Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Normal doğummu olacak.?
Doktorlar miyomun olduğunu biliyorlarmı.?

canım Atahan bebek sağlıkla gelsiin teyzen bir an önce kurtulsun inşallah bu mübarek günlerde dualarımız onlarla

bugün sahurda menemen var yanında da izmirtulumu
yazdım ama meryem görmesin :)

Son düzenleme:
Normal doğummu olacak.?
Doktorlar miyomun olduğunu biliyorlarmı.?

biliyorlar ablacım. ilk günden beri kontrol halindelerdi zaten. normal mi olcak sezeryanmı belli değilmiş. duruma göre karar verecekmiş doktor. beklemedeyiz şimdi. sanırım normal olucak.

canım Atahan bebek sağlıkla gelsiin teyzen bir an önce kurtulsun inşallah bu mübarek günlerde dualarımız onlarla

Allah razı olsun. amin inşallah gelsin sıpa sağlığıyla.

Emir de güzel isim valla
EMİRHAN da olur aslında
adına da karışmayalım değil mi

ben karıştım ama başarılı olamadım teyzem az inatçıdırda

Canım meyve çekti serin,sulu ve tatlı olanlardan :)
İstermisiniz.? Uzatayım sizede :)

Son düzenleme:

Aslında doğru söylüyorsun hiç birşey dememek en iyisi ama KVye ses etmediğinde zafer elde etmiş sayıyor kendini sonra başlıyor orada burada konuşmaya
Dur bakalım şu bayramıda bir atlatayım ona en büyük cezayi vericeğim zaten çocukları haftada 2 yada 3 kere bakması gerekecek Spor salonuna zaten yazılacaktım o akşamları olduğu için sorun yok ama şimdi eşim bakırköyde bir yüzme salonu var istersen oraya git haftada 3 diyor olmadı Spor aşnin havuzlarından birine yazılırım bakamam ananne var demişti en son söylediğimizde ama ben kusura bakma mecbur bakacaksın babanne olmak kolay değil iki günde bir getiririm ananneye olur biter demiştim sonuçta ablası küçük cimcimeye zaten bakıyor ama evde yanlız bırakmaya cesaret edemiyorum

Ayy spor konusunda çok planlar yapıyorumda inşallah şeytan beni kandırıp yan gel yat şekline getirmez bu ara çok fazla inceliyorum o tip faaliyetleri zumbaya bile niyetlendim tabi onu evde arada yaparım hem hareket hemde çocuklarla eğleniriz atlaya zıplaya
Artık şu fazlalıklardan kurtulmam lazım. Bu ara dikkatimi çekti benim ufak uyuz görümcede facede devamlı kiloyla ilgili birşeyler yayınlayıp duruyor bulduğu '' komik '' resimler falan. Lafmı sokuyor nedir çünkü biliyor abisinin faceine girdiğimi
Bugünde biraz evvel online olduğumu görünce çok kilolu bir kadından kapı arkasında saklanarak kurtulmaya çalışan bir tartı resmi koymuş birde üzerine süper falan yazmış
İlkten havalardan benmi fazla hashasım diye düşündüm ama hep sahur zamanı yayınlıyor o tip şeyleri ve bazılarının üzerine de anlayana falan gibilerinden birşeyler yazıyor cadı

Daha ufakken yazdan yaza babanneme geldiğimizde karşı apartmanda bir arkadaşım vardı birde aynı apartmanın bodrum katında oturan gıcık mı gıcık bir kız vardı. Arkadaşımla oyun oynarken hep beni kızdırırdı yok git burdan burası bizim apartmanın önü falan diye. Bende birkaç kere kız oyun olsun diye kapıdan çıkıp camdan girdiği sırada kızı demir parmakların arasından kendi evinin içine iterdim hatta bir keresinde dövmüştüm bilseydim ilerde o kızın küçük görümcem olacağını daha beter döverdim
Hatta eşime bile hep diyorum o zamanlar elimi korkak alıştırmasaydım diye. Annesi ozamanlar hep bağırıp çağırırdı bende derdim bu çatlak kadın yine niye bağırıyor diye eeee Allahda al sana çatlak diyip bana KV yaptı onu buldum belamı yani

Neyse eşimede hep dediğim gibi bir gün dellendirecek beni o zamanki gibi insaflı davranmayıp evire çevire döveceğim ama bakalım ne zaman eşimde diyor dikkat et sen dayak yeme edepsizdir o diye

Adıyla büyüsün inşallah Gerçektende güzel bir isim olmuş
İnşallah en kısa zamanda sağlıkla dünyaya gelir

Son düzenleme:
ceco sahur da yapmayacaksın sen bari yat da uyu canım
meryemcim de gelmiş

Aslında deminden beri yatacağım hesapta sohbetiniz okadar tatlı geliyorki ayrılamıyorum
Bakalım bende birazdan yatarım ama önce bir kahve içeyim gece gece nereden aklıma geldiyse yine
Yarın evdekiler kızımda dahil oruçlu olacakları için istesemde annemde çok fazla rahat edemem ancak gizli saklı yemek yiyebilirim öbür türlü daha kötü oluyorum sonuçta canları çekebilir

Bende zaten bu geceden sonra yine sohbetlere katılırım ama bukadar oturmam herhalde çünkü uyku düzenim benimde felaket oldu biraz düzene girer inşallah.

erkenden de yatma zaten sensiz sohbet de olmaz
bu saatte kahve içersen uyku kaçmasın iyice
benim de canım çekti şimdi yaa yarın içeyim ben iftardan sonra inşallah

Ceco ne büyük tesadüf...
ŞAşırdımm..

Taa çocukluundan beri etrafındaymış bunlar..:))

Çok ilginç ama uykum geldi benimm.:)
Zor geliyor şu an sahur hazırlamak...

Eğer gidersem şimmdiden iyi uykular diliyorum arkadaşlar...

Özlem,

Sınav sonucun belli oldumu.??

Çevrmede sınava giren çoğu kişi aynı şeyi söyledi, kötü geçtiğini..
Kendini yıpratma artık sonuçta mis gibi mesleğin var..

Belli olmadı Yenacığım. Mesleğim mis gibi değil malesef. İnsanlık dışı çalışma saatlerinde ve proje bazlı( geçici) işler oluyor hep. Kurumsal bir firmaya giremediğin sürece özelde sürünürsün ve çocuklu kadını da kimse çalıştırmaz proje bazlı işlerde. Dışardan göründüğü gibi değil malesef. Şimdiki aklım olsa ya öğretmen ya inşaat mühendisi ya da sağlıkçı olurdum. En azından mesleğin sınırları belli ama bilg mühendisliği öyle değil. Sürekli teknoloji değişiyor ve sürekli kendini yenilemek zorundasın. Artık o kadar çok mezun var ki gençleri ve bekarları tercih ediyorlar. İstanbulda o kadar çok özel üniversite var ki ve de ilk açtıkları bölüm big müh oluyor. Bu kadar mezunu piyasa kaldırmıyor

senin kız da sağlık lisesini tercih etti sanırım okuduğum kadarıyla. en güzelini yapmış

masayı hazırladım menemen de 5 dk sonra tamam buyrun gelin
eşimle yeriz biz kızımı imsak vaktine yakın kaldıracağım
ben de yiyeceğim karpuz afiyet olsun yenam

Dün yedim menemeni yoksa hemen süpürgeme atlayıp gelirdim :)
senle aynı mamaları ham yapıyoruz bu aralar.:)

Son düzenleme:
geçmişi oku oku ama begenerek gel alıntı yapma iyi mi

ee şimdi ne olacak cogu sey uçtu beynimden...

Mehtapp Allah teyzeni bi avazda kurtarsın sağlıkla inşallah..bebeginizin ismi pek güzelmiş

Cecoşumm sen de de ne tatlı sohbet var yaf.. döktürmüşsün yine..
minik cadına kötü olmuş ama neyseki hasarsız atlatmış
KV den den bahsetmişsin tanımıyorum ama hiç sevmıorum o kadını da haaaaaaaa

Asuman ablam afiyet olsun menemeningönül rahatlıgıyla yiyebilirsin:)
canım öle herzaman çekmez

Yena cım beni gördün uykun mu geldi tatlım yine..iyi geceler öpücügünü vereyim hemmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…