Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ocean,

Benim diyetisyen kurubaklagilleri etsiz pişirmemi önermişti..

Mİraç kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar...

sağol canım bakalım başladım ama devam edebilecekmiyim çünki hiçbir zaman bu diyetleri denemedim her zaman sağlıklı herşyden yiyerek ve spor yaparak verdim meyva ve salatamın olmayışı beni etkiler diye düşünüyorum bakalım kaçıncı gün bırakacağım...şimdi araştırma yapıyorum zamanla öğrenirim inşallah...seninde birinciliğini tebrik ediyorum canım...

vallahi yenacım banada yapamam gibi geliyor ,ama temmuzun 9 da görümcemin oğlunun sünneti var bende tam 10 kilo aldım bu sıra amacım hiç olmazsa aldıklarımı vereyim diyorum...çok az bir zaman kaldı..yoksa düğünden sonra normal sağlıklı yemeye başlarım heralde ,belkide devam ederim kendime güvenemesemde...evt sen biliyorsun benim leslie ve herşeyden azar azar yediğimde verdiğimi ,ama beni bu sıra naz çok yoruyor birde psikolojik ilaçlarda şişiriyor kilo alıyorum dengem bozuldu inşallah burayıda ihmal etmeyeceğim artık her zamanki gibi aklımda diyetim olacak...

bana bundan iki ay önce amcamın kızı yulafın embriyo hali diye bir şey gönderdi naza kurabiye kek yapmam için ama benimki yemiyor diye yapmadım kvye verdim ,acaba yulaf kepeği ile o bana gelen aynı şeymi bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim en azından aramama gerek kalmayacak yulaf kepeğini yarın eve boyacı gelecek ben pek araştıramıyorum hazırlıkları yapıyorum

Ocean,

Benim diyetisyen kurubaklagilleri etsiz pişirmemi önermişti..

ben dolmayı karışık yapıyorum.. çoğu bulgur, azı pirinç olmak üzere.
bana da 2-3 gibi gelmişti..
etli yemeye alışmışız nohutu kuru fasulyeyi..
hiç konuşmadık diyetisyenle bu konuyu..
sorayım bakalım ne diyecek..

çok kısmadı aslında beni..sadece porsiyonlarımı azalttı..
bir de tatlı yasak dedi.. şekere meyilim olduğu için.

neyse be öğrenince size de yazarım muhakkak

kaç gündür evimde alçı badana dogalgaz döşeniyor 6 gündür üst katımda eltimin inşaatı bitmemiş evindeyim biran önce bitsede evime geçip temizleyip düzgün diyetime uyayım.buzdolabım aşagıda gündüz ne bulduysam yiyorum inşallah kilo almadan atlatırım

tebrikler kızlar haftaya benle kapışan varmı aranızda sporda uzmanlaştım kilo vermede 0

herkese merhaba güzeller
miraç kandiliniz mübarek olsun
dün kızlarla kayınvalideme gittik niyetim kızları bırakıp akşma dönmekti ama bırakmadılar ben de kaldım bugün akşam üzeri döndük eve yarın da boyacı gelecekmiş kızların odaları ve koridorlar boyanacak haliyle derle topla bir sürü iş var neyse boyansın bitsin düzene girsin ben işe razıyım devamsızlığımın sebebi buydu yena yanımızda vodem vardı ama orda pek giremedim ama okudum yine de
yatağımı da yadırgadım bir de sıcaktan çok uyuyamadım uykum var benim
bana da dua edin artık ben de kilo vereyim

ayyyyy ayyy ıkı gundur cnm cıktı esımın telefonunda ınteret var ay bı gıremedımm yazdım sılın dı falannnn

neysee kızlarr tesekkur ediyorumm ohh ck sukur sonunda dereceye gırdımm kılo veren veremeyen herkezı kutluyorummm inş. haftayada bukadar dınamıkk olurum vee bi 2 kılo daha dokermmmm
hepımızın kandılı mubarek olsun arkadaslarr
yenacımm ınternet esımın tel. oldugu ıcın okuyorum aa cok zor yaıyorumm yanı aranızdayımm hatırlatmak ıstedımmm

ben geldimmmmm
şu mübarek sıcak günlerde azimle diyeti burakmayıp sporunu yapan hepicinizi ahanda gözünüzden öööperimmmmm

ev artık hepten toplandı yarınada ortada kalan 2 kolilik malzemem var pazartesi yolculuk başlıyo hayırlısıyllada eşimde gelir inşallah

ara ara net ulduğum yerde uğrarım sizsiz yapaam ben
inşallahta adana kebapları kaçırmam fazla()))))

tartı nası olcak bilmem en iyisi izinli olarak yazarsan yene seviirimm kilomu korusam yeter

dün belki giremem diye iyi pazarlar yazmıştım ama yine girebildim :)

hepinize tekrar İYİ PAZARLARRRRRRRRRRR

Son düzenleme:
Mutlu pazarlar hanımlarr..
Neler yapıyorsunuz şu anda acaba.:)

Biz bugün evdeyiz. oğlum babasıyla gürültülü bir şekilde oyun oynuyor..
Ben yemediğimiz eriklerin suyunu çıkarmaya uğraşıyorum,sonra onları dondurup meyveli dondurma yapıp akşama bir güzel ham yapıcaz.:))
kızımda dergi okuyor..

Yaklaşık 15 yıllık bir dostumla 1,5 yıl önce bir anlaşmazlık oldu ve biz karşılıklı kırıldık birbirimize..Sonrasında hiiç görüşmedik telefonda dahi,hiiç tartışmadık hiç birşey olmamış gibiydi..Ortak arkadaşlarımızdan dahi birbirimizle alakalı bilgi almadık..
Kötü olanda buydu aslında.. Belki nedenleri üzerine tartışsaydık böylesi uzun bir kırgınlık ve ayrılık olmazdı..
2-3 haftadır sürekli bu dostum aklımda hatta kızıma bile söylüyordum ters birşeyler oldu gibi yoğun hislerim oluştu..
ama gururum izin vermiyordu onu aramaya..Dün dayanamadım artık, ortak arkadaşımızı aradım ve onu sordum..Bir yığın badireler atlatmışlar maddi anlamda özellikle..İşyerleri soyulmuş vb.
Hemen aradım..Sesimizi duyar duymaz önce ağladık, sonra saatlerce konuştuk..''senin hep hiissedip beni arayacağını bekliyordum'' dedi..
Dostluklarımızın kıymetini bilmeyi,onları binbir emeklerle kazandığımızı hiiç unutmayacağım artık..
Birde sizdede öylemi bilmiyorum..belli bir yaştan sonra çok zor geliyor yeni arkadaş,yeni çevre edinmek..Benim bakış açımda arkadaşlık sadece tüketmek olmadığından yoğun emek harcamak gerektiğinden sanırım zora gelemiyorum artık :)

Bugün çok rrahatım,kuş gibiyim.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…