hadı yahu nerde bu haftanın yıgıt ılk 3e gıren hatunları yoksa benmıyım
hadı yahu nerde bu haftanın yıgıt ılk 3e gıren hatunları yoksa benmıyım
sanırım kimse kilo verememiş bu hafta:44::44::44:
yok şekerim yaa , bizde genelde kilo veriliyoda bazen herkes çok çok veriyo , bazende tam aksi olabiliyoo , ama veren mutlaka oluyo yanii
cücüşlerr ben kaçtımm , hepiniz Allaha emanet olunn , görüşürüzzzz , beni özleyin anaccıımm , öpüyyorrrummm
ben de yeni 44 beden giymeye başladım hatta üst bedenime bol geliyo bi acayip yani.23 haziranda bi akrabamızın sünnet düğünü var geçen elbise bakayım dedim.hayatımda hiç kendim için girmediğim mağazalara girdim.çoğunun büyük beden bölümleri varmış.yani hala büyük bedenlerden takılıyorum ama olsunbu arada size de bunu sormuş olayım sizce nerelerden bulabilirim 44 beden elbise?çok abiye olmasın ama tabii ki yine de sonuçta baya güzel bi yerde olcak düğün çok da günlük gibi olmaması lazım.yardımcı olursanız çok sevinirim.bu arada istanbuldayım.
tombulum kelebekim 01.06.2012 benim de miladım kaçıncı bilmiyorum ama yeni bir başlangıç daha yaptım hadi beraberce verelim artık aramızda çok bişey yok 7 kilocuk kadar var
GÜnaydın kızlar hala misafirim var annem bende ordan oraya gezip duruyoruz..öğlen hastaneye gidicem kadın doğuma bakalım neler dicek..kilomu bildireyim de hazırlanmaya başliim:)
yenacım geçen hafta ev kalabalık olduğundan unutmuşum kilo bildirimini beni affedin:)
bu hafta kilom:107
geçenlerde 106,6yı görmüştüm ama dün yediklerimden sonra çok normal:))
beyzuş abla sporum yok koşturmaca dışında
Teşekkür ederim yenacığım, bu hafta ben de çok şaşırdım. Ama yoğunluktan diyetisyene gidemedim bu hafta, sanırım daha çok su kaybı oldu. PAzar günü için feci zararlı mamalar hazırlıyorum, mutlaka yiyeceğim bu sefer. Canım istediğindne değil de meraktan, ne nasıl olmuş orada tadacağım ben de :) Aralarında zararsız bir şey da yok, ondan yiyeyim :))Woooowwwgöz göre göre eriyorsun...
Tebrik ederim umuttçuğum.
Mutlucuğum belki seyahat telaşıyla sen de fazla giremezsin önümüzdeki hafta, o yüzden ben sana şimdiden iyi yolculuklar dileyeyim. Çok güzel gezer tozarsın, çok iyi vakit geçirirsin umarım. Güle güle git güle güle gel :))canlarım oğlan gitti sonunda ben de oturdum.
öncelikle veren ve sabit kalan herkesi kutlarım
kilo bildimim aynı
(bir kaç yuz gr gelmiş ama aynı yaz yenacım)
spor yok.
not: ben 2-3 hafta bildirim yapamayacağım yenacım. almanya gezisi geldi çattı. cuma yola çıkıcaz 12 sonra dönücez. haziranın 23 de bildirim yapabilirim ancak ve inşallah artı olmaz...
Canım, yok daha 75 oldum saymıyorum kendimi. Ben en az 2 hafta aynı civarda olmadan o kiloda saymıyorum kendimi. Yukarıda da yazdım, muhtemelen su kaybı zaten yarısı :) Ama epey fark ettim, ona seviniyorum. Sen benden daha uzun bir yolu büyük başarıyla kat ettin, bu bakımdan çok daha iradeli olduğunu söyleyebilirim :) İpin ucunu bir yakalayınca insan, biraz da çaba gösterebilirse sonuç görüyormuş gerçekten. Eskiden bana imkansız gibi gelirken eski kilolarıma yaklaşmak, 38 beden giymek; şimdi "neden olmasın" diyorum :)) Beyni aza şartlamamk lazım kesinlikle, bari 44 olayım, bir 10 kilo versem idare ederim filan gibi cümleler beyne o mesajı veriyor. Buranın bana o bakımdan çok faydası oldu, birbirimize destek olarak ilerliyoruzVayy aynı olmuşuzz. Ben de 75im şimdi. Ama ben 1 ay diyet miyet yapamıycam sen beni geçersin artık75 olmak nasıl duydu bu arada. Ya kendim utanıyorum aramızda 10 yaş var ve sende 2 çocuk, senin kadar iradeli değilim ben. Maşallah diyorum
HAFTANIN BİRİNCİSİ..............................FADİME02..........................650 DAK
HAFTANIN İKİNCİSİ...............................ASUMANZEYNEP..................400 DAK
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ...........................YENA.................................200 DAK
HAFTANIN 1.leri ________ - 1.4 kg. __________ Umuttt - Julyet:119:
HATANIN 2.si __________ - 1.2 kg. _______________ fadime02:81:
HATANIN 3.sü _________ - 1 kg. _______________ TozToprak:124:
Anladım canım. O zaman 1-1.5 yıl ayrı kalıcam desene. Aslında tanıdıgın varsa tüm tayinler kolay da o bizde yok. Eşim memur oldugu için başka kuruma da geçebiliyomuş ama dediğim gibi arkan sağlam olcak. Ben de bakanlıkları yazmayı düşünüyorum tayin açısından daha kolay olur diye
aynen canım adamın varsa herşey kolay ama olmayıncada şartları zorluyosun işte asaletin tastik olduktan sonra tayinin gerçekleşir inşallah atandığın kurumda müdürün iyi biri olurda tayin işinde sorun çıkarmaz cünkü genelde kurumun müdürü göndermek istemiyo ihtiyac var diyerekten müdür okeyledikten sonra çok sorun olcağını sanmıyorum egerki eşinin seninyanına gelmesinden yanaysa tercihin başkan okey dedikten sonra belediyeden muvafakat almak çok zor olmaz sonuçta herşey başkanda biter geriye sadece eşini kabul edecek kurumbulmak kalıyo yanılmıyosam eşin inşaat mühendisiydi il özel idaresi dsi felan kabul ettikten sonra geçiş rahat olur sen hayırlısıyla bi atanda inşallah bi şekilde hallolur bende memuriyete atandım 6 ay ayrı kaldım eşimden zor ama napcaksın iş güc sahibi olmakta çok önemli bu zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?