Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

mutlu bende öğlen pazara gittim meyve almak için
bugün buranın pazarı var
dediğin gibi 5-10 liraya muhteşem şeyler vardı ama benim tek koluma ancak girer
ah bi zayıflasam ne güzel giyinicem ucuza ama işte görecemmmi o günleri GÖRÜCEMMMM !!!

yav tamam sen sıkısın kaslısın da.

ama şunu söliyim zaten 170 üstü hatta 175 civarı kadınlarda 44 beden ve altı normal proporsiyon gözükmeye başlıyor, 36 veya 34 çok biçimli bir vucudun yoksa gerçekten zayıf ve kötü gözüküyor. ama boy kısaldıkçca bedenin de aynı oranda inmesi gerekiyor örneğin 165 altındaki bir kadının 36 hatta 34 beden olması bile zayıf gözükmeyebilir.

ben de geçen sene öğle düşünüyordum, 3 x large lar dahi olmayabiliyordu. şimdi şükür large yahut en kötü xlarge oluyor. ama en az 20 kg vermen şart... olmuyor başta turlu. hala büyük beden giyiyorum ama yine de daha çok sey oluyor. ah bir m bedene isem daha ne isterim....

hadi bakalım Ayşecim bu sefer olacak Allahın izniyle :129::129::129:

Baharcımm geçmiş olsun canımm , seninde miladın hayırlı uğurlu olsunn , herşey güzel olacakk bebişimmm

Mutluu bende sallamıyom o bikaç yüz gramları giderse söylüyom gelirse sabit diyom , ihihihihih

bebişimm iyi yolculuklar burada , hadi bakalım gez tozz eğlenn , enerjik bi şekilde gibi geri dönnn

yeniii kilommm yenaaa 81
ne gelenn var ne gidennnnnnnnnnnnn

Sibel Can'dan "ne gelen var ne giden " adlı şarkıyıı tümm topic arkadaşlarıma ve tabisi kendimede armağan ediyorumm

oohh ohhh noldu bize bölee yaavvvv

Özlemciimm hakkında hayırlısı olsun canımm inşAllaahhh

bende aranıza katılmak isterim,müsade varsa tabi

hoşgeldinn şekeriimmm , kolay gelsinn

ayy aynen Mutlum yaa bi 10 kilocukta benden gitse ne güzel olacak haaa

canım bende 44 giyiyorum değiş değiş giyebiliriz yani cicilerimiziii

Kısayım diye neden üstüme geliyosun ama. Atacam kendimi tutmayın. 34 beden diye bir beden yok ben onlara anoreksiya diyorum kısacaİşte ben kendim gibi düşündüm ya ondan 44 beden çok geldi anacım. Sen gayett zayıf gözüküyosun, sürekli yok oram fırtlıyo yok midem çıkıyo diyip durma. Benim de çıkıyo hem de doğum yapmadım. Ben içime alttan çıtçıtlı atlet giymeden dışarı çıkmam mesela. Toparlıyo onlar beni. Dile kolay 40 kilo eksildi bedenimden. Bunun dışında alıp vermelerimi saymıyorum

Benim annem 1.62 boyunda, bizim evde tartıldı tam 60 kilo. Ama kadına bakıyorum 50 kilo var yok dersin. Küçükken kendi tarlalarında kayısı toplamaktan kolları felan acayip kaslı. H&m de pantolon aldık anneme 38 beden oldu, boru paça ve paçasında fermuar olan yazlık kottu. annem pantolonu denerken baktım da benim bacaklarım daha biçimsiz kilo alıp vermekten. Genç kız gibi oldu keşke resmini çekip koysaydım

Yani işin özü bedene çok takılmamak lazım, demekki sen 40 beden olsan sana yetecek

bershka diye bir magaza var oranın cicileri ama çok spor ve güzel şeyler yazş 34 ama hala spor derdindeğim... gömlek 2 tane aldım çok süper giğinir çekerim. pantolonun markasını kesmişler ama sanırım düzgün bişi. tayt kot pantolon arası bişi, ben çok rahat ediyorum tayt üstü tunikle bu pantolonumsu ya daha da iyi...

silecektim mesajı kırılırsın diye ama çok şükür gülümsemişsin... öpüyorum seni...

40 olsam varyaaaaa yakarım buraları dermişimmmmmmm.... yeter yav 42 bile süper... giyeriim topukluları olurum 185 gezerim manken gibin

canım belediyeler çakılı kadro olduğu için senin eşinin yanına gitme olasılığın daha yüksek egerki bakanlığı olan bir kuruma atanırsan tayin işin daha kolay olur belediyeler il özel idareleri üniversiteler bunlar bakanlığı olmadığından tayin olayı daha zor oluyo

Özlemmm biz kısayız diye niye böle yapıyolar ama aaaaa ağlarım haaaa

Mutlu sorun değil ben her türlü cicini giymeye hazırımm , yok buralarda bershka , h&m falan filan , yok işte yine ağlicammm haaaa , insan azcık bi kaç tane fazla alırda şu Aynur arkadaşınada yollaarrddıııı

Anladım canım. O zaman 1-1.5 yıl ayrı kalıcam desene. Aslında tanıdıgın varsa tüm tayinler kolay da o bizde yok. Eşim memur oldugu için başka kuruma da geçebiliyomuş ama dediğim gibi arkan sağlam olcak. Ben de bakanlıkları yazmayı düşünüyorum tayin açısından daha kolay olur diye

yavrular kaynanamlarr 6 gündür buradalar , şimdide annem , babam , ablam , eniştem ve yeğenlerim yoldalar , onlarr geliyorlarr

anlayacağınız ben bi kaç gün ortalıkta görünmeyebilirimm , şimdidenn herkesleri öperim, kendinize iyi bakın , sonradan unuturum belkimm önceden söyleyim dedimm

isveç diyetim süper gidiyo öglen 1kase yogurt ve salata yedim az öncede biraz kiraz...
2.günde geçti nerdeyse..akşam eve gidince de tavuk haşlanamam var 200 gr.
bakalım 13 gün sonunda kaç kilo vericem..çok merak edıyorum .benım tek dezavantajım sanırım spor yapamamam...

canım keşke isveçle başlamasaydınn , normal bi diyetle başlasan bile ilk aylarda zaten gayet güzel bir kilo kaybın olurdu , bana kalırsa tek tip şok diyetler yerine herşeyden ölçülü yediğin sağlıklı bir diyet daha iyi olur diye düşünüyorumm :129::129:

ohhh topik coşmuş kızlar süpersiniz...okudum iyi güldüm.bende pek uzun sayılmam 1,68 m işte idra edeyoz şükür ama ben lcw 44 giyersem sanırım diğerlerinde ancak 48 olur bayadır başka marka almadım.geçen fotomdaki elbisem 46 beden bol geliyor.tam olarak bedenimi çözemedim...Allahm 40 beden olduğumuz günleride gösteririr bize inşallah..

bayrama kadar biraz incelirsem o zaman yeni bişiler alcam kendime yoksa ceza kestim kendime yeni bişey almıyorum forma oldu üstümdekiler ama umrumda değil..zaten iş yerinde beyaz önlük ve terlik giyom çokk rahatım böyle..pantolon tercihim rahat oluyor diye..takılıp gidiyorum zaten amele kısmısıyım üretimde olduğumuz için üste başa bakcak durum yok...
mühendis=amele

Ayşe
temmuz başında yani tam 1 ay sonra 3 lü rakamlardan kurtulacaksın buna inannnn...bende 90 lardan kurtulurum inşallah..

çok diyet denedim önceden..gram kıpırdanma olmuyor bende,insülin direncim de var
bende de yok yok maşşallah her hastalık mevcutt
o yüzden bununla başladım ki azcıkda olsa kilo verince motive olurum vazgeçmem böylece...:44::44::44::44:

Nevincim bende hala 48 beden pantolonlarımı giyiyorumm ,yaa giyecek bişeyim yokki amaaa

okulda arkadaşlar dalga geçiyo " Aynurrr annenin pantolonlarınımı giyip geldin" diye , ama napiim almak istemiyorum , azcık daha veriim öle cicicler alacağım Allahın izniyle

bende 80lerden kurtulmak istiyom valla dizi adı gibi oldu " SEKSENLER" 80's

insülin direncin için gittinmi canım doktora , topicimizde bu durumdan muzdarip olan arkadaşlarda var , gitmediysen bi görün doktora bence :129:

1. Şeker kanser hücrelerinin en çok sevdiği şeydir.
2. Şeker bağışıklık sisteminizi zayıflatabilir.
3. Şeker vücudunuzun mineral dengesini bozabilir.
4. Şeker çocuklarda hiperaktivite, endişe, dikkat bozukluğu ve huysuzluğa sebep olabilir.
5. Şeker çocuklarda uyuşukluğa sebep olabilir.
6. Şeker çocukların okul başarısını olumsuz etkileyebilir.
7. Şeker trigliserit seviyesinde belirgin bir artışa sebep olabilir.
8. Şeker bakteri enfeksiyonları na karşı savunma sistemini zayıflatabilir.
9. Şeker böbreklere hasar verebilir.
10. Şeker krom eksikliğine yol açabilir.
11. Şeker bakır eksikliğine yol açabilir.
12. Şeker kalsiyum ve bakır emilimini engeller.
13. Şeker meme, yumurtalık, prostat ve rektum kanserine yol açabilir.
14. Şeker kadınlarda daha büyük risk oluşturmak üzere, kolon kanserine sebep olabilir.
15. Şeker safra kesesi kanseri için risk faktörü olabilir.
16. Şeker gözleri bozabilir.
17. Şeker serotonin seviyesini yükseltir; bu da kan damarlarını daraltabilir.
18. Şeker Hipoglisemiye sebep olabilir.
19. Şeker midenin asidik olmasına yol açabilir.
20. Şeker çocuklarda adrenalin seviyesini artırabilir.
21. Şeker koroner kalp hastalığı riskini artırabilir.
22. Şeker ciltte kuruma ve saç beyazlamasına yol açarak yaşlanma sürecini hızlandırabilir.
23. Şeker alkol bağımlılığına yol açabilir.
24. Şeker diş çürüklerini artırabilir.
25. Şeker kilo alımı ve aşırı şişmanlığa katkıda bulunabilir.
26. Yüksek miktarda şeker yemek Crohn’s hastalığı ve ülseratif kolit riskini artırır.
27. Şeker kireçlenmeye sebep olabilir.
28. Şeker astıma sebep olabilir.
29. Şeker mantar enfeksiyonları na sebep olabilir.
30. Şeker safra taşı oluşmasına yol açabilir.
31. Şeker böbrek taşı oluşmasına yol açabilir.
32. Şeker istemik kalp hastalığına yol açabilir.
33. Şeker apendisite yol açabilir.
34. Şeker Multipl Skleroz (MS) hastalığının belirtilerini şiddetlendirebilir.
35. Şeker dolaylı olarak hemoroide yol açabilir.
36. Şeker damarlarda varise yol açabilir.
37. Şeker osteoporoz oluşumuna katkıda bulunabilir.
38. Şeker salya asiditesine katkıda bulunabilir.
39. Şeker insülin sensitivitesinde düşüşe sebep olabilir.
40. Şeker glikoz toleransının düşmesine sebep olur.
41. Şeker büyüme hormonunu azaltabilir.
42. Şeker toplam kolesterolü artırabilir.
43. Şeker sistolik kan basıncını artırabilir.
44.Şeker gıda alerjilerine sebep olur.
45. Şeker diyabet oluşumuna katkıda bulunabilir.
46. Şeker hamilelikte kan zehirlenmesine yol açabilir.
47. Şeker çocuklarda egzama oluşuma katkıda bulunabilir.
48. Şeker kardiyovasküler hastalığa sebep olabilir.
49. Şeker DNA yapısını bozabilir.
50. Şeker katarakta sebep olabilir.
51. Şeker amfizeme sebep olabilir.
52. Şeker ateroskleroza sebep olabilir.
53. Şeker serbest radikal oluşumuna sebep olabilir.
54. Şeker enzimlerin işlevselliğini düşürür.
55. Şeker karaciğer hücrelerinin bölünmesine sebep olabilir; bu da karaciğerin boyutlarını büyütür.
56. Şeker karaciğerde yağ miktarını artırabilir.
57. Şeker karaciğerde patolojik değişimlere yol açabilir.
58. Şeker pankreasa zarar verebilir.
59. Şeker kabızlığa sebep olabilir.
60. Şeker miyopluğa sebep olabilir.
61. Şeker hipertansiyona sebep olabilir.
62. Şeker migren de dahil olmak üzere baş ağrılarına sebep olabilir.
63. Şeker beyin dalgalarını artırabilir; bu da beynin düşünme kabiliyetini zayıflatır.
64. Şeker depresyona sebep olabilir.
65. Şeker hormonal dengesizliğe sebep olabilir.
66. Şeker Alzheimer hastalığı riskini artırabilir.

Şekerin gizli isimleri
Yiyeceklerin “içindekiler” listesinde şekerin farklı isimlerle gizlenmiş olduğunu görebilirsiniz. Bu isimler ne mi? Sakaroz, esmer şeker, mısır şurubu, nişasta bazlı sıvı şeker, dekstroz, sorbitol, mannitol, xylitol, früktoz, meyve şurubu, glikoz, glikoz şurubu, bal, invert şeker, laktoz, maltoz, akçaağaç şurubu, melas, şeker şurubu, turbinado, amazake.

Şekerin vücudunuza zararları
• Fazla şeker tüketmek kan şekerini çok çabuk artırıyor ve pankreas aşırı insülin salgılıyor. Buna “metabolik sendrom” deniyor. İnsülin, şekeri regüle ettikten sonra fazlasını yağ olarak depoluyor. Kan şekerindeki ani düşüşse sürekli acıkma hissine ve yemeye yol açıyor.
• Diş çürümesi başta olmak üzere, obezite, diyabet, kalp ve dolaşım hastalıkları, böbrek taşları, kanser, hipertansiyon, felç, ülser, astım, romatizma, kronik yorgunluk sendromu ve kemik erimesine neden oluyor.
• Kan dolaşımıyla vücudun her tarafına taşınan şeker özellikle de göbek, kalçalar, göğüsler ve bacağın üst kısmında toplanıyor. Bu bölgeler de dolduğunda, yağ asitleri kalp ve böbrek gibi aktif organlara dağılıyor. Bu organlar gittikçe yavaşlıyor ve sonuçta dokuları bozularak yağa dönüşüyor.
• Bağışıklık sistemi zayıflıyor. Vücut soğuk, sıcak veya mikroplara karşı koyamıyor.

Her yerde “şeker” var
Kek, pasta, baklava gibi tatlı yiyeceklerin içinde şeker olduğunu zaten biliyoruz. Tehlikeli olan gelişme, şekerin artık yerli yersiz neredeyse bütün hazır gıdaların içine koyulur hale gelişi… Bebek maması, mısır gevreği, sosis, mayonez, ketçap, pizza, hamburger ekmeği, kola, hazır meyve suyu gibi gıdalar şekerle tüketici gözünde daha çekici hale getiriliyor. Doğuştan tatlıya yatkınlığı olan insanoğlu da, farkında olmadan bu çekime kapılıyor ve satışlar artıyor. Gittikçe daha fazla satın alıyor, daha yiyoruz bu gıdaları.

Çocuklar ve bebekler için çok sakıncalı
şekerin zararlarıÖzellikle bebek mamasında bile şeker olması, çocukların beslenme zevkinin bir ömür boyu yanlış bir yolda gitmesine neden oluyor. Günümüzde artan aşırı şişmanlığını sorumlularından biri de bebekken tanışılan şeker olsa gerek. Bebek mamasında anne sütüne oranla yüzde 60 daha fazla şeker bulunuyor!

Şekerdeki genetik risk
Şekerle ilgili çok önemli başka bir tehlike daha var. Genetiğiyle oynanmış mısırdan “mısır şekeri” üretiliyor. “Nişasta bazlı sıvı şeker” de denilen bu “oynanmış” şeker, çikolata, gofret, gazlı içecek, baklava, mısır gevreği gibi endüstriyel gıdalarda en çok kullanılan şeker türü. Genetiğiyle oynanmış gıdalar ise, başlı başına sayfalarca yazı yazılabilecek bir konu. Doğal halinde değil, insan eliyle “oynanmış” genlere sahip yiyecekler yediğimizde, bizim vücudumuzda da genlerimizi ilgilendiren değişiklikler olabileceğinden korkuyor bilim adamları. Günümüzde yaygınlaşan besin alerjileri, kanser gibi rahatsızlıkları n nedenlerinden biri olduğu düşünülüyor.​

Eklentiler

• $þee.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…