kapılmana gerek yok. Boyun kaç bilmiyorum ama 1800-200 kalori arası bir diyetle başlayıp ayda bir 100er kalori azaltıp kilo verebilirsin diye düşünüyorum

bende inş.2hafta sonra burda 40 bedene düştüm diye msjlar yazarım

Hangi pazar canım bu

Off vaktım olsa keske ben 1 ay hapisim eve. Eminimn çok güzel şeyler vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…