Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Odur o :))) Sen de peşini bırakma, öyle ilgili birini bulmak zor. Benimki o kadar olmasa bile bana iyi geldi kontrol altında olmak, ben de ihmal etmeyeceğim. Bir de senin diyetisyenin ayrılma sebebi önemli tabii, uyduruyorum evlenip başka şehre taşınıyor gibi bir şey değildir umarım :))

İyi geceler canım..
Ben bugün gececiyim çok geç uyandım..Damla uykum yok..

Ben de oğlanı uyuturken uyuyakalmışım 22.30'da. Kayınvalidem 23.00'te aramasaydı sabaha kadar uyurdum herhalde. "dayının babalar günün kutlamayı unutmayın" demeye aramış, biz de bir şey oldu sandık o saatte Uykum kaçtı tabii ama zorlayacağım kendimi. Sabah yürüyüş hayal olacak yoksa :))

Tekrar iyi geceler canım :))

Dayı kim.? Dur iğrenç bir espri yapayım Ramiz dayımı.?

Benimde kaynanam aradı öğleden sonra. nefes nefese eşimi soruyor o anda yoktu dışarıdaydı yok dedim. gelince muhakak beni arasın dedi..
KEsin bişey oldu diye düşündüm...Sonra eşim geldi aradı..Oğluşunun babalar gününü kutluyormuş meğer :)

Son düzenleme:
hayırlı haftalar herkese
herkesin gönlünden geçenlerin gerçekleştiği bir hafta diliyorum
mutluluk sıhhat ve huzur hep bizimle olsun
üzüntü gam ve keder hepimizden uzak dursun
herkese kazancı bol bereketli güzel günler haftalarr...

Mutlu ve güzel bir hafta olsun inşallah...geçmiş kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar..

Kızlar hafta sonu çıktım dolandım ve haznedarda hiç tahmin etmediğim bir mağazada haşema buldum hemde bikinisi içinde başörtüsü ve bonesi dahil 55 lira Süper valla iyi ki netten almamışım diye sevindim..

Dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum..ve kendime bir dur deyip yemek olayını frenliyorum tekrar eski hızıma dönmeye karar verdim ..inşallah haftaya tatile gittiğimizdede öyle diyebilirim =)) açık büfe ye allah nasılsa parasını ödedik demem inşallah =)))

hadi kolay gelsin herkese...

günaydın mutlu sağlıklı bir hafta olur hepimiz için inşallah
kollarımın ve bacaklarımın ağrısından uyuyamadım 5buçuktan beri ayaktayım kalkıp ufak tefek dökülen boyaları temizledim
birazdan da bonyanun duvarlarını sileceğim ama şimdi de uykum geldi

günaydınnn....

3 gün erken regl oldum şimdi hafiften karın ağrısı çekiyorum. haftasonu annemler samsundan kendi bahçelerinden kiraz yolladılar baya yedim adet söktürücü özelliği var zaten ondan sanırım...

dünde misafirim vardı kahvaltıya ama teferruatlı bişey yapmadım 4te kalktılar sonra evi süpür topla akşam babalar günü sebebiyle kp ye gittik sonra döndüm reçellik çilek almış kp herkese onu temizledim şekerini koydum.uyudum yine bir pazar günü göz açıp kapayıncaya kadar bitti.

haftaya c.tesi akşamı yaklaşık 20 kişilik misafirim olacak maaile çağırıcam yeni eltide gelecek. üst katımda terasımız var orda ağırlıcam... neyseki ev dağılmaz böylece

menü şöyle aklımda

fasulye turşu kavurması
mısır ekmeği
makarna salatası
kaşarlı börek
mercimek köfte
fındıklı kek
sütlü tatlı yada parfe gibi bişey...

hünerli hanımlar fikirlerinizi bekliyorum.

hepimize huzurlu sağlıklı bereketli günler diliyorum..

Amiiin canım.

Keşke erken kalkmasaymışsın..ben bu tip işler olduğunda uykumu iyice alıyorum yoksa gücüm kalmıyor yapmaya.:)
Olmadı bir saat uyu,dinlen sonra bir kahve iç tekrar başla..
Hadi kolay gelsin tekrar..

-----

Nursena yoldadır heralde...

Verimli ve hafif bir hafta diliyorum arkadaşlar..

nevinciğim bayağı kalabalık olacakmışsınız cumartesi.ama teras çok iyi hem serin olur..
Teyzemlerin var 3 katlı evleri .onlarında teras katı kullanılır yaz akşamları gittiğimizde hep ordayız bizde..

Son düzenleme:
güya emir yokken değerlendirecektim bu durumu bolca spor yapıp zayıflayacaktım ama tersi oldu
deli gibi yiyorum hemde ne kadar zararlı şey varsa
börekler makarnalar pilavlar patates kızartmaları dondurmalar daha neler neler
üstelik perşembe günü diyetisyen randevum var ve ben yine 3 hafta olmasına ragmen artı gözkücem kesin
gitmeyi düşünmüyorum aslında ama işte artık 20 kg veren ablayla aynı güne alıyoruz randevumuz beraber gidiyoruz off off

nevin sana şimdiden kolay gelsin canım epeyce kalabalık olacakmışınız
yena ben de uyumak istiyordum ama uyuyamadım malesef olmadı dediğin gibi öğleden sonra kestiririm hafiften şimdilik işe devam daha kahvaltı da yapmadım 3 4 tane yenidünya yedim sadece ama çayımı koydum ocağa demlesin yaparız kahvaltımızı da
nursena adana yollarında ortacaya gitse bir an önce de biz de ziyarete gitsek:))

bizimkide aile apartmanı ilk aile biziz ekimde elti alıyorum alt katıma
bizim üst katımızda benden ayrı yarım daire var büyükbaba herkes için yapmış orayı yıllarca bu evi kendisi çabalamış yapmış saolsunlar kira vermiyoruz.orda büyük teras var büyükte bir masa yaptı gündüz sıcak olurda akşam iyi o yüzden tercihim orası zaten kalabalıkta ev içine tıkılmak kötü olur...küçük görümcemde yardım eder umadan hazırlık ederiz cumartesi hallederiz. kalabalık ailenin derdide çok kardeşim biri çağır diğeri çağırmasan küser filan...topluca aradan cıkarayım diyorum çalıştığımız için bize pek gelen giden olmaz biz davet etmezsek...

Yenacım sende de güzel tarifler vardır fikirlere açığım..
nevinnnnn benim gidişat beter çok beter hemde
hadi gaza gelelim arkadaşım lütfennnnnnnn

Ayşem ben farklımıyım snki geçen hafta öküz gibi yedim artıya geçtim regl oldum rahatladım iştah konusunda. dondurma börek filan hepsinden yiyorum ben spor yapmayınca otomatikmen diyetide bırakıyorum...kendime hedef koymayı sevmiyorum ama şimdi hedefim ramazan öncesi 90 kg altını görmek...
resmen kendimi cezalandırdım ben netten uygun hemde kaliteli bir markadan çok ucuz bir tunik gördüm tam alıyordum ki hoopp dedim burda dur hala 48 beden kıyafetmi alıcaksın...haketmiyordun hakedene kadar hiç bişey yok bana...aynı kıyafetlerle takılıcam ...

gerçekten istemedikten sonra olmuyorrrrr...kendimize gelelim artık...kız ben akşam dondurma haricinde kaçamak yapmıyorum.ekmek dahi yemiyorum. sende akşam yeme farkı göreceksin...

Asuman ablacım kolay gelsin sana...temizlik yorucu ama bitince güzel oluyor bende bitirdim şükür halılarımda geldi yıkamadan...
seni öyle iyi anlıyorumki...uykusuzluk beni resmen hasta ediyor.ya çok uyumam yani 8 saatten fazla uyuyamam ama 7 saaten az uyursamda sersem oluyorum resmen.c. tesi gecesi görümcelerim vardı oturduk 1 de uyudum sabah 7 de uyandım.eşimle pazara gittik geldik misafirler için sofrayı kuruyorduk. hem regl olmuşum birden ellerim titremeye başladı oturduğum yerde kaldım başım dönüyor soğuk terler attım. uzandım kendime geldim...

kızlar ben normalde her gün tüketim kaydımı diyetisyenime mail atıyorum
kızcağız beni zayıflatmak için o kadar çabalıyoki ben binde biri kadar çabalamıyorum bile
1 haftadır maillerime cvp yazmamıştı izindeymiş meğer bana sabah bi mail atmış okurken bile çok tırstım fırçalamış baya bi off perşmebe napcam ben 3 gün aç kalsam 1 kg verirmiyim acaba

ah canım ah bende tam tersi tüm gün gayet güzel besleniyorum ama akşam eve gittikten sonra başlıyorum acayip ekmek yemeye başladım pilav makarna kızartma coştum resmen kilo aldım yine nefes almakta zorlanıyorum hamile gibi oldu karnım off offf
temmuzun 8inde kuzenimin nişanı var hadi onu atlattım diyelim
13ünde orduya gidicem ve kuzenimin düğünü var benden başka şişman yok malesef herkes abiyeleri giyerken ben ne yapıcam ne bulup alıcam üstüme bilmiyorum depresife bağladım yine iyice
halbuki burcunun söylediklerinin 3te 2sine bile uysam süper olucak sonuç biliyorum

iyi günler kzlar nasılsınız bende öldüm yorgunluktan dün kaynanam daydım 175 maden suyu şişesine kayısı + şeftali suyu yaptık bittim valla 35 tanede kendime yaptım kış için hazırlık yaww öldüm bittim daha neler yapıyım diye planlıyor öldürdü valla beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…