Yok şekerım boyun felan da uzun ya ondan şaşırdım yani. Dediğin doğru doğumdan sonra insanın vucudu eskisi gibi olmuyordur illa karnın felan kalıyodur yani. Ben kumaş çok fazla giymem, kotlarım 30 beden, elbiselerde large ya da 40 oluyor genel olarak. Mesela internetten bi capri almıştım 42 bedenmiş ince kot-kumaş karışımı bişey. Bi de benim boy 1.64 baya bi tıfılım sana göre. Ama sana bişey diyeyim mi benim etlerim de yumuş yumuş. Malesefe o kadar çok kilodan sonra yumuşadı. Doğum yapınca ne hale gelir kimbilir
1.70 boya 60 kılo 0 beden değil de 36 olursun bak
mutlu bende öğlen pazara gittim meyve almak için
bugün buranın pazarı var
dediğin gibi 5-10 liraya muhteşem şeyler vardı ama benim tek koluma ancak girer
ah bi zayıflasam ne güzel giyinicem ucuza ama işte görecemmmi o günleri GÖRÜCEMMMM !!!
günaydınlar herkese
kilo bildirimi 105.5
3 haftalık sıkı bir programa başlıyorum bakalım
21 haziranda diyetisyen kontrolüm ve 99 olarak gitmeyi umuyorum hep birlikte görücez başarabilecekmiyim yoksa yine mi hüsran olacak
Sağol Beyzuşum internetten araştırdım bende biraz önümüzdeki 3 ay çok dikkatli olmam lazım olabildiğince şekeri sıfıra indiricem sağlığım için yapıcam bunu herşey benim elimde rejim ve spor başka yolu yok. Şeker hastası olmak istemiyorumEylülde gidip tekrar yaptırıcam testimi o zaman inşallah normalin en düşük seviyesine inmiş olur ve en az 10 kilo vermiş olurum
Ayşecim emire geçmiş olsun inşallah tez zamanda atlatır
cecooo iyi tatilller şimdideeen ... bizimde onurla tatil planlarımız vardı ama benim iş olayı gerçekleşince seneye erteledik bol para biriktirip zayıflamak için tam 1 sene var önümde seneye yaza 28 yıldır beklediğim tatili yapıcam inşalllaaah
canlarım oğlan gitti sonunda ben de oturdum.
öncelikle veren ve sabit kalan herkesi kutlarım
kilo bildimim aynı
(bir kaç yuz gr gelmiş ama aynı yaz yenacım)
spor yok.
not: ben 2-3 hafta bildirim yapamayacağım yenacım. almanya gezisi geldi çattı. cuma yola çıkıcaz 12 sonra dönücez. haziranın 23 de bildirim yapabilirim ancak ve inşallah artı olmaz...
yeniii kilommm yenaaa 81
ne gelenn var ne gidennnnnnnnnnnnn
aman allahım bu oruç bana yaramışş
86 larda dolaşırken bir şuuuuuuut veee top 87lerde
geçen hafta; 86.2
bu hafta ;87.0
spor ; beni bi terketti pir tekketti sonuç;sıfırr(
artııııııı 800 gr uçuştayıım
neyse olcak bu kadar artık oruç bitsin inşallah tekrar inişe geçerim
kilocukları veren herkeşlere tebrikklerr :))
İyi yolculuklar dilerim canım. Senin almanya gezisi benim sınavın son 1 ayı napıcaz bakalım
Kızlar bu arada gunaydın ve de tunaydın
Sabah kalktım esım geç gitti kahvaltı yaptık, o gıdınce yerlerı söyle bi sildim malum sınavdan evle ılgılenemıyorum. Sonracıgıma camasır askım, ocaga türlü yemegı koydum şimdi pişiyo.
18 hazıranda tercıhler var kızlar. Yani benım 2010 sınavı puanımla memurlık için son tercih hakkım var. Kadro sayısına bakılırsa benim atanma ihtimalim yüksel gözüküyor ama İstanbula olmaz. Mecbur başka il yazıcam. İçinizde memurlukda tayin vs nasıl oluyo bilen var mı?? Eşim belediyede memur(muhendıs). Onun mu benim yanıma gelmesi daha kolay yoksa benim mi. Anlıyacağınız en az 1 yıl ayrı kalıcaz(Ama ben gene de atanamıyacakmışım gibi düşünüp kpssye yüklenicem tabii
bende aranıza katılmak isterim,müsade varsa tabi
kızlar pazara gittim,
ciciler aldım...
tşirt 5 lira ya, gömlek ve pantolon 10 liraya...
44 beden pantolon içine girebilmek ise pahabiçilemez
çok mutlu oldum, bir 10 kg daha gitse Allahım ne güzel olacak...eve gelip deneyene kadar pantolon olmaz dedm durdum neyseki oldu....
yav tamam sen sıkısın kaslısın da.
ama şunu söliyim zaten 170 üstü hatta 175 civarı kadınlarda 44 beden ve altı normal proporsiyon gözükmeye başlıyor, 36 veya 34 çok biçimli bir vucudun yoksa gerçekten zayıf ve kötü gözüküyor. ama boy kısaldıkçca bedenin de aynı oranda inmesi gerekiyor örneğin 165 altındaki bir kadının 36 hatta 34 beden olması bile zayıf gözükmeyebilir.
hadi bakalım Ayşecim bu sefer olacak Allahın izniyle :129::129::129:
Baharcımm geçmiş olsun canımm , seninde miladın hayırlı uğurlu olsunn , herşey güzel olacakk bebişimmm
Mutluu bende sallamıyom o bikaç yüz gramları giderse söylüyom gelirse sabit diyom , ihihihihih
bebişimm iyi yolculuklar burada , hadi bakalım gez tozz eğlenn , enerjik bi şekilde gibi geri dönnn
Sibel Can'dan "ne gelen var ne giden " adlı şarkıyıı tümm topic arkadaşlarıma ve tabisi kendimede armağan ediyorumm
oohh ohhh noldu bize bölee yaavvvv
Özlemciimm hakkında hayırlısı olsun canımm inşAllaahhh
hoşgeldinn şekeriimmm , kolay gelsinn
ayy aynen Mutlum yaa bi 10 kilocukta benden gitse ne güzel olacak haaa
canım bende 44 giyiyorum değiş değiş giyebiliriz yani cicilerimiziii
Kısayım diye neden üstüme geliyosun ama.Atacam kendimi tutmayın. 34 beden diye bir beden yok ben onlara anoreksiya diyorum kısaca İşte ben kendim gibi düşündüm ya ondan 44 beden çok geldi anacım. Sen gayett zayıf gözüküyosun, sürekli yok oram fırtlıyo yok midem çıkıyo diyip durma. Benim de çıkıyo hem de doğum yapmadım. Ben içime alttan çıtçıtlı atlet giymeden dışarı çıkmam mesela. Toparlıyo onlar beni. Dile kolay 40 kilo eksildi bedenimden. Bunun dışında alıp vermelerimi saymıyorum
Benim annem 1.62 boyunda, bizim evde tartıldı tam 60 kilo. Ama kadına bakıyorum 50 kilo var yok dersin. Küçükken kendi tarlalarında kayısı toplamaktan kolları felan acayip kaslı. H&m de pantolon aldık anneme 38 beden oldu, boru paça ve paçasında fermuar olan yazlık kottu. annem pantolonu denerken baktım da benim bacaklarım daha biçimsiz kilo alıp vermekten. Genç kız gibi oldu keşke resmini çekip koysaydım
Yani işin özü bedene çok takılmamak lazım, demekki sen 40 beden olsan sana yetecek
İyi yolculuklar dilerim canım. Senin almanya gezisi benim sınavın son 1 ayı napıcaz bakalım
Kızlar bu arada gunaydın ve de tunaydın
Sabah kalktım esım geç gitti kahvaltı yaptık, o gıdınce yerlerı söyle bi sildim malum sınavdan evle ılgılenemıyorum. Sonracıgıma camasır askım, ocaga türlü yemegı koydum şimdi pişiyo.
18 hazıranda tercıhler var kızlar. Yani benım 2010 sınavı puanımla memurlık için son tercih hakkım var. Kadro sayısına bakılırsa benim atanma ihtimalim yüksel gözüküyor ama İstanbula olmaz. Mecbur başka il yazıcam. İçinizde memurlukda tayin vs nasıl oluyo bilen var mı?? Eşim belediyede memur(muhendıs). Onun mu benim yanıma gelmesi daha kolay yoksa benim mi. Anlıyacağınız en az 1 yıl ayrı kalıcaz(Ama ben gene de atanamıyacakmışım gibi düşünüp kpssye yüklenicem tabii
Kısayım diye neden üstüme geliyosun ama.Atacam kendimi tutmayın. 34 beden diye bir beden yok ben onlara anoreksiya diyorum kısaca İşte ben kendim gibi düşündüm ya ondan 44 beden çok geldi anacım. Sen gayett zayıf gözüküyosun, sürekli yok oram fırtlıyo yok midem çıkıyo diyip durma. Benim de çıkıyo hem de doğum yapmadım. Ben içime alttan çıtçıtlı atlet giymeden dışarı çıkmam mesela. Toparlıyo onlar beni. Dile kolay 40 kilo eksildi bedenimden. Bunun dışında alıp vermelerimi saymıyorum
Benim annem 1.62 boyunda, bizim evde tartıldı tam 60 kilo. Ama kadına bakıyorum 50 kilo var yok dersin. Küçükken kendi tarlalarında kayısı toplamaktan kolları felan acayip kaslı. H&m de pantolon aldık anneme 38 beden oldu, boru paça ve paçasında fermuar olan yazlık kottu. annem pantolonu denerken baktım da benim bacaklarım daha biçimsiz kilo alıp vermekten. Genç kız gibi oldu keşke resmini çekip koysaydım
Yani işin özü bedene çok takılmamak lazım, demekki sen 40 beden olsan sana yetecek
bershka diye bir magaza var oranın cicileri ama çok spor ve güzel şeyler yazş 34 ama hala spor derdindeğim... gömlek 2 tane aldım çok süper giğinir çekerim. pantolonun markasını kesmişler ama sanırım düzgün bişi. tayt kot pantolon arası bişi, ben çok rahat ediyorum tayt üstü tunikle bu pantolonumsu ya daha da iyi...
canım belediyeler çakılı kadro olduğu için senin eşinin yanına gitme olasılığın daha yüksek egerki bakanlığı olan bir kuruma atanırsan tayin işin daha kolay olur belediyeler il özel idareleri üniversiteler bunlar bakanlığı olmadığından tayin olayı daha zor oluyo
isveç diyetim süper gidiyo öglen 1kase yogurt ve salata yedim az öncede biraz kiraz...
2.günde geçti nerdeyse..akşam eve gidince de tavuk haşlanamam var 200 gr.
bakalım 13 gün sonunda kaç kilo vericem..çok merak edıyorum .benım tek dezavantajım sanırım spor yapamamam...
canım keşke isveçle başlamasaydınn , normal bi diyetle başlasan bile ilk aylarda zaten gayet güzel bir kilo kaybın olurdu , bana kalırsa tek tip şok diyetler yerine herşeyden ölçülü yediğin sağlıklı bir diyet daha iyi olur diye düşünüyorumm :129::129:
ohhh topik coşmuş kızlar süpersiniz...okudum iyi güldüm.bende pek uzun sayılmam 1,68 m işte idra edeyoz şükür ama ben lcw 44 giyersem sanırım diğerlerinde ancak 48 olur bayadır başka marka almadım.geçen fotomdaki elbisem 46 beden bol geliyor.tam olarak bedenimi çözemedim...Allahm 40 beden olduğumuz günleride gösteririr bize inşallah..
bayrama kadar biraz incelirsem o zaman yeni bişiler alcam kendime yoksa ceza kestim kendime yeni bişey almıyorum forma oldu üstümdekiler ama umrumda değil..zaten iş yerinde beyaz önlük ve terlik giyom çokk rahatım böyle..pantolon tercihim rahat oluyor diye..takılıp gidiyorum zaten amele kısmısıyım üretimde olduğumuz için üste başa bakcak durum yok...
mühendis=amele
Ayşe temmuz başında yani tam 1 ay sonra 3 lü rakamlardan kurtulacaksın buna inannnn...bende 90 lardan kurtulurum inşallah..
çok diyet denedim önceden..gram kıpırdanma olmuyor bende,insülin direncim de var
bende de yok yok maşşallah her hastalık mevcutt
o yüzden bununla başladım ki azcıkda olsa kilo verince motive olurum vazgeçmem böylece...:44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?