Diyetisyenin face adresi var sanırım .ismiyle girdiğimde omu bilmiyorum tutyor çünkü..
Benim face hesabım yok..Bu gidişle sanırım açacağım hesap..Zaten yoğun baskı var üzerimde illa facelen diye :)
Bahane olmuş olur..
İyi geceler canım..
Ben bugün gececiyim çok geç uyandım..Damla uykum yok..
Ben de oğlanı uyuturken uyuyakalmışım 22.30'da. Kayınvalidem 23.00'te aramasaydı sabaha kadar uyurdum herhalde. "dayının babalar günün kutlamayı unutmayın" demeye aramış, biz de bir şey oldu sandık o saatteUykum kaçtı tabii ama zorlayacağım kendimi. Sabah yürüyüş hayal olacak yoksa :))
Tekrar iyi geceler canım :))
hayırlı haftalar herkese
herkesin gönlünden geçenlerin gerçekleştiği bir hafta diliyorum
mutluluk sıhhat ve huzur hep bizimle olsun
üzüntü gam ve keder hepimizden uzak dursun
herkese kazancı bol bereketli güzel günler haftalarr...
günaydın mutlu sağlıklı bir hafta olur hepimiz için inşallah
kollarımın ve bacaklarımın ağrısından uyuyamadım 5buçuktan beri ayaktayım kalkıp ufak tefek dökülen boyaları temizledim
birazdan da bonyanun duvarlarını sileceğim ama şimdi de uykum geldi
bizimkide aile apartmanı ilk aile biziz ekimde elti alıyorum alt katımaVerimli ve hafif bir hafta diliyorum arkadaşlar..
nevinciğim bayağı kalabalık olacakmışsınız cumartesi.ama teras çok iyi hem serin olur..
Teyzemlerin var 3 katlı evleri .onlarında teras katı kullanılır yaz akşamları gittiğimizde hep ordayız bizde..
nevinnnnn benim gidişat beter çok beter hemde
hadi gaza gelelim arkadaşım lütfennnnnnnn
nevin sana şimdiden kolay gelsin canım epeyce kalabalık olacakmışınız
yena ben de uyumak istiyordum ama uyuyamadım malesef olmadı dediğin gibi öğleden sonra kestiririm hafiften şimdilik işe devam daha kahvaltı da yapmadım 3 4 tane yenidünya yedim sadece ama çayımı koydum ocağa demlesin yaparız kahvaltımızı da
nursena adana yollarında ortacaya gitse bir an önce de biz de ziyarete gitsek:))
bizimkide aile apartmanı ilk aile biziz ekimde elti alıyorum alt katıma
bizim üst katımızda benden ayrı yarım daire var büyükbaba herkes için yapmış orayı yıllarca bu evi kendisi çabalamış yapmış saolsunlar kira vermiyoruz.orda büyük teras var büyükte bir masa yaptı gündüz sıcak olurda akşam iyi o yüzden tercihim orası zaten kalabalıkta ev içine tıkılmak kötü olur...küçük görümcemde yardım eder umadan hazırlık ederiz cumartesi hallederiz. kalabalık ailenin derdide çok kardeşim biri çağır diğeri çağırmasan küser filan...topluca aradan cıkarayım diyorum çalıştığımız için bize pek gelen giden olmaz biz davet etmezsek...
Yenacım sende de güzel tarifler vardır fikirlere açığım..
Ayşem ben farklımıyım snki geçen hafta öküz gibi yedim artıya geçtim regl oldum rahatladım iştah konusunda. dondurma börek filan hepsinden yiyorum ben spor yapmayınca otomatikmen diyetide bırakıyorum...kendime hedef koymayı sevmiyorum ama şimdi hedefim ramazan öncesi 90 kg altını görmek...
resmen kendimi cezalandırdım ben netten uygun hemde kaliteli bir markadan çok ucuz bir tunik gördüm tam alıyordum ki hoopp dedim burda dur hala 48 beden kıyafetmi alıcaksın...haketmiyordun hakedene kadar hiç bişey yok bana...aynı kıyafetlerle takılıcam ...
gerçekten istemedikten sonra olmuyorrrrr...kendimize gelelim artık...kız ben akşam dondurma haricinde kaçamak yapmıyorum.ekmek dahi yemiyorum. sende akşam yeme farkı göreceksin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?