doğamadı sıpamız ya. hastanedeler hala. annemle konuştum bi kaç sefer. bi kerede teyzemle konuşabildim ağlıyordu :26: agrısı oluyormuş. miyomlar sıkıştırıyomuş. odaya almışlar doğumu bekliyorlarmış. adınıda bulmuşlar. ATAHAN bebeğimizin adı olucak inşallah. eniştemin adı atalay teyzemin adı ayşehan birleştirip ATAHAN yapmışlarben emir istiyordum ama neyse buda güzel olmuş. ah bi doğsa paşam yaa.
hepinizden Allah razı olsun ablalarım kardeşlerim. dualarınız eksik etmeyin.
doğamadı sıpamız ya. hastanedeler hala. annemle konuştum bi kaç sefer. bi kerede teyzemle konuşabildim ağlıyordu :26: agrısı oluyormuş. miyomlar sıkıştırıyomuş. odaya almışlar doğumu bekliyorlarmış. adınıda bulmuşlar. ATAHAN bebeğimizin adı olucak inşallah. eniştemin adı atalay teyzemin adı ayşehan birleştirip ATAHAN yapmışlarben emir istiyordum ama neyse buda güzel olmuş. ah bi doğsa paşam yaa.
Normal doğummu olacak.?
Doktorlar miyomun olduğunu biliyorlarmı.?
canım Atahan bebek sağlıkla gelsiin teyzen bir an önce kurtulsun inşallah bu mübarek günlerde dualarımız onlarla
Emir de güzel isim valla
EMİRHAN da olur aslında
adına da karışmayalım değil mi
bugün sahurda menemen var yanında da izmirtulumu
yazdım ama meryem görmesin :)
Azıcıkta olsa Allah sevgi versin kalbine..
Üzücü bir durum tabiii hele aile söz konusu olunca..İnsan ailesinin değer görmesini istiyor...
Sende kendi ailen yönünden şanslısın..İnşallah çocukların çok iyi görgülü insanlarla karşılaşırlar..
Boşver bence hiç bişey deme. onu değiştiremezsin. değişseydi bunca yıl değişirdi yapısı öyle...
Allah senin ve ailenin huzurunu sağlığını bozmasın en önemlisi o...
Bunları yazıyorum ama bakma bende çok üzülüyorum bu gibi durumlarda...
ceco sahur da yapmayacaksın sen bari yat da uyu canım
meryemcim de gelmiş
Aslında deminden beri yatacağım hesaptasohbetiniz okadar tatlı geliyorki ayrılamıyorum
Bakalım bende birazdan yatarım ama önce bir kahve içeyimgece gece nereden aklıma geldiyse yine
Yarın evdekiler kızımda dahil oruçlu olacakları için istesemde annemde çok fazla rahat edemem ancak gizli saklı yemek yiyebilirimöbür türlü daha kötü oluyorum sonuçta canları çekebilir
Bende zaten bu geceden sonra yine sohbetlere katılırım ama bukadar oturmam herhalde çünkü uyku düzenim benimde felaket oldubiraz düzene girer inşallah.
Çok ilginç ama uykum geldi benimm.:)
Zor geliyor şu an sahur hazırlamak...
Eğer gidersem şimmdiden iyi uykular diliyorum arkadaşlar...
ben hazırlıyorum bir yandan
iyi uykular canım
Hamarat hatun seni..
Ben karpuz tıkınıyorum bir yandan.:))
Özlem,
Sınav sonucun belli oldumu.??
Çevrmede sınava giren çoğu kişi aynı şeyi söyledi, kötü geçtiğini..
Kendini yıpratma artık sonuçta mis gibi mesleğin var..
masayı hazırladım menemen de 5 dk sonra tamam buyrun gelin
eşimle yeriz biz kızımı imsak vaktine yakın kaldıracağım
ben de yiyeceğim karpuz afiyet olsun yenam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?