Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

44 beden mi?? Yahu sen kilo vermeden önce 44 giymen lazım değil mi. Nasıl bir pantolonmuş o bacım anlamadım ben. Gerçi kumaş pantolonların bedeni biraz biraz küçük oluyo sanırım kota göre

bişey sormak istiyorrum,kilo verdiğinizde yani 20-25 kılodan bahsedılıyor burda bazen daha fazlası,spor yapma şansınız olmazsa eger vücutta sarklamalr meydana gelir değilmi?
ben ne yazıkki spor yapamıyorum kalbimde sorun var hızlı yürüyemiyorum bile hemen çarpıntı yapıyor,doktor ritim bozuklugu dedi.

Bunun için ilaç kullanıyormusun canım

Hızlı yürümene gerek yok, sabahları vaktın varsa işe giderken ve dönerken yarımşar saat normal tempoyla yürümek bile fayda sağlar. Burda genede herkes spor yapıyor, sporsuz sarkma olur sanırım.

ilaç kullanamıyorum,çümkü ilacı yok..genetik bizim ailede,ve düzenlenmesi için saglıklı beslenme şart dedi doktor,yag,baharat,uzak dur dedi bide stress kesinlikle yasak.başka da bir önerisi yok.çok doktora gittim,çok tahlil yaptırdım ama
hepsi aynı cvpda birleşiyorlar,ne yazıkki ilacı sensin dediler

şuan 46 giyiyorum ben zaten kumaş pantolon bedeni olarak,
herkes 15kılo versen yeter diyor ama ben 75'e inmek istıyorum
gelinlik içinde tosun gibi görünmek istemem,gerçi daha tarih belli değil ama..1senede ancak toparlarım sanırım
uzun vadeli planlarım böyle yani..

bende aranıza katılmak isterim,müsade varsa tabi

hoşgeldin tatlım tabiki müsade var gel sende sıkışıver yanımızaa

bence abaritı bi kilon yok boyda var ağır diyetler yaparak vücüt dengen dahai çok bozarsın

acelesi yok ağır ağır yavaş yavaş vermen daha ii olur hem sarkmlarda oluşmaz hemde kalıcı olur :)))

anladım canım. Kalp tansiyon bizim ailede de var annem tarafındai, benim annem de hızlı yürüyemez çarpıntısı olur hemen

Yalnız sen hem troid hem ritim bozuklugu var diyosun, isveç diyetiş denilen az kalorili diyet sana çok zararlı olur canım bunu sen bir daha düşün derim. Sağlıklı beslenerek kilo vermek varken acele etmemeni öneririm.

2 haftada 6 beden nasıl düşecen ilahi:)) Uzun vadedei düşünmekle çok iyi ediyorsun canım

bende aranıza katılmak isterim,müsade varsa tabi

hoşgeldin aramıza tek tip beslenmek yerine az az hepsinden yemeni tavsiye ediyoruz biz topikçe :))

güle güle giy cnm ama az giy inşaaalllahg tez zamanda biraz daha zayflada bol gelsin düşsün belinden olmasın sende yeni ciciler al

doğru karar tebrik ediyorum benimde boy 178 95 kgdayken 46 beden gıyıyordum şimdi 87ye düştüm 42 bedene rahatlıkla giriyorum harika bi duyguuuu
giden 6 kilocuk ama beni fazlasıyla motive ediyor çünkü uzun zamandır kendimi 80lerde göremiyordum..
darısı 70lere inşallaahh:)))

44 beden mi?? Yahu sen kilo vermeden önce 44 giymen lazım değil mi. Nasıl bir pantolonmuş o bacım anlamadım ben. Gerçi kumaş pantolonların bedeni biraz biraz küçük oluyo sanırım kota göre
ya anca oluyor bana 44 benim etim yağlarım mı desem pek salık, pörsük. doğumdan sonra ve kilo verdikçe yumuşadı. ama yumuşamadan önce de 70-75 arası olmadan 40-42 giyemem. zaten sizin hesapla 60 kilo olsam 0 beden olmam lazım. ki o zamanda üstüm 38 altım 36 idi taş gibi kaslıydım üstelik....

Yok şekerım boyun felan da uzun ya ondan şaşırdım yani. Dediğin doğru doğumdan sonra insanın vucudu eskisi gibi olmuyordur illa karnın felan kalıyodur yani. Ben kumaş çok fazla giymem, kotlarım 30 beden, elbiselerde large ya da 40 oluyor genel olarak. Mesela internetten bi capri almıştım 42 bedenmiş ince kot-kumaş karışımı bişey. Bi de benim boy 1.64 baya bi tıfılım sana göre. Ama sana bişey diyeyim mi benim etlerim de yumuş yumuş. Malesefe o kadar çok kilodan sonra yumuşadı. Doğum yapınca ne hale gelir kimbilir

1.70 boya 60 kılo 0 beden değil de 36 olursun bak

2haftada 5kılo versem mucize:))
zaten o yüzden günde 500cl alınan isveç diyetini deniyorum ya etkisini görürsem yazarım sizlere..

Neyyyyy 500 kalorimiş

Hayatım ritim bozuklugu var diyosun aman ha sakın diyeyim. Ben il dşyetisyene basladıgımda 98 kılodayken 1800 kalorilik diyetle ayda 4 kilo verdim bacım. 500 kalorilik diyet metabolizmanı mahveder. Sonra ne kadar az yesen de kilo veremezsin ben sana diyeyim

okyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ben geldim utana sıkıla...

3rakamlılara bukadar yaklaşmışken görememek beni çok üzüyor

geçen hafta 101.7
bu hafta 102.5

neden böle oldu anlamadım..diyetisyenim vucudun ödem yapmış diyor ama yinede üzüldüm işte

ah bu arada gecikme için özür dilerim..
artık yaz ayları yaklaştıya bütün hatunlar diyetisyene koşmuş..

geçen aylarda bukadar yogun olmuyordu diyetisyenim..
bekle bekle durdum..özel hastane ama devlete dönmüş...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…