Kolay gelsin canım..
Yardıma gelelimmi.? tüm tombullar elele verdikmi hallederiz :)
112 kg.mu,kaç kilosun peki.??
Mutlu pazarlar hanımlarr..
Neler yapıyorsunuz şu anda acaba.:)
Biz bugün evdeyiz. oğlum babasıyla gürültülü bir şekilde oyun oynuyor..
Ben yemediğimiz eriklerin suyunu çıkarmaya uğraşıyorum,sonra onları dondurup meyveli dondurma yapıp akşama bir güzel ham yapıcaz.:))
kızımda dergi okuyor..
Yaklaşık 15 yıllık bir dostumla 1,5 yıl önce bir anlaşmazlık oldu ve biz karşılıklı kırıldık birbirimize..Sonrasında hiiç görüşmedik telefonda dahi,hiiç tartışmadık hiç birşey olmamış gibiydi..Ortak arkadaşlarımızdan dahi birbirimizle alakalı bilgi almadık..
Kötü olanda buydu aslında.. Belki nedenleri üzerine tartışsaydık böylesi uzun bir kırgınlık ve ayrılık olmazdı..
2-3 haftadır sürekli bu dostum aklımda hatta kızıma bile söylüyordum ters birşeyler oldu gibi yoğun hislerim oluştu..
ama gururum izin vermiyordu onu aramaya..Dün dayanamadım artık, ortak arkadaşımızı aradım ve onu sordum..Bir yığın badireler atlatmışlar maddi anlamda özellikle..İşyerleri soyulmuş vb.
Hemen aradım..Sesimizi duyar duymaz önce ağladık, sonra saatlerce konuştuk..''senin hep hiissedip beni arayacağını bekliyordum'' dedi..
Dostluklarımızın kıymetini bilmeyi,onları binbir emeklerle kazandığımızı hiiç unutmayacağım artık..
Birde sizdede öylemi bilmiyorum..belli bir yaştan sonra çok zor geliyor yeni arkadaş,yeni çevre edinmek..Benim bakış açımda arkadaşlık sadece tüketmek olmadığından yoğun emek harcamak gerektiğinden sanırım zora gelemiyorum artık :)
Bugün çok rrahatım,kuş gibiyim.:)
herkes geziyor tabii hava da süper valla
ben de hala boya bitecek diye bekliyorum bitmeden hiç bir iş yapamıyorum az kaldı sanırsam
güle güle otur asuu
Biz de çok severiz aslında :) Aynen dediğin gibi kuru soğanla yer minik kızım.Yeşil mercimek yemeğine bayıldığımız için onu yaptığım öğün hiiç sorun olmuyor. oğlum pek sevmiyor sadece ağzında geveleyip duruyor..
eşim ve kızım yeşil mercimekle kuru soğan yemeyi çok severler :) Alırız bir baş soğanı bir yumrukla kırdıkmıydı ooohh.
Senin de günün güzel geçmiş ama finale canın sıkılmış..Oluyor öyle arada, emekler görünmeyebiliyor..biz biliyoruz yeter, üzme kendini..
ayrıca bende dinlenemedim yine çok geç yattım..
OĞlum bu aralar çok inatçı,deli gibi ısrar ediyor herşeyi..4 yaş sendromu diye bişi varsa ondan oldu galiba..
Hele ablasını delirtiyor.. kızın tatilini burnundan getiriyor..
....
Siz böyle Eminönü dedikçe. insanın canı çekiyor Eminönü neyin :))
Kolay gelsin canım. Şimdiden güle güle oturun, Bir iki gün çok yorulursun ama sonra mis gibi evde oturması ne güzel olur... Ben de bu hafta dolap dökmeye giriştim. Bu bahar esaslı bir temizlik yapamamıştım havalardan dolayı, şimdi ikişer ikişer halılar yıkanıyor, dolaplar dökülüp temizlenip tertipleniyor, küçücük evi 2 haftada filan ancak bitirebileceğiz galiba :)) Hem çok incesine girerim hem çok sıkılırım bu işlerden ben. Ama bitince mis gibi oluyor herşey, ona bayılıyorum işte. Hafiften simetri takıntım filan vardır benim, dolap içleri karışınca çok sinir oluyorum, mum gibi olmalı :))herkese merhaba güzeller
miraç kandiliniz mübarek olsun
dün kızlarla kayınvalideme gittik niyetim kızları bırakıp akşma dönmekti ama bırakmadılar ben de kaldım bugün akşam üzeri döndük eve yarın da boyacı gelecekmiş kızların odaları ve koridorlar boyanacak haliyle derle topla bir sürü iş var neyse boyansın bitsin düzene girsin ben işe razıyım devamsızlığımın sebebi buydu yena yanımızda vodem vardı ama orda pek giremedim ama okudum yine de
yatağımı da yadırgadım bir de sıcaktan çok uyuyamadım uykum var benim
bana da dua edin artık ben de kilo vereyim
Nursenacığım şimdiden iyi yolculuklar, yeni yerine güle güle yerleş. Bizi habersiz bırakma, güzel kilo verdin sakın sakın alma :))ben geldimmmmm
şu mübarek sıcak günlerde azimle diyeti burakmayıp sporunu yapan hepicinizi ahanda gözünüzden öööperimmmmm
ev artık hepten toplandı yarınada ortada kalan 2 kolilik malzemem var pazartesi yolculuk başlıyo hayırlısıyllada eşimde gelir inşallah
ara ara net ulduğum yerde uğrarım sizsiz yapaam ben
inşallahta adana kebapları kaçırmam fazla( )))))
tartı nası olcak bilmem en iyisi izinli olarak yazarsan yene seviirimm kilomu korusam yeter
Selam beybilerrr , ben gelddiimm , hoşgeldiimm))
bi güzeell düğünümüzü yaptıkk , eğlendik coştuk , denizimize girdik , gezdik tozduk , eee tabikiide yeddiikk iiççttiiikk , malesefki yaptımmm evet ben yappttıımmm ;DDD
sizlerde ne var ne yokk , hala sessizmi buralarr ;DD
şimdi geçmişe bi göz atayımm , herkesi öpüyorruumm ;DD
Merhaba,
Ben de gelip bakip bakip cikiorm.. Ama bu gidise bir dur diyim dedim.. Sen yazmassan ben yazmassam hesaabi..
Yena yeni arkadasin hayirli olsun
Bende de var bir tane. Bizde sacma sapan bir olay oldu. Kayinbiraderime asildi, esimin tum arkadaslarina asildi( evli bekar ayirmadan) dolayisiyla beni utandirdi baya..sonra kalkti usa'ya gidip internetten tanidigi biriyle evlendi, ondan da bosanmis geri gelmis facebooktan goruyorum. Ustelik kendi ablasinin esiyle benim esim tesadufen is nedeniyle cok gorusuyorlar, beni hic arayip sormuyor haber vermiyor vb...esim demis, artik geldiyse goruselim filan diye, hic cevap da gelmedi. Ara sira Universitede gecirdigimi guzel gunleri dusununce cok uzuluyorum... Ustelik doger en iyi arkadasim da 26 yasinda vefat etti...
Senin adina cok sevindim. Eskilerin kiymetini bilmek lazim.. Bir de esim, benim yuzumden bir cocukluk arkadasina kustu. 10 sene oluyor .ustelik hepimiz cok iyi anlasiyorduk, uc super kanka olmustuk. İlginctir yukardaki arkdasimin da bu kuslukte parmagi oldu, kiz buna da asilmisti ve biz Nedim'e kizmistik onceleri cok, meger askinti olan benim arkadasimmis.. Kusmemiz bundan olmadi, cocuk birgun bana bir yerde oportunist oldun (cikarci, arkadasliklarini paraya cevirmeye calisan vb)gibisinden laf cakti.( isimi yeni kurmustum, isle ilgili konusmalar vb yapip kendime is yaratmaya calisiyordum kalabalik bir toplantiydi. Belki cok antipatiktim bilmiyorum) neyse iste bu lafa esim bozuldu cok, hemen kalktik. Sonra Nedim aradi esim telefonda da. Unun ..zina ...cti. Bir daha da konusmadik sadece dugunune davet etmisti, ben de yeni dogum yapmistim, esim sadece nikahina katildi, dugune gitmeden eve dondu...
yeter artık gezdiğiniz hatunlar dönün artık yuvaya
ben iş güç demiyorum geliyorum yazıyorum valla canlansın artık topiğimiz belki o zaman kilolar da kolay gider
Mutlu pazarlar hanımlarr..
Neler yapıyorsunuz şu anda acaba.:)
Biz bugün evdeyiz. oğlum babasıyla gürültülü bir şekilde oyun oynuyor..
Ben yemediğimiz eriklerin suyunu çıkarmaya uğraşıyorum,sonra onları dondurup meyveli dondurma yapıp akşama bir güzel ham yapıcaz.:))
kızımda dergi okuyor..
Yaklaşık 15 yıllık bir dostumla 1,5 yıl önce bir anlaşmazlık oldu ve biz karşılıklı kırıldık birbirimize..Sonrasında hiiç görüşmedik telefonda dahi,hiiç tartışmadık hiç birşey olmamış gibiydi..Ortak arkadaşlarımızdan dahi birbirimizle alakalı bilgi almadık..
Kötü olanda buydu aslında.. Belki nedenleri üzerine tartışsaydık böylesi uzun bir kırgınlık ve ayrılık olmazdı..
2-3 haftadır sürekli bu dostum aklımda hatta kızıma bile söylüyordum ters birşeyler oldu gibi yoğun hislerim oluştu..
ama gururum izin vermiyordu onu aramaya..Dün dayanamadım artık, ortak arkadaşımızı aradım ve onu sordum..Bir yığın badireler atlatmışlar maddi anlamda özellikle..İşyerleri soyulmuş vb.
Hemen aradım..Sesimizi duyar duymaz önce ağladık, sonra saatlerce konuştuk..''senin hep hiissedip beni arayacağını bekliyordum'' dedi..
Dostluklarımızın kıymetini bilmeyi,onları binbir emeklerle kazandığımızı hiiç unutmayacağım artık..
Birde sizdede öylemi bilmiyorum..belli bir yaştan sonra çok zor geliyor yeni arkadaş,yeni çevre edinmek..Benim bakış açımda arkadaşlık sadece tüketmek olmadığından yoğun emek harcamak gerektiğinden sanırım zora gelemiyorum artık :)
Bugün çok rrahatım,kuş gibiyim.:)
Biz de çok severiz aslında :)
Kolay gelsin canım. Şimdiden güle güle oturun, Bir iki gün çok yorulursun ama sonra mis gibi evde oturması ne güzel olur... Ben de bu hafta dolap dökmeye giriştim. Bu bahar esaslı bir temizlik yapamamıştım havalardan dolayı, şimdi ikişer ikişer halılar yıkanıyor, dolaplar dökülüp temizlenip tertipleniyor, küçücük evi 2 haftada filan ancak bitirebileceğiz galiba :)) Hem çok incesine girerim hem çok sıkılırım bu işlerden ben. Ama bitince mis gibi oluyor herşey, ona bayılıyorum işte. Hafiften simetri takıntım filan vardır benim, dolap içleri karışınca çok sinir oluyorum, mum gibi olmalı :))
En çok yorganları yastıkları yapmaya sinir oluyorum. Kullandıklarımızı yıkar kurutur kaldırırım sorun yok da misafir için olanlar beni sıkıyor. Bu sıcak evlerde kullanılmıyor, yılda bir bir misafir gelince kullanıyorum. Hatıra diye atamıyorum da, yün yorganlar, ipek -saten kaplı eski tip yorganlar. Her sene içini dök, yıka kurut, yüzünü yıka kurut dik, nasılllll gözümde büyüyorrr.
Ohh ne güzel olmuş barıştığınız. Çok sevindim senin adına. Umarım arkadaşın da rahata kavuşmuştur, biraz bile olsa.. Ben de katılıyorum, eski arkadaşların yeri bambaşka. Liseden yakın arkadaşlarımla 3-5 senede bir denk getirip görüşürüz, hiç ayrılmamışız gibi sıcak geçer hep. Ama aramız gititkçe uzuyor ne yazık ki. Hayat herkesi başka yerlere alıp götürüyor.
Senin ve Beyza'nın yazdıklarını okuyunca en yakın arkadaşlarımı düşündüm ben de. Ne yazık ki çok seyrek görüşüyoruz artık. Biri üniversiteden yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen arkadaşım. Burada da bahsederim arada, yurtdışında yaşayan. Çok kafa kızdır. Hem sağlam karakterli, hem çok eğlenceli, hem çok akıllıdır. Ailesinde olan sorunlar, yaşadığı çevre ve ortamı bende olsa bir arpa boyu yol gidemezdim. Oysa o üniversiteyi bitirip, evlenip, dünyanın her yerinde sosyal çevresini oluşturup, 4 dil konuşur hale gelip beni hayran bırakır kendisine. Hiç kopmadık, haftada bir filan telefonla görüşürüz, devamlı mesajlaşırız ama gurbet işte. Senede bir görüşüyorduk, bu sene o da olamayacak, hamile diye gelemeyecek o. Artık 2 çocuğu bırakabilirsem Kasım'da filan ben giderim belki.
Bir diğer yakın arkadaşım liseden. Çok severiz birbirimizi, ama bana biraz kırgın. Son konuşmamızda epey fırçaladı beni. 2-3 kere o aradı üst üste ben aramadım diye. Çok da haklı, hep aklıma gelip erteleyip araya zaman sokmuşum. İki çocukla evdeyim, bir de "bu aralar çok yoğunum" diye saçmaladım. Onun da iki çocuğu var, üstelik doktor ve üstelik dahiliye uzmanı. Çok yoğun bir branş, deli gibi çalışıyor. Biz konuştuğumuzda Isparta'nın bir ilçesindeydi, mecburi hizmet için, neyse ki bitti. Tayini Elazığ'a çıktı, uzağız onunla daEskiden yılda 3-4 defa görüşürdük (Antalya'da yaşıyorlardı, biz de KV'nin evine gidiyorduk, İstanbul'a geliyorlardı vb.) Bu sene hiç görüşemedik daha
En yakın diğer arkadaşım yakın bana ama onunla da görüşmez olduk. En ağırbaşlı arkadaşımdır, çok da içlidir, çok severim. Ama ağırbaşlı ve ağırkanlı olması sebebiyle bir program tuturmak zor oluyor. Çabuk yorulur, fazla gezip tozmak istemez. Bir de içinde saklar çoğu şeyi, bir müvekkili ile ciddi sorunlar yaşamıştı (mafyavari şeyler) benim 2 sene sonra haberim oldu mesela, her şey hallolduktan sonra. Bebek sahibi olmak için yaşadıkları da onu çok yıprttı, 5 düşük ardından erken doğum, neyse ki şimdi çok iyi. Ama böyle dönemlerde bebekli arkadaşları ile görüşmek istemiyor pek insanlar, hak verdim ben de bu duygusuna. Şimdi yavrusu 4 yaşında, çok şeker. Biraz kopunca, ailece de görüşmeyince 3-5 ayda bir buluşur olduk biz de( Ama imdi kulaklarını çınlattım ya, yarın arayayım, özlemişim çok :))
Akşam akşam nostalji yaptım şimdi. Mesaj atayım arkadaşlarıma aklıma gelmişken :))
Atamıyorum da Yenacığım. Yaşanınca çöp ev sahibi olmam inşallah ben. Bir anlam yüklüyorum eşyalara. Yorganlardan birini babaannem vermişti, epey emek verip kendi dikmişti yüzünü istediğim renkle kaplamak için telefonlar açmıştı vb. Maşallah sağlık durumu gayet iyi ama yaş 85'i buldu, şimdi atarım babaanneme bir şey olur "vay ben onun hatırasını çöpe attım" diye içime dert olur benim :)) (Aynı sebepten 10 parça daha eşyam var gerçi saklanan). Diğerini kayınvalidem evlenirken vermişti, titizlikte zirve yapmış biridir kendisi, eşimin sünneti için diktirdiği ipek yoragnmış, yıllarca tertemiz bakıp saklamış, ona da kıyamadım. Diğeri de çeyizime konan ilk ürünlerdendir, Muğla'dan İstanbul'a çeyiz getirirken arabaya sığmamıştı da anneciğim içine sinmeyip kargoya verip yollamıştı. Bu sonuncuyu harcayacağım sanırım ben de. Diğerlerini de yazlık gibi bir şeyim olursa ileride oraya filan koyarım belkiUmuttçuğum ben yün yorganı evimize taşındığımzda attım..Resmen çöpe attım bildiğin.:))sentetik yorganlarım kaldı,onlarında temizliği kolay makinaya atınca pırıl pırıl oluyor :)
Döşek var iki tane onlarla uğraşıyorum bende..
Bu arada üzücü bir haber benden..Gittiğim diyetisyen bağlı olduğu tıp merkezinden ayrılmış gittim bilgi vermediler..Üzüldüm bayağı.Nasıl ulaşıcağım bilmiyorum.. İlk defa çok sevdim diyetisyeni oda gitti ne şans var bende...
Umuttt sen böyle anaç bir insansın ya,her kadın gibi..Sanki arkadaşlıklarında öyle değer verirsinn,kolay kolay bırakamazsın..ailen gibi arkadaşlarında çok şanslı..
MEsajı alan arkadaşların çok sevinecektir şimdi..
Bu arada çok haklısın yaşam bazen ummadığımız yollara atıyor bizi,istemeden değişiyoruz,bakış açımız,doğru dediklerimiz değişebiliyor..
Hele çocuklar olunca önceliklerimiz biz olmuyoruz artık.
Ne güzel geldi valla, kulaklarımın pası silindi yatmadan önce :))
Arkadaşlarımdan biri hemen cevap atmış bile, çok sevindim. Buluşacağız hafta içi. Sen vesile olmuş oldun
Nusena, tekrar iyi yolculuklar, eşinle tez zamanda kavuşun :)
İyi geceler arkadaşlar, iyi uykular :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?