sağol canım bakalım başladım ama devam edebilecekmiyim çünki hiçbir zaman bu diyetleri denemedim her zaman sağlıklı herşyden yiyerek ve spor yaparak verdim meyva ve salatamın olmayışı beni etkiler diye düşünüyorum bakalım kaçıncı gün bırakacağım...şimdi araştırma yapıyorum zamanla öğrenirim inşallah...seninde birinciliğini tebrik ediyorum canım...Derin hayirli olsun. Dukan yap tabi. ama buranda olmaz, biriki sarr malzemesi var. Onlari onden internetten filan siparis et. Bazi seyler sinirsiz olsa da, sebze ve meyvenin, ekmegin yoksunlugu cok oluyor. Onlarin yerini tutan bisuru tarifler var internette.
Yeşil mercimek yemeğine bayıldığımız için onu yaptığım öğün hiiç sorun olmuyor. oğlum pek sevmiyor sadece ağzında geveleyip duruyor..
eşim ve kızım yeşil mercimekle kuru soğan yemeyi çok severler :) Alırız bir baş soğanı bir yumrukla kırdıkmıydı ooohh.
Senin de günün güzel geçmiş ama finale canın sıkılmış..Oluyor öyle arada, emekler görünmeyebiliyor..biz biliyoruz yeter, üzme kendini..
ayrıca bende dinlenemedim yine çok geç yattım..
OĞlum bu aralar çok inatçı,deli gibi ısrar ediyor herşeyi..4 yaş sendromu diye bişi varsa ondan oldu galiba..
Hele ablasını delirtiyor.. kızın tatilini burnundan getiriyor..
Derinciğim yapamazsın gibi geliyor..Yani şöyle, yaz günü sıcaklarda miiss gibi sebze meyve varken..Saf protein veya protein ağırlıklı beslenmekle uzun gitmezsin diye tahmin ediyorum..
Birde benim fikrim tabiii,bu tür beslenmeler için yalnız yaşamak gerekiyor.. evde sadece kendine hazırlayacaksın diğer türlü ev halkına ayrı yemek,kendine ayrı yemek..
Çelik gibi irade,sabır lazım..
Derinciğim, ölçülü yemeğini yediğin,leslie yaptığın zaman çok iyi karşılığını alıyorsun. hatta araya hamur işi bile sığdrımana rağmen yinede kilo veriyorsun..
Sen biliin hemşo..İkna etmek için söylemiyorum yanlış anlama..Sen o kuaör hatunu görünce gaza geldin o bakımdan şeyettim..
Tebrik ediyorum seni..Hedefinin altına düşmediğin için,yada çok az düştüğün için :) Büyüksün kardeş..:))
Siz böyle Eminönü dedikçe. insanın canı çekiyor Eminönü neyin :))
Etli kabak veya biber dolması büyüklüğüne bağlı 2-3 adet yenilebilir..Pirinçle yaptıysan eğer dezavantajı çabuk acıkma ihtimalinin yüksek olması..
Kurubaklagil yanında bişey yemeyeceksen 8-9 kaşık ( yoğurt ve salata dışında ) Sarmayı bilmiyorum, 4 sarma bir dilim ekmek yapıyordu galiba hatırlamıyorum.Not almamışım birde onu..
Sen haftaya sorduğunda bizede yaz lüten :)
Ocean,
Benim diyetisyen kurubaklagilleri etsiz pişirmemi önermişti..
HAFTANIN BİRİNCİSİ..........................GULMA..............................400 DAK
HAFTANIN İKİNCİSİ............................TOMBULKELEBEKİM..............300 DAK
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.........................İLBATUM............................250 DAK
HAFTANIN 1.si _________ - 2,5 kg. ________ LEAH
HATANIN 2.si __________ - 2,1 kg. ________ Gulma:81: :118:
HATANIN 3.sü _________ - 1,8 kg. _______ Pınar110:119:
selam kızlar
sonunda badana başladı akşama biter inşallah
Ben de 112 kg zayıflamak istiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?